Bovemij Scooterverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Bovemij

Bovemij Verzekeringen is een verzekeraar in de mobiliteitsbranche, opgericht door BOVAG, met verzekeringen voor ondernemers en particulieren.

Voordelen van Bovemij:

  • Als 100% dochter van BOVAG weet Bovemij wat de mobiliteitsbranche beweegt
  • Bovemij is een betrokken, bedreven en betrouwbare partner die meedenkt in het voorkomen en beheersen van uw risico’s in de breedste zin
  • Door stil te staan bij specifieke risico’s, zorgt Bovemij dat u in beweging kunt blijven en alle ruimte krijgt voor ondernemen
Voordelen van deze scooterverzekering:

  • Helmdekking
  • Vervangende scooter tijdens reparatie
  • Hulpverlening binnen Nederland

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Bovemij Scooterverzekering

Bovemij schakelt DEKRA schade claim in, een boevenbende van de bovenste plank, om je met list en bedrog buiten spel te zetten. Ik fietste op de fietsstrook van de Dam en moest remmen voor twee voetgangers (toeristen) die overstaken door rood. Vervolgens reed de elektrische Biro Mobiel van de heer K – die te dicht achter me op de fietsstrook zat – mij en mijn fiets helemaal tot gort. Ik werd meters voortgesleept over de Damkeitjes. Mijn rugwervel kapot, met uitstraling naar mijn rechter been. Fiets Gazelle Paris total loss. Politie was er gelijk bij en heeft rapport en heel veel foto's gemaakt. De reactie van mevrouw Joanne Buitelaar van DEKRA namens Bovemij: onze verzekerde heeft het ongeluk niet veroorzaakt, wij adviseren u dan ook om contact op te nemen met de voetgangers. Mijn god, die Joanne Buitelaar laat zich voor een klein loontje van DEKRA namens Bovemij dwingen om mensen tot op het bot (bij mij letterlijk) te benadelen. Bah !

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen