Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 4.4/10 (7 reviews)

Logo verzekeraar Nationaal Spaarfonds

Nationaal Spaarfonds is een organisatie met meer dan 165 jaar ervaring. Onder het motto ‘Later begint Nu’ verzorgen zij voor 294.000 klanten verzekeringen.

Voordelen van deze inboedelverzekering:

  • Lage premie: Nationaal Spaarfonds is vaak de goedkoopste van Nederland
  • Bij Nationaal Spaarfonds bent u standaard allrisk verzekerd tegen veel vormen van schade
  • Zelfs de tuin is gratis verzekerd!
  • 20% korting bij inbraakbeveiliging: als uw huis goed beveiligd is (wat u kunt aantonen met een officieel certificaat), profiteert u van een korting van maar liefst 20% op uw premie

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de Nationaal Spaarfonds Inboedelverzekering

Ik probeer nu al een jaar voor elkaar te krijgen dat ze stoppen de premie van mijn ex af te schrijven van mijn rekening.. Inmiddels heb ik mijn rekening geblokkeerd voor afschrijven.. Maar zie dat ze nog steeds proberen.. Deze ballentent zal ik zeker niet aanbevelen, op navraag krijg ik geen antwoord en stoppen doen ze niet.. Bedenk je dus goed dat deze tent niet reageerd, en gewoon doet wat ze wil

Na een aantal jaar de inboedverzekering te hebben gehad voel ik me toch soort van opgelicht. Dan neem je een All-risk verzekering en dan heb je ineens een eigen risico van 150 euro. Dat strookt behoorlijk met de betekenis van een all-risk verzekering.

Ik heb een positieve review over Izio inboedelverzekering omdat ik, toen mijn dochter op zichzelf ging wonen, op zoek was naar een goede en goedkope inboedelverzekering voor haar. Daarnaast vond ik dat zij alles makkelijk via internet zou moeten kunnen regelen. Bij Izio vond ik dat allemaal. Met de speciale premies voor studenten werd het helemaal aantrekkelijk. Op internet kan zij inmiddels alles bijhouden en, indien nodig, regelen (schademeldingen e.d.).

Waterschade gehad. Inmiddels maanden verder, en nog steeds niet afgewikkeld. Ondertussen totale radiostilte…deze verzekeraar wens je je ergste vijanden nog niet toe!!!

Via Independer heb ik vorig jaar oktober ( 2010 ) de Premio inboedel en opstalverzekering afgesloten.Alles betaald voor een jaar en bij verlenging kwam de verrassing; de nieuwe jaarpremie voor dezelfde verzekering was in een keer 20% duurder geworden !! Ik vroeg om uitleg en na diverse telefoontjes en emails kteeg ik als antwoord dat de schadelast was gestegen en dat daardoor de premie met 20% was gestegen.Ik nam hier geen genoegen mee en heb gebeld o op te zeggen.Ook heb ik een opzegbrief gestuurd,waarop ik na ruim 2 weken pas antwoord kreeg. Wat een waardeloze streek om de premie zo te verhogen terwijl je nooit iets hebt geclaimd.

Afhandeling duurt heeeeel erg lang. Alles wordt naar de verkeerde afdeling gestuurd. van het rapport van de expert tot aan het door mij ingestuurde proces-verbaal. Deze hele afwikkeling duurt nu al 4 maanden. inmiddels bel ik om de dag en een vriendelijke dame of heer aan te telefoon legt mij telkens uit dat de behandelende collega vandaag niet werkt óf net naar huis is. Moedeloos wordt ik hiervan. Van te voren was ik door vrienden,kennissen al gewaarschuwd maar ik dacht dat het zo’n vaart niet zou lopen. Misschien moet ik ‘kassa’ inschakelen.

Na een inbraak in mijn bedrijfsauto was er ter waarde van

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen