WitGeld Autoverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (24 reviews)

Logo verzekeraar WitGeld

WitGeld verkoopt verzekeringen zonder provisie. Je ziet de “kale premie” en betaalt een eenmalige vergoeding. Daarmee heb je een eerlijke premie.

Voordelen van WitGeld:

  • Snelle en persoonlijke schade-afhandeling
  • Online schade melde
  • Geen eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Eenvoudige voorwaarden
  • Wijzig je gegevens of dekking online

Voordelen van deze autoverzekering:

  • Online je autoverzekering berekenen, wel zo makkelijk
  • Direct een goedkope autoverzekering online afsluiten
  • Veilig en verzekerd de weg op

Onafhankelijke beoordelingen voor de WitGeld Autoverzekering

De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 augustus 2015 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Beperkt Casco’.

De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 augustus 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid’.

De WitGeld Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 mei 2012 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de WitGeld Autoverzekering

Aangezien Witgeld (waar wij jaren zonder problemen met 2 auto's bij verzekerd waren) de premie ineens met 115% !!!! verhoogt!!!! Wij hebben geen schade gemeld, dus begrijp hier niets van. Na telefoon en mail contact kregen wij een aanbod voor een nieuwe verzekering???? Kifid zegt dat Witgeld niet bij hun is aangesloten terwijl dat wel op de website vermeld staat. Uiteraard inmiddels opgezegd en andere verzekering genomen. DUS NIET DOEN!!!!!!

Wat ik niet zo goed begrijp, is dat ik in februari ben overgestapt van een auto met een nieuwwaarde van 34.000€ naar een andere auto met een nieuwwaarde van 28.000€. Betaalde ik eerst 65.00€ per maand werd dit ineens 75.00€ per maand. Het vreemde is als ik al mijn gegevens nu invul op de site van Witgeld kom ik op een bedrag van 71.00€. Bij andere aanbieders kom ik op een bedrag voor dezelfde dekking op een veel lager bedrag uit, houdt U er rekening mee dat dit gewoon een verzekering is die U aangaat met Risk verzekeringen, en kijk vooral even verder.

Op 31-12-2016 is de consolidatiedatum van mijn autoverzekering. Op 12-12-2016 vraag ik wanneer de premie voor 2017 wordt doorgegeven. Op 29-12-2106 per mail de gevraagde gegevens ontvangen!! Een premieverhoging van 60%!!!. Dit terwijl er geen schade is geweest. Op dezelfde dag per mail doorgegeven dat ik de verzekering op deze basis niet eens voort te zetten. Hetzelfde doorgegeven aan Risk, die incasseert. En…….Er is een incasso opdracht gegeven om per 2-1-2017 de jaarpremie te incasseren. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaringen gehad. Pas op met Witgeld!! B.P.H.van der Linden.

Na 1 jaar verzekerd te zijn zonder schadeclaim en met 18 jaar schadevrij rijden krijg ik een premieverhoging van 521 naar 924. Wat een wildwest cowboyvertoning! Volkomen gestoord!

Snelle afhandeling en goedkope verzekering voor mijn Opel Zafira! Ook kinderen zijn verzekerd. Leuke meid bij de klantenservice, bedankt Bianca!

Ik heb een autoverzekering afgesloten bij Witgeld. Als beginnend bestuurder word je hier zonder problemen geaccepteerd. Je betaalt een lage premie en je hebt geen eigen risico. Daarnaast maakt het niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt voor de hoogte van de premie. De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Net afgesloten, goedkpe premie. duidelijke taal en gelijk definitieve dekking

Parkeerschade gehad en binnen enkele dagen werd alles voor me geregeld. super witgeld!!!

Zeer slecht, niet aan te bevelen. Nomen est omen. Lage orijs gaat ten koste van kwaliteit. Kijk beter uit naar een andere respectabele verzekeraar.

Heb een motor gekocht, hebben ze niet standaard op de site staan. Een belletje naar kantoor, hebben ze toch effe snel op vrijdagmiddag geregeld. Best flexibel van ze en ook nog eens 30% goedkoper dan bij de dealer zelf!

Witgeld , goede autoverzekering niet duur en goede service ! Afgelopen maand een aanrijding gehad. Je belt naar Emmen , krijgt geen bandje maar personen aan de telefoon die je snel en correct te woord staan. Ik stond er helemaal versteld van dat de afhandeling van de schade maar 10 min duurde. Mocht er nog iets mis gaan met de afhandeling van de tegenpartij , dan zouden zij het van mij overnemen. Witgeld , topdeal !!

vorige maand mijn oldtimer verzekerd. zit geen cap op, dus kan er onbeperkt mee rijden. kreeg de polis keurig beginnen, nog geen schade ervaringen (gelukkig)

Ze staan niet bij Independer maar zijn wel ver uit de scherpste. Even gebeld om te checken of het wel goed zat. Prima te woord gestaan en goed gevoel aan over gehouden. Zit ook een gerenomeerde verzekeraar (Delta Lloyd) achter de autoverzekering. Inmiddels zelf eenvoudig via de website de nieuwe auto verzekerd.

Met deze verzekering ben ik ten eerste…. ,heel belangrijk, goedkoper uit dan voorheen en dat ik prima duidelijke informatie per telefoon kreeg, dat maak je ook niet overal mee, de polissen werden mij wel meteen toe gestuurd, alleen ja ik kan (gelukkig) nog niet oordelen hoe het gaat lopen als ik werkelijk schade heb en ze moeten uitbetalen, maar ik heb er alle vertrouwen in. M. Heemskerk Hazerswoude

zeer voordelige verzekering geen addertjes onder het gras en dat zie je niet vaak in “verzekerings land”. Scheelt 20% qua premie t.o.v. de andere grote verzekeraars.

Eenvoudig, helder en eerlijk. Het scheelt aardig wat centen maar alleen de manier waarop je wordt behandeld is al de moeite waard!

Grappige site, aardig personeel. Kreeg de polis niet binnen maar toen ik met ze belde hebben ze deze direct nog een keertje verstuurd. Waarom ik voor WitGeld heb gekozen komt voornamelijk omdat er geen eigen risico op zit en het me wat geld scheelt.

Duidelijk verhaal, en veel goedkoper dan m'n vorige verzekering. Scheelt per jaar ruim 100,-! Zeker aan te bevelen.

De mensen van WitGeld hebben wij uitstekend te woord gestaan tijdens het orienteren op een nieuwe autoverzekering. Prettig om direct iemand aan de lijn te krijgen. Ben nu 2 maanden verzekert via Witgeld, gelukkig nog geen schade. Op basis van de contacten en uitgebreide toelichtingen vertrouw ik er zeker op dat ook schade afhandleing netjes wordt verzorgd.

Goede service, snelle afhandeling van schade. Beter dan mijn vorige verzekering (ABN Amro)

Ik had schade gereden. De meneer bij de klantenservice heeft alles voor me geregeld, en nielp me om de schade te claimen.

Prima verhaal. Echt veel goedkoper dan de rest en geen bla bla. Het verhaal met doorlopende provisie is wat lastig, maar wel supervoordelig. Heb gebeld en toen was het me duidelijk. Ze verkopen tegen inkoopprijs+poliskosten en hebben de schadeafhandeling gewoon uitbesteed aan de verzekeraar. Slimme constructie.

Ze beloven wat ze zeggen! Het scheelt me ong. 120 euro op jaarbasis. Na het afsluiten kreeg ik netjes een duidelijk welkomstpakket met voorlopige dekking en een groene kaart. Een paar dingen waren me nog niet helemaal duidelijk, maar één telefoontje naar hun kantoor beantwoorde al mijn vragen

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen