Proteq Opstalverzekering

★★☆☆☆ 5.9/10 (1 reviews)

Logo verzekeraar Proteq

Proteq bestaat sinds 1988 en zorgt er voor dat u zo min mogelijk geld, tijd en moeite kwijt bent aan verzekeringen. Proteq is onderdeel van SNS REAAL.

Voordelen van Proteq:

  • Voordelige verzekeringen
  • Direct afsluiten via internet
  • Direct contact
  • 14 dagen bedenktijd
  • Heldere voorwaarden

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Zeer lage premie, bespaar tot 50%
  • 15% korting op inboedel in combinatie met woonhuis
  • Optioneel: zeer voordelige glasverzekering
  • Gratis opzegservice van uw huidige verzekeringen
  • Afsluiten zonder risico met 14 dagen bedenktijd

Onafhankelijke beoordelingen voor de Proteq Opstalverzekering

De Proteq Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 11 april 2011 door Independer.nl beoordeeld met een 6,8.

De Proteq Opstalverzekering is in de Consumentengids van 1 mei 2009 door Consumentenbond beoordeeld met een 5,5.

De Proteq Opstalverzekering is in de Independer Consumenten Monitor van 1 april 2009 door Independer.nl beoordeeld met een 6,6.

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Proteq Opstalverzekering

Krijg zojuist netjes een verklarende brief i.v.m. de overname van SNS Reaal: De afgelopen weken is SNS REAAL veel in het nieuws geweest. Dit heeft bij u, als klant van een van onze merken, zonder twijfel tot de nodige onduidelijkheid en vragen geleid. We vinden het erg vervelend dat u hiermee bent geconfronteerd. Zoals u ongetwijfeld in de media heeft vernomen, is er nu meer duidelijkheid over SNS REAAL. De Minister van Financiën heeft besloten om SNS REAAL te nationaliseren. Dat betekent dat de Nederlandse Staat de enige aandeelhouder is van SNS REAAL. Wat betekent dit voor u? Een nationalisatie heeft geen directe gevolgen voor u. Al uw producten lopen ongewijzigd door onder de afgesproken voorwaarden. U behoudt de dienstverlening zoals u van ons gewend bent. Vragen? Heeft u na het lezen van deze brief nog vragen? U vindt de belangrijkste antwoorden op www.snsreaal.nl of op de website van uw bank- of verzekeringsmerk. Daarnaast kunt u natuurlijk contact opnemen met uw klantenservice of gebruikelijke contactpersoon. Tot slot Wij waarderen het dat u de afgelopen periode vertrouwen heeft gehouden in onze organisatie en danken u daar hartelijk voor. Vanzelfsprekend blijven wij de service verlenen die u van ons gewend bent. Met vriendelijke groet, Marco van Muiswinkel Directeur Proteq.nl Proteq is een handelsnaam van REAAL Schadeverzekeringen N.V. KvK 37010992, AFM 12000468, 100% onderdeel van SNS REAAL. Proteq – Umbriëllaan 10, 1702 AJ, Heerhugowaard – T 0900 0776 (lokaal tarief) – www.proteq.nl

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen