OHRA ontvangt Independer.nl award als populairste zorgverzekeraar

27 oktober 2010

OHRA is de meest gekozen zorgverzekeraar en ontvangt daarom de Independer.nl award uit handen van Ruud Martens, algemeen directeur van Independer.nl.

Op grond van een vergelijking op prijs en kwaliteit van alle polissen werd OHRA meer gekozen dan elke andere verzekeraar.
Het bijzondere van deze award is dat het de ultieme publieksprijs is. Hij is namelijk gebaseerd op de individuele afwegingen van de 16.000 consumenten die via Independer.nl een keuze maakten voor een zorgpolis. OHRA kwam hierbij als meest populaire uit de bus en sleept terecht de Independer.nl award in de wacht. De tweede prijs gaat naar CZdirect, gevolgd door Anderzorg.

“De jarenlange investeringen van OHRA bij de ontwikkeling van producten en dienstverlening die optimaal aansluit bij de klantbehoefte, worden hiermee beloond. We zien dit als erkenning voor het uitstekend begrijpen van, en inspelen op de klantbehoefte.”
– Ruud Martens, algemeen directeur Independer.nl

Verzekeringen als die van OHRA kunnen op Independer.nl onafhankelijk met elkaar worden vergeleken op grond van prijs, voorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening. De bezoeker kan aansluitend zijn gewenste keuze direct en eenvoudig met korting afsluiten op de website.

“Deze award is natuurlijk een geweldige erkenning van de kwaliteit van onze zorgpropositie. Vooral omdat de toekenning is gebaseerd op consumentvoorkeuren. Naast goede prijs-kwaliteitverhoudingen van onze zorgverzekeringen bieden we service en gemak. En dat geldt ook voor het komende jaar.”
– Robert Otto, directeur OHRA

De verzekeraars zijn gerangschikt o.b.v. populariteit op Independer.nl in de periode: 4 november 2009 t/m 3 oktober 2010.

Plaats Zorgverzekeraar
1. OHRA
2. CZdirect
3. Anderzorg
4. Delta Lloyd
5. Univé
6. De Amersfoortse
7. Stad Holland
8. VGZ
9. CZ
10. Salland
11. Avéro Achmea
12. Menzis
19. ONVZ
20. Agis
21. TakeCareNow!
22. CZ
23. De Goudse
24. Azivo
25. Aegon
26. Pro Life
27. De Amersfoortse (voorheen ASR)
28. Avéro Achmea