VvAA Aansprakelijkheidsverzekering

★★☆☆☆ 4.6/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar VvAA

Opgericht in 1924 als een onderlinge autoverzekering van artsen, is VvAA uitgegroeid tot een organisatie die opereert in het hart van de gezondheidszorg.

Voordelen van deze aansprakelijkheidsverzekering:

  • Geen eigen risico en verzekerd bedrag van €2.500.000,-
  • Unieke dekking voor EHBO
  • Vrijwilligerswerk meeverzekerd

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de VvAA Aansprakelijkheidsverzekering

Ik heb zelf een aansprakelijkheidsverzekering bij de VVAA en normaal heb je als verzekerde hier denk ik weinig problemen mee. Echter ik heb wel een terugkoppeling gekregen van iemand waarbij ik per ongeluk schade had veroorzaakt; Ze communiceren erg traag, leggen het volledige dossier bij stagaires die ze vervolgens niet superviseren, ze raken persoonlijke en medische informatie kwijt en zijn blijkbaar niet eens in staat hun eigen e-mailwisselingen te doorzoeken. Ik heb ze zelf ook herhaaldelijke moeten zeggen dat ik echt al mijn stukken had ingestuurd en toen ze zeiden dat het niet zo was moest ik ook nog eens de dag en de tijd noemen om vervolgens een "ohja" terug te krijgen, dus ik geloof deze persoon wel in zijn frustraties. Kortom, als je rechtzaken en conflicten met andere personen wilt voorkomen is de VVAA dit niet de verzekeraar die je achter je wil hebben staan.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen