Let op: de AOV van Generali wordt voortgezet als de ASR AOV.

Generali AOV

Is een label van ASR Ervaringen

De AOV van Generali Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Generali biedt sinds 1870 verzekeringen in Nederland verzekeringen aan, met een specialisatie in inkomensverzekeringen en pensioenen.

Voordelen van een Generali AOV

Voordelen van deze AOV:
  • Financiële zekerheid
  • Gratis gezondheidscontrole
  • Begeleiding bij re-integratie

Deze informatie wordt verstrekt door Generali en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze AOV.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Generali AOV met andere AOV's.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Generali AOV Ervaringen Avéro Achmea AOV Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: na een langdurige periode van arbeidsongeschiktheid, meerdere operaties aan mijn rug en het verlie...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Onafhankelijke beoordelingen van AOV's bij Generali

Lees hier wat experts in hun reviews zeggen over deze AOV:

MoneyView
De Generali AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 23 February 2015 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating Voorwaarden'.
MoneyView
De Generali AOV is in de Special Item Inkomensverzekeringen van 24 February 2014 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Consumentenbond
De Generali AOV is in de Geldgids van 1 July 2013 door beoordeeld met een 6,5.
Meer tonen...
MoneyView
De Generali AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van 17 September 2012 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
MoneyView
De Generali AOV is in de Special Item Arbeidsongeschiktheidverzekeringen van 19 September 2011 door beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Flexibiliteit'.
Minder tonen...

Vermeldingen en recensies van Generali

Ontdek verdere meningen die er zijn over Generali:

Adfiz
Generali is in de Prestatieonderzoek 2011 van 22 November 2011 door Adfiz als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2009 van 15 October 2009 door DAK, NBVA en NVA als 2de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
IG&H
Generali is in de Performance Onderzoek 2009 van 16 July 2009 door IG&H als 2de geëindigd in de categorie Inkomen.
Meer tonen...
IG&H
Generali is in de Performance Onderzoek 2008 van 9 January 2009 door IG&H als 1ste geëindigd in de categorie Inkomen.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 1ste geëindigd in de categorie Inkomensverzekeraars.
DAK, NBVA en NVA
Generali is in de Prestatieonderzoek 2008 van 4 December 2008 door DAK, NBVA en NVA als 3de geëindigd in de categorie Allroundverzekeraars.
Minder tonen...

Ervaringen met de Generali AOV

Gemiddelde klantbeoordeling

(12 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de AOV van Generali

zegt op 17 January 2014:

na een langdurige periode van arbeidsongeschiktheid, meerdere operaties aan mijn rug en het verlies van mijn eigen bedrijf, moest ik het roer omgooien. Aangezien ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen koos ik voor omscholing. Ik vond al snel een opleiding die goed bij mij past en wist gelijk dat ik die opleiding graag zou willen doen, alleen had ik het geld niet om deze opleiding te betalen. In het begin had ik een beetje "stroef" contact met generali, voelde me niet echt gehoord, waarbij ik wel moet zeggen dat de maandelijkse uitbetalingen wel altijd keurig op tijd waren. Na mijn besluit om te gaan omscholen veranderde de communicatie, ik kreeg te maken met andere contactpersonen binnen generali en voelde mij dit keer wel gehoord en deze mensen hebben mij uitstekend geholpen. Met als gevolg een overeenkomst waarin generali de kosten van de opleiding voor hun rekening nemen, een win-win situatie dus!!

zegt op 29 November 2013:

De inschakeling van Athenos heeft mij uitstekend geholpen in het proces van gedwongen afscheid als partner in de accountantsmaatschap naar zelfstandig accountant/adviseur. Zonder deze begeleiding had dit proces een negatieve wending kunnen krijgen.

zegt op 10 November 2011:

Ik ben een zeer tevreden klant over de behandeling van mijn arbeidsongeschiktheidsklachten.

uit Heinkenszand zegt op 9 November 2010:

Ik werd serieus genomen door Generali. Ik voelde mij daardoor zeer op mijn gemak en stond na een aantal goede gesprekken met de psycholoog binnen een half jaar weer met beide benen op de grond.

Nee, ik zou een Generali AOV niet aanbevelen

uit Amsterdam zegt op 27 May 2019:

Generali is een prettige maatschappij. Vriendelijke mensen en ieder jaar een leuke kerstkaart.
Tot het moment dat je je ziek meldt. Dan gaat code rood inwerking en worden maffia bureaus als Medas ingeschakeld om je een uitkering te ontzeggen. Die zijn erin getraind om de waarheid zo te verdraaien, dat jij degene bent die bij aanvang verzekering informatie zou hebben achtergehouden. Dat je hier wilt werken als arts is mij een raadsel.

uit Nijmegen zegt op 15 November 2017:

Verzekering opgezegd per eerstvolgende mogelijkheid. Helaas maakt Generali een fout door pas aan het eind van het jaar op te zeggen in plaats van 2 maanden eerder (premievervaldatum) waardoor ik 2 maanden extra mag betalen. Bovendien wordt er bij arbeidsongeschiktheid niet uitgekeerd omdat ik een wachttijd heb van meer dan 2 maanden. Reactie van Generali: helaas de verzekering is al opgezegd en kan nu niet meer gewijzigd worden. Gewoon betalen en geen prestatie leveren van Generali!!

zegt op 4 April 2017:

Zeer slechte ervaring na ziekmelding( eerste keer ) nog steeds niet werkzaam in eigen bedrijf Psychische problemen zijn niet medisch objecveerbaar volgens Generali .

zegt op 4 April 2017:

Zeer slechte ervaring na ziekmelding( eerste keer ) nog steeds niet werkzaam in eigen bedrijf Psychische problemen zijn niet medisch objecveerbaar volgens Generali .

zegt op 28 November 2014:

Ik ben zelfstandig stukadoor zonder personeel. na 2x een hartinfarct in twee jaar liet Generali mij keuren door arts die niet wist wat een stukadoor deed. Hij wist mij wel te melden dat ik geen beperkingen had. Bij de herkeuring die plaatsvond 1 week nadat ik een 3e stent kreeg geplaatst. wist hij mij wederom te melden dat ik geen beperkingen had. Terwijl hij niet eens bloeddruk heeft gemeten of info heeft opgevraagd bij cardioloog. Nu kan ik nog een coulance uitkering krijgen van 50% voor 4 maanden maar dan moet ik wel het rapport van de keuringsarts accepteren . Later.

uit Volendam zegt op 27 November 2014:

na 2 hartinfarcten in 2 jaar werd in gekeurd door een Arts van Zenez iov generali. Die wist niet wat een stucadoor voor werk deed. Toch had ik volgens hem geen beperkingen.
6 maanden later door dezelfde arts een herkeuring. 1 week na dotteren stent plaatsing. Niet eens bloeddruk gemeten. De uitslag was hetzelfde: geen beperkingen. Nu kan ik een coulance uitkering krijgen van 50% voor 4 maanden MITS ik het rapport van de keuringsarts accepteer. Daarna krijg ik niets meer. neem vooral geen Generali.

zegt op 7 December 2013:

Ondanks herhaalde verzoeken om pensioen premie betalingen te doen, weigert uw pensioen afdeling dit uit te voeren. Generali ontvangt dit geld van mijn Nationale Nederlanden WAO verzekering om aan mijn pensioenfonds te betalen. Volgens de wet is dit diefstal.

uit Vlijmen zegt op 1 July 2013:

Mooie woorden, maar na een half jaar al premieverhoging!! Oplichters...


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen