Nationaal Spaarfonds Opstalverzekering

★★☆☆☆ 4.1/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze opstalverzekering:

  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • De dekking is zéér uitgebreid: schade wordt hersteld, opruimwerkzaamheden worden vergoed en ook herbouw van de woning is gedekt
  • Zelfs de tuin is gratis meeverzekerd!

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Opstalverzekering

ronduit schandalig..vooral brandvaria hun expertisebureau ik voel me als een misdadiger behandelt en zou dit niemand gunnen, zeker niet na wat we allemaal meegemaakt hebben en dat na 23 jaar schadevrij om te janken

sinds kort ben ik overgegaan op Premio opstal inboedel WA. Op de een of andere manier lukt het niet om de verschuldigde premie van mijn rekening automatisch af te schrijven en kreeg ik een herinnering, indien binnen een maand niet betaald dan word ik uitgeschreven!!!! handmatig heb ik 2 maanden premie overgemaakt en het lijkt nu weer fout te gaan, alleraardigste mensen aan de tel. maar actie ondernemen???? ik ga geen maanden wachten alvorens een bericht naar kassa/Radar consumentenbond te sturen, als eind volgende week dit niet is geregeld dan gaat er een brief naar alle drie de programma's.

Bij Premio is de klantenservice slecht,ze snappen het niet als je een verhuizing doorgeeft. Ze halen het oude en nieuwe adres door elkaar en sturen nieuwe polissen op waarbij je opeens een veel duurdere verzekering hebt met een hogere premie dan afgesproken. Een chaotisch bedrijf!

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen