Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar Turien & Co.

Turien & Co. is één van de grootste assuradeuren in Nederland en streeft ernaar de meest efficiënte en effectieve aanbieder voor het intermediair te zijn.

Voordelen van Turien & Co.:

  • Een van de grootste zelfstandige assuradeuren in Nederland
  • Op maat gemaakte producten en concepten
  • Verzekeringspaketten van hoge kwaliteit en scherpe prijsstelling
  • Snelle en goede administratieve afhandeling
  • Ruime keuzemogelijkheden

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • €12.500 schadevergoeding voor schade aangebracht tijdens vriendendienst
  • Ruime opzichtdekking tot €25.000
  • Standaard dekking voor 2e woning in Nederland
  • Korting voor huiseigenaren

Onafhankelijke beoordelingen voor de Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2016 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Special Item Recht en Aansprakelijkheid van 22 september 2014 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Kwaliteit’.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2014 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 januari 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,6 en is daarmee de Beste uit de test.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,2.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Geldgids van 1 september 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,8.

De Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering is in de Consumentengids van 1 november 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,7.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Turien & Co. Aansprakelijkheidsverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen