EAG Autoverzekering

★★★☆☆ 7.1/10 (21 reviews)

EAG Assuradeuren Ervaringen

EAG Assuradeuren (Eindhovense Assuradeuren Groep) is een samenwerkingsverband van en voor assurantieadviseurs op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van EAG:

  • Het verzekeringsaanbod van EAG wordt niet beperkt wordt tot standaardproducten die via de reguliere maatschappijen worden aangeboden
  • U kunt maatwerkverzekeringen krijgen, die zijn toegespitst op uw persoonlijke gezins- of bedrijfssituatie
  • EAG Assuradeuren kan u van ‘a-tot-z’ begeleiden bij het afstemmen van schadeverzekeringen op uw behoeften

Onafhankelijke beoordelingen van autoverzekeringen bij EAG

De EAG Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 januari 2010 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De EAG Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 mei 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,9.

De EAG Autoverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 februari 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 7,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

NBVA Autoverzekering (2008)

Ervaringen met de EAG Autoverzekering

Normale prijzen (niet extreem duur of goedkoop), maar niet behulpzaam of klantvriendelijk, telefonisch erg kortaf en onvriendelijk, veel slordigheidsfouten. Mijn auto is ongeveer 4 maanden verzekerd geweest bij EAG. De tweede maand werd de premie 3 maal afgeschreven via automatisch incasso. Na telefonisch contact is dit door EAG teruggestort. Bij het opzeggen van de verzekering per e-mail geen tegenbericht ontvangen. Omdat er nog steeds premie afgeschreven werd, heb ik wederom telefonisch contact opgenomen met EAG. Hierbij bleek de verzekering inderdaad stop te zijn gezet, alleen de automatisch incasso liep nog wel door. Ik moest zelf maar even het bedrag storneren. Dat ze per email geen antwoord hadden gegeven, daar konden ze niks aan doen, ze hebben uitgezocht wat er aan de hand was, dat ze mij überhaupt te woord stonden moest ik al blij mee zijn wat ik had eigenlijk contact op moeten nemen met de tussenpersoon in plaats van direct met de verzekeraar. Oftewel in 4 maanden 2 fouten gemaakt waarbij het uiteindelijk opgelost werd maar zeker niet van harte.
Deze verzekerings maatschappij wil ik een ieder afraden. Doormiddel gebruik te maken van een tussen persoon als indipender kun EAG nooit persoonlijk spreken. De meest corrupte verzekering die er in Nederland bestaat Dus auto bezitters ga voor een andere met wie je rechtstteeks contact kunt hebben
het is voor een beginer een beetje teduur het is bij alle verzekeraars het zelfde
een dikke pluim voor de des betreffende schade expert, voor een erg snelle en correcte afhandeling.
Een keer een sleepdienst nodig gehad en nooit wat van gehoord.
onze auto, geparkeerd, werd beschadigd door een andere auto. de bestuurder natuurlijk zoek! EAG heeft ons snel en deskundig geholpen bij een aanvraag voor de waarborgfonds motorrijtuigen. Goede communicatie en en erg snellen oplossing
even bellen direct geregeld binnen 5 minuten rijden met je nieuwe auto
ook een keer gebeld omdat niet duidelijk was of de schadeexpert al was geweest. Ik heb toen aangegeven dat ik nog niemand had gehoord. er is toen direct actie ondernomen. Daarna was alles snel geregeld
als ik kijk naar andere verzekering zit vervangingvervoer er in bijeen goedkopere premie dus ???
schade-formulier snel doorgestuurd naar tegenpartij, maar van mijn eigen maatschappij niets gehoord of gelezen. Graag had ik geweten of ik mijn schade kan laten herstellen.
de tegen stander haar verzekering zou contact nemen maar hebben ze niet gedaan maar nu zeg hun dat het mijn schuld is dus ben benieuwd wat mijn verzekering zeg er over. iemand die bij mijn achter opknalt is toch altijd fout. dat zijden hun ook dus ben benieuwd of ze hun gelijk geven ja of nee
een aantal jaar afgesloten, nooit schade gehad, krijg alleen elk jaar een nieuw polisblad en natuurlijk de nota
AEG was vergeten de maandelijkse termijnen te incasseren, waardoor er zelfs sprake was van onverzekerd rijden, melding bij BKR etc. Gelukkig is alles teruggedraaid en goed gekomen. Ik heb nog nooit aanspraak gemaakt op de verzekering, dus kan daar niets over vertellen. Ik ben verzekerd.
prima uitleg en voor jonge mensen die net een rijbewijs hebben zeer goed te doen ben erg tevreden
Op de factuur en in de begeleidende brief wordt de auto die het betreft niet genoemd. En ik heb twee autos.
Tot op heden heb ik geen slechte ervaring met EAG. Ik heb een paar keer telefonisch contact gehad en ze hebben me goed geholpen en de situatie afgehandeld. Van mij mogen ze best een 8,5 krijgen.
Eerlijk gezegd heb ik nog geen ervaring gehad met de service van EAG omdat ik de laatste 2 jaren geen schade heb gehad. Ik ben wel heel tevreden over de prijs.
snelle afhandeling ong. 2 weken alles afgerond en uitbetaald

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen