DAK Overlijdensrisicoverzekering

★★★★☆ 0/10 (0 reviews)

Logo verzekeraar DAK

Het DAK is een coöperatie van tussenpersonen die onafhankelijk advies geven, de juiste diploma’s en vergunnningen hebben en financieel gezond zijn.

Voordelen van DAK:

  • Zeer complete gezinspakketpolis
  • Scherpe premie (vergelijkbaar met internetaanbieders van verzekeringen)
  • Online inzicht in de polis via website van je tussenpersoon
  • Betrouwbaarheid van gerenommeerde verzekeraars
  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat van je tussenpersoon
  • Goede en snelle schadeafhandeling door je tussenpersoon

Onafhankelijke beoordelingen voor de DAK Overlijdensrisicoverzekering

De DAK Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 9 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Gelijkblijvende ORV’.

De DAK Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 9 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Prijs Annuïtair dalende ORV’.

De DAK Overlijdensrisicoverzekering is in de Special Item Overlijdensrisicoverzekeringen van 9 maart 2021 door MoneyView beoordeeld met een 10,0 in de categorie ProductRating ‘Flexibiliteit’.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com kun je verzekeringen vergelijken, zoals jouw autoverzekering of uitvaartverzekering. En vind je ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal.

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DAK Overlijdensrisicoverzekering

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen