Ditzo wint Nationale Contact Center Award 2009

23 april 2009

Woensd 22 april zijn weer de jaarlijkse Nationale Contact Center Awards uitgereikt. Ditzo heeft met haar Klant Relatie Centrum (KRC) een award gewonnen.

Ditzo kreeg van de jury de NCCA Starters Award. Deze award wordt toegekend door de jury aan een jong contactcenter. Het is de prijs voor een contact center waarin duidelijk voor een vernieuwende opzet is gekozen. De jury prees de persoonlijke en unieke aanpak van het Ditzo KRC. Ditzo neemt hiermee haar klantcontact echt serieus. Ditzo was ook genomineerd in de categorie customer experience.

Het jurycommentaar van NCCA 2009:

“Ditzo. Die het heel anders doen dan Datzo! En dat laten ze ook zien in hun contactcenter. Een zeer persoonlijke service, gericht op het superieur ondersteunen van de klanten die zichzelf helpen. Geen verzekeringsadvies, maar persoonlijk advies voor het afsluiten van de beste verzekering. Ditzo is net begonnen, en vormt een belofte voor de toekomst in ‘het anders doen’ en het creĆ«ren van echte klantloyaliteit.”

Het is de prijs voor een contact center waarin duidelijk voor een vernieuwende opzet is gekozen. De jury prees de persoonlijke en unieke aanpak van het Ditzo KRC. Ditzo neemt hiermee haar klantcontact echt serieus. Ditzo was ook genomineerd in de categorie customer experience.