DAK Inboedelverzekering

★★★☆☆ 6.2/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar DAK

Het DAK is een coöperatie van tussenpersonen die onafhankelijk advies geven, de juiste diploma’s en vergunnningen hebben en financieel gezond zijn.

Voordelen van DAK:

  • Zeer complete gezinspakketpolis
  • Scherpe premie (vergelijkbaar met internetaanbieders van verzekeringen)
  • Online inzicht in de polis via website van je tussenpersoon
  • Betrouwbaarheid van gerenommeerde verzekeraars
  • Deskundig en onafhankelijk advies op maat van je tussenpersoon
  • Goede en snelle schadeafhandeling door je tussenpersoon

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Alle spullen in je huis verzekerd
  • Eenvoudig aan te passen naar jouw situatie
  • Snel jouw vergoeding uitbetaald

Onafhankelijke beoordelingen voor de DAK Inboedelverzekering

De DAK Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,5.

De DAK Inboedelverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,2 en is daarmee de Beste koop.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de DAK Inboedelverzekering

Via mijn adviseur de opstal en inboedelverekering afgesloten bij DAK. Het kan natuurlijk ook aan mijn adviseur liggen, maar mijn eerste schade is snel en goed afgewikkeld.

via mijn adviseur ben ik verzekerd bij DAK. Erg goed; ik had laatst schade en binnen een dag was hij uitbetaald. Geen gedoe of lastige vragen.

Inderdaad de waardelooste verzekering die je je maar kunt bedenken ! Heel veel jaren hier verzekerd. Één keer schade wat nu vanaf april nog steeds niet is afgerond. Wanneer je schade hebt krijg je maar 50 procent ervan. De rest moet je eerst zelf aanvullen. En als je dat financieel niet kunt ben je dus flink de sjaak ! En word er gezegd kun je het niet lenen ? Nou ik durf dat niet eens aan want hoelang gaat het duren voordat je dat geleende geld ook eens kunt terug gaan geven ??? Ook meer dan een half jaar zeker ! Ontzettend onklantvriendelijk aan de telefoon, proberen schadeclaims maar af te wimpels zover het ze lukt. Kortom verzeker je absoluut niet bij deze maatschappij! Je krijgt er alleen maar heel veel hoofdpijn van!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen