Conservatrix Overlijdensrisicoverzekering

★★☆☆☆ 4.3/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Conservatrix

Conservatrix is al meer dan 135 jaar actief als zelfstandige en onafhankelijke verzekeraar op het gebied van levensverzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Voordelen van deze overlijdensrisicoverzekering:

  • Bij overlijden is er direct geld beschikbaar
  • Werelddekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Conservatrix Overlijdensrisicoverzekering

moeder is overleden en heeft een drietal levensverzekeringen afgesloten, nu zeggen ze dat de polissen niet op mijn moeder haar naam staan maar willen niet zeggen op welke naam dan wel. Nu zit ik met een schuld omdat ze me niets willen zeggen.

Uitbetaling van een overlijdensrisicoverzekering duurt te lang. Zes weken na overlijden van een familielid word het na aandringen uitbetaald. Daar heb je dus niks aan! Onprofessionele communicatie!

Vanaf 2008 geen jaarlijkse opgave ontvangen m.b.t. de waarde. Naa dat de akte van retrosessie is ontvangen duurt het eeuwen om de waarde te berekenen en de uitgaande post ( 1 februari) richting mij blijft dus gewoon uit tot op heden ( 5 februari). Klantenservice is, telefonisch, zeer correct, maar de organisatie doet niet wat deze vriendelijke man mij belooft.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen