Dierenverzekering.nl Dierenverzekering

★★☆☆☆ 5.4/10 (15 reviews)

Dierenverzekering.nl Verzekeringen Ervaringen

Dierenverzekering.nl heeft geen winstoogmerk en biedt al sinds 1997 een compleet verzekeringpakket voor ziektekosten en ongevallen voor honden en katten.

Voordelen van deze dierenverzekering:
  • De laagste premie
  • De meest uitgebreide dekking
  • De hoogste vergoeding
  • Vrije keuze van dierenarts
  • Acceptatie van alle rassen
  • Geen poliskosten
  • Eenvoudige aanmelding

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Verzekeruzelf.nl Dierenverzekering (2012)

Ervaringen met de Dierenverzekering.nl Dierenverzekering

Bizar slechte verzekering! De service is slecht: ze beantwoorden je mail pas na een week. Declaraties houden ze weken in behandeling. Daarnaast hebben ze op zeer kwetsende manier aannames gemaakt. Er wordt niet nagedacht op de manier van communiceren betreffende het huisdier. Ze gingen ervan uit dat wij voor de koop van ons hondje, op de hoogte waren van haar hartruis. Absoluut niet waar en juist uit de medische rapporten en data staat op papier dat het niet zo is. Maar blij toe dat de verzekering geroyeerd is! Erg slecht!
Bezint eer u begint!! Onbeschofte manier van handelen en zich steeds beroepen op de algemene voorwaarden waarom er niet uutgekeerd zou moeten worden. Bovendien meteen beschuldigen van fraude en dreigen met stappen ondernemen. Wie zijn dier lief heeft verzekerd het niet bij deze verzekeraar.
Absoluut niet, als je ook maar klein beetje om je dier geeft kies niet voor deze verzekeringmaatschappij, je wordt zo onbeschoft behandeld dat je zelf niet gelooft wat je zelf ziet in je mail en hoort aan de telefoon.
SLECHT. Keren niet uit. Maken overal een discussiepunt van. Zijn niet aangesloten bij een KiFid. NIET DOEN!!!!!!!
Ben sinds kort bij dierenverzekering verzekerd. Telefonisch reeds contact gehad met de klantenservice. Zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Ik hoop dat dit voor de toekomst zo blijft, hoewel ik daar niet bang voor ben. Mijn eerste declaratie inmiddels ingediend en deze is correct afgehandeld.
Snel afgesloten de verzekering. Declaraties worden snel afgehandeld
Eigenlijk altijd goed. Je stuurt je declaratie en het is zo geregeld. Behalve een keer dat ik steeds te horen kreeg dat de shipcode van mijn hond niet klopte. Alles nagezocht, opnieuw opgestuurd. Nog wat heen en weer gemail. Toen kreeg ik het bericht dat mijn code al van het begin klopte, de fout zat bij hen. Maar uiteindelijk goed opgelost
We hebben nu een aantal maanden een verzekering voor onze pup, zeker niet goedkoop maar wel geruststellend wanneer er kosten moeten worden gemaakt. Behalve de vergoeding voor de noodzakelijke vaccinaties die netjes en snel werden afgehandeld hebben we nog geen problemen ervaren
Tot nu toe goede ervaringen, voora bij indienen van facturen en betalingen worden gemiddeld binnen 7 dagen vergoed.
Ben zeer tevreden over dierenverzekering.nl. Makkelijk indienen van declaraties. Er wordt, zonder problemen, snel uitbetaald. Er wordt veel vergoed. Top dus
Nette afhandeling , ik had de mail zonder bijlage verstuurd en kreeg daar netjes een reactie op. ik hoop dat het gisteren wel in 1 x goed is gegaan . Ik moet het nog "even leren "op mijn telefoon ;). fijne dag Sabine en Semmy
Vrij keuze van dierenarts, zelf eigen risico kiezen, nette afhandeling. Premie ook niet al te hoog. Prima zo.
Walgelijke club!!! NOOIT doen, oplichterij van de bovenste plank!!! Na herhaaldelijk opzeggen omdat niks werd uitgekeerd, contact leggen onmogelijk was en uiteindelijk blokkade door de bank is opgelegd zodat ze niet meer de premie konden incasseren, is na 4 jaar INEENS de afschrijving weer begonnen. Procedure met de bank loopt, tevens onderzoek voor aangifte. Die doe ik met liefde! OPLICHTERIJ!!!
Ze reageren niet op declaraties. Ja, dan houd het gewoon op.
Pico Bello dierenverzekering is aan NIEMAND aan te raden. Ze zijn onbeschoft via mail, een onwerkelijke Algemene voorwaarden, telefonisch nooit bereikbaar op hun mobiele nummer. Kortom incasseren ze je geld op tijd, maar ontvangt nooit iets terug ondanks de facturen van de dierenarts die je ze toestuurt. Je krijgt na weken antwoord op je vraag en dan maar afwachten met welke toon je deze ontvangt. Ze zijn al bekend bij RADAR en bij KASSA. Kan je nagaan hoe erg het is bij hun. Ze zijn oplichters. Lees de Algemene voorwaarden goed, want je zit 2 jaar aan ze vast. Opzeggen tussentijds is onmogelijk. Als je dier komt te overlijden moet je alsnog de maand afbetalen. Meeleven met je diertje hoef je in ieder geval van Pico Bello niet te verwachten. En zeker niet met de klant. Ze weten niet hoe ze met klanten moeten omgaan. Kijk uit en zoek aub wat beters voor je geliefde dier!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen