ING Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (2 reviews)

Logo verzekeraar ING

Bij ING kunt u zonder gedoe uw verzekeringen afsluiten. Zelf als het kan, maar met persoonlijk advies als u dat wilt. En altijd tegen scherpe tarieven.

Voordelen van deze AOV:

  • Bescherming tegen inkomensverlies
  • Bij acceptatie direct verzekerd
  • Verrassend voordelig
  • Online af te sluiten zonder adviseur
  • Flexibele basisdekking
  • Keuze uit aanvullende dekkingen

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de ING Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Jaren geleden een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij de ING afgesloten. Nu ik arbeidsongeschikt ben en ik aanspraak maak op deze verzekering duurt het minimaal 3 maanden alvorens men alles in behandeling neemt. Na 3 maanden denk je dat alles gaat lopen….nee….je moet maandelijks eerst een formulier en je WW afschrift versturen alvorens men gaat uitbetalen. Dit duurt ook steeds 3 weken of langer. Je moet er zelf als een havik bovenop gaan zitten en erachteraan gaan. Lang leve de ING/ the waranthy group (NOT!!!!)

Mijnheer/ Mevrouw In 2009 hebben wij een arbeidsongeschiktheid verzekering afgesloten. Helaas werd in Juli 2011 Keelkanker geconstateerd, Bij de eerste operatie ontstonden er hartproblemen tijdens de narcose. Inmiddels hebben er 4 operaties plaatsgevonden de laatste op 27 November 2013 en ben ik gedeeltelijk afgekeurd. Van de arbeidsongeschiktheidverzekering hebben wij tweemaal een briefje gekregen dat men informatie in ging winnen bij de cardioloog. Over de keelklachten wordt niet gerept en we hebben niets meer vernomen. Wij hebben meerdere malen contakt met de ING opgenomen en worden nu al maanden van het kastje naar de muur gestuurd. Inmiddels zijn wij bijna drie jaar verder begin ik wat te twijfelen aan de betrouwbaarheid van deze verzekering. Graag zou ik van U een verklaring hebben over deze gang van zaken. V.A.M. Dekker

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen