Promovendum Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (24 reviews)

Logo verzekeraar Promovendum

Promovendum richt zich op hbo’ers, academici, en middelbaar en hoger personeel en biedt hen kwaliteit op het gebied van verzekeringen.

Voordelen van Promovendum:

 • De voordeligste verzekeringen van Nederland
 • Uitstekende dekkingen
 • Gratis overstapservice
 • Persoonlijk contact met goed opgeleid en gecertificeerd personeel
 • Geen 0900-nummer, binnen 2 minuten iemand aan de lijn
 • Snelle schadeafhandeling
 • 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar
 • Geen poliskosten of andere verborgen kosten
 • Verzekeringen zijn naadloos op elkaar afgestemd
 • Dagelijks opzegbaar

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

 • Uitgebreide dekking
 • Het hele gezin meeverzekerd
 • Scherpe premie
 • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
 • Uitstekende service
 • Heldere voorwaarden

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Promovendum Aansprakelijkheidsverzekering

Ben hier jaren verzekerd, nog nooit wat gehad of geclaimd. Gebeurt er eens iets wat je hoopt dat niet zal gebeuren en dan denk je gelukkig heb ik een verzekering. Helaas!!! je kan beter niet verzekerd zijn want het is weer niet gedekt. Vlgs de polisvoorwaarden zoals ik ze lees zou het gedekt moeten zijn maar ze zeggen gewoon dat is voor dit geval niet van toepassing is dus jammer maar helaas. Hier dus nooit een verzekering afsluiten. !!!

Snelle afhandeling. Duidelijk, vriendelijke service. Communicate ging via de mail, voldeed compleet aan mijn verwachtingen.Hartelijk dank!

De afhandeling was prima. Het was alleen jammer dat ik nog ene eigen bijdrage moet betalen omdat het : nieuw voor oud"is. Daar kon ik weinig aan doen maar ik moet wel voor een nieuwe katalysator betalen ….

Waardeloos.Soms vraag ik me af waarom ik verzekerd ben. Bovendien heb ik nu een uur tijd gestoken in een verloren zaak. Als jullie direct hadden gezegd dat het eigen risico â 100,00 is had ik me de moeite kunnen besparen.

De tijd tot terugkoppeling is zeer lang. Wij hebben in 10 jaar tijd nog maar 2x schade gehad (kleine meldingen) echter merken we een duidelijk verschil in reactietijd en afhandeling van de schade.

Binnen een minuut een wijziging doorgegeven en polis laten aanpassen. Top service!

snelle adequate en bovendien ook nog prettige afhandeling

Medewerkers spreken elkaar tegen. Volgens een medewerkster hoefde ik het grote aangifteformulier niet in te vullen, volgens een andere weer wel.Ik heb meerdere keren contact moeten opnemen.En tot slot: hoe kan ik een aangifteformulier naar U mailen als er een handtekening verlangd wordt. Ik heb dus vandaag maar alles naar U toegestuurd.

Goed en duidelijk geholpen. Kort en bondig.Prettig in het gesprek.

Prettig en vriendelijk te woord gestaan, duidelijke informatie, geen overbodig gedoe

Snelle en accurate afhandeling! Dank je wel Promovendum

Onze dochter had in haar gehuurde appartement een pan op het gasfornuis laten staan met het vuur er nog onderaan en is weg gegaan van huis. Na enige tijd is het brandalarm afgegaan en hebben de buren de brandweer gewaarschuwd die de deur heeft opengebroken. De huisbaas stelt mijn dochter aansprakelijk voor de geleden schade ad. 600 euro. Promovendum vindt echter dat mijn dochter niet aansprakelijk is en dat de huisbaas dit op zijn eigen verzekering moet claimen omdat je dit soort zaken moet incalculeren als je een huis verhuurt???? Nog nooit eerder hebben wij bij Promovendum een verzoek tot schade vergoeding ingediend dus zijn geen notoire claimers. Mijn dochter is gewoon nalatig geweest en heeft een grove fout gemaakt. Promovendum denkt hier helaas anders over. Waar zou ik dan nog wel voor verzekerd zijn???

Eerste stappen gevraagd bij schade. Goed antwoord gekregen.

Prima en to-the-point antwoord. Precies wat ik wilde weten.

Door een stommiteit met de auto over een (plastic)tasje heen gereden met daarin een design Arteluce lamp. Schade € 229,– waarvoor ik aansprakelijk was. Ik dacht daarvoor verzekerd te zijn, maar Promovendum weigerde een schadebedrag uit te keren met het argument dat de lamp te oud was: m.i. klinkklare nonsens. Een aluminium armatuur slijt niet, hooguit het (snoer)schakelaartje. Het is een designlamp die zijn waarde behoud, de prijs van de lamp is vandaag de dag ook ongeveer hetzelfde als 12 jaar geleden. Schade aan een artikel gemaakt door een andere soort kunstenaar dan deze ontwerper zou dan ook niet vergoed worden. Denk hierbij maar eens aan een schilderij of een voorwerp van Warhol. Of een extreem voorbeeld: met hun redenatie zou schade aan een schilderij van Rembrandt ook niet worden vergoed omdat het ouder is dan 10 jaar. Ervaringen met andere claims bij Promovendum maken dat ik de meeste van mijn verzekeringen elders heb ondergebracht. Promovendum zoekt spijkers op laag water, proberen onder de claims uit te komen. Niet tevreden over deze verzekeraar dus. Nu zij ook met hun ziektekostenverzekering met vergelijkbare dekking € 120,– per jaar duurder zijn dan bijv. Ditzo neem ik helemaal afscheid van deze club.

Nooit gedacht dat wij een vergoeding zouden ontvangen. Goed gedaan. Erg bedankt voor de service tot zover.

Prima bereikbaar, zeer klantvriendelijk en snelle (schade) afwikkeling. Nu weten weer waarom wij bij Promovendum polissen hebben lopen!

Na het invullen van schadeformulier en de digitale verwerking is alles binnen korte termijn naar volle tevredenheid opgelost. Een ongelukje zit helaas met kinderen in een klein hokje en gelukkig maakt Promovendum het probleem niet groter.

Keurig geholpen aan de telefoon. Kreeg de antwoorden op de vragen die ik stelde en er is direct actie ondernomen door mij de stukken per mail toe te sturen.

Een uur nadat ik de schade indiende, werd ik reeds gebeld.'Snelle en goede reactie, waarvoor dank !

Erg korte lijnen en een supersnelle afhandeling!

Mijn eerste ervaring met uw verzekering is goed.

Vlotte en accuraat mailverkeer van deskundig personeel. Verzekeringen hebben een prima dekking voor een scherpe prijs! De ervaring van twee jaar geleden n.a.v. de afhandeling van een schade m.b.t. de aansprakelijkheidsverzekering waren uitstekend.

Dienstverlening is altijd zeer goed maar de heldere communicatie vind ik fantastisch.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen