De Vereende Aansprakelijkheidsverzekering

☆☆☆☆☆ 1/10 (21 reviews)

Logo verzekeraar De Vereende

De Vereende wil maatschappelijke issues in de verzekeringsbranche oplossen. Daarom bieden zij verzekeringen voor bijzondere risico’s en schades.

Voordelen van De Vereende:

  • Verzekeringsoplossingen voor bijzondere risico’s
  • Rialto verzekert ook risico’s waar nog geen verzekering voor bestaat
  • Een maatschappelijk betrokken verzekeraar

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de De Vereende Aansprakelijkheidsverzekering

Voor een slechte ervaring hoef je niet eens een verzekering te hebben. Ik ben getuige van een aanrijding tussen een fietser en een auto op een rotonde waarop de fietser voorrang had maar niet kreeg. Ik stond met met mijn auto in de andere richting van de rotonde maar kon er niet stil blijven staan. Pas later herkende ik de fietser aan diens jas waarop Lila stond. Ik heb hem verteld dat ik ook gezien had wat er gebeurd was. De fietser vertelde mij dat een verklaring weinig invloed zou hebben omdat de verzekeraar en vooral diens advocaat vanDijk van Kennedy van der Laan alle getuigen van eerdere ongevallen probeerde weg te zetten als fraudeurs. Ik heb toch een verklaring ingestuurd en er gebeurde precies waarvoor ik was gewaarschuwd. Ik werd weggezet als fraudeur. De fietser pikt dit al vele jaren maar ik niet. Ik heb een klacht ingediend bij de tuchtraad voor de financiele dienstverlening en tijdens de behandeling van de klacht werd ik opnieuw weggezet als fraudeur. Ik heb vanDijk gewaarschuwd daarmee direct op te houden maar dat deed hij niet zodat ik gelijk een Politieaangifte tegen hem heb gedaan. Ik heb samen met de fietser een website geopend die in te zien is op letselschadefixing.site Dat de Vereende zo verschrikkelijk de boel oplicht is werkelijk ongelofelijk! Het wordt tijd dat de politiek hier eens goed naar gaat kijken.

Het zijn gore oplichters! Ze hebben maling aan de AVG en de Autoriteit Persoonsgegevens want inzage geven ze je niet. Ik heb te maken met dit schorem omdat ik op de fiets ben aangereden door een auto uit Roemenie die mij geen voorrang verleende terwijl ik voorrang had ten val kwam en per ambu naar het ziekenhuis werd gebracht. Een Politieagente die achter de auto reed zag het gebeuren en er werd na 2 maanden door de Vereende een toedrachtsonderzoeker ingezet die alles bevestigde! Nu ruim 3 maanden later is er ondanks het duidelijke Politierapport en het toedrachtsonderzoek nog steeds geen aansprakelijkheid geregeld. De Vereende is een criminele organisatie! Verzeker je daar nooit! Het zijn smerige afpersers! De moraal van dit verhaal? U betaald bij de Vereende maandelijks de jaarpremie van een normale verzekering en als de Vereende moet betalen zijn ze niet thuis en lichten ze de slachtoffers op!

Veel te duur!,slechte service en gewoon geldklopperij van mensen die geen kant op kunnen!,maar ze willen u graag helpen ja!,hun kas ja

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen