National Academic Aansprakelijkheidsverzekering

★★★☆☆ 7.6/10 (23 reviews)

Logo verzekeraar National Academic

De Dordtse verzekeraar National Academic is in 1994 opgericht om Hbo’ers en academici een lagere en meer reële premie te kunnen bieden.

Voordelen van National Academic:

  • Laagste premie van Nederland
  • Gratis overstapservice
  • Uitstekende klantenbeoordeling
  • Dekking afgestemd op hoger opgeleiden
  • Ruim 30 jaar ervaring

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de National Academic Aansprakelijkheidsverzekering

Zeer correcte afhandeling van een schademelding door zeer relevante informatie!

Snel en vakkundig geholpen door medewerkster. Stelde de goeie vragen en kreeg per omgaande de juiste info en formulieren toegestuurd. Top.

Zeer vlot en correct in behandeling genomen + bevestiging per mail wat er benodigd is aan informatie. Afhandeling is uiteraard afwachten.

Reden van niet uitbetaling van schade klopt van geen ksnt . Ook na reclamering al weken niets gehoord.

Zeer vakkundig geholpen door de adviseur van National Academic. In een oogwenk was de schadeafhandeling geregeld. Dank!

heel correct geholpen door een medewerker die meedacht en niet alleen maar volgens de regeltjes handelde. snelle reacties en snelle beslissingen. zeer tevreden

Uitstekende en vriendelijke behandeling en afhandeling van de schade die ik had veroorzaakt.

Mijn ervaring met de eerste medewerker is erg positief.Toen deze bij een telefoontje niet aanwezig was werd ik door iemand anders te woord gestaan en dat heb ik als onplezierig ervaren :kortaf ,weinig souplesse en inlevingsvermogen.Dat werkt averechts :er gingen me al gedachten door het hoofd om me elders te gaan verzekeren.

volledige informatie verkregen omtrent het invullen van het schadeformulierWas de eerste keer dat ik gebruik moest maken van deze verzekering

Prima en snel opgelost! Ook de benadeelde was erg te spreken. Het bedrijf dat de vloer heeft schoongemaakt was heel accuraat en professioneel.De verzekering heeft de schade prima behandeld.

Ik ben heel blij met de uiterst correcte en snelle afhandeling van de gemelde schade. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen en het was volkomen duidelijk wat ik moest aanleveren voor een goede afwikkeling.

Na eerder telefonisch kontakt is de betreffende zaak via email geregeld.Gemakkelijk dat er via email betreffende documentatie doorgestuurd kan worden en dat er snel gereageerd wordt en kan worden door uw organisatie. Met dank.

Ik ben vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg bovendien snel en duidelijk antwoord op mijn inhoudelijke vraag. Ten slot heeft de medewerkster als service nog mijn polisgegevens gecontroleerd, alhoewel ik daar niet eens om had gevraagd. Al met al ben ik zeer tevreden.

Academic heet nu Academica. Opzeggen is erg lastig en onder wordt de premie afgeschreven. Academica is niet klant gericht of oplossingsgericht. Deze maatschappij verstuurt niet elk jaar een polis, let goed op want de premie wordt elk jaar wel fiks verhoogd. In mijn geval was de premie binnen 5 jaar verdubbeld! Indien je de maatschappij informeert betreft verhuizing o.i.d. is mijn ervaring dat deze gegevens niet worden verwerkt. Dus je hebt dan een verzekering op het "oude" adres, Kan een hoop gezeur worden…. Opzeggen van de verzekering is een hele klus volgens Academica komt niks aan op staat het niet in hun systeem maar blijft men wel premie afschrijven.

Ik ben tevreden over de afhandeling van een beroep op de aansprakelijkheidsverzekering. Toen de nodige documenten waren ingeleverd, werd er onmiddellijk uitgekeerd.

Slechte service en valse beloftes. Niet verzekeren bij deze niet aangesloten tussenpersoon.

Dank voor uw snelle en correcte wijze van afhandelen. Wel eens anders meegemaakt bij een andere maatschappij.

Dank voor snelle , volledige info en afwikkeling

Snelle en duidelijke afhandeling van een schade via de aansprakelijkheidsverzekering: bedankt!

Grote klasse en zeer accuraat. Fa. Eskes

Duidelijk wat  u nodig had,snelle en duidelijke afhandeling.

Correcte en zeer snelle afwikkeling. Dank

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen