WitGeld Autoverzekering

De autoverzekering van WitGeld Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

WitGeld verkoopt verzekeringen zonder provisie. Je ziet de "kale premie" en betaalt een eenmalige vergoeding. Daarmee heb je een eerlijke premie.

Voordelen van een WitGeld Autoverzekering

Voordelen van deze autoverzekering:
  • Online je autoverzekering berekenen, wel zo makkelijk
  • Direct een goedkope autoverzekering online afsluiten
  • Veilig en verzekerd de weg op
Voordelen van WitGeld:
  • Snelle en persoonlijke schade-afhandeling
  • Online schade melde
  • Geen eigen risico
  • Geen opzegtermijn
  • Eenvoudige voorwaarden
  • Wijzig je gegevens of dekking online

Deze informatie wordt verstrekt door WitGeld en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze autoverzekeraar. Meer informatie...

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de WitGeld Autoverzekering met andere autoverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
WitGeld Autoverzekering Ervaringen United Insurance Autoverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Op 31-12-2016 is de consolidatiedatum van mijn autoverzekering. Op 12-12-2016 vraag ik wanneer de ... Bij het online verzekeren van een auto zou het fijn zijn als de verzekering direct in zou gaan. Nu...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij WitGeld

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze autoverzekering:

MoneyView
De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 August 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.
MoneyView
De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 24 August 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
MoneyView
De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 August 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Beperkt Casco'.
Meer tonen...
MoneyView
De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 18 August 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs Wettelijke Aansprakelijkheid'.
Consumentenbond
De WitGeld Autoverzekering is in de Consumentengids van 1 November 2012 door beoordeeld met een 7,5.
MoneyView
De WitGeld Autoverzekering is in de Special Item Autoverzekeringen van 21 May 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Prijs'.
Minder tonen...

Ervaringen met de WitGeld Autoverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(24 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de autoverzekering van WitGeld

uit The haag zegt op 16 November 2012:

Snelle afhandeling en goedkope verzekering voor mijn Opel Zafira! Ook kinderen zijn verzekerd. Leuke meid bij de klantenservice, bedankt Bianca!

zegt op 21 August 2012:

Ik heb een autoverzekering afgesloten bij Witgeld. Als beginnend bestuurder word je hier zonder problemen geaccepteerd. Je betaalt een lage premie en je hebt geen eigen risico. Daarnaast maakt het niet uit hoeveel kilometers je per jaar rijdt voor de hoogte van de premie.

De klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam.

uit Schiedam zegt op 29 June 2012:

Net afgesloten, goedkpe premie. duidelijke taal en gelijk definitieve dekking

uit Drenthe zegt op 16 May 2012:

Parkeerschade gehad en binnen enkele dagen werd alles voor me geregeld. super witgeld!!!

uit Sloten zegt op 3 March 2012:

Heb een motor gekocht, hebben ze niet standaard op de site staan. Een belletje naar kantoor, hebben ze toch effe snel op vrijdagmiddag geregeld. Best flexibel van ze en ook nog eens 30% goedkoper dan bij de dealer zelf!

uit Maashees zegt op 6 February 2012:

Witgeld , goede autoverzekering niet duur en goede service !
Afgelopen maand een aanrijding gehad. Je belt naar Emmen , krijgt geen bandje maar personen aan de telefoon die je snel en correct te woord staan.
Ik stond er helemaal versteld van dat de afhandeling van de schade maar 10 min duurde.
Mocht er nog iets mis gaan met de afhandeling van de tegenpartij , dan zouden zij het van mij overnemen.
Witgeld , topdeal !!

uit Den haag zegt op 9 January 2012:

Prima en prettig te woord gestaan bij afsluiten verzekering, absoluut de aller goedkoopste verzekering met dezelfde polisvoorwaarden als andere autoverzekeraars en er staat een groot bedrijf achter(delta loyd). Dit scheelde 25.- euro per mnd. met mijn oude verzekeraar Aegon voor een all-risk verzekering met de hoogste no-claim, inkl. rechtsbijstand en inzittende verzekering, ik heb er ook een reis-en annuleringsverzekering bij afgesloten met wereld wijde dekking, ook dit scheelde weer enorm. Dit is een echte aanrader. J.P te Den Haag

uit Amsterdam zegt op 17 November 2011:

vorige maand mijn oldtimer verzekerd. zit geen cap op, dus kan er onbeperkt mee rijden. kreeg de polis keurig beginnen, nog geen schade ervaringen (gelukkig)

uit Rotterdam zegt op 15 November 2011:

Ze staan niet bij Independer maar zijn wel ver uit de scherpste. Even gebeld om te checken of het wel goed zat. Prima te woord gestaan en goed gevoel aan over gehouden. Zit ook een gerenomeerde verzekeraar (Delta Lloyd) achter de autoverzekering. Inmiddels zelf eenvoudig via de website de nieuwe auto verzekerd.

uit Hazerswoude zegt op 11 November 2011:

Met deze verzekering ben ik ten eerste.... ,heel belangrijk, goedkoper uit dan voorheen en dat ik prima duidelijke informatie per telefoon kreeg, dat maak je ook niet overal mee, de polissen werden mij wel meteen toe gestuurd, alleen ja ik kan (gelukkig) nog niet oordelen hoe het gaat lopen als ik werkelijk schade heb en ze moeten uitbetalen, maar ik heb er alle vertrouwen in. M. Heemskerk Hazerswoude

uit Lemmer zegt op 11 November 2011:

zeer voordelige verzekering geen addertjes onder het gras en dat zie je niet vaak in "verzekerings land".
Scheelt 20% qua premie t.o.v. de andere grote verzekeraars.

uit Baarn zegt op 11 November 2011:

Eenvoudig, helder en eerlijk. Het scheelt aardig wat centen maar alleen de manier waarop je wordt behandeld is al de moeite waard!

uit Rotterdam zegt op 11 November 2011:

Grappige site, aardig personeel. Kreeg de polis niet binnen maar toen ik met ze belde hebben ze deze direct nog een keertje verstuurd. Waarom ik voor WitGeld heb gekozen komt voornamelijk omdat er geen eigen risico op zit en het me wat geld scheelt.

uit Den bosch zegt op 11 November 2011:

Duidelijk verhaal, en veel goedkoper dan m'n vorige verzekering. Scheelt per jaar ruim 100,-! Zeker aan te bevelen.

zegt op 11 November 2011:

De mensen van WitGeld hebben wij uitstekend te woord gestaan tijdens het orienteren op een nieuwe autoverzekering. Prettig om direct iemand aan de lijn te krijgen. Ben nu 2 maanden verzekert via Witgeld, gelukkig nog geen schade. Op basis van de contacten en uitgebreide toelichtingen vertrouw ik er zeker op dat ook schade afhandleing netjes wordt verzorgd.

uit Katwijk zegt op 11 November 2011:

Goede service, snelle afhandeling van schade. Beter dan mijn vorige verzekering (ABN Amro)

uit Zwaag zegt op 29 September 2011:

Ik had schade gereden. De meneer bij de klantenservice heeft alles voor me geregeld, en nielp me om de schade te claimen.

uit Hazerswoude zegt op 13 July 2011:

Prima verhaal. Echt veel goedkoper dan de rest en geen bla bla. Het verhaal met doorlopende provisie is wat lastig, maar wel supervoordelig. Heb gebeld en toen was het me duidelijk. Ze verkopen tegen inkoopprijs+poliskosten en hebben de schadeafhandeling gewoon uitbesteed aan de verzekeraar. Slimme constructie.

uit Zwaag zegt op 22 April 2011:

Ze beloven wat ze zeggen! Het scheelt me ong. 120 euro op jaarbasis. Na het afsluiten kreeg ik netjes een duidelijk welkomstpakket met voorlopige dekking en een groene kaart. Een paar dingen waren me nog niet helemaal duidelijk, maar één telefoontje naar hun kantoor beantwoorde al mijn vragen

Nee, ik zou een WitGeld Autoverzekering niet aanbevelen

uit Capelle aan den ijssel zegt op 29 January 2018:

Aangezien Witgeld (waar wij jaren zonder problemen met 2 auto's bij verzekerd waren) de premie ineens met 115% !!!! verhoogt!!!! Wij hebben geen schade gemeld, dus begrijp hier niets van. Na telefoon en mail contact kregen wij een aanbod voor een nieuwe verzekering???? Kifid zegt dat Witgeld niet bij hun is aangesloten terwijl dat wel op de website vermeld staat. Uiteraard inmiddels opgezegd en andere verzekering genomen. DUS NIET DOEN!!!!!!

uit Den haag zegt op 21 September 2017:

Wat ik niet zo goed begrijp, is dat ik in februari ben overgestapt van een auto met een nieuwwaarde van 34.000€ naar een andere auto met een nieuwwaarde van 28.000€. Betaalde ik eerst 65.00€ per maand werd dit ineens 75.00€ per maand. Het vreemde is als ik al mijn gegevens nu invul op de site van Witgeld kom ik op een bedrag van 71.00€. Bij andere aanbieders kom ik op een bedrag voor dezelfde dekking op een veel lager bedrag uit, houdt U er rekening mee dat dit gewoon een verzekering is die U aangaat met Risk verzekeringen, en kijk vooral even verder.

uit Helmond zegt op 30 December 2016:

Op 31-12-2016 is de consolidatiedatum van mijn autoverzekering. Op 12-12-2016 vraag ik wanneer de premie voor 2017 wordt doorgegeven. Op 29-12-2106 per mail de gevraagde gegevens ontvangen!! Een premieverhoging van 60%!!!. Dit terwijl er geen schade is geweest.
Op dezelfde dag per mail doorgegeven dat ik de verzekering op deze basis niet eens voort te zetten. Hetzelfde doorgegeven aan Risk, die incasseert. En.......Er is een incasso opdracht gegeven om per 2-1-2017 de jaarpremie te incasseren. Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaringen gehad. Pas op met Witgeld!!
B.P.H.van der Linden.

uit Amstelveen zegt op 24 September 2016:

Na 1 jaar verzekerd te zijn zonder schadeclaim en met 18 jaar schadevrij rijden krijg ik een premieverhoging van 521 naar 924. Wat een wildwest cowboyvertoning!
Volkomen gestoord!

uit Schiedam zegt op 24 April 2012:

Zeer slecht, niet aan te bevelen. Nomen est omen. Lage orijs gaat ten koste van kwaliteit. Kijk beter uit naar een andere respectabele verzekeraar.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen