DAK Opstalverzekering

★★☆☆☆ 5.5/10 (4 reviews)

Logo verzekeraar DAK

Het DAK is een coöperatie van tussenpersonen die onafhankelijk advies geven, de juiste diploma’s en vergunnningen hebben en financieel gezond zijn.

Voordelen van DAK:

  • Zeer complete gezinspakketpolis
  • Scherpe premie (vergelijkbaar met internetaanbieders van verzekeringen)
  • Online inzicht in de polis via website van je tussenpersoon
  • Betrouwbaarheid van gerenommeerde verzekeraars
  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat van je tussenpersoon
  • Goede en snelle schadeafhandeling door je tussenpersoon

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Uitgebreide dekking (ook schade door inslag van hagelstenen)
  • Aan te passen naar jouw woonsituatie
  • Snelle uitbetaling bij schade

Onafhankelijke beoordelingen voor de DAK Opstalverzekering

De DAK Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,4.

De DAK Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste koop.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DAK Opstalverzekering

fijne verzekering, snel geregeld via mijn adviseur en schade snel behandeld. Medewerkers zijn vriendelijk en mijn adviseur blijft betrokken.

-Pas na 1,5 week een expert na lekkage douche, niet kunnen douchen -na 2,5 week te horen gekregen dat er niets wordt uitgekeerd ivm constructiefout. Is door vorige bewoner gedaan, wisten wij niet omdat het euvel in het plafond zat. De verzekering kan zo overal onderuit komen. Zelfs herstelschade wordt niet uitgekeerd. -zeer slechte communicatie

Na waterschade een offerte laten opmaken, bijna 1600,- euro. Dak stuurt vervolgens een ' expert ' en ik mag het voor 800 euro in eigen beheer doen en dan krijg ik ook de offertekosten a 75,- euro terug… Vervolgens maken ze precies de helft over en moet ik nu ineens bonnen overleggen om de rest uitbetaald te krijgen!! Hoezo in eigen beheer?? Zij zorgen er nu voor dat ik het nog steeds niet kan repareren en dat terwijl ik het zelf voor de helft van de offerte wil doen! Schandalig!!!!

DAK belooft het geld, drie dagen na ontvangst van de factuur, op uw rekening te storten. Echter neemt DAK het niet zo nauw met haar beloften met als gevolg dat u het geld eerst zelf voor kunt schieten aan uw vakman. Er wordt onvolledig of zelfs helemaal niet gereageerd op mailverkeer. Beter betaalt u iets meer voor uw verzekering bij een andere maatschappij. Dat bespaart u een hoop 'rompslomp'.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen