Leidsche Overlijdensrisicoverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (14 reviews)

Leidsche Verzekeringen Ervaringen

Leidsche Verzekeringen is een moderne levensverzekeraar die deelt uitmaakt van de Bloemers Nassau Groep, een vertrouwde naam in de verzekeringswereld.

Voordelen van Leidsche:

 • Adequate dienstverlening
 • Vlotte afhandeling van zaken
 • Lage risicopremies en lage kosten
 • Volledig inzicht in de kosten bij de verzekering en onderliggende fondsen
 • Uitstekende Voorwaarden van Verzekering

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:
 • Verzekering op het leven van 1 of 2 personen
 • Verzekerde bedragen vanaf €5.000 tot €2.5000.000, daarboven in overleg binnendienst
 • Looptijden van de verzekering vanaf 5 tot max. 40 jaar
 • Bij tussentijdse beëindiging van de verzekering: teruggave premiedepot (- €100)
 • Extra korting voor niet-rokers
 • Maandelijks gelijkblijvende premies
 • Het gemak van automatisch incasseren van uw premie
 • Keuze uit een gelijkblijvend of een dalend verzekerd bedrag

Onafhankelijke beoordelingen van overlijdensrisicoverzekeringen bij Leidsche

De Leidsche Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 18 juli 2011 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating 'Standaard provisie'.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Leidsche Verzekeringen Commercial Overlijdensrisicoverzekering XL (2012)

Consumentenbond Overlijdensrisicoverzekeringen (2013)

Ervaringen met de Leidsche Overlijdensrisicoverzekering

Prettig contact gehad met de medewerkers van de administratie. Geen wachttijden aan de telefoon. Prima hoor...
eerst telefonische keuring, daarna moest ik machtiging voor mijn dokter invullen, toen medische keuring. Als ik dat geweten had was ik hier nooit aan begonnen, wat een zielig bedrijf voor een polis van 20.000,- euro hemel en aarde verzetten om mij iets aan te praten. Ik had beter kunnen zeggen ik heb nergens last van.
doordat Legal & General zeeeer traag reageerde enprijs veel te duur was ben ik terug gekomen op offerte van De Leidsche. Hierdoor was de offerte al verlopen maar kan met terugwerkende kracht vanaf februari gesloten worden. Hierdoor moet ik een maand extra betalen!!!
Goeie klup. Pirma geregeld. Ook dank zijn mijn tussenpersoon.
Tussen indienen van de online aanvraag en ontvangst van de polis zijn enkele maanden verstreken. Voortgang en status van onze aanvraag zijn ons niet proactief meegedeeld, we hebben daarvoor zelf feedback moeten vragen. Vervolgens ontvingen we dan wel de juiste informatie
Waar ik wel problemen mee had dat er zonder bericht de verzekeringspremie van de rekening wordt gehaald met het resultaat dat je in het rood staat. Het gebeurde ook nog voordat ik een polis in huis had en het niet van de juiste rekening werd gehaald. Had een wijziging van rekening nummer doorgegeven i.v.m. erfbelastingszaken, dus betaling door echtgenote.
Nog geen ervaring met uitkeren met maatschappij. Wil ik graag zo houden.
geen contact nodig gehad, gelukkig, want het is een levensverzekering
Alles naar wens verlopen; ik heb alleen nog geen opzeggingsbevestiging ontvangen van Loyalis/Cordares inzake de nog lopende verzekering.
alleen jammer dat mijn vraag hoe de premie tot stand is gekomen niet is beantwoord.
In het begin liep de communicatie heel goed. Aanvragen werden opgevolgd en er werd ook goed gecommuniceerd. We zijn twee keer van aanbieding veranderd en trokken daarmee kennelijk aandacht. We kregen intensief informatie en we werden geholpen om zsm de zaak af te ronden. In de fase rond de medsiche keuringen haperde er wat; loopt langs paralelle lijnen? Uiteindelijk bleef de afronding extreem lang hangen bij LVerz. Volgens hen op de uitslagen van de keuring van mijn echtgenote. Die hebben we opgevraagd. Het enige afwijkende is een hoge waarde voor goede chloresterol ! Daar moeten ze dus juist blij mee zijn! De kant van Leidsche Verz. is dus nogal amateuristisch, tot het punt dat ik bijna een nieuwe offerte bij een andere maatschappij aanvroeg...
Heb lang lopen zoeken op het internet. Uiteindelijk zag ik dat deze verzekering een premiedepot had waar ik bij tussentijds beeindigen mijn te veel betaalde geld terug krijg. Is voor mij wel handig. Weet niet zeker hoe lang ik de verzekering nodig heb.
Lage premie, snel de polis in huis. Heb nog contact gehad met maatschappij persoonlijk. Erg plezierige mensen. Relatief onbekende partij maar ben toch blij daar de verzekering afgesloten te hebben.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen