Dierenverzekering.nl Dierenverzekering

★★☆☆☆ 5.4/10 (25 reviews)

Logo verzekeraar Dierenverzekering.nl

Dierenverzekering.nl heeft geen winstoogmerk en biedt al sinds 1997 een compleet verzekeringpakket voor ziektekosten en ongevallen voor honden en katten.

Voordelen van deze dierenverzekering:

  • De laagste premie
  • De meest uitgebreide dekking
  • De hoogste vergoeding
  • Vrije keuze van dierenarts
  • Acceptatie van alle rassen
  • Geen poliskosten
  • Eenvoudige aanmelding

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Dierenverzekering.nl Dierenverzekering

Onze hond reageerde heftig na een insecten steek en we gingen met spoed naar de dierenarts. Declaratie ingediend maar bij De Dierenverzekering blijken de polisvoorwaarden zeer mager te zijn en ze interpreteren een claim zodanig fout zodat ze niet hoeven te betalen. Wat een oplichters !

Doen er alles aan om niet uit te hoeven betalen. Vragen bij het minste of geringste om een medisch dossier.

Inderdaad omdat je iets MOET aanvinken. Sluit hier aub niets af, wat een oplichters! Na eigen risico betaald te hebben vergoeden ze niets maar ook echt niets!! Terwijl in de polis staat dat het wel vergoed word. Deze instantie is nog niet van mij af. Mensen, steek u geld hier niet in. Het bespaard u een hoop ellende.

1 ster omdat je iets aan moet klikken. Ongelofelijk slecht. Deze organisatie doet echt hun best om maar niet uit te hoeven keren. Mijn hond blijkt chronisch ziek en zij stellen dat zij al ziek was op het moment dat ik de verzekering afsloot. Ik heb zelfs een gezondheidsverklaring dat het tegendeel bewijst. Je moet constant het tegenovergestelde bewijzen van wat zij beweren. Ik moest zelfs haar medisch dossier mee sturen. Ga voor een betere verzekering. Dit is pure oplichterij

Vreselijk verzekering. Oplichting op en top! In het polisoverzicht vele groene vinkjes bij bijhandelingen zoals opname, chirurgische behandelingen etc. Je gaat er dus vanuit dat je goed verzekerd bent. Vervolgens word een fractuur/breuk niet vergoed omdat het niet door brand, storm of verkeersongeval is veroorzaakt. Dit staat in de kleine letters. Wat voel ik me naar. 3000 euro dierenartskosten en niets vergoed!! Schandalige misleiding.

Insurance that doesn’t insure! None of my pets’ various medical needs have been covered under our comprehensive policy. The customer service is unresponsive most of the time, and rude & unhelpful when they do respond. Avoid this company and go with a more trusted brand like OHRA.

Ik zal het televisieprogramma opgelicht vragen de modus operandi van de verzekeraar te beoordelen. Misleiding tot op het bot. Fam Bouma – Oud-Beijerland

Zeer slechte service, zeer veel kleine letters waar je op gewezen word, zeer onvriendelijk personeel, niet in oplossingen denken, heb geinde v bedrag gestoneerd aangezien er geen mogelijkheid tot oplossingen geboden werden en alleen werd verteld je hebt een jaar contract. Gaat zich alleen maar om geld verdienen. Met een woord oplichters

Doen erg moeilijk over elke vergoeding. Je krijgt korte, ontwijkende antwoorden, zonder uitleg waarom je rekening niet gedekt wordt. Dit terwijl je veel betaald. Zeggen reeds terug te bellen maar dit is nog nooit gebeurt! Komen elke keer met een ander verhaal, valt de ene keer wel onder de voorwaarden en 2 weken later ineens weer niet, en hebben de die voorgaande uitgekeerd uit ‘coulantie’. Nou weinig coulantie te bekennen. KORTOM OPLICHTERS!!!

Dit hele bedrijf ruikt naar oplichters. Alles wat te maken heeft met service, uitkeringen en aannames is gebaseerd op leugens en alleen het zoveel mogelijk innen van de premie. Telefonisch niet bereikbaar, per mail krijg jengelen antwoord en je blijft maar proberen en vechten om contact. Zo een ongelooflijk slecht bedrijf! Dit is een typisch geval voor een tv programma waarin oplichters worden opgepakt. Een dikke no-go. Trap er dus niet in!

