National Academic Annuleringsverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (25 reviews)

National Academic Verzekeringen Ervaringen

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo'ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

National Academic Commercial De verzekeraar voor hoger opgeleiden (2013)

Consumentenbond Reisverzekeringen (2009)

Ervaringen met de National Academic Annuleringsverzekering

Ik ben hartpatiënt en kreeg begin maart longontsteking. Wij hadden een reis geboekt naar Amerika op 26 april. De Corona ging ernstige vormen aannemen en de huisarts noemde me een risicopatiënt. Foxreizen, gerelateerd aan de ANWB vroeg ondanks mijn annulering om medische redenen voor de tweede keer een betaling van ruim 1100 euro, samen ruim 2200 euro over te maken. Ik moest wel. Toen hen ik de annuleringsverzekering van National Acdemic verzocht het bedrag te vergoeden, er was toen nog geen Corona-uitsluiting op hun site. We gingen er van uit dat a. er werd betaald of b. er met Fox wel contact werd gezocht, want die hebben het geld ontvangen voor een reis die niet is doorgegaan. Ik heb zelfs artsgegevens meegestuurd. Maar N A heeft me ruim 15 weken laten wachten op antwoord, ik moest zelf bellen en kreeg te horen dat ik het niet vergoed krijg omdat ik in maart ziek was en niet in april. Ik zit nog steeds in quarantaine en ben nog steeds risicopatiënt maar de annuleringsverzekering dekt dit niet. Schandalig . Met Fox is ook nooit contact gezocht. Wat heb ik aan deze verzekering . ik heb al mijn verzekeringen bij N A lopen en heb nog nooit eerder iets geannuleerd. Jammer dat ik dit moet schrijven.
Snel en prima afgehandeld. Ik had ook wel alle documenten aangeleverd en er was geen onduidelijkheid m.b.t. de annuleringsvoorwaarden maar prima te woord gestaan door de medewerker die mijn dossier in behandeling had genomen en goede telefonische bereikbaarheid.
Voor het eerst in mijn leven (70 jaar) heb ik te maken gehad met een annulering vanwege een polsbreuk van mijn vrouw.Prima afgehandeld dor National Academic. Compliment.
De fout m.b.t. de onvrijwillige opzegging van de doorlopende reisverzekering werd door NA correct hersteld
Door zeer vervelende omstandigheden een beroep moeten doen op onze annuleringsverzekering. Keurig te woord gestaan, geholpen en afgehandeld.Het was geweldig om een mooie bos bloemen te mogen ontvangen met sterkte wensen van National Academic. Bedankt!
Top en vlot afgehandeld! Telefonisch ook zeer prettig geholpen door de schadebehandelaar.
Prettig contact snel en efficiënt.Er werd alleen een verkeerd formulier toegestuurd. De fout werd snel hersteld
heel prettig geholpen, zeer vriendelijk en duidelijk
Supersnelle afhandeling. Binnen een paar dagen stond het geclaimde bedrag al op mijn rekening.
Vriendelijke en serieuze behandeling van onze zaak.
persoonlijke telefonisch contact met de schadebehandelaar is door mij bijzonder op prijs gesteld in deze zaak
Belletje en binnen uur benodigde formulieren en aanwijzingen in de mail voor annuleringsverzekeringclaim wegens ernstige ziekteâ.
In onderling overleg is de afwerking van de annulering prima verwerkt en afgehandeld.
Goed contact met duidelijke informatie. Vlotte afhandeling.
Ik heb een duidelijke uitleg gekregen over hoe te handelen bij mijn verzoek om vergoeding via de annuleringsverzekering.
Resultaat perfect, ofschoon het redelijk lang geduurd heeft.
Geholpen door de medewerker.Zeer positieve ervaring.Deskundig : duidelijke uitleg over de te volgen stappen.
goed geholpen aan de telefoon en binnen enkele minuten het schade formulier opgestuurd.
Evenals bij het eerste contact: snel en adequaat geholpen bij het afwikkelen van de schade! Prima!!
Snel en tot volle tevredenheid is mijn geannuleerde schildervakantie als gevolg van een overleden familielid afgehandeld.
Zeer snelle en correcte afhandeling van de schade. Prima!
snelle deskundige hulp bij de melding van de schade. Hopelijk verloopt de rest van de afhandeling navenant.
Prettig geholpen; telefonisch zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Informatie en afspraken werden direct via de mail naar ons verzonden. Het verzamelen van alle benodigde gegevens verliep wat moeizaam maar de afhandeling van NA daarentegen was zeer vlot. Prima service!
Zeer prettig telefonisch contact en snelle afhandeling
Goede persoonlijke benadering.Klantvriendelijke werkwijze indienen schade.Snelle afhandeling.Altijd vriendelijk personeel

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen