Gouden Spreekbuis 2010 voor WestlandUtrecht

06 oktober 2010

WestlandUtrecht heeft de Gouden Spreekbuis 2010 gewonnen en ging ook naar huis met de Performance Award.

De Gouden Spreekbuis wordt toegekend aan de hypotheekverstrekker die zicht het beste heeft ontwikkeld op het gebied van communicatie en imago.
Daarbij wordt de mening van zowel tussenpersonen waar wel zaken mee wordt gedaan als tussenpersonen waar geen zaken mee wordt gedaan meegenomen.

De Perfromance Award handelt over de ontwikkeling die een verstrekker heeft bewerkstelligd op het gebied van dienstverlening en daarbij gaat het alleen om de tussenpersonen die daadwerkelijk samenweken met de betreffende verstrekker.

WestlandUtrecht overtuigend winnaar

Wat de Gouden Spreekbuis betreft dankt WestlandUtrecht heeft haar sterke positie aan onder andere een snelle afhandeling van offertes, het nakomen van afspraken en het meedenken met het intermediair.
De Performance Award heeft WestlandUtrecht gewonnen door haar verbeteringen het productenaanbod, de informatievoorziening en op de accountmanagement.

Ook Zilveren Spreekbuis uitgereikt

De andere drie genomineerden voor de Gouden Spreekbuis, Obvion, ING en ABN AMRO ontvingen van Blauw Research een Zilveren Spreekbuis voor hun prestaties:

  • Obvion is al jaren één van de beste verstrekkers in de markt en het imago van Obvion is in 2010 wederom licht verbeterd. Intermediairs zien Obvion nog vaker als een deskundige verstrekker.
  • ING en ABN AMRO verdienen de zilveren spreekbuis vanwege de toename in waardering voor beide verstrekkers vanuit het intermediair. Dit hebben beide bereikt door een snellere afhandeling van offertes en het beter nakomen van afspraken. Intermediairs geven in 2010 zelfs aan meer vertrouwen te hebben in beide verstrekkers.

Uitreiking

De uitreiking van de Gouden Spreekbuis 2010 en de Performance Award vond plaats na afloop van het 15e Nationaal Hypothekencongres in het Kurhaus te Den Haag en werd bezocht door directieleden, marketeers en product- en communicatiemanagers van de grootste hypotheekverstrekkende organisaties en het intermediaire kanaal in Nederland.