Bizar slechte verzekering! De service is slecht: ze beantwoorden je mail pas na een week. Declaraties houden ze weken in behandeling. Daarnaast hebben ze op zeer kwetsende manier aannames gemaakt. Er wordt niet nagedacht op de manier van communiceren betreffende het huisdier. Ze gingen ervan uit dat wij voor de koop van ons hondje, op de hoogte waren van haar hartruis. Absoluut niet waar en juist uit de medische rapporten en data staat op papier dat het niet zo is. Maar blij toe dat de verzekering geroyeerd is! Erg slecht!

Absoluut niet, als je ook maar klein beetje om je dier geeft kies niet voor deze verzekeringmaatschappij, je wordt zo onbeschoft behandeld dat je zelf niet gelooft wat je zelf ziet in je mail en hoort aan de telefoon.

SLECHT. Keren niet uit. Maken overal een discussiepunt van. Zijn niet aangesloten bij een KiFid. NIET DOEN!!!!!!!

Ben sinds kort bij dierenverzekering verzekerd. Telefonisch reeds contact gehad met de klantenservice. Zeer correct en vriendelijk te woord gestaan. Ik hoop dat dit voor de toekomst zo blijft, hoewel ik daar niet bang voor ben. Mijn eerste declaratie inmiddels ingediend en deze is correct afgehandeld.

Snel afgesloten de verzekering. Declaraties worden snel afgehandeld

Eigenlijk altijd goed. Je stuurt je declaratie en het is zo geregeld. Behalve een keer dat ik steeds te horen kreeg dat de shipcode van mijn hond niet klopte. Alles nagezocht, opnieuw opgestuurd. Nog wat heen en weer gemail. Toen kreeg ik het bericht dat mijn code al van het begin klopte, de fout zat bij hen. Maar uiteindelijk goed opgelost

We hebben nu een aantal maanden een verzekering voor onze pup, zeker niet goedkoop maar wel geruststellend wanneer er kosten moeten worden gemaakt. Behalve de vergoeding voor de noodzakelijke vaccinaties die netjes en snel werden afgehandeld hebben we nog geen problemen ervaren

Tot nu toe goede ervaringen, voora bij indienen van facturen en betalingen worden gemiddeld binnen 7 dagen vergoed.

Ben zeer tevreden over dierenverzekering.nl. Makkelijk indienen van declaraties. Er wordt, zonder problemen, snel uitbetaald. Er wordt veel vergoed. Top dus

Nette afhandeling , ik had de mail zonder bijlage verstuurd en kreeg daar netjes een reactie op. ik hoop dat het gisteren wel in 1 x goed is gegaan . Ik moet het nog "even leren "op mijn telefoon ;). fijne dag Sabine en Semmy

Vrij keuze van dierenarts, zelf eigen risico kiezen, nette afhandeling. Premie ook niet al te hoog. Prima zo.

Walgelijke club!!! NOOIT doen, oplichterij van de bovenste plank!!! Na herhaaldelijk opzeggen omdat niks werd uitgekeerd, contact leggen onmogelijk was en uiteindelijk blokkade door de bank is opgelegd zodat ze niet meer de premie konden incasseren, is na 4 jaar INEENS de afschrijving weer begonnen. Procedure met de bank loopt, tevens onderzoek voor aangifte. Die doe ik met liefde! OPLICHTERIJ!!!

Ze reageren niet op declaraties. Ja, dan houd het gewoon op.

Pico Bello dierenverzekering is aan NIEMAND aan te raden. Ze zijn onbeschoft via mail, een onwerkelijke Algemene voorwaarden, telefonisch nooit bereikbaar op hun mobiele nummer. Kortom incasseren ze je geld op tijd, maar ontvangt nooit iets terug ondanks de facturen van de dierenarts die je ze toestuurt. Je krijgt na weken antwoord op je vraag en dan maar afwachten met welke toon je deze ontvangt. Ze zijn al bekend bij RADAR en bij KASSA. Kan je nagaan hoe erg het is bij hun. Ze zijn oplichters. Lees de Algemene voorwaarden goed, want je zit 2 jaar aan ze vast. Opzeggen tussentijds is onmogelijk. Als je dier komt te overlijden moet je alsnog de maand afbetalen. Meeleven met je diertje hoef je in ieder geval van Pico Bello niet te verwachten. En zeker niet met de klant. Ze weten niet hoe ze met klanten moeten omgaan. Kijk uit en zoek aub wat beters voor je geliefde dier!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen