Meeùs Bootverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Meeùs

Meeùs wil een gids zijn voor haar klanten. Meeùs neemt uw zorg over uw verzekeringen, hypotheken en pensioen graag uit handen.

Voordelen van Meeùs:

  • 80 jaar ervaring
  • Twee weken bedenktijd
  • Snelle schadeafhandeling
  • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze bootverzekering:

  • Meeùs biedt je een bonus/malus korting tot 50%
  • Uw bijboot is meeverzekerd tot €5.000,-
  • Uw boottrailer is meeverzekerd tot €5.000,-
  • Bij Casco dekking verzekert Meeùs de inboedel van jeboot gratis mee (tot 30% van het bedrag waarvoor uw boot verzekerd is)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Meeùs Bootverzekering

Hele slechte ervaring met bootverzekering. Verzekering werd in juni 2014 zonder melding 48,1% duurder. Wel was een brief gestuurd dat van een aantal verzekeringen de voorwaarden en premie zou wijzigen maar kwam de bootverzekering hier niet op voor. Eerste telefonische reactie was dat voor alle schadeverzekering de risicopremie was gelijk getrokken, alleen stond dat niet in de brief en was mijn bootverzekering niet vermeld. Op mijn formele reactie op deze tariefsverhoging kreeg ik als antwoord "Omdat Meeus een minimale premie dient aan te houden voor onder andere de bootverzekering is uw premie gestegen. Meeus heeft ervoor gekozen dat alle polissen per dag opzegbaar zijn. Als u ervoor kiest om de polis per direct te beëindigen kunt u dit aan ons doorgeven. Dit mag telefonisch of per e-mail." Op geen enkele manier wordt hun fout toegegeven of excuses gemaakt en zijn ze je blijkbaar liever kwijt dan rijk. Bij deze is dus iedereen gewaarschuwd! Bij Meeus verzeker ik dus niets meer !!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen