Allsecur populairste autoverzekeraar op Independer.nl

24 april 2012

Voor de tweede keer op rij is Allsecur de meest gekozen autoverzekeraar op Independer.nl. Klik & Go en Bruns ten Brink volgen op nummer 2 en 3.

De volledige top 10 is als volgt:

  1. Allsecur Autoverzekering
  2. Klik & Go Autoverzekering
  3. Bruns ten Brink Autoverzekering
  4. OHRA Autoverzekering
  5. Verzekeruzelf.nl Autoverzekering
  6. Zelf.nl Autoverzekering
  7. Budgio Autoverzekering
  8. onna-onna Autoverzekering
  9. Gerust Op Weg Autoverzekering
  10. ASR Autoverzekering

Als enige van de top 3 kent Allsecur geen eigen risico. Bij Klik & Go moeten klanten eerst 150 euro eigen risico betalen voor ze hun schade vergoed krijgen. Bruns ten Brink kent een eigen risico van 130 euro.

Allsecur populairste autoverzekeraar op Independer.nl

Van de top 10 verzekeraars hebben Allsecur, Klik & Go, onna-onna en Gerust op Weg het Independer.nl Keurmerk. Autoverzekeringen met dit keurmerk staan garant voor een goede prijs/kwaliteitverhouding, goede polisvoorwaarden en een goede service.

“Allsecur biedt een brede groep consumenten een scherpe verzekeringspremie aan. De beste premie in combinatie met het Independer.nl Keurmerk en het standaard eigen risico van 0 euro zorgen ervoor dat veel van onze bezoekers hun auto bij Allsecur verzekeren.”
– Jan-Willem Broekx, Independer.nl.

“Er worden per maand gemiddeld 200.000 vergelijkingen van autoverzekeringen gemaakt op Independer.nl. Dat Allsecur voor het tweede jaar op rij de meest gekozen autoverzekering is en daarmee de ‘Independer Award’ wint, zien wij als een compliment van de consument. We worden steeds meer gezien als dé autoverzekeraar. Dit zien we ook terug in de ruim 3.000 klantbeoordelingen op Independer.nl en Allsecur autoverzekeringen.”
– Johan Van den Neste, marketingmanager Allsecur

Independer.nl helpt verzekeraars bij het maken van producten die voldoen aan de vraag van de consument. ‘Klik & Go’ en ‘Gerust op Weg’ zijn verzekeringen die samen met Independer.nl zijn ontwikkeld. Opvallend is dat beide pas in 2011 in de markt zijn gezet en nu al in de top 10 staan. Deze autoverzekeringen sluiten blijkbaar goed aan bij de wensen van Independer.nl bezoekers.