Zelf Opstalverzekering

★★★☆☆ 6.7/10 (12 reviews)

Logo verzekeraar Zelf

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Tot €400.000,- allrisk verzekerd
  • Geen eigen risico
  • 15% korting

Onafhankelijke beoordelingen voor de Zelf Opstalverzekering

De Zelf Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2015 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,6.

De Zelf Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juli 2013 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,9.

De Zelf Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 juni 2012 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,3.

De Zelf Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2011 door Consumentenbond beoordeeld met een 7,0 en is daarmee de Beste koop.

De Zelf Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2010 door Consumentenbond beoordeeld met een 8,0.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Zelf Opstalverzekering

Beoordeling van schade is zeer relatief en men werkt niet met feiten. De expert die zij inzetten die werkt onder één hoedje met de verzekeraar. Pas op, sla deze verzekeraar over bij het uitzoeken van een nieuwe verzekeraar!

De informatie is duidelijk en mijn inziens ter zake kundig.Dus er blijft geen twijfel over.Mijn ervaringen met Zelf id zoder meer goed te noemen.

Voor een verzekering via internet vind ik zelf.nl een verzekering die de schade keurig en snel afwerkt ook wat betrefd de uitbetaling.Kan deze verzekering bij iedereen aanbevelen zeker betreffende de poliskosten.

Zo slecht heb ik het niet meegemaakt: eerst toezegging dat er vergoed zou worden. Bij een volgend contact met een andere medewerker werd deze toezegging doodleuk ingetrokken.

Helaas geen vergoeding dankzij een "bijzondere uitsluiting". Op deze manier kun je alles natuurlijk uitsluiten. Er werd niet eens een gedeelte vergoed terwijl ik dacht verzekerd te zijn. Alleen het oordeel werd medegedeeld, tussentijds was er geen informatie of overleg.

Zelf is een leuke verzekering als alles goed gaat, maar als er een fout gemaakt wordt door zelf. nl word je van het kastje naar de muur gestuurd en elke keer in de wachtrij geplaatst. Ze beloven alles op te lossen maar nemen je pas serieus als je er een klacht van maakt. Elke keer krijg je weer een mail met sorry maar je tegemoet komen ho maar , nee een nieuwe rekening met weer poliskosten erover. Nee een goedkope verzekering maar service is ver te zoeken.

ik kan uit ervaring u allen mededelen dat ik al vele jaren verzekerd ben bij zelf.nl en tot volle tevredenheid.met alle verzekeringen die ze aanbieden. na diverse vergelijkingen qua prijs en polisvoorwaarden absoluut aan te bevelen. chapeau!!!! altijd vriendelijke mensen aan de telefoon snelle afhandeling van schade. perfect. en gerust gevoel.

De schade van een inbraakpoging werd zeer snel en volledig vergoed. Er was geen eigen risico en men handelde zeer snel!

zeer goede afhandeling van schade, erg snel ook en goedkoop!

In de zoektocht naar een voordeligere woonhuisverzekering gestrand bij zelf.nl, hier was keuze uit een ruim assortiment verzekeringen tegen een zeer concurrerende prijs terwijl het bedrijf banden heeft met Reaal wat over de betrouwbaarheid een goed gevoel geeft.

Via Independer ben ik bij Zelf.nl terechtgekomen. Ik heb van Zelf.nl een aansprakelijkheids-, rechtsbijstand,- en woonhuisverzekering (inboedel/opstal) afgesloten. Het afsluiten gaat erg gemakkelijk aan de hand van een vragenlijst. Alles gaat netjes via de site en per mail. Wil je in deze tijd besparen op je verzekeringen dan is Zelf.nl een aanrader.

Opstal verzekering betaald niet uit omdat volgens Klaverblad het prive’ pand zakelijk gebruikt word. Mijn tussenpersoon die tevens boekhouder is van onze zaak krijgt niet eens een eenduidig antwoord waar de grens ligt tussen privé en zakelijk van Klaverblad. Voorlopig loopt er een zaak tegen het Klaverblad om de brandschade alsnog vergoed te krijgen.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen