ING Inboedelverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (86 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Scherpe premie
  • Waarde inboedel standaard tot €100.000 verzekerd
  • In 5 stappen eenvoudig online uw premie berekenen
  • Gemakkelijk overstappen met de Oversluitservice
  • Online overzicht van uw verzekeringen
  • 10% korting in combinatie met ING Autoverzekering
  • Eenvoudig schade melden

Onafhankelijke beoordelingen voor de ING Inboedelverzekering

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 9,0.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

De ING Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De ING Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De ING Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Inboedelverzekering

Juni 2017 is er bij ons ingebroken in de garage, er is een vriendelijke expert geweest en heeft de schade, onder andere 2 elektrische fietsen, naar alle tevredenheid afgehandeld en gerapporteerd. Ik had de expert gezegd dat ik de bijna nieuwe fietsen gebruikt had gekocht voor een bedrag van 1600 euro per stuk en dat bedrag noteerde de expert. De schadevergoeding werd kort na rapportage uitgekeerd. Thans maart 2022 is er weer ingebroken en weer onder andere 2 elektrische fietsen weg. Ook die fietsen hebben wij gebruikt gekocht via marktplaats, ook dit meldde ik aan de expert. Nu bleek dat in de polis staat dat o a deze fietsen, als ze nog geen 10 jaar oud zijn en dat zijn ze niet op basis van nieuwwaarde afgehandeld moeten worden en dat heeft de huidige expert gedaan. Scheelt mij zo’n 2300 euro in de plus. Ik maak die Sinterklaas polis niet hè, dat doet ING. Dus de polis is in dit geval goed toegepast. Nu terug naar 2017, toen is de polis niet goed toegepast en dat is ING aan te rekenen. Ze gaan er kennelijk vanuit dat wij de polis uit ons hoofd moeten kennen. Ik ben van mening dat ING de polis op de juiste wijze moet toepassen. Wat nu? Ze beroepen zich op verjaring. Er schijnt een uitspraak te zijn dat zulke gevallen na 3 jaar verjaren. Ze zeggen dat ik 3 jaar de tijd heb gehad om een melding te doen, wie kijkt er nu in zijn polis, je gaat er vanuit dat een en ander eerlijk wordt afgehandeld. Kijk, ik heb geen fout gemaakt hoor. De fout zit in dit geval duidelijk bij ING verzekeringen. Ze houden gewoon hun poot stijf en verschuilen zich achter deze uitspraak, ondanks dat ING in de fout ging. Geen goed woord voor over. Het vertrouwen in ING is kompleet weg.

Optimaal verzekerd bij ING voor woonverzekeringen en all risk. Voor aanschaf van mobiele telefoon gevraagd of het verzekerd was tegen schade, verlies en diefstal. Nedewerkster gaf aan dat het uit de verzekeringen is gehaald. 2 maanden later wordt mobiele telefoon gestolen. Blijkt er bij ING wel een buitenhuisverzekering tegen diefstal te zijn. Klacht ingediend en afgewezen omdat ik niet specifiek naar diefstal buitenshuis heb gevraagd. Alsof het voor mij uitmaakt daar hij gestolen wordt. Had toch mogen verwachten dat mij deze mogelijkheid tot verzekeren had mogen voorgelegd. Schadepost ruim 600 euro

Al bijna een jaar geleden dat er bij ons is ingebroken. de ING probeert alles zolang mogelijk uit te stellen om tot uitbetaling over te gaan en te vergoed. Geen idee waarom, misschien vanwege rente of i.d. 11 MAANDEN NU al. Ik ben zo verdrietig en teleurgesteld dat ik er geen woorden voor heb. ABSOLUUT GEEN VERZEKERING BIJ DE ING AFSLUITEN. Ik geloof dat ik zeker niet de enige gedupeerde ben!!

Een verzekering laat zich pas goed beoordelen als je deze nodig hebt gehad. Dit was nu helaas het geval. Toen viel deze verzekering bij ING goed door de mand. Zolang je premie betaald en geen problemen hebt zijn alle verzekeringen goede. Reeds bij het 1e telefonische contact om te praten over mij toegebrachte schade liepen de gemoederen zover op dat de persoon van ING aan de telefoon de hoorn op de haak gooide. Wat een prutsers. Van enige hulp was geen sprake terwijl ik de benadeelde persoon was en om hulp vroeg. Die konden ze mij niet te geven. Ik weet wat mij te doen staat. Deze verzekering direct beëindigen.

Er is bij me ingebroken in november en er is sporen onderzoek gedaan door het forensisch politie onderzoek, Die meld dat de schade over een komt met een reeds eerdere inbraken in mijn wijk! Toch geeft de expert aan dat ik me deur open gelaten heb terwijl al me Sloten opengebroken zijn Rn me raam er uit geslagen is en dat heeft stadion netjes vervangen nadat de expert geweest is, ze proberen je alles wijs te maken zodat je jezelf verzekerd bij ING en je moet altijd op tijd betalen maat wanneer het neerkomt op uitkeren doen ze het niet. Ik stap ook over naar een andere bank en andere verzekering.

Omdat ik niet goed word behandld en ik heb brandschade gehad hun komen als beste door de test ikvind dat ze dictators zijn ze behandelen mensen erger dan dieren zelf hun worden goed behandeld ik heb nog in mijn huis geslaen na de brand terwijl ik en me kinderen astma hebben dasrb7j krijg ik een schademaneger thuis die agresief en schreuwde ik vind dat z e vanaf de dag 1 fout hebben gedaan er was een vriendelijke vrouw die dat tegen mij zij ik met hernia heb het huis zelf schoongemaakt de mensen van fasrserv hebben hun wek niet gedaan plus ze stelen kleding van mij en me kinderen nu zegt ing dat ze dat niet gaan vergoeden en dat ik achter meneer van fastserv moet gaan ik ben zieker geworden wand ikmag niet over me kracht heen werken ik ben nunog bezig de hele dag wasmachine en droger aan dit is niet normaal ben al jaren verzekerd maar ze doen der niets aan pas als he brand hebt gaat u zien wat voor mensen het zijn mijn dochtertje die net 4 is geworden ademde zo zwaar dat ik dacht dat ze dood was in de nacht naar de doktrrspost gerend geloofme maar ik ist ook niet dat het zulke aasgieren zijn waneer hemoet betalen dan komen ze rennen om het geld te innen ik heb al jaren ing maar ik raadhet af aks hun moeten uitkeren gaan ze raar doen ikhoop dat jullie ogen geopend bend wand ikben gekemaal kapot door deverzekering

Jammer om een pak papier thuis te krijgen terwijl het product online is afgesloten. Een paar pfd's per mail was beter op zijn plaatst geweest.

Tussen aanvraag en acceptatie geen info of mededeling geaccepteerd te zijn.

De gesprekken met de ING medewerkers verliepen prettig en uitstekend en de zaken werden aan de balie goed geregeld. Echter, na beide gesprekken heb ik nog steeds geen bewijs van verzekering toegestuurd gekregen. Ik voerde het tweede gesprek om deze omissie ter sprake te brengen, maar ook na dit tweede gesprek heb ik nog steeds geen bewijs van verzekering ontvangen.

Ik wilde mijn inboedelverzekering opzeggen omdat 't volgens mij goedkoper kon en dat bleek het geval bij ING. Bij opzegging van mijn oude inboedelverzekering kreeg ik een "laatste bod" en dat bleek toch nog hoger dan die van ING, dus was de keuze niet zo moeilijk, want de overige voorwaarden waren hetzelfde!!

Personeel is vriendelijk en beantwoorden al je vragen en als je iets niet begrijpt leggen ze het nog een keer uit net zo lang tot je het helemaal snapt.

Goedkoper dan mijn oude verzekering maar betere dekking zeer tevreden

Goedkoper dan mijn oude verzekering maar betere dekking zeer tevreden

everything was done very quick service was very pleasant

erwaren toch wat problemen met wisseling van verzekeringen,maar er is moeite gedaan omdat zo snel mogelijk op te lossen.

Ik ben uitstekend geholpen en vind het prettig om bij de ING te komen

Ing medewerker was aardig,snel en duidelijk met de informatie

Snel mischien iets te snel aangeboden en afgerond. en niet op de 1ste van die maand afgescrijf niet, maar wel in de midde van de maand.

Werd zeer goed ingelicht en het kost ook niet zoveel Het is met een bijstands wao uitkering goed te doen

Alles via internet geregeld. Snelle reactie van ING. Wij hopen dat we ergeen gebruik van hoeven te maken en toch de zekerheid hebben dat wijalles goed hebben gedaan.

het is goed koop net wat ik beschikbaar wou stellen

Makkelijk af te sluiten verder nog niet nodig gehad. Kan er niks over zeggen.

prijs kwaliteit prima. Bij het aanvragen werd op kantoor steenwijk niet voldoende door gevraagd, waardoor in eerste instantie op de polis stond dat er maar 2 kamers waren i.p.v. 4. Na een telefoontje werd dit direct gewijzigd.

Zeer klantvriendelijk en duidelijk. Niet opdringerig. Goede ervaring.

Heldere voorwaarden, gemakkelijk af te sluiten, overzichtelijk. De verzekeringen zijn zichtbaar in MING. Uitstekend.

gewoon simpel, makkelijk en heel snel geregeld, nu maar hopen dat ik hem niet snel nodig heb

Polis is prutserig A4tje eigen risico is niet wat ik wilde.

Snel en correct afgehandeld inclusief het opzeggen van de oude verzekering ,ben zeer te vreden. Beide verzekeringen zijn duidelijk .

Jullie zijn goed voor iinformatie om te uit te leggen.

Ik heb begrepen dat ik 100 % vergoeding krijg en geen dagwaarde. Heel het proces heeft veel voeten in aarde gehad omdat er problemen waren met het opzeggen van mijn oude verzekering. Ik ben een aantal weken dubbel verzekerd geweest. Gelukkig heeft mijn contactpersoon bij ING alles uit de kast gehaald om e.e.a. naar volle tevredenheid te regelen. De uiteindelijke oplossing is top! Mijn complimenten voor ING Zoetermeer en de manier waarop dit probleem is opgelost.

Ik heb de verzekering pas. Maar tot nu toe gaat het prima.

De wijze van incasseren zonder voor informatie. Opzegtermijn ook niet naar wens.

het is allemaal heel makkelijk en snelle service met afsluiten en het moment dat we de papieren binnen hebben

Eigenlijk niet,we hebben deze verzekering pas afgesloten en gelukkig nog geen beroep hoeven doen op een schadevergoeding.

Ik heb eigenlijk geen oordeel. Heb te weinig ervaring. Ik vind het wel jammer dat ik niet per acceptgiro kan betalen.

Mijn ervaring beperkt zich tot de hoofdreden om deze verzekering af te sluiten nl. de 10 jaar nieuwwaarde-clausule.

Vlot verzekering kunnen afsluiten. Geen ervarting als het op uitbetalen aankomt. Dat laatste vind ik wel het belangrijkste bij een verzekering.

Nog geen gebruik van hoeven te maken dus zou niet weten wat ik hier neer zou moeten zetten.

Heb het nog niet nodig gehad, hoop het ook niet nodig te gaan hebben

Nee, helaas niet, ik heb nog geen ervaring met deze verzekering bij ING.

alles verliep snel en soepel ik vind de maand bedrag ook zeer betaalbaar.

Ik ben nog nieuw verzekerd en zal zeker heel tevreden mee zijn

Wij zijn er zeer tevreden over!! En hopen dat het zo blijft??? Goede service vriendelijke medewerkers ja over het algemeen tevreden.

Nadat verzekering is afgesloten, hoor je niets van het hoofd verzekeringen !!!!!!!

Tot op heden geen problemen en de prijs is interressant en de betaling per maand is makkelijk.

netjes.duidelijk, en prijs vriendelijk. uitstekende uitleg door medewerkers. hoop nooit gebruik van te hoeven te maken.ben een zeer tevreden ING klant.

snel geregeld via internet en de premie is niet te hoog

heb het goed voor elkaar ben zelf ook al jaren lid bij de ing

Nog steeds geen polis ontvangen terwijl ik wel betaald heb

Ik denk niet dat ik de geschikte klant ben om mijn ervaring te delen want mijn eerste aanvraag + alle copieën waren "verdwenen" ???

Jammer als oud werknemer ING !!!

Ik ben al lang klant bij de ING zo heb ik daar probleemloos mijn hypotheek, spaar en creditcard ondergebracht. Nooit problemen gehad.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen