Budgio verkozen tot meest populaire autoverzekeraar

07 oktober 2010

Budgio is de meest gekozen autoverzekeraar bij Independer.nl en ontvangt de allereerste Independer.nl award uit handen van Edmond Hilhorst.

Sinds de lancering van de vernieuwde website voor autoverzekeringen, begin juli 2010, sloten bijna 16.000 bezoekers een autopolis af bij Independer.nl.
Op grond van prijs en kwaliteit werd hierbij het meest gekozen voor een autoverzekering van het merk Budgio. Als tweede kwam in dit onderzoek Onna-onna uit de bus, gevolgd door Allsecur.

“Veel grote verzekeraars hebben een extra label in de markt gezet om de concurrentie met internetverzekeraars aan te gaan. Budgio is daar een succesvol voorbeeld van. Ondanks dat het een relatief onbekend merk is, geeft verzekeraar ASR en de vertrouwde omgeving van Independer.nl de consument genoeg vertrouwen.”
– Edmond Hilhorst, oprichter/directeur Independer.nl

Budgio is in 2006 gestart als prijsvechter van ASR Verzekeringen en is in die jaren uitgegroeid tot een serieuze speler op de verzekeringsmarkt.

“Wij zijn blij met de erkenning. Budgio is ontwikkeld om het intermediaire kanaal de mogelijkheid te geven de prijsconcurrentie aan te gaan waar nodig. Independer en ook andere intermediairs laten zien dat Budgio in deze behoefte voorziet.”
– Boudewijn van Uden, directeur Marketing en Verkoop ASR

De verzekeraars zijn gerangschikt o.b.v. populariteit op Independer.nl vanaf het moment dat de nieuwe website van Independer.nl live is gegaan:

Plaats Autoverzekeraar
1. Budgio
2. Onna-onna
3. Allsecur
4. Bruns ten Brink
5. Verzekeruzelf.nl
6. OHRA
7. Klaverblad
8. Zelf.nl
9. Premio Verzekeringen
10. Ditzo
11. Delta Lloyd Verzekeringen
12. Reaal
13. De Goudse
14. ASR
15. Queens
16. Aegon
17. FBTO
18. ING
19. Avéro Achmea
20. Voogd & Voogd
21. EAG
22. Nationale-Nederlanden
23. Allianz
24. Proteq
25. ANWB
26. Generali
27. First Owners
28. Fortis
29. London
30. Turien & Co.
31. Unigarant
32. Erasmus
33. OVZ

Aanleiding resultaten

Verzekeringen als die van Budgio kunnen op Independer.nl onafhankelijk met elkaar worden vergeleken op grond van prijs, voorwaarden en kwaliteit van de dienstverlening.
De bezoeker kan aansluitend zijn gewenste keuze afsluiten op de website.