ASR AOV

★★☆☆☆ 4.3/10 (9 reviews)

ASR Verzekeringen Ervaringen

ASR Verzekeringen kent een eeuwenlange traditie in verzekeren en bankieren en werkt daarbij intensief samen met onafhankelijke intermediairs.

Voordelen van deze AOV:
 • Alle vaste lasten die te maken hebben met uw koop- of huurwoning zijn gedekt
 • Verzekerd bedrag zonder medische selectie te verhogen met 15% tot maximaal €20.000 per jaar
 • Mogelijkheid tot meeverzekeren onvrijwillige werkloosheid
 • Vergoeding van de kosten van re-integratie in geval van arbeidsongeschiktheid
 • Verhaalsbijstanddekking tot maximaal €5.000: voor het verhalen van schade veroorzaakt door iemand anders
 • Betaalde premie is fiscaal aftrekbaar
 • Premievrij in het laatste verzekeringsjaar
 • Premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid
 • Voorlopige ongevallendekking
 • Voorlopige dekking tijdens het acceptatietraject als gevolg van een ongeval
 • Overlijdensuitkering (éénmalig €2.500 na ongeval)

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

ASR Commercial Dit is de tijd van doen (2019)

Vos & Vreeken Arbeidsongeschiktheid (2010)

Ervaringen met de ASR AOV

Wat een drama verzekeraar. Onzorgvuldig, onbetrouwbaar, niet transparant en artsen, arbeidsdeskundigen zijn niet onafhankelijk. Doen werkelijk alles eraan, om niet te hoeven betalen. Zijn niet met je gezondheid bezig, maar zorgen voor slechtere gezondheid door over alles te discussiëren, om maar niet te hoeven uitkeren.
Extra premie betalen voor een kortere wachttijd en dan extra lang moeten wachten. Mensen let op!! Elke keer dat ik helaas beroep moest doen op deze verzekering vanwege gewrichtsklachten, heb ik te lang moeten wachten op mijn eerste uitbetaling. Truucje van deze maatschappij is ook dat ze je extra lang laten wachten op een doktersadvies. Je bent inmiddels alweer een stuk beter doordat je thuis hebt gezeten en hun dokter stelt vervolgens vast dat je 50% arbeidsongeschikt bent. Doodleuk keren ze dan maar 50% uit vanaf het moment dat je thuiszit. En dit terwijl ik grof geld betaal elke maand om mijn eerste geld al na 14 dagen te krijgen. Ook klopt hun administratie niet. 1 jaar heb ik elke maand een ander bedrag moeten betalen, terwijl mijn premie toch vaststond. Ze sturen expres te laat of helemaal geen aanmaning en laten je gerust 2 jaar die maand achter lopen. Op het moment dat je dan aanspraak wilt doen op de verzekering of wilt overstappen, ben je een wantbetaler. Ik heb nu helaas meerdere polissen waar ik om die reden niet meer vanaf zou komen. Klantvriendelijkheid is niet het beleid van de ze maatschappij.
Ook mijn ervaringen zijn slecht. Na hartproblemen niet meer geschikt om mijn functie uit te oefenen voor 30-40%. ASR beoordeelt op papier dat ik minder dan 25% functieongeschikt ben en stopt de uitkering. Daarbij negeert ASR het advies wat ze gekregen hebben van een door hen ingeschakelde deskundige. Overigens ben ik na mijn ziekmelding slecht 1x gezien door hun "arts" en die bepaalde meer dan 40% functieongeschiktheid. Ik ben uit het niets genezen.
ook ik ben beoordeeld iemand van asr zelf. en omdat ik aangaf dat mijn werk 3x langer duurde door rugklachten, besloot de ''deskundige'' dat ik niet arbeidsongeschikt ben maar voor 300% werkte?!! ik heb de verzekering opgezegd. ook omdat de premie niet in verhouding staat met het eventueel te vergoeden bedrag. na mijn claim werd ik direct geconfronteerd met een premie verhoging.
Deze verzekeraar laat je gezond verklaren, door enkel 1 onderzoek, door een arts die door ASR is aangewezen. Zonder te kijken wat de beoordeling is van mijn behandelende arts. Stellen dat ik binnen 4 maanden gezond ben. En schroeven gelijk de uitkering omlaag. Reageren ook niet op mn brieven, wacht nu nog steeds op antwoord van een brief d.d. 5 juni 2013. Nu 26-11-2013.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen