Petplan Dierenverzekering

★★★☆☆ 7.9/10 (876 reviews)

Petplan Verzekeringen Ervaringen

Petplan is volledig gespecialiseerd in het verzekeren van honden, katten en konijnen en is wereldwijd de grootste dierenverzekeraar.

Voordelen van Petplan:

  • Uitgebreide dekking en snelle uitkering van declaraties
  • Levenslange premiegarantie
  • Samenwerking met dierenartsen
  • Geen rasspecifieke premies en korting bij meerdere huisdieren

Voordelen van deze dierenverzekering:
  • Zorg op maat
  • Snelle uitbetaling
  • Volledig gespecialiseerd in huisdieren
  • Preventieve zorg zoals inentingen vergoed
  • Ontwikkeld en ondersteund door dierenartsen
  • Vaste jaarlijkse eigen bijdrage

Waarom vergelijken via Zeker.com

Al meer dan 10 jaar vind je via Zeker.com de beste deals voor al jouw vaste lasten! Want te veel betalen wil natuurlijk niemand. Via Zeker.com vind je naast de goedkoopste verzekeringen, ook de beste deals voor jouw energiecontract of sim only abonnement. Alle vaste lasten kun je via ons vergelijken. In een paar stappen vergelijk je eenvoudig meerdere aanbieders. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal!

> Meer over Zeker.com
 

Bekijk gerelateerde media

Petplan Commercial Dierenverzekering (2012)

Petplan Commercial Cesar Millan the Dog Whisperer (2011)

Verzekeruzelf.nl Dierenverzekering (2012)

Ervaringen met de Petplan Dierenverzekering

Afgewezen omdat mijn pup een navelbreuk heeft die niet eens een ingreep nodig heeft. Wat een onzin.
Slechte ervaringen - acute baarmoederonsteking werd niet vergoed omdat het dezelfde operatie is als een sterilisatie - pectinuesoperatie werd niet vergoed omdat dat alleen zou voorkomen met honden met HD (hond heeft A-heupen!!) - pup heeft Giardia en blaasontsteking gehad en wordt daarmee voor de rest van zijn leven uitgesloten van maag/darm/blaaskaken EN alles wat daar mee samenhangt. Gebeld over acupunctuur... ja, dat wordt gedeeltelijk vergoed. Praktijk: nee, alles hangt samen met de blaas. Kortom, je betaalt wel premie, maar je krijgt de rest van het jaar niets vergoed. - na klacht wordt alles afgedaan als de hond was al ziek. Hun eigen toezeggingen zijn ineens niet meer gedaan Nooit meer PetPlan voor mij
Ik begrijp de negatieve beoordelingen niet, in heb geheel andere ervaringen. Nadat ik pas 2 maanden was verzekerd trad artrose op in één van de voorpoten van mijn hond. De rekeningen voor een foto en de dure medicijnen werden zonder sputteren vergoed. Toen ik mij wat bezwaard ging voelen werd mij verteld dat het voor hen belangrijker was dat mijn hond geen pijn had, dan het (te) ontvangen premiebedrag. Ook de twee latere, hoge, rekeningen werden zonder meer vergoed. Telefonisch consult wordt, ongeacht het pakket, gedurende de Covid-crisis vergoed. Hun nieuwsbrieven zijn verhelderend en to-the-point. Goed bereikbaar. Betaling binnen 3 werkdagen. Fantastische verzekering dus, van harte aanbevolen.
Alle declaraties die wij hebben geprobeerd in te dienen worden niet vergoed. Onze hond had voordat wij een verzekering hadden afgesloten wat rode plekjes als pup, waarvoor wij een zalfje van de dierenarts hebben gekregen. Vanuit Pet plan wordt nu alles erop gegooid dat er al huidklachten aanwezig waren en dit om die reden nu niet wordt gedekt. Zijn inmiddels nu een half jaar bij hun verzekerd. Hebben al meerdere klachten bij hun ingediend, maar willen op geen enkele manier meehelpen. Vind het wel erg makkelijk vanuit hun om alles er nu op te gooien dat het al een "bestaande aandoening" is. Je kunt beter een spaarrekening voor je hond openen, dan kun je het geld nog goed gebruiken voor als het echt nodig is ipv je geld weg te gooien bij Petplan, want je ziet er niks meer van terug.
I had a policy with Petplan for 3 years; they had no problem taking the money during that time, but when my dog became terminally ill they found reasons not to pay out for the diagnostics, even though it should have been covered. I have used a number of pet insurance companies worldwide, but petplan.nl is clearly the worst. If you need pet insurance I recommend that you use one of the other pet insurance companies.
Erg slechte ervaring, ze weigeren te vergoeden en proberen overal tussen uit te komen zelfs hun eigen toezeggingen niet. Nooit meer een dieren verzekering voor mij en zeker nooit meer petplan. Zeer af te raden bedrijf
Indien je geliefde huisdier kanker krijgt en verders geen andere ziektes heeft, kun je je verzekering bij Petplan gelijk opzeggen, mits je geen aanvullende verzekering hebt afgesloten voor Chemo jaren ervoor. Want zodra je met de chemo start krijg je niets meer vergoed uit je normale verzekering door Petplan. Alles en dan ook echt alles wordt aan de chemo toegeschreven. Ook al heeft het een andere oorzaak.
Mijn eerste kat heb ik sinds 2011 bij Petplan verzekerd, na een tijdje besloten onze 2e kat daar ook te verzekeren. Oftewel ik betaal een bedrag van circa 32 euro per maand. Nu kreeg kat 2 enkele keren blaasontsteking heel vervelend en gevaarlijk voor een kater. Tot het 2 weken geleden goed mis ging, en hij met spoed geopereerd moest worden aan zowel zijn blaas, als een amputatie vd penis. Lang verhaal kort, een rekening van 2050 euro! JA u leest het goed! Een dag voor de operatie telefonisch contact opgenomen met Petplan, met de vraag of ik hem zonder zorgen kon laten opereren. Er werd mij gemeld dat de ingrepen voor 80% werden vergoed, bloedonderzoeken en medicatie voor 50%. Ik was gerust gesteld en besloot hem te laten opereren. U raadt het al, de declaratie is ingediend en Petplan gaat tegensputteren. Na de eerste keer telefonisch contact werd mij toegezegd dat vanwege het hoge bedrag de declaratie met spoed kon worden behandeld. 2e telefoontje een week later, "oh wat gek, hij is nog niet in behandeling genomen, ik ga er melding van maken" 3e telefoontje deze week, "de patientenkaart is opgevraagd, maar de beoordeler is vanwege privé omstandigheden naar huis gegaan en is er pas maandag weer. Oftewel kastje naar de muur en loze beloftes. Ondanks dat er nog geen definitieve terugkoppeling is, zegt alles in mij dat ik kan fluiten naar mijn geld. Ik ga dan ook beide verzekeringen stop laten zetten en zelf maar een potje sparen, want als het op uitkeren aankomt, doen ze toch niks. Oplichterij noem ik het!
Ik heb goede ervaringen met mijn papegaaiverzekering bij Petplan. De afhandelingen zijn snel en de layout van de specificaties zien er professioneel uit. Laatst was er een declaratie niet toegekend. De snavelcorrectie van mijn agapornis. Na een brief met de vraag om deze afwijzing nogmaaLs te bekijken. Binnen 3 dgn was dat geregeld en werd mij de vergoeding alsnog toegewezen en binnen een dagstond het geld op mijn rekening. Chapeau voor Petplan.
VOORDELEN VAN DEZE DIERENVERZEKERING: Snelle uitbetaling...., dit staat oa in de aanbeveling van deze verzekering. Daar ben ik het volslagen mee oneens! 3 weken afwachten vind ik veel te lang. Ook vind ik het belachelijk dat ik ELKE MAAND Assurantiebelasting (21%) moet betalen op mijn plus verzekering.
Zeer fijne verzekeringsmaatschappij. De maandelijkse kosten voor de premie zijn prima te overzien en het indienen van declaraties gaat eenvoudig via de website. Binnen enkele dagen een heldere specificatie ontvangen met de vergoeding.
Zeer tevreden met petplan. Het door mij gekozen pakket voldoet aan onze verwachting. Makkelijk om online te kunnen declareren. Het duurde nu wat langer door drukte en vakantie heb ik begrepen.
Zeer goede verzekering, snelle afhandeling van declaraties.
Ik werd vriendelijk geholpen en waar je recht op hebt krijg je. Zeer tevreden.
een nuttige verzekering, de laatste tijd wel langere tijdsduur voor de vergoeding overgemaakt wordt.
Prima,alles wordt vergoed in overeenstemming met mijn polis.
Ik vind jullie altijd snel en correct met het afhandelen van de declaraties dus mijn dank daarvoor!
Vanaf 2007 heb 2 poezen en een hondje verzekerd. Polis voor 5 jaar genomen. Kon ik nog verlengen in 2012 tot 2017 voor dezelfde 3 dieren. Nu kan dat niet meer en zijn de polisvoorwaarden behoorlijk veranderd en is de prijs per polis flink gestegen terwijl de vergoedingen flink zijn terug gesnoeid. Sinds ik meen 2012 heb ik er een 4e dier ook een hondje bij. Betaalde ik eerst rond de 10€ per dier nu zit ik al met die 4 op nog 75€ en dat gaat straks nog meer worden in sept. Het water stijgt mij tot aan de lippen. Ik zou het fijn vinden als u oude trouwe klanten iets tegemoet kunt komen in voorwaarden en premies. Lieve groet Louz Romeijn
Afwikkeling is uitstekend en toch redelijk snel.Ik betaal de premie per jaar met beetje korting,wel iets aan de hoge kant.
makkelijk indienen van declaraties en altijd snelle afhandeling zonder eindeloos navragen en bewijzen aanleveren. Het lijkt of deze verzekeraar, anders dan veel andere, de klant niet vanuit wantrouwen benadert maar vanuit vertrouwen. Elke keer weer een prettige ervaring.
Zeer tevreden, alles snel geregeld en afgehandeld
Wij zijn al jaren met onze hond Bob verzekerd bij Petplan. Tot volle tevredenheid. Bob moest worden geopereerd, contact opgenomen met Petplan. Uw medewerkster Marieke gaf aan: Als Bob is geopereerd stuur de rekening v.d. dierenarts meteen door en bel ons dan even dan kunnen we Uw te betalen bedrag zo spoedig mogelijk ( 85% ) op Uw rekening storten zodat U niet eerst voor kosten komt te staan! Perfect! Gisteren rekening doorgemaild, vanochtend gebeld! Toen kreeg ik een medewerkster aan de lijn die mij vertelde dat dat HELEMAAL zo niet werkt! U moet online het declaratieformulier in vullen en dan scannen of een foto maken v.d. rekening. Dat had ik idd. gezien, geprobeerd en niet gelukt, dus heb de rekening van de dierenarts gewoon via de mail doorgestuurd . 76 jaar Mag ik aub. sommige dingen niet meer helemaal beheersen? Vanochtend zei de medewerkster met wie ik sprak dat het dan voor deze keer goed gevonden zou worden maar de volgende keer ABSOLUUT niet. Als het anders niet gaat stuurt U het maar per post op! IK VIND DEZE BENADERING SCHANDALIG EN PETPLAN ONWAARDIG! Mijn ervaring met Petplan is altijd positief geweest dus wil ik nu wel even dit melden. Met vriendelijke groet, Mevr. Dassen
Vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam en empatische reactie op overlijden van ons huisdier.
ik ben over het algemeen tevreden over de afwikkeling van de declaraties via de website
altijd netjes en snel in de afhandeling van declaraties
Zeer vriendelijk en goede kennis van zaken....luisteren goed naar de klant..snel afwikkeling van declaraties......Compliment
Inloggen is wat nadenken, geboortedatum van mijzelf ipv hond. Als je niet vaak doet vergeet je het. Fijn nu meerdere declaraties tegelijk in te dienen
Ik heb alles voorgeschoten en alles is verwerkt behalve de uitbetaling daarvan. Dat vind ik erg lang duren
eenvoudige wijze van declareren, duidelijke uitleg, snelle afwikkeling
Het zou fijn zijn als het gewoon weer via de dierenarts zelf gedeclareerd kan worden
Een super fijne verzekering voor alle dieren. En lieve mensen door met je meedenken En je zeker niet behandelen als een nummer zeg maar
Zeer goede verzekering (Plus pakket) Alles netjes afgehandeld zoals aan staat gegeven. Dikke pluim!
De polisvoorwaarden zijn duidelijk en de declaraties worden binnen de gestelde termijn afgehandeld.
We vinden het slecht dat er zo weinig vergoed wordt door het parket wat we hebben. Bijvoorbeeld preventieve in entingen en behandelingen. Voorbeeld daarvan is de meeste dierenartsen adviseren om een teef te laten steriliseren als je er niet mee gaat fokken. maar dit wordt niet vergoed zelfs niet gedeeltelijk.
al jaren verzekerd, maar er wordt steeds minder vergoed terwijl de premie alsmaar omhoog gaat
Goede ervaringen. Beter dan onverwachte kosten niet kunnen betalen voor je lieve huisdier, die je het beste gunt.
Goede ervaringen met Petplan. De afhandeling van de declaraties mag echt sneller; duurt de laatste tijd wel erg lang... Binnen 10 dagen vind ik persoonlijk wel het maximum: de premiebetaling wil Petplan immers ook op tijd ontvangen.
De premie per maand, jaar is erg hoog. Na 5 jaar is dit een behoorlijk bedrag. Zelf een potje maken is goedkoper. De kosten voor onze 3 hond waren uitermate hoog. Vandaar dat wij toen voor hond 4 een verzekering hebben afgesloten. Wat we nu in 5 jaar hebben betaald is het dubbele. Een dure verzekering.
Overzichtelijk en declaraties worden binnen een afzienlijke tijd uitgekeerd
Petplan is een goede verzekering en fijn dat je online kan declareren echter zeer vervelend dat je geen acount kan aanmaken waardoor je telkens opnieuw je verzekeringsnummer en chipnummer etc moet opzoeken en invullen. Chat functie is fijn maar wel aan de trage kant.
Normaal gesproken is Petplan redelijk snel met afhandelen van declaratie. Deze keer heb ik bijna 3 weken moeten wachten en dat vind ik veel te lang. Begrijp niet waarom je bij invullen commentaar / reden bezoek dierenarts op de website je dit twee keer moet . Ik heb destijds voor Petplan gekozen omdat je via dierenarts kon declareren, erg jammer dat dit tegenwoordig niet meer kan (zonder kosten). Gaat in mijn ogen ten koste van service.
ik had mijn declaratie ingediend en na 2 weken nog niks gehoord, ik heb gebeld, en het was druk, kan gebeuren alle begrip daarvoor, ze ging er gelijk naar kijken en 2 dagen later had ik de mail, met de verwerking van onze declaratie, petplan is een fijne verzekering helaas weten te weinig mensen dat ze hun dierbare papegaai kunnen verzekeren
Opmerking over vergoeding consult. Ga je met je huisdier naar de dierenartsenpraktijk wordt consult wel vergoed, maar consult aan huis niet. Dit is toch niet terecht. Men is niet altijd in staat om met je huisdier naar de praktijk te gaan, daar het vervoer voor het dier niet ten goede komt soms pijnlijk kan zijn. Vooral als je dier het uit gilt van de pijn. Dan laat je de dierenarts thuiskomen. Ik heb dit nu zelf bij ondervinding gehad met mijn hond. Dit vind ik het enigste minpuntje.
Het zou fijn zijn als er een bevestiging wordt gestuurd of en in ieder geval en teken dat alles goed is ontvangen.
Slecht, dat we pas in maart een brief kregen dat we moeten betalen en niets vergoed krijgen.Dat is na ongeveer 9 maanden. Zullen aan onze vrienden, familie en kennissen Petplan ten zeerste afraden.
De vergoedingen van de dierenartskosten zijn correct en binnen 10 werkdagen vastgesteld, nu dient dan nog de daadwerkelijke betaling op mijn rekening plaats te vinden.
Ik heb hele goede ervaring met Petplan. Als ik declareert wordt het goed afgehandeld.
Vind het wel erg jammer dat petplan de dierenarts de declaratie extra kosten in rekening brengt. Waardoor je nu alles eerst zelf moet betalen .de meeste mensen en ik ook nam een verkering omdat je niet tzelf alles voor hoefde te schieten .ik denken dat veel mensen munteenheid verzekering nemen nu dit nergens meer mogelijk is .
Ik vind Petplan een fijne verzekering. Wel vind ik het jammer dat een gedragsdeskundige niet vergoed wordt als je hond al problemen heeft bij aanschaf. Daar zit nog wel een verbeter punt vind ik.
Zeer goed en prettig, goede uitleg en snelle afwerking zoals op de side staat vermeldt.
Het is prettig een verzekering te hebben dat behoed je voor onverwachte uitgaven Je gaat op zeker,ik heb alleen de basisverz. en dat vergoed al veel,als ik meer inlichtingen in het begin had gehad had ik een uitgebreider verz. genomen prettige en goede ervaring met PETPLAN VERZ.
Goede verzekering lleen jammer dat je hond geopereerd is aan interne bloeding en dat er wordt vergoed is voor een sterilisatie terwijl mijn hond in 2011 al gestiraliseerd is beeetje jammer
In 2008 de basisverzekering voor de hond afgesloten. In 2013 heeft ze een TTA operatie gehad die 100% werd vergoed. In de volgende jaren bij de verlenging van de polis werden de vergoedingen steeds minder. In 2016 80% vergoed en in 2017 slechts 50% vergoed. Maar wel meer premie betalen. Mijn volgende hond zal ik dus zeker niet meer bij Petplan verzekeren.
Goede,snelle gemakkelijke manier van declareren? Snelle afwerking.
Snelle afwikkeling. Correct bij de telefonische info. Jammer, dat ik niet goed ben in scannen. Daarom doe ik het via de post. Jammer van de onkosten. Indien het mogelijk is, dat ik foto's maak van de rekeningen via de IPad. Dan zou ik die kunnen mailen. Bij voorbaat dank.
Vriendelijk en meelevend te woord gestaan, er was veel aandacht voor het feit dat de hond is overleden tijdens de operatie. Dit is als zeer ondersteunend ervaren. Dank daarvoor.
Vind dat het heel lang duurt dat een declaratie uitbetaald word. 14 april indienen en 3 mei staat het nog niet op mijn rekening .
Super netjes behandeld en staan je ook netjes te woord Super blij met petplan
Het zou handig zijn om ook de ingediende declaraties en afhandeling hiervan online te kunnen inzien op een persoonlijke pagina.
vind declaratie site niet erg gebruiksvriendelijk. Vooral bij begin niet aangegeven dat je op enter moet drukken om door te kunnen. Ook vond ik vroegere manier van inscannen makkelijker
Geen problemen met afwerking van declaratie en goede service ook kennis van zaken bij telefonisch overleg
zeer goede ervaring en geen problemen met indienen van declaraties alles wordt netjes afgehandeld
Prima geholpen en duidelijk. Zeer klantvriendelijk
Ben zeer tevreden met deze verzekering. Weet alleen niet of ik er nog mee doorga nu de kat 5 jaar gaat worden in Mei.
Snelle reactie via mail met de bevestiging dat de rekeningen zijn ontvangen, snelle afwerking wat de declaraties, heel fijn, zeker omdat je het in de eerste instantie moet voorschieten.
Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling van declaraties.
We hebben alleen maar positieve ervaring met Pet plan.
Positief verrast door snelle afhandeling en duidelijke communicatie.
Snelle en correcte afhandeling....vriendelijk en deskundig.....compliment voor Petplan Vriendelijke groeten mevr Reyngoud
Petplan is zeker niet de goedkoopste verzekering maar ik heb nooit problemen omtrent een declaratie o.i.d.
tot twee keer toe werkt de verzending van de nota niet per e-mail. Op grond hiervan twee keer de nota's per post toegezonden, pas bij de tweede keer had ik door dat dit geld kost. dit wordt niet goed gecommuniceerd via de website en de kosten staan in geen verhouding tot de nota. Als je deze kosten berekent dient de digitale declaratie indiening zonder problemen te moeten verlopen!
Ben zeer tevreden over mijn hondenverzekering en hoe petplan dit afhandelde met declareren, echter vind ik het wel een hele rompslomp omdat via internet alle bonnen gescand en origineel moeten zijn en dan op het formulier alle bedragen ook nog ingevuld moeten worden terwijl dit al op de bonnen staat. Wat ik erg ja,mer vind is dat ik nu zelf moet declareren, ik heb een hond die veel mankeerd en soms zit je door alle dure onderzoeken en medicijnen wat krap bij kas en dan was het voorheen een stuk prettiger geregeld als je een keer geen geld hebt maar wel een consult nodig is was dat erg prettig, nu moet ik om die reden soms wachten met een dierenarts bezoek wat mijn hond niet ten goede komt
Declaraties worden snel afgehandeld, zeer tevreden.
Makkelijk te declareren. Duurt wel lang voordat je weer wat hoort.
Naar aanleiding van het bedrag wat ik iedere maand betaal voor mijn hond ,vind ik de uitbetaling veel te laag. Er gaat vast al € 10,00 van het bedrag af voor administratie kosten en als je het uitgekeerde bedrag dan onder ogen ziet is dit bedroevend .
het verzekerde bedrag wordt na dat het berekend is uitbetaald. Alleen kan dit wat sneller. Er zijn ook mensen die daarop zitten te wachten. Ik vind dat de eigen bijdrage te hoog zijn voor een totaalpakket kan het ook met 15% af dus ook voor de andere pakketten iets verlagen.
Goed bereikbaar goede informatie. Snelle afwikkeling. Zeker aan te bevelen
Heb gebeld ,met medewerker ,was erg tevreden met het antwoord ,en d actie
Op 12 januari 2007 onze hond Luna verzekerd, zij was toen 2 maanden oud volgens de toen betreffende/geldende voorwaarden, op 01 januari 2012 verlengd zonder poliswijzigingen, na 2013 zonder melding éénzijdig vanuit Petplan de voorwaarden aangepaste geen 75% vergoeding meer maar nog maar 50 % vergoeding. Na dit te hebben aangegeven krijg ik van Petplan een mededeling dat ik vrij was om de verzekering te beëindigen en om te kiezen voor een andere maatschappij. Leuke attente mededeling als je hond inmiddels 6 jaar oud is, op het moment dat je hond ouder wordt en de risico's groter worden wijzigen jullie spontaan de voorwaarden in jullie voordeel. Zeer klantvriendelijk !!
Nooit klachten gehad super blij met petplan !??
dit is de eerste keer dat ik van mijn edel papegaai declaraties indiende, ik wist niet zo goed hoe het werkte, en had er verschillende liggen dus eerst gebeld toen werd me uitgelegd hoe ik het via de website kon indienen. Een week later kreeg ik de mail met de afhandeling erin ik ben tot nu toe te vrede met deze verzekering
Snelle afwikkeling, snelle verwerking van mutaties.
Ik ben te vrede over Petplan, maar ik kan geen e-mails openen die ik van Petplan krijgt, als een een rekening online verstuurd heeft.
Al 9 jaar verzekerd bij Petplan en nog zeer tevreden.
Prettige afhandeling, redelijk snel bericht over de te uitbetaling vergoeding. kortom goede service
Ik ben tevreden over de afwikkeling van mijn declaratie.
afwikkeling van de facturen netjes en snel ben zeer tevreden over petplan en zou het ieder met een huisdier hond of kat zeker aanraden
Zeer vriendelijk, meelevend en juiste info en zeer snelle afwikkeling vanaf moment dat je de declaratie indient. Zeer tevreden!!!!!
Ben blij dat ik mijn hond heb verzekerd, maar ik vind het wel erg prijzig.
Zeer snelle afwikkeling ben heel tevreden ik raad iedereen jullie aan
Petplan is duidelijk en zeer klantvriendelijk. Snelle reactie met bijvoorbeeld declareren, binnen 10 werkdagen is het geregeld. Raad het iedereen aan.
Prettig dat online declareren mogelijk is, makkelijke site om te declareren, snelle reactie en duidelijkheid over de vergoedingen.
We hebben helaas onze kat Mouse in moeten laten slapen. Daarvoor vele malen de dierenarts moeten bezoeken met hem. Dankzij onze verzekering bij Petplan hebben wij hem het beste kunnen geven. Enige nadeel is dat niet alle dierenartsen meewerken, waardoor je dus alsnog zelf eerst moet betalen. Gelukkig hebben wij daar geen last van met onze dierenarts.
Ben blij dat ik voor Petplan heb gekozen je word netjes te woord gestaan en je declaraties worden prima afgehandeld en snel ik ben dik tevreden .
het acceptatiebeleid voor een verhoging van een pakket is onbegrijpelijk De uitleg is total niet steekhoudend en triest
Goede klantvriendelijkheid. Correcte afhandeling van ingediende declaraties
Zoals altijd heel tevreden. Goede service, snelle afwikkeling en duidelijke communicatie.
(zeer) positief, geldt voor deze verzekering (Vance) en een eerdere (Brad). Afhandeling snel, regels duidelijk.
Ik had zelf een fout gemaakt door een lege declaratie in te voeren zonder bijbehorende nota. Ik had er op gerekend dat het dan opnieuw ongeveer 2 weken zou duren voor deze verwerkt zou worden maar na een paar uur ontving ik een mail dat hij verwerkt was en het bedrag wat ik terug krijg over gemaakt word. Wat super dat dit zo snel geregeld werd!
Ik vind het wel erg vervelend dat we eerst bij de dierenarts moeten afrekenen en zelf de nota op moeten sturen en daarna 10 dagen moeten wachten. Als dit om een heel hoog bedrag gaat is dat bijna zelf niet eerst te bekostigen. Heb daardoor juist speciaal de hond laten verzekeren dat de nota door de dierenarts wordt opgestuurd en dat je niet bij de balie hoeft te betalen. Ik hoop dat dit weer net als eerder wordt toen dat nog wel het geval was, anders denk ik dat ik de verzekering ga stop zetten of in ieder geval niet weer opnieuw een hond ga laten verzekeren en dan het geld die ik nu maandelijks betaal achter uit leg.
Ik voel me gesteund in de zorg voor mijn hond !
Alles is goed geregeld. Als je een declaratie indient, ontvang je eerst een bevestiging en daarna hetgeen je vergoed krijgt.
Na een vraag betreffende de afhandeling van de declaratie, werd er direct gehandeld en is de declaratie opnieuw beoordeeld.
Een hele goede verzekering.Je wordt keurig op de hoogte gehouden over de ingezonden declaraties.
petplan altijd als prettig ervaren. helaas ga ik de verzekering opzeggen nu onze lieve joep niet meer in ons midden is. mocht er in de toekomst weer een hond ons gezin versterken, meld ik me zeker weer aan bij petplan! ps. het enige wat ik nooit begrepen heb, is dat wanneer er een stap in het declaratie proces wordt overgeslagen (lees de dierenarts de declaratie namens ons indiende) wij daarvoor moesten betalen.
Snelle duidelijke nieuwe wijze van digitaal declareren. Snelle afhandeling. Bedankt Petplan!
Goede informatie. Snelle betaling. Ik beveel PETplan zeker aan.
Ik ben tevreden over de afhandeling, ik vind echter de eigen bijdrage per behandeldatum zeer onvoordelig. Voorgaande jaren, kon je nota's opsparen en had je als klant minder eigen risico. Mijn kat is nu al enkele maanden ziek en de kosten lopen zo erg op, ondanks dat ik een ziektekosten verzekering voor hem heb. Vanaf dat hij kitten is ben ik al verzekerd bij Petplan, er zijn jaren geweest dat ik minder vaak hoefde te declareren. Nu dat ik echter meerdere keren per week naar de dokter ben geweest of hij weer nieuwe medicatie nodig heeft, heb ik meer te declareren en meer onkosten. Jammer voor ons is nu dus echt dat de oude regeling is verdwenen en nu per behandeldatum eigen risico wordt berekend.
Altijd snelle en correcte afwikkeling van de declaraties. Ook na het overlijden van onze hond Ashley vorig jaar een hele correcte afwikkeling. Zeer tevreden.
De door mij online ingediende faktuur van de dierenarts is adequaat in behandeling genomen en binnen de door Petplan aangegeven doorlooptijd afgehandeld.
2 honden in de verzekering van pup af aan. Dit jaar voor het eerst veel kosten moeten maken. Was van te voren op de hoogte over de vergoedingen. Was fijn dat het snel werd overgemaakt.
Wederom snelle afwikkeling en geen gedoe ondanks hoogte vd declaratie. Mijn hond begint nu op leeftijd te raken met helaas de daarbij behorende gebreken. Je voelt je als trouwe klant door Petplan serieus genomen. Al 10 jaar verzekerd en nog steeds erg tevreden over service en declaratie. Premie meer dan waard.
