Nedasco Zorgverzekering

★☆☆☆☆ 3.2/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Nedasco

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van Nedasco:

  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Zorgverzekering Nedasco 2023

De zorgverzekering van Nedasco kun je niet meer afsluiten. Gelukkig zijn er genoeg aanbieders waar je een goede zorgverzekering kunt afsluiten. Start met jouw zorgverzekering 2023 te vergelijken en ontdek welke zorgverzekering voor jou de beste is.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nedasco Zorgverzekering

tussenpersoon opgericht als buffer tussen de verzekeringsmaatschappij en de klant om terechte claims te kunnen afwijzen en de klanten murw te maken. Op papier grote organisatie in praktijk, 1 afdeling met 5 personen en een telefoniste zgn van caresco een andere buffer om zoveel mogelijk verwarring te zaaien en de klant te ontmoedigen. Indien je er onderuit kan probeer rechtstreeks contact te krijgen met de verzekeringsmaatschappij en ga niet met nedasco in zee

Men voert hier een zwaar ontmoedigingsbeleid , iedere ingediende declaratie probeert men met allerlei excuses niet uit te hoeven keren. Steeds meerdere mails telefoontjes moeten plegen om uiteindelijk uitbetaald te krijgen waar je recht op hebt. Met VGZ nooit problemen gehad maar sinds Nedasco er tussen zit is het een doffe ellende. Blij dat ik er per 1. Januari weg kan.

Late uitbetaling van declaraties (ten minste 10 weken). Steeds weer nieuwe eisen bedenken voordat een declaratie uitbetaald wordt; ook eisen die zorgverleners met tienduizenden klanten nog nooit eerder hebben meegemaakt. Je wordt als klant schandalig behandeld bij deze verzekeraar. Reactie van Nedasco: Beste Vincent, Wat vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Zou je je polisnummer kunnen mailen naar marketing@nedasco.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken. Bedankt alvast!

Declareren is een drama. Werkelijk alle trucs worden uit de kast getrokken om maar niet te hoeven declareren of het declaratieproces in ieder geval zoveel mogelijk te frustreren. Ook de zorgverleners die hierbij betrokken zijn, zeggen nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. De snelst afgehandelde declaratie is na 10(!) weken uitbetaald, waarbij de klantenservice liet doorschemeren dat best wel snel te vinden.

Nedasco reageert niet op mijn mail. Ik kan mijn huidige polis niet meer inzien ondanks het feit dat 2015 nog niet is afgelopen. Ik ben blij dat ik weg kan bij Nedasco.

Na 7 maanden schrijft Nedasco geld van mijn rekening af, het stopzetten van de verzekering zet volgens Nedasco niet de permissie om af te schrijven stop. Niet chique, maar als het legaal is ga ik wel bellen! Ik heb gebeld, en aangegeven dat ik dit niet wil, en gewoon een factuur wens te ontvangen. Deze zaken zijn niet telefonisch te regelen volgens het callcentre, het aangeven van een klacht ook niet. 'Wij behandelen klachten alleen via de post' Zelfde reactie op een vraag over de financiën. Slechte service, late naheffing, en geen oor voor de (ex) klant. Ik kies zeker niet meer voor deze 'dienstverlener'.

Omdat ik met spoed diabetes teststrips nodig had en die niet dezelfde dag geleverd kon worden door DiabetesDirect ben ik naar de ziekenhuisapotheek gegaan. Deze is 's avonds open en hier kon ik gelukkig wel de teststrips halen tegen contante betaling van 68,59 Euro. De rekening heb ik gedeclareerd bij Nedasco. Helaas werd die afgewezen omdat deze ziekenhuisapotheek geen gecontracteerde zorgverlener was. Ik kon slechts een vergoeding krijgen van 15 cent per stripje (totaalbedrag 7,50 Euro!) of ik had het bij een contontracteerde leverancier moeten halen in Meppel (zelf woon ik in Zwolle). Mijn voorstel om het bedrag te vergoeden dat Nedasco betaalt aan DiabetesDirect was onbespreekbaar. Op de website staat niet wie gecontracteerd is en als je buiten kantooruren zorg nodig hebt -en dus niet kunt navragen wie gecontracteerd is- reken er dan op dat je zelf moet dokken.

Na een gewone informatieve vraag aan de telefoon wordt ik zeer geagiteerd geantwoord met 'nee, daar weten wij niets van!' Dat kan zo zijn, maar dat kan ze ook normaal antwoorden. Dan moet ze niet aan de telefoon gaan zitten. Zeer klantonvriendelijkheid, vind ik, en nu ik andere ervaringen heb gelezen blijk ik niet de enige. Onze verzekeringsagent heeft zijn zaken uitbesteed aan deze maatschappij, 2 weken geleden aangemeld en nog steeds geen polis of bevestiging ontvangen. Wat is dit voor bedrijf?

Bewegen goed is goed voor je NOU!! niet bij NEEdasco, betaal je eigen apparaatje maar. Geld dat TelD zal een/het motto zijn. Uitbetalen is een vies woord zeker als je maar een paar miljard heBt. Ik betaal het zelf wel wat ik nodig heb.

Een verzekering afgesloten via een website bij VGZ, kom plots bij nedasco terecht. Vreemd. Overstappen kan niet meer. Service is bijzonder onvriendelijk en niet behulpzaam. Heb het helemaal gehad met deze aanbieder.

Uit betaling altijd te laat, daar door diverse aanmaningen van zorgaanbieders. Bij navraag Ben je altijd in behandeling, of zul je t.z.t worden uit betaald. Al's ze zeggen dat je uit betaald bent , Dan Moët je na 14 dagen nogmaals na vragen waar je geld blijft, lig je op financiele afdeling te wachten, kortom nooit nemen

Mijn man is heel vaak chronisch ziek en daarmee hebben wij bijna nooit problemen gehad met deze verzekeraar

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen