Obvion wint opnieuw de Gouden Spreekbuis

12 december 2012

Net als vorig jaar heeft Obvion de Gouden Spreekbuis gewonnen. De uitreiking van de Gouden Spreekbuis 2012 en Performance Award vond vandaag plaats.

De prijzen zijn een initiatief van marktonderzoekbureau Blauw Research en worden toegekend aan de geldverstrekker die de beste ontwikkeling heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar. De nominaties en uiteindelijke winnaar heeft Blauw Research gebaseerd op de resultaten uit het Imago Blauwdruk Hypotheek Distributie 2012 en de scores die werden toegekend door een jury bestaande uit Bas Millenaar (DHA), Theo van Vught (AMWeb) en Bart de Nie (Stichting Erkend Hypotheekadviseurs).

“We zijn erg blij met deze award. Onze reclamecampagne en onze inzet op service, kwaliteit met heldere producten voor de klant en haar onafhankelijke adviseurs, hebben hun vruchten afgeworpen. Ik wil daarom ook onze onafhankelijke adviseurs bedanken voor het behalen van deze mooie erkenning. Voor de komende jaren ligt onze focus op het bereikbaar maken én houden van wonen, op een voor onze klanten verantwoorde wijze. Dat kunnen we niet alleen, daar hebben we consumenten en adviseurs bij nodig. Bij deze wil ik ook Aegon feliciteren met het behalen van de Performance Award.”
– Cynthia Tulp, Manager Marketing, Communicatie en Sales

Over Obvion Hypotheken

Obvion is een hypotheekbedrijf dat als doel heeft de consument financieel onbezorgd te laten wonen tijdens de gehele looptijd van de hypotheek. Vanuit het belang van consument, van Obvion en het maatschappelijk belang staan drie beloftes centraal: verantwoord, helder en onbezorgd. Wij staan ergens voor en hebben overtuigingen. Zo vinden wij dat hypotheken altijd beter kunnen. Wij werken alleen met onafhankelijke adviseurs.

Wij vinden dat je klanten niet mag lokken met rentetarieven, in de vorm van kortingen of actietarieven. Tenslotte zetten wij consumenten niet zomaar hun huis uit als het even tegen zit. Want een hypotheek is een verplichting die wij samen aangaan. Kortom, Obvion verstrekt hypotheken met een geweten. Obvion opereert vanuit Heerlen met 350 betrokken medewerkers.