Let op: de inboedelverzekering van Nationaal Spaarfonds wordt voortgezet als de OHRA Inboedelverzekering.

Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering

Is onderdeel van NN Group Ervaringen

De inboedelverzekering van Nationaal Spaarfonds Verzekeringen (voorheen De Nationale, izio, Premio en Splendis Inboedelverzekering) zijn als volgt gewaardeerd:

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van een Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering

Voordelen van deze inboedelverzekering:
  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Bij Nationaal Spaarfonds bent u standaard allrisk verzekerd tegen veel vormen van schade
  • Zelfs de tuin is gratis verzekerd!
  • 20% korting bij inbraakbeveiliging: als uw huis goed beveiligd is (wat u kunt aantonen met een officieel certificaat), profiteert u van een korting van maar liefst 20% op uw premie

Deze informatie wordt verstrekt door Nationaal Spaarfonds en valt daarom onder de verantwoordelijkheid van deze inboedelverzekeraar.

Kies de verzekering die het beste aansluit op je wensen

Vergelijk de Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering met andere inboedelverzekeringen.

Je bekijkt nu: Best beoordeeld:
Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering Ervaringen InShared Inboedelverzekering Ervaringen
Waardering:
Klantbeoordeling: Waterschade gehad. Inmiddels maanden verder, en nog steeds niet afgewikkeld. Ondertussen totale ra... Nog geen ervaring.Overstap moet nog ingaan. Alles was wel duidelijk en overzichtelijk om in te vul...
Meer...

Bekijk gerelateerde media

Deze video's zijn niet afkomstig van Zeker.com. De oorspronkelijke auteur is daarom verantwoordelijk voor de inhoud.

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering

Gemiddelde klantbeoordeling

(7 ervaringen)

Ja, ik ben positief over de inboedelverzekering van Nationaal Spaarfonds

zegt op 2 June 2012:

Ik heb een positieve review over Izio inboedelverzekering omdat ik, toen mijn dochter op zichzelf ging wonen, op zoek was naar een goede en goedkope inboedelverzekering voor haar. Daarnaast vond ik dat zij alles makkelijk via internet zou moeten kunnen regelen. Bij Izio vond ik dat allemaal. Met de speciale premies voor studenten werd het helemaal aantrekkelijk. Op internet kan zij inmiddels alles bijhouden en, indien nodig, regelen (schademeldingen e.d.).

zegt op 20 November 2010:

Na een inbraak in mijn bedrijfsauto was er ter waarde van

Nee, ik zou een Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering niet aanbevelen

uit Waddinxveen zegt op 31 March 2014:

Ik probeer nu al een jaar voor elkaar te krijgen dat ze stoppen de premie van mijn ex af te schrijven van mijn rekening..

Inmiddels heb ik mijn rekening geblokkeerd voor afschrijven.. Maar zie dat ze nog steeds proberen..

Deze ballentent zal ik zeker niet aanbevelen, op navraag krijg ik geen antwoord en stoppen doen ze niet..

Bedenk je dus goed dat deze tent niet reageerd, en gewoon doet wat ze wil

uit Emmer compascuum zegt op 27 October 2013:

Na een aantal jaar de inboedverzekering te hebben gehad voel ik me toch soort van opgelicht. Dan neem je een All-risk verzekering en dan heb je ineens een eigen risico van 150 euro. Dat strookt behoorlijk met de betekenis van een all-risk verzekering.

uit Amsterdam zegt op 3 March 2012:

Waterschade gehad. Inmiddels maanden verder, en nog steeds niet afgewikkeld. Ondertussen totale radiostilte...deze verzekeraar wens je je ergste vijanden nog niet toe!!!

uit Apeldoorn zegt op 12 November 2011:

Via Independer heb ik vorig jaar oktober ( 2010 ) de Premio inboedel en opstalverzekering afgesloten.Alles betaald voor een jaar en bij verlenging kwam de verrassing; de nieuwe jaarpremie voor dezelfde verzekering was in een keer 20% duurder geworden !! Ik vroeg om uitleg en na diverse telefoontjes en emails kteeg ik als antwoord dat de schadelast was gestegen en dat daardoor de premie met 20% was gestegen.Ik nam hier geen genoegen mee en heb gebeld o op te zeggen.Ook heb ik een opzegbrief gestuurd,waarop ik na ruim 2 weken pas antwoord kreeg. Wat een waardeloze streek om de premie zo te verhogen terwijl je nooit iets hebt geclaimd.

uit Eindhoven zegt op 19 April 2011:

Afhandeling duurt heeeeel erg lang. Alles wordt naar de verkeerde afdeling gestuurd. van het rapport van de expert tot aan het door mij ingestuurde proces-verbaal. Deze hele afwikkeling duurt nu al 4 maanden. inmiddels bel ik om de dag en een vriendelijke dame of heer aan te telefoon legt mij telkens uit dat de behandelende collega vandaag niet werkt óf net naar huis is. Moedeloos wordt ik hiervan. Van te voren was ik door vrienden,kennissen al gewaarschuwd maar ik dacht dat het zo'n vaart niet zou lopen. Misschien moet ik 'kassa' inschakelen.


Jouw mening telt ook. Deel je reactie dus met anderen!


Deze verzekering beoordelen