Servicegerichtheid Univé-VGZ-IZA-Trias beloond met pluim

18 februari 2010

De Contact Center Managers Association (CCMA) heeft Univé-VGZ-IZA-Trias verkozen voor het in ontvangst nemen van de eerste CCMA pluim in 2010.

Erik Admiraal, regiomanager west bij het Customer Contact Center (CCC), neemt de pluim op 18 februari in ontvangst.

‘De goede pers in het algemeen, de recent door Univé gewonnen prijzen en de goede resultaten uit externe onderzoeken liggen hieraan ten grondslag, evenals de klantfocus en de zorg voor medewerkers in het kader van medewerkertevredenheid’, zo motiveerde het bestuur van CCMA de verkiezing van Univé-VGZ-IZA-Trias.

Pluim motiveert

Jos Mittelmeijer, voorzitter CCMA, berichtte aan Fred Zimny, manager CCC: ‘T-mobile, Xs4All en de ANWB gingen je voor in 2009 en naar onze overtuiging mag je trots zijn op dit resultaat.’ Fred is uiteraard trots: “Het jaar 2010 staat voor UNIVÉ-VGZ-IZA-Trias in het teken van huis op orde en het beter doen ten opzichte van de concurrentie. Het nu in ontvangst kunnen nemen van de pluim, alweer de tweede prijs voor UNIVÉ-VGZ-IZA-Trias dit jaar (de eerste was van de Rijksuniversiteit Groningen, red.), stimuleert. En het is een mooie blijk van waardering voor alle medewerkers van UNIVÉ-VGZ-IZA-Trias. Dat levert ons energie op om het voor onze klanten nog beter te gaan doen.”

Met goede service meer plezier en mogelijkheden

De Contact Center Managers Association, CCMA, wil organisaties die zich zichtbaar onderscheiden op het gebied van service in het zonnetje zetten met de CCMA pluim. CCMA zegt op haar website: “Het doel hiervan is dat we de organisatie willen stimuleren na te denken over de mogelijkheden van service en het plezier en de toegevoegde waarde die dit oplevert voor management, medewerkers en niet te vergeten klanten.”