Mondial Assistance verkozen tot verzekeraar van het jaar 2009

25 november 2009

In Athene is Mondial Asssistance door het International Travel Insurance Journal (ITIJ) verkozen tot Verzekeraar van het Jaar 2009.

Volgens Mondial Assistance ligt de sleutel tot deze overwinning bij het realiseren van innovatieve webgebaseerde oplossingen in combinatie met de inzet van experts.
Ook heeft Mondial Assistance actief gebruik gemaakt van nieuwe media. Ook hier de combinatie zoekende met de solide en bewezen bedrijfsstructuur.

“Het winnen van deze prijs is een ware eer en een weerspiegeling van het harde werk dat het personeel van Mondial Assistance heeft gestoken bij het voortdurend verbeteren van de dienstverlening, systemen en de producten. Deze overwinning versterkt onze marktleidende positie en we zullen blijven streven naar excellentie, met onze klanten in het centrum van onze activiteiten. Onze benoeming tot ITIJ verzekeraar van het Jaar bewijst deze toewijding.”
– Mike Webb, CEO van Mondial Assistance UK

Naast het leveren van baanbrekende e-commerce initiatieven, zoals de Travel Insurance 2.0 tool, heeft Mondial Assistance enkele op maat gemaakte diensten voor nichegroepen in de markt gezet. Hieronder vallen onder andere:

  • Travel Select: een reisverzekering die werkgevers aan hun medewerkers kunnen aanbieden
  • Wander International Student Insurance: een verzekering die dekking biedt van gezondheidszorg en buitenland verblijf voor in het buitenland studerende studenten

Daarnaast heeft Mondial Assistance een aantal belangrijke zakelijke succes behaald, waaronder het aangaan van nieuwe contracten met TUI Travel UK & Ireland en het behouding van klanten zoals easyJet.