Acura Caravanverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Acura

Acura Assuradeuren is een intermediare verzekeraar en heeft verzekeringsproducten ontwikkeld voor zowel de particuliere als de (agrarische) zakelijke markt.

Voordelen van Acura:

  • Goede en voordelige verzekeringen
  • Opzegservice voor huidige verzekeringen
  • Dagelijks online af te sluiten en op te zeggen
  • Direct voorlopige dekking
  • Binnen 2 werkdagen de polis in huis

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Acura Caravanverzekering

Lekkage aan dak caravan, zou volgens mevrouw van acura allemaal gedekt zijn. Achteraf komen ze ineens met allerlei argumenten uit de polis dat het niet verzekerd zou zijn. Volgens hen moet ik nu het tegendeel bewijzen! Totaal niet flexibel, enige wat ze aan kunnen geven is: we kunnen niets voor u betekenen! Ook beschermen zij de zgn expert die allerlei steken heeft laten vallen. Ik, de klant blijft in zijn hemd staan. Oplichters zijn het. Zoals vele voor mij al schreven, niet mee in zee gaan met deze clowns!!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen