AnsvarIdéa Inboedelverzekering

★★☆☆☆ 4.8/10 (3 reviews)

Logo verzekeraar AnsvarIdéa

AnsvarIdéa is al meer dan 60 jaar specialist in kwalitatieve verzekeringen voor mensen met een bewuste levenstijl en een maatschappelijk bewustzijn.

Voordelen van AnsvarIdéa:

 • Kwalitatief hoogstaande verzekeringsproducten
 • Deskundige en snelle schadeafwikkeling
 • Persoonlijk contact: door mensen voor mensen
 • Uitstekende bereikbaarheid: de klant staat centraal
 • Unieke en aantrekkelijke kortingen op de premie
 • Ideëel beleggingsbeleid al sinds begin jaren ’70
 • Ondersteuning van diverse ideële organisaties
 • Adequaat verzekeringsmaatwerk voor ideële organisaties zoals kerken en non-profitinstellingen

Voordelen van deze inboedelverzekering:

 • Garantie tegen onderverzekering
 • Kosten vervanging sloten na verlies of diefstal van sleutels meeverzekerd
 • Alle van buiten komende onheilen dekking

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal! 

> Meer over Zeker.com

Vast lasten vergelijken

Ervaringen met de AnsvarIdéa Inboedelverzekering

Schade zoals gemeld op 13-01-2015 alsnog tot tevredenheid behandeld

vanaf begin maart lekkage gekregen door gesprongen verwarmingsbuizen op mijn bovenverdieping alle kamers zijn volgelopen en het water stroomde door het plafond, door de trap en de hal gelopen , door de reparatie moest de vloer open en is er heftig gefreest en een groot gat in het beton geboord .ik word zeer slecht behandeld bij deze ernstige waterschade,ik heb het meteen gemeld de schade expert vind nauwelijks vergoeding nodig ondanks opmetingen van verschillende bedrijven.de verzekering vind het niet nodig om tegenexpertise te geven en heeft opnieuw dezelfde expert gestuurd die laat blijken dat hij overal verstand van heeft.hij heeft een bedrijf gestuurd om de schade op te nemen,die heeft onmiddelijk een offerte gemaakt en deze valt hoger uit dan de andere offertes ook vind hij dat ik uitermate slecht behandeld word en hij is niet de enige die dat vind.kennissen en buren en bedrijven zeggen dit nog nooit te hebben meegemaakt met het uitkeren van schades. nu hoor ik niets meer en moet weer zien het gevecht aan te gaan. krijg het niet voor elkaar om vergoeding van de totale schade te krijgen terwijl ik jaren (schadeloos) verzekerd ben..ik krijg geen kans voor tegenexpertise moet geloven dat hun schade-expert goed is.ik weet niet meer wat ik eraan moet doen om de

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen