Anderzorg wint gouden Beste Keuze Award Zorgverzekering 2014

10 december 2013

CZdirect is de meest gekozen zorgverzekeraar voor 2013 op hoyhoy.nl. Daarom wint deze zorgverzekering de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2013.

Publieksprijs

De hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering is een publieksprijs. “Tijdens het vergelijken, maken consumenten afwegingen op basis van prijs en kwaliteit. Daarbij komt Anderzorg als winnaar uit de bus. Erik Hordijk van hoyhoy.nl: “Anderzorg heeft de dekking van de verzekeringen aangepast waardoor ze nog beter aansluiten op de wensen van de Nederlandse consument. Met als gevolg dat meer consumenten voor Anderzorg kiezen.”

De top 5 zorgverzekeringen 2014

Positie Zorgverzekering
1 Anderzorg Zorgverzekering
2 Bewuzt Zorgverzekering
3 CZdirect Zorgverzekering
4 Ditzo Zorgverzekering
5 TakeCareNow! Zorgverzekering


Anderzorg wint de Gouden hoyhoy.nl Award voor Beste Keuze Zorgverzekering 2014:

“Anderzorg is blij met de 1e plaats als Beste Keuze Award voor zorgverzekeringen. Dat de bezoekers van hoyhoy.nl voor Anderzorg kiezen niet alleen op basis van premie maar ook op basis van dekking en service is voor ons belangrijk. Dat zegt ons dat we een polis aanbieden die past bij de wens van de klant: kwaliteit van zorg voor een scherpe premie, een prima dekking en maatwerk service.”
– Michael Verheul, Corporate Communicatie Anderzorg

Bewuzt staat op de tweede plek en wordt beloond met een Zilveren Award:

“Van Brons naar Zilver! En nog belangrijker een teken dat de klant Bewuzt weet te waarderen en ziet als een onderscheidende speler op de markt. Wij moedigen klanten aan om zelf de regie te pakken op hun verzekering en willen hen helpen bij het maken van keuzes. Een lage basispremie, aangevuld met betaalbare extra opties en een No-claim korting is uniek in Nederland. Wij zijn trots op de zilveren award. Het geeft ons de bevestiging die we ook terug zien in onze eigen cijfers: Bewuzt wint dit jaar opnieuw aan populariteit.”
– Boy Sluiter, Directeur Verkoop van Coöperatie VGZ, Bewuzt

De winnaar van vorig jaar CZdirect wint dit jaar de Bronzen Award:

“We zijn heel blij om te horen dat CZ Direct ook bij hoyhoy.nl weer tot de top 3 van de beste verzekeraars is gekozen.”
– Rogier van der Hooft, directeur Marketing & Verkoop CZdirect

Consument steeds later met kiezen zorgverzekering

Het “zorgseizoen” is dit jaar wederom later begonnen. Zorgverzekeraars maakten hun premies laat bekend, sommige zelfs pas op 19 november. Ook sluiten steeds meer mensen pas helemaal aan het eind van het jaar hun zorgverzekering af. Het zoekvolume op zorgverzekering loopt steeds meer omhoog en de laatste week van het jaar zal een piek bevatten.