Promovendum Annuleringsverzekering

★★★★☆ 8.6/10 (41 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze annuleringsverzekering:

 • Uitgebreide dekking
 • Afgebroken reis vergoed
 • Gehele reissom verzekerd
 • Uitgebreide dekking bij samengestelde reis
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Uitstekende serviceverlening
 • Heldere voorwaarden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Annuleringsverzekering

Vandaag hebben wij een goede wake up call met Promovendum ervaren. Tot vandaag hadden we een doorlopende reisverzekering voor het gezin bij dit clubje. Omdat een gezinslid een annulering had die volgens de polis interpretatie gewoon te claimen was bleek, hoe verrassend, toch niet gedekt. Gelukkig ging het om een laag bedrag wat door het gezinslid positief als “leergeld” werd opgevat. Maar we moeten er niet aan denken in wat voor financiële problemen je kan komen als het bij dit clubje om serieuze verzekeringen en bedragen gaat.

Geen uitbetaling terwijl anderen in dezelfde situatie bij een andere verzekeraar wel uitbetaal krijgen. Leuke annuleringsverzekering voor als je niks wilt laten uitbetalen!

Helaas vanwege een gebroken enkel van onze oudste zoon de wintersport moeten annuleren.Contact opgenomen met Promovendum en de reisbescheiden aangeleverd. Afhandeling is wederom erg prettig.

Snel en duidelijk antwoord en gegevens toe gestuurd gekregen.Hopelijk gaat de afhandeling net zo voorspoedig.

De schadebehandelaar was erg vakbekwaam om het mij uit te leggen,daar het voor mij de eerste keer is om iets te annuleren.hartelijk dank daarvoor.

De medewerker is vriendelijk en doelgericht. Vanwege het tijdstip wens ik een ieder alvast het beste voor 2020.

Telefonisch goed te woord gestaan en geholpen. Daarna vlotte afhandeling en uitbetaling van de schadevergoeding!

Super geholpen na het moeten annuleren van een geboekte reis, fijne service en geen stapels ingewikkelde formulieren!

Positief, maar aan te bevelen is om na een schademelding een mailbevestiging te sturen van ontvangst

Een reis moeten annuleren om medische redenen.Snel telefonisch contact met de vraag hoe verder, resulteerde direct in toesturen schadeformulier.Dit ingevuld en dezelfde dag nog reactie met het bedrag wordt op uw rekening gestort.Supersnelle afhandeling zonder veel gedoe !

Hoewel de reactie op mijn schademelding niet binnen 5 werkdagen kwam, zoals was beloofd door Promovendum, ben ik content met de afwikkeling.

Bijzonder snelle afhandeling. Makkelijk alle benodigde gegevens per mail te verzenden.

Na een goed telefonisch contact, bijzonder verrast over de snelle en correcte afhandeling. Dank!

Heel persoonlijk contact. Goede en duidelijke informatie

Heel vriendelijk maar zakelijk. De belofte waarmaken zoals dat hoort.

Ik ben snel geholpen. Begripvol en empathische medewerker.

Mijn schoonmoeder heeft haar reis naar Duitsland moeten afzeggen vanwege dagenlange waterdunne diarree en omdat ze niets kon binnenhouden. Toen zij Promovendum belde om aanspraak te maken op de annuleringsverzekering kreeg zij te horen dat zij de reiskosten (ongeveer 600 euro) niet terugkrijgt omdat het niet ernstig genoeg is. Ze kon onmogelijk op vakantie onder deze omstandigheden, wat de huisarts ook nog eens bevestigde. Ze is nog steeds niet opgeknapt en moet nog verdere onderzoek ondergaan.

Door ziekte moesten we helaas onze droomreis naar Amerika annuleren. De afhandeling door Promovendum was persoonlijk en professioneel. Ook het beterschaps-kaartje is zeer gewaardeerd.

Snelle duidelijke informatie. Verdere afhandeling volgt nog.

Vlotte en correcte afhandeling bij annulering vakantie, al waren we natuurlijk liever op reis gegaan.Dat komt wellicht nog wel eens.Compliment!

Snelle afhandeling, schade gemakkelijk door te geven

Prima en snel afgehandeld. Fijn dat het allemaal online kan.

Snelle en zorgvuldige afwikkeling van schadeclaim. Eenvoudige procedure!

Ik ben goed voorgelicht over de mogelijkheden voor een passende dekking voor mijn gewenste reis. De verzekering is direct ingegaan waardoor ik aansluitend mijn reis kon boeken. Ben hierover erg tevreden. Bovendien werd ik vriendelijk geholpen.

Zeer tevreden over de correcte en snelle afhandeling van de schade. Binnen een week na melding schade geregeld.

Goed geholpen. Duidelijke uitleg wat ik moet aanleveren en hoelang het gaat duren voordat ik meer te horen krijg.Ook altijd fijn om beterschap gewenst te worden.

De helpdesk werkt uitstekend. De eerste keer dat ik belde werd ik gelijk geholpen. Door de drukte duurde het iets langer voordat de verzekering helemaal geregeld was. Toen ik daarover een mail stuurde, werd deze binnen 24 uur beantwoord en was alles geregeld.

Perfect en snel afgehandeld. Een reis annuleren doe je niet zomaar en dan wil je er geen extra zorgen om hebben.

Helaas gebruik moeten maken van annuleringsverzekering. Heel goed (begripvol) opgepakt door medewerker en vlotte afhandeling van het dossier. Hoop ze nooit meer nodig te hebben, maar stel dat, dan ben ik blij dat ik bij Promovendum verzekerd ben.

Door een trieste omstandigheid onze welverdiende zomervakantie moeten annuleren. De medewerker van Promovendum heeft ons keurig geholpen en het schadebedrag is door Promovendum snel uitbetaald. We hebben zelfs een "sterkte" kaart ontvangen. Bedankt hiervoor!

Prettig, efficiënt en duidelijk te woord gestaan. In de mail is duidelijk aangegeven wat ingestuurd moest worden. Snelle reactie en snelle betaling.Geen verbeterpunten te noemen.

Tussen declareren en uitbetaling zat meer dan een maand. Wel is het volledige bedrag vergoed, maar snelheid laat te wensen over.

Bedankt voor de snelle af handeling. super geregeld.groetjesÂ

Dit was de eerste keer dat ik een beroep moest doen op de annuuleringsverzekering. Nadat ik enkele bewijsstukken had overlegd, werd de claim binnen 10 werkdagen toegekend en afgewerkt. Niet binnen de beloofde 7 dagen, anders had ik 5 sterren gegeven.

Op een nette manier geholpen met duidelijke uitleg hoe verder te handelen .

Prima duidelijke snelle reactie opmvragen per e-mail !

snelle reactie, duidelijk vragen met welke documenten aangeleverd moeten worden.

Moest door ziekte reis annuleren. Zeer goed telefonisch bereikbaar en snelle schade-afhandeling.

Mijn vrouw werd ernstig ziek tijdens onze vakantie in Turkije. Het ziekenhuis waar ze naartoe werd gebracht werkte in eerste instantie niet goed mee. Eén telefoontje naar uw medewerkster was voldoende om de verdere hulpverlening vlekkeloos te laten verlopen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen