Generali Arbeidsongeschiktheidsverzekering

★★★☆☆ 7/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Generali

Voordelen van deze AOV:

  • Financiële zekerheid
  • Gratis gezondheidscontrole
  • Begeleiding bij re-integratie

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Generali Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Generali is een prettige maatschappij. Vriendelijke mensen en ieder jaar een leuke kerstkaart. Tot het moment dat je je ziek meldt. Dan gaat code rood inwerking en worden maffia bureaus als Medas ingeschakeld om je een uitkering te ontzeggen. Die zijn erin getraind om de waarheid zo te verdraaien, dat jij degene bent die bij aanvang verzekering informatie zou hebben achtergehouden. Dat je hier wilt werken als arts is mij een raadsel.

Verzekering opgezegd per eerstvolgende mogelijkheid. Helaas maakt Generali een fout door pas aan het eind van het jaar op te zeggen in plaats van 2 maanden eerder (premievervaldatum) waardoor ik 2 maanden extra mag betalen. Bovendien wordt er bij arbeidsongeschiktheid niet uitgekeerd omdat ik een wachttijd heb van meer dan 2 maanden. Reactie van Generali: helaas de verzekering is al opgezegd en kan nu niet meer gewijzigd worden. Gewoon betalen en geen prestatie leveren van Generali!!

Zeer slechte ervaring na ziekmelding( eerste keer ) nog steeds niet werkzaam in eigen bedrijf Psychische problemen zijn niet medisch objecveerbaar volgens Generali .

Ik ben zelfstandig stukadoor zonder personeel. na 2x een hartinfarct in twee jaar liet Generali mij keuren door arts die niet wist wat een stukadoor deed. Hij wist mij wel te melden dat ik geen beperkingen had. Bij de herkeuring die plaatsvond 1 week nadat ik een 3e stent kreeg geplaatst. wist hij mij wederom te melden dat ik geen beperkingen had. Terwijl hij niet eens bloeddruk heeft gemeten of info heeft opgevraagd bij cardioloog. Nu kan ik nog een coulance uitkering krijgen van 50% voor 4 maanden maar dan moet ik wel het rapport van de keuringsarts accepteren . Later.

na 2 hartinfarcten in 2 jaar werd in gekeurd door een Arts van Zenez iov generali. Die wist niet wat een stucadoor voor werk deed. Toch had ik volgens hem geen beperkingen. 6 maanden later door dezelfde arts een herkeuring. 1 week na dotteren stent plaatsing. Niet eens bloeddruk gemeten. De uitslag was hetzelfde: geen beperkingen. Nu kan ik een coulance uitkering krijgen van 50% voor 4 maanden MITS ik het rapport van de keuringsarts accepteer. Daarna krijg ik niets meer. neem vooral geen Generali.

na een langdurige periode van arbeidsongeschiktheid, meerdere operaties aan mijn rug en het verlies van mijn eigen bedrijf, moest ik het roer omgooien. Aangezien ik mijn beroep niet meer kon uitoefenen koos ik voor omscholing. Ik vond al snel een opleiding die goed bij mij past en wist gelijk dat ik die opleiding graag zou willen doen, alleen had ik het geld niet om deze opleiding te betalen. In het begin had ik een beetje “stroef” contact met generali, voelde me niet echt gehoord, waarbij ik wel moet zeggen dat de maandelijkse uitbetalingen wel altijd keurig op tijd waren. Na mijn besluit om te gaan omscholen veranderde de communicatie, ik kreeg te maken met andere contactpersonen binnen generali en voelde mij dit keer wel gehoord en deze mensen hebben mij uitstekend geholpen. Met als gevolg een overeenkomst waarin generali de kosten van de opleiding voor hun rekening nemen, een win-win situatie dus!!

De inschakeling van Athenos heeft mij uitstekend geholpen in het proces van gedwongen afscheid als partner in de accountantsmaatschap naar zelfstandig accountant/adviseur. Zonder deze begeleiding had dit proces een negatieve wending kunnen krijgen.

Mooie woorden, maar na een half jaar al premieverhoging!! Oplichters…

Ik werd serieus genomen door Generali. Ik voelde mij daardoor zeer op mijn gemak en stond na een aantal goede gesprekken met de psycholoog binnen een half jaar weer met beide benen op de grond.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen