Nationale Sales Award voor Klant Contact Center RVS

28 april 2009

Het Klant Contact Center van RVS Verzekeringen is verkozen tot het beste Contact Center in de categorie Sales.

De jury was onder de indruk van de grote voorsprong die het RVS Klant Contact Center heeft behaald in het totale bedrijfscultuuronderzoek. De Nationale Contact Center Award is een belangrijke prijs voor contact centers in Nederland. De bekendmaking van de prijswinnaars vond afgelopen week plaats tijdens een gala-avond in het Beatrix-theater in Utrecht.

De casus waarmee RVS won ‘Verander je bedrijf, begin bij jezelf’, gaat over de grote verandering van het Klant Contact Center (KCC) in de periode 2006 tot en met 2008. Daarbij lag de nadruk naast commercie ook op aspecten als klanttevredenheid en oplossingsgerichtheid. Dit was voor de jury reden om RVS als beste klant contact center van Nederland te verkiezen.

De jury was onder de indruk van de inspirerende casus van RVS. Door hun bezoek aan het Klant Contact Center van RVS hebben ze hier goed inzicht in gekregen. Met eigen kennis en doorzettingsvermogen is het KCC er in geslaagd invloed uit te oefenen op de gehele bedrijfsvoering van RVS. Daarmee draagt het KCC wezenlijk bij aan de bedrijfsresultaten. De open cultuur en participatieve houding van het management is in de gehele periode van verandering onaangetast gebleven.

Boris Wachters, directeur van het RVS Klant Contact Center over deze prijs: “Het is een enorme opsteker voor ons om de Oscar van de Nederlandse contact centers te mogen winnen. De prijs is niet alleen een waardering voor onze prestaties, maar ook voor de manier waarop we veranderingen tegemoet treden. Juist nu gaat het er om wie zich het snelste kan aanpassen. Dat wij dat kunnen hebben we de afgelopen tijd bewezen.”