Let op: de zorgverzekering van Nedasco wordt niet meer aangeboden.

Nedasco Zorgverzekering

Is onderdeel van Aegon Groep Ervaringen

De zorgverzekering van Nedasco Verzekeringen zijn als volgt gewaardeerd:

Al ruim 50 jaar is Nedasco serviceprovider in schadeverzekeringen. Meer dan 1100 assurantiekantoren hebben gekozen voor een samenwerking met Nedasco.

Voordelen van een Nedasco Zorgverzekering

Voordelen van Nedasco:
  • Onderscheidende huismerkproducten en flexibele voordeelpakketten
  • Korte doorlooptijden
  • Vriendelijke en deskundige contactpersonen

Deze informatie wordt verstrekt door Nedasco en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze zorgverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nedasco Zorgverzekering met andere zorgverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:Goedkoopst:
Nedasco Zorgverzekering Ervaringen Promovendum Zorgverzekering ErvaringenYouCare Zorgverzekering Ervaringen
Basispremie: € 0,00 € 107,50 € 0,00
Waardering:
Klantbeoordeling: Mijn man is heel vaak chronisch ziek en daarmee hebben wij bijna nooit problemen gehad met deze ve... Prima geholpen, was telefonisch ook snel aan de beurt.
Meer...Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Nedasco Zorgverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(12 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de zorgverzekering van Nedasco

zegt op 25 October 2014:

Mijn man is heel vaak chronisch ziek en daarmee hebben wij bijna nooit problemen gehad met deze verzekeraar

Nee, ik zou een Nedasco Zorgverzekering niet aanbevelen

uit Volendam zegt op 24 October 2017:

tussenpersoon opgericht als buffer tussen de verzekeringsmaatschappij en de klant om terechte claims te kunnen afwijzen en de klanten murw te maken. Op papier grote organisatie in praktijk, 1 afdeling met 5 personen en een telefoniste zgn van caresco een andere buffer om zoveel mogelijk verwarring te zaaien en de klant te ontmoedigen. Indien je er onderuit kan probeer rechtstreeks contact te krijgen met de verzekeringsmaatschappij en ga niet met nedasco in zee

zegt op 12 November 2016:

Men voert hier een zwaar ontmoedigingsbeleid , iedere ingediende declaratie probeert men met allerlei excuses niet uit te hoeven keren. Steeds meerdere mails telefoontjes moeten plegen om uiteindelijk uitbetaald te krijgen waar je recht op hebt. Met VGZ nooit problemen gehad maar sinds Nedasco er tussen zit is het een doffe ellende. Blij dat ik er per 1. Januari weg kan.

uit Eindhoven zegt op 6 January 2016:

Late uitbetaling van declaraties (ten minste 10 weken).
Steeds weer nieuwe eisen bedenken voordat een declaratie uitbetaald wordt; ook eisen die zorgverleners met tienduizenden klanten nog nooit eerder hebben meegemaakt.
Je wordt als klant schandalig behandeld bij deze verzekeraar.

Reactie van Nedasco:

Beste Vincent,

Wat vervelend om te horen. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Zou je je polisnummer kunnen mailen naar marketing@nedasco.nl? Dan gaan wij dit verder uitzoeken.

Bedankt alvast!

zegt op 6 January 2016:

Declareren is een drama. Werkelijk alle trucs worden uit de kast getrokken om maar niet te hoeven declareren of het declaratieproces in ieder geval zoveel mogelijk te frustreren. Ook de zorgverleners die hierbij betrokken zijn, zeggen nog nooit zoiets te hebben meegemaakt. De snelst afgehandelde declaratie is na 10(!) weken uitbetaald, waarbij de klantenservice liet doorschemeren dat best wel snel te vinden.

zegt op 24 December 2015:

Nedasco reageert niet op mijn mail. Ik kan mijn huidige polis niet meer inzien ondanks het feit dat 2015 nog niet is afgelopen. Ik ben blij dat ik weg kan bij Nedasco.

uit Amsterdam zegt op 17 June 2015:

Na 7 maanden schrijft Nedasco geld van mijn rekening af, het stopzetten van de verzekering zet volgens Nedasco niet de permissie om af te schrijven stop. Niet chique, maar als het legaal is ga ik wel bellen! Ik heb gebeld, en aangegeven dat ik dit niet wil, en gewoon een factuur wens te ontvangen. Deze zaken zijn niet telefonisch te regelen volgens het callcentre, het aangeven van een klacht ook niet. 'Wij behandelen klachten alleen via de post' Zelfde reactie op een vraag over de financiën. Slechte service, late naheffing, en geen oor voor de (ex) klant. Ik kies zeker niet meer voor deze 'dienstverlener'.

zegt op 1 April 2015:

Omdat ik met spoed diabetes teststrips nodig had en die niet dezelfde dag geleverd kon worden door DiabetesDirect ben ik naar de ziekenhuisapotheek gegaan. Deze is 's avonds open en hier kon ik gelukkig wel de teststrips halen tegen contante betaling van 68,59 Euro. De rekening heb ik gedeclareerd bij Nedasco. Helaas werd die afgewezen omdat deze ziekenhuisapotheek geen gecontracteerde zorgverlener was. Ik kon slechts een vergoeding krijgen van 15 cent per stripje (totaalbedrag 7,50 Euro!) of ik had het bij een contontracteerde leverancier moeten halen in Meppel (zelf woon ik in Zwolle). Mijn voorstel om het bedrag te vergoeden dat Nedasco betaalt aan DiabetesDirect was onbespreekbaar. Op de website staat niet wie gecontracteerd is en als je buiten kantooruren zorg nodig hebt -en dus niet kunt navragen wie gecontracteerd is- reken er dan op dat je zelf moet dokken.

zegt op 19 March 2015:

Na een gewone informatieve vraag aan de telefoon wordt ik zeer geagiteerd geantwoord met 'nee, daar weten wij niets van!' Dat kan zo zijn, maar dat kan ze ook normaal antwoorden. Dan moet ze niet aan de telefoon gaan zitten. Zeer klantonvriendelijkheid, vind ik, en nu ik andere ervaringen heb gelezen blijk ik niet de enige. Onze verzekeringsagent heeft zijn zaken uitbesteed aan deze maatschappij, 2 weken geleden aangemeld en nog steeds geen polis of bevestiging ontvangen. Wat is dit voor bedrijf?

uit Schagen zegt op 16 January 2015:

Bewegen goed is goed voor je NOU!! niet bij NEEdasco, betaal je eigen apparaatje maar.
Geld dat TelD zal een/het motto zijn.
Uitbetalen is een vies woord zeker als je maar een paar miljard heBt.
Ik betaal het zelf wel wat ik nodig heb.

zegt op 12 January 2015:

Een verzekering afgesloten via een website bij VGZ, kom plots bij nedasco terecht. Vreemd. Overstappen kan niet meer. Service is bijzonder onvriendelijk en niet behulpzaam. Heb het helemaal gehad met deze aanbieder.

zegt op 7 December 2014:

Uit betaling altijd te laat, daar door diverse aanmaningen van zorgaanbieders. Bij navraag Ben je altijd in behandeling, of zul je t.z.t worden uit betaald. Al's ze zeggen dat je uit betaald bent , Dan Moët je na 14 dagen nogmaals na vragen waar je geld blijft, lig je op financiele afdeling te wachten, kortom nooit nemen


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen