VvAA Rechtsbijstandverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (6 reviews)

Logo verzekeraar VvAA

Opgericht in 1924 als een onderlinge autoverzekering van artsen, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg.

Voordelen van deze rechtsbijstandverzekering:

  • Dekking voor mediation tot €10.000,-
  • Tweede woning in Nederland is meeverzekerd
  • Dekking voor tucht- en klachtrecht als je in loondienst werkt

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VvAA Rechtsbijstandverzekering

– 15 jaar geleden hebben we er een goede ervaring mee gehad, correct afgehandeld door ervaren juristen. – 3 jaar geleden moesten we achter iedereen en alles aanzitten, reactie kwam er uitsluitend na 3 herinneringen. rechtsbijstand? je klant bijstaan? daar hebben we niets van ervaren, uiteindelijk hebben we een andere expert ingehuurd. – Nu: ik wacht ik al 15 dagen op de mail die ‘zeker binnen 5 dagen’ naar mij toe zou komen. Op mijn melding dat ik helaas ook een slechte ervaring met VvAA rechtsbijstandverzekering heb betreft reageren etc. wat de reactie: dat heb ik zolang ik hier werk nog nooit meegemaakt, binnen 5 dagen ontvangt u zeker reactie. Ik geloof er niet meer in, weggegooid geld en ik zeg mijn (dure) rechtbijstandsverzekering van VvAA vandaag op.

Eerlijk is eerlijk : na mijn klacht heeft de VvAA de zaak weer opgepakt en we hebben er nu vertrouwen in dat we goed bijgestaan worden.

Ik ben jaren verzekerd geweest bij de VvAA omdat ik dacht dat ik voor € 365 per jaar als Zzper wel de beste rechtsbijstand verzekering had .Vergeleken bij mijn collega,s die bij de Dahs verzekerd zijn voor maar een paar tientjes per jaar . Toen ik ze wegens materiële controle nodig had werd ik opgeschept met B klasse juristen . De eerste moest ik alles voorkauwen want hij had geen kaas van mijn vak gegeten. Jurist no 2 was vanwegen haar dwangmatig gedrag en onzekerheid ,alles aan het overschreeuwen . Ze zat me zelf op mijn vakantie adres te stalken met e-mailtjes . (Respectloos) De 3 jurist was niet veel beter ondanks het in het begin er op lijk dat ze beter was dan de vorige 2 . Kortom deze rechtsbijstand van de VvAA is er niet voor hun klanten maar voor hun eigen ego . Ze luisteren niet naar je willen gauw overgaan tot een schikking. Ze denken dat je als klant zwakbegaafd ben waardoor zij je voor de boze wereld moeten beschermen. Verder doen ze er alles aan je een onafhankelijke jurist buiten hun bedrijf te verwijzen . Kortom voor mij een waardeloze rechtsbijstand verzekering die ik niemand zou aanraden ze zijn niet eens de cijfer 3.1 waard .

Een brok frustratie. Trage reacties, slordige brieven, weigeren te bemiddelen, verkeerde adviezen en alleen maar tegenwerken bij verzoek om vrije keus externe advocaat. In plaats van dat ze ons steunen in een rechtszaak moeten we nu eerst de VvAA voor het gerecht slepen, ze weigeren namelijk ook maar iets te vergoeden.

VvAA rechtsbijstand deed er alles aan om te voorkomen dat ik naar en onafhankelijke externe advocaat ging. Mijn zaak werd ten onrechte als kansloos aangemerkt.Zelfs het frustreren van de externe advocaat werd niet geschuwd.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen