London Opstalverzekering

★★★☆☆ 6/10 (5 reviews)

Logo verzekeraar London

London Verzekeringen is specialist in schadeverzekeringen. Zij neemt op de Nederlandse markt een vooraanstaande positie in, met meer dan 150 jaar ervaring.

Voordelen van London:

  • Specialist in scherp geprijsde particuliere schadeverzekeringen met meer dan 150 jaar ervaring
  • Verzekeringen met korte doorlooptijden en foutloze procedures
  • Onderdeel van Allianz Groep, één van ‘s werelds grootste verzekeringsconcerns

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Garantie tegen onderverzekering
  • Standaard een maximale vergoeding van €350.000,-

Onafhankelijke beoordelingen voor de London Opstalverzekering

De London Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De London Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 6,7.

De London Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0.

De London Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

De London Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,8.

De London Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,4.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de London Opstalverzekering

London heeft mijn verzekering van Florius overgenomen, daarbij polisvoorwaarden gewijzigd zonder dat ik dat ooit gewild heb en de premie verdubbeld. Ik heb hierover een klacht ingediend en al 3 maanden geen enkele reactie, ook na meerdere keren aanmanen. Ik heb de verzekering nu opgezegd, deze bestaat nu niet meer. Toch blijven ze incasseren en storten het geld dezelfde dag terug, maar dan 60 cent minder. Nauwelijks de moeite erachter aan te gaan, aan de andere kant wat geeft ze het recht van mijn rekening te incasseren als ik geen verzekering meer heb.

Jarenlang een verzekering gehad via london, na het overlijden van mijn vrouw in januari, wilde ik de verzekering op mijn naam zetten. Werd niet op gereageerd, maar wel facturen blijven sturen op naam van mijn OVERLEDEN vrouw! Telefonisch contact gezocht, grotere hufters moet ik nog treffen..klacht werd gewoon niet opgelost. Uiteindelijk overgestapt (en nog 50% goedkoper ook!!) en mijn eindfactuur betaald, krijg ik een week later een aanmaning van een deurwaarder..wederom op naam van mijn toch wel behoorlijk overleden vrouw. Hoezo? Schofterig? Hoop dat die toko failliet gaat..voegen echt niks toe.

Zeer slechte service London heeft mijn verzekering overgenomen van florius. Heeft nooit een polisoverzicht gestuurd, reageerd niet als mailtjes en wat blijkt ze hebben een verkeerd adres van mij, lullige is dat ik hier achter moet komen via een incasso en dat als ik hen op bel zij niet voor rede vatbaar zijn Ben dus direct overgestapt naar een ander waar de service en klantvriendelijkheid wel voorop staan NOOIT meer London verzekeringen

slechte service: dan gaat u toch naar een ander was hun opmerking heb tegelijk alle verzekeringen bij ze opgezegd totaal niet klantgericht en mensvriendelijk werd zeer onbeschoft te woord gestaan

Geweldig verslag, en wat een mooie foto's.Digi Digo is indardaed erg groen en ook vriendelijke mensen daar.liefs, mam

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen