Mondial Assistance wint Innovatieveer

20 mei 2010

Mondial Assistance heeft de Reisrevue Innovatieveer 2010 gewonnen voor de Assistant Services. Willem Hornsveld mocht gisteren de veer in ontvangst nemen.

De jury van Reisrevue motiveert de toekenning als volgt: “Mondial Assistance weet op innoverende wijze zeer directe invulling te kunnen geven aan hun naamsverbinding met ‘Assistance’. SMS Assistant, Luggage Assistant, Kid Assistant en Life Assistant zijn hun tijd vooruit gesneld.”

Mondial Assistance is zeer trots dat zij de Innovatieveer hebben gewonnen:

“Het is een bevestiging van onze innovatieve kracht. Binnen de reisbranche is in onze ogen meer maatwerk en relevantie in de reisverzekeringen dan ook essentieel. De Assistant Services zijn hier een goed voorbeeld van en bieden reizigers meer zekerheid tijdens de vakantie. Ik zie het ook als een uitdaging om in de toekomst voor Mondial Assistance nog meer nieuwe concepten te ontwikkelen met echte toegevoegde waarde voor de klant.”
– Willem Hornsveld, Business Development Manager Travel Industry

De 4 Assistant Services zijn:

  1. SMS Assistant: waarbij de reiziger per sms gewaarschuwd wordt voor eventuele natuurrampen of terreurdreiging in het gebied waar hij reist;
  2. Kid Assistant: waarbij kinderen een polsbandje met een alarmnummer dragen dat gebeld kan worden als het kind verdwaalt;
  3. Luggage Assistant: waarmee verloren bagage kan worden opgespoord;
  4. Life Assistant: waarmee hulpverleners medische gegevens van de drager kunnen opvragen, mocht die bij een ongeval niet aanspreekbaar zijn.