Delta Lloyd Inboedelverzekering

★★★☆☆ 7.4/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar Delta Lloyd

Niets is zeker. Maar dankzij de kennis van Delta Lloyd Groep bent u er zeker van dat uw financiële zaken altijd slim geregeld zijn.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • U bent nooit meer onderverzekerd door de speciale waardegarantie
  • Huurders- en eigenaarsbelang zijn gratis meeverzekerd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Delta Lloyd Inboedelverzekering

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Special Item Woonverzekeringen van 22 juni 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Special Item Inboedelverzekeringen van 21 mei 2013 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0 en is daarmee de Beste uit de test.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,5.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,7.

De Delta Lloyd Inboedelverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Delta Lloyd Inboedelverzekering

Nadat ik vrienden van mij adviseerde over te stappen naar erasmus verzekeringen voor een totaal pakket, en aan mijn tussen persoon den ouden aan de bermweg in capelle a/d ijssel vroegen of ze een proforma nota konden krijgen wat ze evt gingen betalen voor hun verzekeringen,dat wisten ze niet en konden dat ook niet geven.dit vind ik zo belachelijk en zal ook niemand meer aanraden om bij erasmus te verzekeren want ik sta voor aap mevr:Reinders.

Delta Lloyd is een prima maatschappij met een breed assortiment. De pakketverzekering voor de particulier biedt goede kwaliteit voor een redelijke premie. Als eigenaar van een woning kun je je inboedel bij Delta Lloyd voordeliger verzekeren. Vele verzekeringsvormen kunnen in de Delta Lloyd Pakketverzekering gecombineerd worden met makkelijke – gratis -premiebetaling per maand

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen