CZdirect wint eerste prijs voor Beste Keuze Zorgverzekering 2011

29 november 2010

De CZdirect Zorgverzekering is uitgeroepen tot de beste keuze 2011 en wint daarom de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering.

OHRA Compact en VGZ ontvangen respectievelijk de Zilveren en Bronzen Award.

“De hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een echte publieksprijs. Tijdens het vergelijken, let men niet alleen op de premie. Ook de voorwaarden en de kwaliteit van de dienstverlening vinden Nederlanders belangrijk. De meest gekozen zorgverzekeraars scoren op al deze punten goed. CZdirect steekt wat betreft prijs-kwaliteit met kop en schouders boven de rest uit. Voor een derde van onze bezoekers is deze zorgverzekering dan ook de beste keuze voor 2011.”
– Erik Hordijk, directeur hoyhoy.nl

Top 10 zorgverzekeringen van 2011

Op basis van ruim een miljoen vergelijkingen is dit de top 10:

Positie Zorgverzekering Beste Keuze
1 CZdirect Zorgverzekering 31,6%
2 OHRA Zorg Compact Zorgverzekering 9,7%
3 VGZ Zorgverzekering 9,3%
4 De Friesland Zorgverzekering 9,1%
5 OHRA Zorgverzekering 7,9%
6 Delta Lloyd Zorgverzekering 7,3%
7 Univé Zorgverzekering 5,7%
8 Anderzorg Zorgverzekering 5,4%
9 CZ Zorgverzekering 2,9%
0 Agis Zorgverzekering 2,5%

Reacties winnaars hoyhoy.nl Award

Jeroen Kuijlen, commercieel directeur bij CZdirect, is “bijzonder trots op het winnen van deze mooie publieksprijs”. “Voor alle collega’s van CZ is dit weer een geweldige opsteker: net als vorig jaar de eerste plaats met CZdirect, en wederom met een onoverbrugbare voorsprong op de concurrentie” vult Jeroen Kuijlen uitdagend aan. “CZdirect is een nog relatief nieuw aanbod van CZ en dat maakt deze erkenning extra speciaal. Geen eendagsvlieg maar wel met CZ kwaliteit; betrouwbaar, gemakkelijk en betaalbaar!”

Fleur Dujardin, commercieel directeur van OHRA reageert verheugd op het winnen van de Zilveren hoyhoy.nl award: “Uit het winnen van deze award blijkt duidelijk de waardering die de klant voor OHRA heeft. Daar zijn we heel blij mee, omdat de klant bij ons centraal staat. Voor de 2e keer dit jaar uit zich die klantwaardering in het winnen van een prijs.

VGZ reageert blij verrast met de bronzen hoyhoy.nl Award. “Het geeft aan dat we op de goede weg zijn, het is altijd fijn om te horen dat klanten onze kwaliteit en producten waarderen”, aldus Ad van Wijlen, directeur Commercie Zorgverzekeraar VGZ.

Meer mensen vergelijken zorgverzekering

Door de forse premiestijging vergelijken meer mensen hun zorgverzekering dan voorgaande jaren. Sinds begin november zijn er al ruim één miljoen vergelijkingen gemaakt. Dat is een stijging van 125% ten opzichte van dezelfde periode in 2009.

Waarom de hoyhoy.nl Award?

Jaarlijks kent hoyhoy.nl de Awards voor Beste Keuze toe voor autoverzekeringen en zorgverzekeringen. Hiermee wil het maatschappijen in de spotlights zetten, die het beste scoren op belangrijke onderdelen als premie, kwaliteit van de dekking en service.