Neckermann Dierenverzekering

★★★☆☆ 6.1/10 (10 reviews)

Logo verzekeraar Neckermann

Betrouwbare, maar spotgoedkope schadeverzekeringen voor particulieren kunt u online bij Neckermann Verzekeringen afsluiten.

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • Verzekerd vanaf €7,- per maand
  • Gratis buitenland dekking
  • Vergoeding tot €5.000,-
  • Vergoedingen voor castratie, sterilisatie en crematie

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Neckermann Dierenverzekering

ik heb deze verzekering al 4 jaar tot volle tevredenheid, mijn langharige pers is door een nierziekte zo ziek dat ie niet lang meer mee zal gaan. Elke declaratie wordt gewoon vergoed en ik zal ook zeker bij een volgend huisdier deze verzekering nemen. ik raad het ook iedereen aan.

Ik heb de verzekering nu 2 1/2 jaar en geen dag spijt dat ik die heb afgesloten. Mijn inmiddels 2 1/2 jarige jack russell was nog een puppy toen ze haar pootje brak en behandeling nodig was. De declaraties daarvan zijn zonder problemen betaald, net als alle andere (gelukkig minder ernstige) behandelingen.

Niet nemen deze verzekeraar, als je een nota hebt ingedient en ze vinden hem te hoog vragen ze om de patientenkaart van je huisdier zodat ze kunnen zorgen dat geen kosten hoeven te betalen van je huisdier. En als dan blijkt dat ze geen gelijk hebben dan laten ze je 3 maanden wachten op je voorgeschoten nota. Dat noem ik nou een diervriendelijke verzekeraar. Niet dus, je kan beter elke maand een bedrag apart zetten.

Ik was tevreden over ze, maar sinds 2012 vullen ze liever hun eigen portemonee. Mijn poes heeft sinds 2 maanden last van allergie. Ze zit sinds die tijd op hypoallergeen voer, dit bleek aan te slaan, maar vermoedelijk heeft ze ook hooikoorts. Nu heb ik nagevraagd of ze een nieuw medicijn vergoeden wat net is geregistreerd, dat doen ze, maar nu moet ik eerst de patientenkaart overleggen want ze denken dat ze de allergie al langer had, ik heb nog geen medicijn gehaald, geen enkele nota ingedient, terwijl ze al een jaar is verzekerd. Wat een wantrouwen. De allergieplekken heeft ze pas heel recent. Ik heb alleen een vraag gesteld. Ik ga gewoon zelf geld opzij leggen. Het medicijn is zo goedkoop dat ik de premie er toch niet uithaal en als je zo wordt behandeld alsof je een crimineel bent krijgen ze van mij geen eurocent meer. Bij mijn andere kater die daar al langer zit heb ik dit probleem nog niet eerder ervaren, maar blijkbaar hebben ze nu met alle zooplus acties zoveel klanten binnen gehaald dat ze dollartekens in de ogen hebben gekregen en het nu op het geld gaat i.p.v. om de gezondheid van het dier.

door dat mijn maltelzer van 7 j is, een nekerman hem ook niet. wie weet een verzekering die hem wel neemt? proteq heeft ons bestoolen, petplan het zelfde, zelf.nl ook. waar kan ik hem verzekeren?

hallo, ik ben op zoek naar een dierenverzekering. hij is gekastreert,goed gezond, weeg 7kilo, en is gebooren 30-3-2004 gebooren. heeft al zijn spiutjes word heel goed onderhouden, heeft zijn paspoort, in geschreeven bij gezelschap hondjes.

DYN75E , [url=http://mfartndztpwf.com/]mfartndztpwf[/url], [link=http://nolkldjxqqcj.com/]nolkldjxqqcj[/link], http://ndjtepdoykhu.com/

j0K5Vd oppubjsonhjy

tJZTDK , [url=http://tleusytexbdf.com/]tleusytexbdf[/url], [link=http://cyfjxraiuoeq.com/]cyfjxraiuoeq[/link], http://hgmfxceyrgcf.com/

P3TCUW gmybtyvcjfhh

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen