Premies ONVZ zorgverzekering 2022

We hebben veel premies voorbij zien komen, de een steeg harder dan de ander en we hebben zelfs een daling gezien. Echter heeft ONVZ ook een mooie actie voor haar klanten voor de komende zorgverzekering 2022. Zij houden voor bijna alle labels de prijs gelijk als vorig jaar!

Wat ga jij betalen in 2022 voor de ONVZ zorgverzekering?

Deze zorgverzekeraar kent vier verschillende labels onder haar vleugels. Hieronder zie je de uitwerking van deze labels inclusief de dekkingen en prijzen.

Zorgverzekering ONVZ 2022

De prijs van de ONVZ zorgverzekering is 134,50 euro en net als het voorgaande jaar betreft dit een combinatiepolis, dat wil zeggen 100% vergoeding bij gecontracteerde zorg en 75% bij niet gecontracteerde zorg.  

Zorgverzekering VVAA 2022

Deze VvAA zorgverzekering kost 134,50 euro per maand, deze polis is net als de polis van ONVZ een combinatiepolis met dezelfde voorwaarden. Let op deze polis is enkel toegankelijk als je lid bent van de VVAA. Dit heeft als resultaat dat het vaak enkel voordelig kan zijn op het moment dat je voor je werk ( binnen de gezondheidszorg) al lid bent van deze vereniging.

Zorgverzekering PNO 2022

Deze prijs van deze PNOzorgverzekering is ook 134,50 euro per maand, dit is net als bovenstaande een combinatiepolis met dezelfde voorwaarden. Ook deze polis is vrij toegankelijk voor een ieder, mits deze werkzaam zijn in de media of creatieve sector.

Zorgverzekering JAAAH 2022

De premie van de JAAAH zorgverzekering is licht verhoogd naar 119,75 euro per maand. JAAAH is als enige label een naturapolis, en kent een vrij beperkte dekking op het gebied van keuzevrijheid. Dit betekent dat indien je gebruik maakt van een niet gecontracteerde zorgverlener je mogelijk tot 75% vergoeding krijgt van de verzekeraar.

Zorgverzekering vergelijken 2022

Weet jij al wat je precies wilt verzekeren in 2022? Vanaf nu kun je namelijk jouw zorgverzekering vergelijken. Jaarlijks stappen zo’n één miljoen Nederlanders over van zorgverzekering. Hiermee besparen zij veel geld. Wil jij ook besparen? Start dan snel een vergelijking.

Geschreven door
geschreven door Leon Schouten
Geschreven door groot
Geschreven door Leon Schouten
Leon Schouten is voormalig directeur van Zeker.com. Regelmatig is Leon te zien in de media naar aanleiding van onderzoeken. Hij werkt inmiddels meer dan 14 jaar in de verzekeringsbranche.
Lees meer over ons schrijfproces
Controle door
gecontroleerd door Mike Wagenaar
Gecontroleerd door groot
Gecontroleerd door Mike Wagenaar op 24 november 2021
.
Lees meer over ons schrijfproces
Laatste update: 25 juli 2023