Generali Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.8/10 (47 reviews)

Logo verzekeraar Generali

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Zeer complete dekking
  • 15% korting bij veilige woning
  • Premiekorting bij hoger eigen risico

Onafhankelijke beoordelingen voor de Generali Inboedelverzekering

De Generali Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,8.

De Generali Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,3.

De Generali Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Generali Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Generali Inboedelverzekering

snelle afhandeling, alle werk werd uit handen genomen en zeer correct en vlot afgehandeld. geen gezeur over bonnen van jaren geleden, aanrader!

na een meningsverschil is het alsnog opgelost wel jammer dat je eerst je verhaal op deze site moet zetten maar is toch nog goed opgelost compliment daar voor hoop dat ze iets beter omgaan met de schade dan hoef ik niet van verzekering te veranderen zo vaak claim ik iets dit is misschien de 2 maal in mij leven en dat dit ook helpt bij anderen de regel je mag niet beter worden van een verzekering moet in mijn ogen iets anders uitgelegd worden geen eerlijk mens word beter van schade het kost altijd geld of je iets 2 mnd of 5 jaar hebt als het niet aan vervanging toe is dan is de schade gelijk aan de vervangings waarde ik denk dat bij de mensen die dit overkomt niet het juichlied klingt hoera ik kan het bij de verzekering claimen op een enkele oplichter na maar het is niet de taak van de mensen om dat probleem op te lossen of daar de dupe van te worden dus compliment zo als het nu opgelost is hoop dat ze op deze weg doorgaan

Verzekering per 1-11-2011 opgezegd. Nog steeds (maart 2014) wordt er premie geïncasseerd. Na mailen met Generali zeiden ze de opzegging nooit te hebben ontvangen. Ik zei dat ik dit per mail gedaan had, en er werd me gevraagd deze mail door te sturen zodat ze alsnog konden beëindigen per 1-11-2011. Direct mail doorgestuurd. Nu geeft Generali aan de mail niet in hun systeem te kunnen vinden, dus blijven bij hun standpunt niet te beëindigen per 1-11-2011. Mijn bewijs wordt dus volledig naast hun neergelegd, en doen lekker waar ze zelf zin in hebben. NOOIT NAAR GENERALI DUS!!!!!!!!!!!!!

Bij de schadeclaim van de vloerbedekking van miijn vader heeft Generali zich zeer meewerkend en coulant opgesteld. Heel fijn in de situatie waarin mijn vader zich bevond! Gelukkig kon hierdoor de vloerbedemking snel vervangen worden.

na vermelding van waterschade,is deze tot mijn volle tevredenheid afgewikkeld.

Mijn 102-jarige moeder is verhuisd naar een verpleeghuis omdat zij dementerend is. Kostbare spullen heeft zij niet meegenomen en vuur mag ze niet maken. Vandaar dat wij haar brand- en inboedelverzekering bij Generali per 1-1-2015 hadden opgezegd. De wijze, waarop Generali hiermee is omgegaan verdient veel bewondering en dankbaarheid. Een vertegenwoordiger van uw maatschappij heeft haar bezocht met medebrengen van bloemen en een presentje. Dit gebaar is door de familie bijzonder gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Jody van Gent-Kersten (dochter van Mevr. B. Laemers-Kersten)

betrouwbare en snel werkende maatschappij,goede dekking en no nonsense schade afhandeling,kan het ieder aanbevelen.nooit geen gezeur.

Zeer snelle en correcte afhandeling diefstal schade

helaas ben ik de laatste tijd niet meer tevreden over onze verzekering bij Generali.We zijn al jaren klant en hebben (gelukkig ) bijna nooit een schade hoeven te melden. Helaas hebben we nu,nu onze kinderen wat groter zijn eens af en toe onze verzekering nodig gehad,dit is echter niet verlopen zoals wij hadden gehoopt. Dankzij onze tussenpersoon hebben wij toch iets geregeld kunnen krijgen,maar vind het erg vervelend dat dit op deze manier moet.

We zijn uiterst tevreden over de snelheid van afhandeling met name ass.kantoor Bart Jansen in Leeuwen-Roermond. Niets dan lof, ook indien het even tegen zit. De financiele afwikkeling is buitensporig goed. Vlgs. mij kan het nergens anders beter. Nogmaals bedankt

Snel en correcte afhandeling van de schade

Hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van de schade die ik had aan mijn salontafel.

Schade gemeld binnen 4 dagen het geld op mijn rekening

Voor het eerst sinds vele jaren te maken gehad met schade, generali heeft dit uiterst correct afgehandeld, complimenten, je hoor ook vaak anders om je heen

Binnen 3 werkdagen taxatie door expert, en na 1 week uitbetaald. En dat terwijl hier in Friesland zeer veel stormschade was. Ik ben super tevreden over de snelle afhandeling.

Goede service, snelle afhandeling. Het geven van een vertrouwd gevoel!

Na de eerste melding van de schade, veroorzaakt door blikseminslag, kreeg ik per e-mail het schadeformulier toegestuurd. Na dit ingevuld te hebben, kon dit ook weer per e-mail retour worden gestuurd. Na een verbluffend korte tijd, ontving ik een brief van Generali met de mededeling, dat de reparatiekosten van de schade op mijn rekening waren gestort. Na controle van de rekening bleek het bedrag al binnen te zijn. Mijn complimenten voor de vlotte afhandeling en mijn dank hiervoor.

Wij zijn heel blij dat de schade aan de trampoline van onze zoon zo snel en goed is afgehandeld!

Door muizen is onze voortent gebruikt, hierdoor zijn twee gaten ontstaan. Ik dacht dat wij met de inboedel garant plus ook hiervoor verzekerd waren. De adviseur heeft ons nog gezegd toen wij in 2002 de caravan kochten, hou je voortent altijd droog bewaard op zolder op die manier is het altijd verzekerd mocht er iets gebeuren. Nu gebeurt er iets en nu wordt er niet uitgekeerd omdat het schade door knaagdieren betreft. Het komt erop neer leg het geld van je inboedelverzekering zelf opzij op een rekening want in al die jaren 11 had ik zelf een nieuwe voortent bij elkaar gespaard. Ik zeg nu dus ook per direct alles op. Onze vakantie kan nu niet doorgaan, bedankt!

Zeer snelle aanpak door tussenpersoon Zeer snelle uitbetaling door verzekeraar Vergoeding binnen 1 week na melding uitbetaald

We zijn blij met een goede inboedel verzekering. zeker nu je aanspraak moet maken ; is het goed te ervaren dat alles snel en naar onze tevredenheid is afgehandeld. hier voor hartelijk dank.

Helaas moest ik een keer gebruik maken van mijn inboedelverzekering, ik heb mijn formulier zondag op de post gedaan en op vrijdag stond mijn schadebedrag al keurig op mijn rekening. Dit noem ik nou een GEWELDIGE service. Ik zou zeggen GENERALI verzekeringsgroep bedankt en ga zo door.

Goede snelle afhandeling. Ben zeer tevreden.

Op 3 december 2012 heb ik digitaal een schadeclaim ingediend mbt een kop koffie die ik per ongeluk over mijn notebook uitstortte. Op zaterdag 8 december 2012 lag een brief met een genereuze schadevergoeding in mijn brievenbus. Dit is wel een zeer snelle en fraaie afhandeling!

Wij zijn zeer tevreden over de snelle afwerking en de vriendelijkheid van de inspecteurs.

Er werd ons gevraagd of we tevreden waren naar het afhandelen van een zaak, nou nee dus totaal niet. Bij onze kinderen was lekkage ontstaan er is daar een exper bij geweest en die heeft vanaf dat hij alles had gezien zijn conclussie getrokken dat het kwam door niet goed kitten van de naden en de voegen die volgens hem niet inorde waren, wij melden dat het kwam van de afvoer omdat te bewijzen moesten we dan maar een loodgieter aan nemen om het tegendeel te bewijzen hebben we gedaan en die bewees het tegendeel, maar generali heeft deze bewijs stukken als het waren genegeerd en is alleen maar afgegaan op het advies van de exper, dus er werd niet uitgekeerd exper had zoiets van eigen schuld dikke bult. Maar wij gaan alsnog proberen om het tegendeel te bewijzen want zijn het hier niet mee eens. Ben blij dat ik zelf bij een andere maatschappij ben verzekerd want deze zou ik echt niemand aanraden.

Ik heb laatst een ds gedeclareerd bij de inboedelverzekering. Er was eigen risico van 110 euro van toepassing. Omdat wij zoveel jaar nog niks hadden geclaimd hebben ze toch heel het bedrag vergoed. Dit vond ik heel fijn en heel erg klantvriendelijk van ze.

Wij vonden de service van Generali goed omdat de snelheid waarin de schade behandeld werd en ik mij serieus genomen voelt. Ondertussen hebben wij het geld ontvangen maar moeten wij nog wachten met het vervangen van de vloer totdat de woningbouw vereniging een definitieve oplossing biedt aan het probleem. Ondertussen hebben wij onze rechtsbijstand ingeschakeld omdat het een conflict werd waar wij niet op zitten te wachten. Zij willen de schuld nu bij ons neerleggen. Generali willen wij hartelijk en oprecht bedanken.

Ik vond de service van Generali goed omdat de schade supersnel was afgehandeld.

Ik vond de service van Generali goed omdat de schade supersnel was afgehandeld.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen