National Academic Annuleringsverzekering

★★★★☆ 8.3/10 (33 reviews)

Logo verzekeraar National Academic

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo’ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de National Academic Annuleringsverzekering

Ik ben hartpatiënt en kreeg begin maart longontsteking. Wij hadden een reis geboekt naar Amerika op 26 april. De Corona ging ernstige vormen aannemen en de huisarts noemde me een risicopatiënt. Foxreizen, gerelateerd aan de ANWB vroeg ondanks mijn annulering om medische redenen voor de tweede keer een betaling van ruim 1100 euro, samen ruim 2200 euro over te maken. Ik moest wel. Toen hen ik de annuleringsverzekering van National Acdemic verzocht het bedrag te vergoeden, er was toen nog geen Corona-uitsluiting op hun site. We gingen er van uit dat a. er werd betaald of b. er met Fox wel contact werd gezocht, want die hebben het geld ontvangen voor een reis die niet is doorgegaan. Ik heb zelfs artsgegevens meegestuurd. Maar N A heeft me ruim 15 weken laten wachten op antwoord, ik moest zelf bellen en kreeg te horen dat ik het niet vergoed krijg omdat ik in maart ziek was en niet in april. Ik zit nog steeds in quarantaine en ben nog steeds risicopatiënt maar de annuleringsverzekering dekt dit niet. Schandalig . Met Fox is ook nooit contact gezocht. Wat heb ik aan deze verzekering . ik heb al mijn verzekeringen bij N A lopen en heb nog nooit eerder iets geannuleerd. Jammer dat ik dit moet schrijven.

Snel en prima afgehandeld. Ik had ook wel alle documenten aangeleverd en er was geen onduidelijkheid m.b.t. de annuleringsvoorwaarden maar prima te woord gestaan door de medewerker die mijn dossier in behandeling had genomen en goede telefonische bereikbaarheid.

Voor het eerst in mijn leven (70 jaar) heb ik te maken gehad met een annulering vanwege een polsbreuk van mijn vrouw.Prima afgehandeld dor National Academic. Compliment.

De fout m.b.t. de onvrijwillige opzegging van de doorlopende reisverzekering werd door NA correct hersteld

Door zeer vervelende omstandigheden een beroep moeten doen op onze annuleringsverzekering. Keurig te woord gestaan, geholpen en afgehandeld.Het was geweldig om een mooie bos bloemen te mogen ontvangen met sterkte wensen van National Academic. Bedankt!

Top en vlot afgehandeld! Telefonisch ook zeer prettig geholpen door de schadebehandelaar.

Prettig contact snel en efficiënt.Er werd alleen een verkeerd formulier toegestuurd. De fout werd snel hersteld

heel prettig geholpen, zeer vriendelijk en duidelijk

Supersnelle afhandeling. Binnen een paar dagen stond het geclaimde bedrag al op mijn rekening.

Vriendelijke en serieuze behandeling van onze zaak.

persoonlijke telefonisch contact met de schadebehandelaar is door mij bijzonder op prijs gesteld in deze zaak

Belletje en binnen uur benodigde formulieren en aanwijzingen in de mail voor annuleringsverzekeringclaim wegens ernstige ziekteâ.

In onderling overleg is de afwerking van de annulering prima verwerkt en afgehandeld.

Resultaat perfect, ofschoon het redelijk lang geduurd heeft.

Geholpen door de medewerker.Zeer positieve ervaring.Deskundig : duidelijke uitleg over de te volgen stappen.

goed geholpen aan de telefoon en binnen enkele minuten het schade formulier opgestuurd.

Evenals bij het eerste contact: snel en adequaat geholpen bij het afwikkelen van de schade! Prima!!

Snel en tot volle tevredenheid is mijn geannuleerde schildervakantie als gevolg van een overleden familielid afgehandeld.

Zeer snelle en correcte afhandeling van de schade. Prima!

snelle deskundige hulp bij de melding van de schade. Hopelijk verloopt de rest van de afhandeling navenant.

Prettig geholpen; telefonisch zeer vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Informatie en afspraken werden direct via de mail naar ons verzonden. Het verzamelen van alle benodigde gegevens verliep wat moeizaam maar de afhandeling van NA daarentegen was zeer vlot. Prima service!

