Leidsche Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (19 reviews)

Logo verzekeraar Leidsche

Leidsche Verzekeringen is een moderne levensverzekeraar die deelt uitmaakt van de Bloemers Nassau Groep, een vertrouwde naam in de verzekeringswereld.

Voordelen van Leidsche:

 • Adequate dienstverlening
 • Vlotte afhandeling van zaken
 • Lage risicopremies en lage kosten
 • Volledig inzicht in de kosten bij de verzekering en onderliggende fondsen
 • Uitstekende Voorwaarden van Verzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

 • Verzekering op het leven van 1 of 2 personen
 • Verzekerde bedragen vanaf €5.000 tot €2.5000.000, daarboven in overleg binnendienst
 • Looptijden van de verzekering vanaf 5 tot max. 40 jaar
 • Bij tussentijdse beëindiging van de verzekering: teruggave premiedepot (- €100)
 • Extra korting voor niet-rokers
 • Maandelijks gelijkblijvende premies
 • Het gemak van automatisch incasseren van uw premie
 • Keuze uit een gelijkblijvend of een dalend verzekerd bedrag

Onafhankelijke beoordelingen voor de Leidsche Overlijdensrisicoverzekering

De Leidsche Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Standaard provisie’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Leidsche Overlijdensrisicoverzekering

eerst leek verzekering te worden geaccepteerd zonder verhoging, later kwam er alsnog een verhoging, een beetje onduidelijke gang van zaken

heeft actief meegedacht in en meegwerkt aan oplossingen en op die manier toch snel tot een mooie aanbieding gekomen

Prettig contact gehad met de medewerkers van de administratie. Geen wachttijden aan de telefoon. Prima hoor…

eerst telefonische keuring, daarna moest ik machtiging voor mijn dokter invullen, toen medische keuring. Als ik dat geweten had was ik hier nooit aan begonnen, wat een zielig bedrijf voor een polis van 20.000,- euro hemel en aarde verzetten om mij iets aan te praten. Ik had beter kunnen zeggen ik heb nergens last van.

doordat Legal & General zeeeer traag reageerde enprijs veel te duur was ben ik terug gekomen op offerte van De Leidsche. Hierdoor was de offerte al verlopen maar kan met terugwerkende kracht vanaf februari gesloten worden. Hierdoor moet ik een maand extra betalen!!!

Goeie klup. Pirma geregeld. Ook dank zijn mijn tussenpersoon.

Tussen indienen van de online aanvraag en ontvangst van de polis zijn enkele maanden verstreken. Voortgang en status van onze aanvraag zijn ons niet proactief meegedeeld, we hebben daarvoor zelf feedback moeten vragen. Vervolgens ontvingen we dan wel de juiste informatie

Waar ik wel problemen mee had dat er zonder bericht de verzekeringspremie van de rekening wordt gehaald met het resultaat dat je in het rood staat. Het gebeurde ook nog voordat ik een polis in huis had en het niet van de juiste rekening werd gehaald. Had een wijziging van rekening nummer doorgegeven i.v.m. erfbelastingszaken, dus betaling door echtgenote.

geen contact nodig gehad, gelukkig, want het is een levensverzekering

Alles naar wens verlopen; ik heb alleen nog geen opzeggingsbevestiging ontvangen van Loyalis/Cordares inzake de nog lopende verzekering.

Yeah that’s what I’m taiklng about baby–nice work!

alleen jammer dat mijn vraag hoe de premie tot stand is gekomen niet is beantwoord.

Independer heeft mij goed geholpen en geinformeerd. Vind het alleen jammer doordat iemand een ziekte heeft (bv. diabetes) dat de premie dan gelijk omhoog gaat. Als degene rook kan ik mij het voorstellen, maar door een ziekte vind ik persoonlijk onrechtvaardig. Gelukkig viel de premieverhoging bij Leidsche Verzekeringen mee. Verder ben ik zeer tevreden over Independer.

Heb lang lopen zoeken op het internet. Uiteindelijk zag ik dat deze verzekering een premiedepot had waar ik bij tussentijds beeindigen mijn te veel betaalde geld terug krijg. Is voor mij wel handig. Weet niet zeker hoe lang ik de verzekering nodig heb.

Lage premie, snel de polis in huis. Heb nog contact gehad met maatschappij persoonlijk. Erg plezierige mensen. Relatief onbekende partij maar ben toch blij daar de verzekering afgesloten te hebben.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen