Let op: verzekeringen van Neckermann worden niet meer aangeboden.

Neckermann Dierenverzekering

De dierenverzekering van Neckermann Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Betrouwbare, maar spotgoedkope schadeverzekeringen voor particulieren kunt u online bij Neckermann Verzekeringen afsluiten.

Voordelen van een Neckermann Dierenverzekering

Voordelen van deze dierenverzekering:
  • Verzekerd vanaf €7,- per maand
  • Gratis buitenland dekking
  • Vergoeding tot €5.000,-
  • Vergoedingen voor castratie, sterilisatie en crematie

Deze informatie wordt verstrekt door Neckermann en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze dierenverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Neckermann Dierenverzekering met andere dierenverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Neckermann Dierenverzekering Ervaringen Petplan Dierenverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Ik was tevreden over ze, maar sinds 2012 vullen ze liever hun eigen portemonee. Mijn poes heeft si... Goede informatie. Snelle betaling. Ik beveel PETplan zeker aan.
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Neckermann Dierenverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(5 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de dierenverzekering van Neckermann

uit Utrecht zegt op 16 January 2014:

ik heb deze verzekering al 4 jaar tot volle tevredenheid, mijn langharige pers is door een nierziekte zo ziek dat ie niet lang meer mee zal gaan.
Elke declaratie wordt gewoon vergoed en ik zal ook zeker bij een volgend huisdier deze verzekering nemen.
ik raad het ook iedereen aan.

uit Driebergen-rijsenburg zegt op 19 November 2013:

Ik heb de verzekering nu 2 1/2 jaar en geen dag spijt dat ik die heb afgesloten. Mijn inmiddels 2 1/2 jarige jack russell was nog een puppy toen ze haar pootje brak en behandeling nodig was. De declaraties daarvan zijn zonder problemen betaald, net als alle andere (gelukkig minder ernstige) behandelingen.

zegt op 18 January 2012:

door dat mijn maltelzer van 7 j is, een nekerman hem ook niet. wie weet een verzekering die hem wel neemt? proteq heeft ons bestoolen, petplan het zelfde, zelf.nl ook. waar kan ik hem verzekeren?

zegt op 14 January 2012:

hallo, ik ben op zoek naar een dierenverzekering. hij is gekastreert,goed gezond, weeg 7kilo, en is gebooren 30-3-2004 gebooren. heeft al zijn spiutjes word heel goed onderhouden, heeft zijn paspoort, in geschreeven bij gezelschap hondjes.

Nee, ik zou een Neckermann Dierenverzekering niet aanbevelen

uit Utrecht zegt op 25 May 2012:

Ik was tevreden over ze, maar sinds 2012 vullen ze liever hun eigen portemonee. Mijn poes heeft sinds 2 maanden last van allergie. Ze zit sinds die tijd op hypoallergeen voer, dit bleek aan te slaan, maar vermoedelijk heeft ze ook hooikoorts. Nu heb ik nagevraagd of ze een nieuw medicijn vergoeden wat net is geregistreerd, dat doen ze, maar nu moet ik eerst de patientenkaart overleggen want ze denken dat ze de allergie al langer had, ik heb nog geen medicijn gehaald, geen enkele nota ingedient, terwijl ze al een jaar is verzekerd. Wat een wantrouwen. De allergieplekken heeft ze pas heel recent. Ik heb alleen een vraag gesteld. Ik ga gewoon zelf geld opzij leggen. Het medicijn is zo goedkoop dat ik de premie er toch niet uithaal en als je zo wordt behandeld alsof je een crimineel bent krijgen ze van mij geen eurocent meer. Bij mijn andere kater die daar al langer zit heb ik dit probleem nog niet eerder ervaren, maar blijkbaar hebben ze nu met alle zooplus acties zoveel klanten binnen gehaald dat ze dollartekens in de ogen hebben gekregen en het nu op het geld gaat i.p.v. om de gezondheid van het dier.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen