CZdirect wint prijs voor meest gekozen zorgverzekering 2010

15 december 2009

Via de hoyhoy.nl kunnen consumenten zorgverzekeringen voor 2010 vergelijken. Een derde van de bezoekers heeft daarbij voor CZdirect gekozen.

De verzekeraar wint daarom overtuigend de hoyhoy.nl Award 2010, die dinsdagochtend werd uitgereikt.

Publieksprijs voor zorgverzekeraar

De hoyhoy.nl Award voor de meest gekozen zorgverzekering is een publieksprijs. “Op 3 november is onze vergelijking voor zorgverzekeringen 2010 live gegaan. Sinds dat moment zijn er ruim 828.000 vergelijkingen gemaakt. Dat zijn 340.000 vergelijkingen méér dan vorig jaar. Bezoekers die een offerte hebben aangevraagd, kozen het meest voor CZdirect”, aldus Erik Hordijk, directeur van hoyhoy.nl. “CZ heeft niet alleen één van de goedkoopste basisverzekeringen. Ook de aanvullende verzekeringen hebben een goede prijs/ kwaliteit verhouding.”

Top 10 Meest gekozen zorgverzekeringen

Positie Zorgverzekering Percentage gekozen
1 CZdirect 31,4%
2 OHRA 15,7%
3 Delta Lloyd 7,1%
4 Agis 5,8%
5 Anderzorg 5,7%
6 Stad Holland 4,9%
7 Univé ZEKUR 4,8%
8 Menzis 4,7%
9 CZ 4,0%
10 Univé 3,8%

Reactie CZ

Jeroen Kuijlen, Commercieel directeur bij CZ, reageert verheugd op het winnen van de hoyhoy.nl Award: “CZ is heel blij met deze trofee. Natuurlijk proberen we het maximale te bereiken bij alle dingen die de we voor onze klanten doen, maar uiteindelijk bepaalt die klant zélf of we daarin ook zijn geslaagd. De gewonnen Award bevestigt dat CZ als meest aantrekkelijke zorgverzekeraar wordt gezien, en dat geeft een enorme kick; een mooie opsteker voor alle CZ-medewerkers.”

Zorgverzekeringen vergelijken en aanvragen

hoyhoy.nl helpt consumenten bij het kiezen van een verzekering. Jaarlijks wordt de online vergelijker ruim 2 miljoen keer bezocht. hoyhoy.nl heeft geen banden met verzekeraars en werkt hierdoor al bijna 10 jaar geheel onafhankelijk. Alle verzekeringen worden op dezelfde objectieve wijze geanalyseerd.