Zeer prettig telefonisch contact en snelle afhandeling

Goede persoonlijke benadering.Klantvriendelijke werkwijze indienen schade.Snelle afhandeling.Altijd vriendelijk personeel

Wel heb ik de volgende vraag. Ik heb onze doorlopende reis verzekering en doorlopende annuleringsverzekering al lang niet vergeleken met het aanbod van andere verzekeraars. Nu even 'voor de lol' heb ik het vergeleken met het aanbod van o.a. ANWB en kom ik daar uit op haast de helft van wat jullie berekenen. Hoe kan er zo veel verschil zijn. Reactie National Academic – 18 november 2015 Beste heer Bol, ons serviceteam neemt vandaag contact met u op u verder te informeren en uw vraag te beantwoorden. 

Persoonlijkere benadering bij tweede x contact over annuleringsverzekering?? Ondanks niet voldoen aan polisvoorwaarden toch een vergoeding ontvangen voor een deel van niet genoten reisdagen!! :) :) Reactie met 1-2 dagen – top.

Het bericht op mijn declaratie kwam snel. Dat het coldpack terstond werd vergoed was prima. De opmerking dat via de annuleringsverzekering de niet genoten dagen van de skipas zouden worden vergoed als die vooraf zou zijn geboekt schept echter onduidelijkheid. Moet die vanuit Nederland zijn geboekt of geldt dit ook als je in het land zelf bij het loket van de skipiste vooraf een skipas koopt. Naar mijn mening is het resultaat hetzelfde. Je haalt je pas af en je betaalt hem. Dat je die pas helaas, vanwege een piste ongeval, maar drie dagen kunt gebruiken kunt gebruiken en van de andere 9 dagen moet afzien is in beide gevallen hetzelfde. Vanwaar dus onderscheid in uitgangspunt of je hem vooraf vanuit Nederland of vooraf bij de piste koopt. In beide gevallen betaal je de pas voordat je er gebruik van hebt kunnen maken. Volgens mij is dit dus in beide gevallen vooraf geboekt. Waarom dan geen vergoeding? Of toch? National Academic 04/03/2015 Beste heer Gielen, fijn dat u uw ervaring met ons wil delen. Vervelend dat er onduidelijkheid heerst over de onstane situatie. Ons schadeteam neemt contact met u op om uw vragen te beantwoorden. 

De reactie op mijn mail om een doorlopende annuleringsverzekering stop te zetten was: 1. Snel 2. Helder van taalgebruik en uitleg 3. Adviserend hoe het bedrag van de bank te kunnen retourneren Kortom…..Chapeau

De aanspraak op een reisvergoeding inclusief de uitkering van deze vergoeding wegens door derden veroorzaakte reisvertraging is vlot behandeld. De koppeling met de annuleringsverzekering voor een eveneens geldende vergoeding voor deze vertraging moest naderhand wel op eigen initiatief gelegd. Reactie National Academic 05/11/2014 Beste heer Timmermans, bedankt voor het delen van uw ervaring. Ons schadeteam neem contact met u op inzake de schade-afwikkeling

Fijn dat u zo meegedacht heeft over onze annuleringsverzekering en dat u bereid bent een aparte clausule toe te voegen.

Tot nu toe alleen goede ervaringen met NA. Al mijn verzekeringen zijn er ondergebracht. Autoschade is vlot en perfect afgehandeld. Een negatief punt is het feit dat de permanente annuleringsverzekering maar tot een bedrag van 2500 Euro per reis vergoedt. Een hogere som moet je apart bijverzekeren. En dat is vrij duur. (Poliskosten, assurantiebelasting enz.) Ik maak jaarlijks reizen die behoorlijk meer kosten. Andere maatschappijen vergoeden tot 5000 Euro. Natuurlijk tegen een iets hogere maandpremie. Ik denk dat meerdere klanten van NA duurdere reizen maken. Kan de max. reissom niet worden verhoogd?

Wij zijn erg tevreden over de snelle afhandeling. Annuleren doe je in onprettige omstandigheden. Als de annulering dan snel afgehandeld wordt,dan is dat erg prettig.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen