Avéro Achmea Bootverzekering

★☆☆☆☆ 3.9/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar Avéro Achmea

Avéro Achmea biedt aan klanten schade-, pensioen-, inkomens- en zorgverzekeringen. Avéro Achmea werkt met onafhankelijke bemiddelaars en adviseurs.

Voordelen van Avéro Achmea:

  • Avéro Achmea is al bijna 200 jaar actief in de verzekeringsbranche
  • Innoverende producten die aansluiten op de dagelijkse behoefte van klanten
  • Onderdeel van Achmea, één van de grotere financiële dienstverleners in de Benelux

Voordelen van deze bootverzekering:

  • WA-dekking tot €5.000.000,-
  • Garantie bij totaal verlies
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp van de alarmcentrale

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Avéro Achmea Bootverzekering

Met motorpech onderweg gestrand. All risk bootverzekering van achmea dekt bij pech helemaal niets! Dus ook het wegslepen niet. Ik zou daarom deze verzekering niet aanbevelen. Andere verzekeraars dekken dit risico wel.

Zeer slechte ervaring met Voogd en voogd . Buitenboordmotor onlangs gestolen, tot op heden wordt de schade niet vergoed! Ook totaal geen communicatie vanuit Voogd en Voogd. PAS OP, BEGIN HIER NOOIT AAN! U BENT GEWAARSCHUWD!

Na het hellingen, boot op de wal, buitenboordmotor, die met een slot vastzat, gestolen. Motor 2 jaar oud. Behalve de eigenrisico,( staat in de polis) ook voor het eerste jaar 20, en het tweede jaar 10 prosent waardevermindering. DIT STAAT NIET IN DE POLIS. En dat voor een motor die met gemak 20 jaar meegaat, en maar 6 mnd per jaar gebruikt wordt.

Duurste verzekering genomen alles inbegrepen voor een Swan nautor 39R prima toerschip en we verspelen de mast bij windje vijf op het Ijselmeer. Vanwege een breuk in de terminal hoofdwant. Onzichtbaar maar een op de rand een beetje corrosie. Schepen op zee altijd corrosie en expere noemt dit achterstallig onderhoud (net terug van Zweden). Het getuigt niet van schepen kennis en de expere verwees ons naar fora te kijken om te weten te komen wanneer je je verstaging moet vernieuwen. Mast en alle gevolgschade word niet vergoed, zelfs de reddingsboot wilde ze niet betalen……… Al mijn verzekeringen weg bij zo'n verzekeraar

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen