Steunzolen vergoeding 2021

vergoeding steunzolenIemand die ondersteuning nodig heeft van gewrichten, banden en kapsels van de voeten kan gebruik maken van steunzolen. Dat is bijvoorbeeld het geval als je platvoeten hebt. Een steunzool is een losse inlegzool die je ter ondersteuning in de schoen kan plaatsen met als resultaat dat de voet- en loopstand verbeteren. Lees hier alles over de steunzolen vergoeding.

Steunzolen vergoeding basisverzekering

Steunzolen worden vanuit de basisverzekering niet vergoed. Ook niet als je ze laat aanmeten via de podotherapeut. Je betaalt dus ook geen eigen risico. Eigen risico betaal je namelijk alleen als er zorgkosten vanuit de basisverzekering worden vergoed.

Vergoeding steunzolen aanvullende verzekering 2021

Met een aanvullende zorgverzekering kun je wel een steunzolen vergoeding krijgen. Veel verzekeraars bieden hiervoor dekking. Deze vind je terug onder ‘podotherapie’ of gewoon ‘steunzolen’. Let bij het kiezen van een aanvullende verzekering op de volgende punten;
  • Geldt er een maximale vergoeding per jaar?
  • Geldt er een vergoedingspercentage per rekening?

Steunzolen zorgverzekering vergelijken

Ieder jaar stappen meer dan een miljoen mensen over van zorgverzekering. Dit doen zij omdat zij bij een andere verzekeraar een betere of goedkopere zorgverzekering vinden. Wil je ook besparen? Vergelijk jouw zorgverzekering 2021 en bespaar direct op de premie. Geef via de filters aan dat je een vergoeding voor steunzolen wilt.
Zorgverzekering vergelijken