Vanaf 2011 met 2 honden bij Petplan verzekerdl. 2 weken geleden, op zondag, werd 1 van mijn honden binnen 1 uur tijd ineens heel ziek. De dierenkliniek gebeld waar ik direct terecht kon en binnen een uur lag ze op de operatietafel voor een spoedoperatie i.v.m. een acute baarmoederontsteking en daar zij tijdens de operatie veel bloed had verloren moest ze ook nog een nacht in de kliniek verblijven. De volgende dag een rekening van een kleine € 900,- welke ik heb ingediend bij Petplan. Tot mijn verbazing kreeg ik na een aantal dagen een vergoeding overzicht via de e-mail met de melding dat er van de € 900,- maar € 134,- vergoed zou worden daar een operatie met de daarbij gemaakte kosten (infuus, narcose, hechtmateriaal, medicatie etc.etc.) niet voor vergoeding in aanmerking komt. Zowel mijn dierenarts als ikzelf vinden het te zot voor woorden dat voor een medisch noodzakelijke spoedoperatie, zaken als infuus, hechtmateriaal etc.etc. om een operatie naar behoren uit te kunnen voeren NIET onder de vergoedingen vallen. Dit krijg ik dan als antwoord! ------------------------------------ Beste mevrouw, Bedankt voor uw feedback en wat vervelend dat uw hond zo ziek is geworden. De kosten van een baarmoederonsteking vallen inderdaad niet onder de dekking. Het verwijderen van de baarmoeder is een sterilisatie en een sterilisatie/castratie ongeacht de indicatie wordt niet door ons vergoed. Dit communiceren wij in het vergoedingenoverzicht en de voorwaarden heel duidelijk omdat wij transparantie over de dekking zeer belangrijk vinden. Ik hoop dat het inmiddels weer beter gaat met uw hond. Mocht u nog vragen hebben over de dekking aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord. Met (dier)vriendelijke groet, Evelyne Goedebuurs -------------------------------------------------------------- Laat ik even duidelijk zijn dat Ovariëctomie iets heel anders is dan Pyometra, maar daar weet men blijkbaar het verschil niet tussen. Vandaag zullen dan ook de beide verzekeringen van mijn honden worden opgezegd. Ik ben jaren goed genoeg geweest om premie te betalen maar een normale uitkering is er vanuit Petplan zeker niet bij.
Wederom weer een snelle afhandeling van Petplan.
De eigen bijdragen en uitsluitingen zijn zo omvangrijk, dat deze verzekering nutteloos is.
Zie scores.. aandachtspunt..het lukt niet om de exacte kosten in te vullen..achter de komma..wordt niet meegenomen..in het declaratie formulier. De bijlagen in de mail zien er professioneel uit..suggestie voor de mail zelf, betere lay..out..met vr.groet Mw.Gerda Reijnders
ik ben heel erg tevreden over de verzekering van mij hond ik ben zo goed geholpen via de telefoon maar ook de online declaratie is zo makkelijk ik heb binnen 7 werkdagen al mijn declaratie binnen ik ben tot nu toe zeer tevreden
Vanaf 2011 met 2 honden bij Petplan verzekerdl. 2 weken geleden, op zondag, werd 1 van mijn honden binnen 1 uur tijd ineens heel ziek. De dierenkliniek gebeld waar ik direct terecht kon en binnen een uur lag ze op de operatietafel voor een spoedoperatie i.v.m. een acute baarmoederontsteking en daar zij tijdens de operatie veel bloed had verloren moest ze ook nog een nacht in de kliniek verblijven. De volgende dag een rekening van een kleine € 900,- welke ik heb ingediend bij Petplan. Tot mijn verbazing kreeg ik na een aantal dagen een vergoeding overzicht via de e-mail met de melding dat er van de € 900,- maar € 134,- vergoed zou worden daar een operatie met de daarbij gemaakte kosten (infuus, narcose, hechtmateriaal, medicatie etc.etc.) niet voor vergoeding in aanmerking komt. Zowel mijn dierenarts als ikzelf vinden het te zot voor woorden dat voor een medisch noodzakelijke spoedoperatie, zaken als infuus, hechtmateriaal etc.etc. om een operatie naar behoren uit te kunnen voeren NIET onder de vergoedingen vallen.
Als gebruiker van een geleidehond (KNGF), ga ik voor het beste voor mijn buddy. Dus een goede verzekering, snelle afhandeling van declaraties. Top.
Voor enorm hoge kosten is een verzekering prima al moet je het bij de meeste dierenartsen eerst 'voorschieten' wat eigenlijk een belachelijk systeem is. Daar heb je geen verzekering voor. Zo langzamerhand begin ik me ook af te vragen of een eigen spaarrekening voor dierenarts kosten niet voordeliger is. Ik sta, op zondag, met een zieke hond die niets meer binnenhoud bij de dierenarts. De nodige prikken er in en een verzameling pillen en poeders mee voor thuis. Declaratie ingediend en wat blijkt nu, Finidiar en Isogel worden niet vergoed omdat dit geen dierengeneesmiddel is, maar vrij verkrijgbaar. Hoe moet ik dat weten en daarbij, de dierenarts schrijft het voor dus het zal noodzakelijk zijn voor het herstel van mijn huisdier. Waarom wordt het dan niet vergoed? Verder wordt er maar 75% van het consult vergoed. De rekening was 188,10 en ik krijg 116,11 vergoed. Een verschil van maar liefst 71,99. Ik vind dat nogal wat op een dergelijk bedrag. Voor 35,26 per maand zou je iets meer mogen verwachten...
prettig en fijn dat ze bij afdeling chatten zo goed mee kijke vanwege pc
Goede verzekering Puntje van aandacht Als er geld uitgekeerd moet worden, duurt het langer als klant voordat je bericht krijgt hoe en wanneer dit gebeurd Bij het niet hoeven uitkeren heb je veel sneller bericht. Volgens mij kan dit even lang duren, en dat jullie aangeven wanneer het te moeten uitkerende bedrag terug kunt ontvangen zou ook wel prettig zijn
Prima geholpen met alles fijne mederwerkers die ik telefonisch gesproken heb een dikke pluim.
sinds ik klant ben, ben ik altijd tevreden geweest met deze verzekering
Nou ik ben zeer tevreden over petplan, heb er inmiddels een paar maal gebruik van moeten maken.
snelle reactie op declaratie zodat je weet waar je aan toe bent
Wat een beetje raar is dat je vroeger VEEL makkelijker je declaraties kon inleveren, ECHT VEEL eenvoudiger!!!! Alles liep toen via de dierenkliniek en in Uw documentatie staat dat dit nog altijd zo is MAAR NEE!!! Je moet het echt allemaal zelf doen, ook je eigen geb. dd invullen???
Het declareren gaat online prima, maar het is lastig om steeds elders een rekening te moeten inscannen en naar eigen e-mail te sturen.
Duidelijk en snelle afhandeling van de declaraties.
Ik word beschaafd te woord gestaan telefonisch, mijn claim word snel afgehandeld ik zal petplan zeker aanbevelen
Zeer goede ervaring mee al ruim 10 jaar. Altijd goed advies.vriendelijke medewerkers en snelle terug betaling bij declaraties online. Zeker een aanrader ga zo door petplan .!
Duidelijke manier van declareren,snel en goed verwerkt
Al vijf jaar een verzekering voor onze Rottie lopen en altijd naar volle tevredenheid. Ja je betaald een redelijk bedrag per maand (60,-) maar onze hond is gesteriliseerd, heeft twee nieuwe knieën en uiteraard alle preventieve en eenvoudige zorg die erbij komt kijken. Dus ook jaarlijkse entingen etc. Nooit maar dan ook nooit heeft Petplan moeilijk gedaan of ons het gevoel gegeven dat ze er enkel zijn om geld te verdienen. Wij zijn dan ook zeer te spreken over hen. Declaraties kunnen online of rechtstreeks (bij sommige dierenartsen) en benodigde informatie is op de site te vinden. Ook de live chat is handig bij vragen en de service in het algemeen is correct en vriendelijk. Geef je echt om je huisdier? Aarzel dan niet, verzeker het dier bij petplan en geniet er nog vele vele jaren van. Een dier dat goede zorg krijgt leeft langer en is gelukkiger en die paar rotcenten mogen nooit een belemmering zijn!
Er wordt slechts een schijntje vergoed terwijl ik wel een torenhoge premie betaal
Mijn ervaring met petplan is goed ik ben tevreden
Goede informatie. Ik krijg per e-mail alle berichten. Ik vind het wel erg duur.
Tot nu toe gewoon goed en prettig...heb wel 1. Zou fijn zijn als ik niet meer bij dierenarts hoef af te rekenen ter plaatsen.. Maar daarna verrekenen met jullie. Voor grotere bedragen is dat fijn..
Al van pup af aan twee honden verzekerd bij Petplan. De declaraties worden altijd keurig afgehandeld. Bij een van de honden hebben we aanzienlijke kosten gehad bij een grote operatie omdat ze een deel van een speeltje had ingeslikt. Later kreeg ze nierproblemen waar wederom grote kosten mee gemoeid waren. Telefonisch contact gehad met Petplan waar met veel begrip alles netjes werd geregeld.
Ik heb een fors bedrag moeten voorschieten. Een snellere afhandeling van grote bedragen (bv binnen 5 werkdagen) zou veel beter zijn. Daarom zou ik Petplan niet aanbevelen, want er kon door de arts niet direct bij jullie worden gedeclareerd. Blijkbaar hebben jullie voorwaarden die niet zo aantrekkelijk zijn, want bij andere verzekeringen declareren ze wel rechtstreeks.
3 jaar geleden gekozen voor een hond. Omdat je altijd het goede voor de hond wil, ook als het financieel iets minder gaat ook gekozen voor een uitgebreide verzekering via petplan. Onze hond heeft ondertussen al heel wat voor de kiezen gehad. 2 nieuwe kruisbanden, zijn neus in een wespennest gestoken en een allergie voor een huisstof. De dierenarts kosten lopen bij ons dus aardig op. Petplan heeft ten alle tijden ons erg goed geholpen, nooit ergens moeilijk over gedaan en geven goed advies over de telefoon. Ik ben er erg tevreden mee, en ben blij dat ik op deze manier toch de hond kan bieden wat hij nodig heeft. Jullie verdienen van mij een 10+! Mvg Dinand en een poot van diego.
Ik vind het schandalig dat als je een basis verzekering heb van € 12,67 per maand dat je niet eens een kleine vergoeding krijgt over € 150.00 van een operatie? Wij willen nu wel eens weten waar wij dan wel voor verzekerd zijn ? Het word ook niet in de folder goed uit gelegd? Maar dat zal wel aan ons liggen zoals altijd. Maar dat ik boos ben dat is zeker.
In general positive, only it took more than a week to review my expenses declaration, but once I contacted the team it was processed immediately, thank you!
Vrij vlotte afwikkeling van declaraties. . Altijd correct en vriendelijk te woord gestaan door de telefoon. Ga zo door!
Gedurende de bijna 10 jaar dat ik mijn hond bij Petplan heb verzekerd, heb ik niet anders dan erg goede ervaringen.
De verzekering doet, wat zij beloofd, en het contact is in orde.
De kosten die we maken bij de dierenarts worden bij jullie goed vergoed en de afhandeling van de declaraties die ingediend worden, gebeurt ook snel
zeer slecht niet te begrijpen dat dit zo allemaal is gegaan dan ook vind ik dit heel erg jammer had er vertrouwen in maar dat is inmidels wel anders
afdeling declaratie niet klantvriendelijk met telefonisch gesprek ivm declaratie doodzieke hond , volgens mij weinig gevoel . niet alle medewerkers zijn zo . dit bertefd mevr va n de uit te keren declaraties . en het feit dat je jaren geleden een verzekering afsluit . en daarna steeds meer uifsluit van aandoeningen .
mag allemaal wat helderder komt moeizaam in beeld op je het formulier al ontvangen hebt
Snelle afhandeling, duidelijke communicatie via de mail
Goede verzekering, redelijke snelle verwerking van de declaraties. Jammer dat niet alle dierenartsen meer rechtstreeks met Petplan zaken doen.Dit was voor ons echter geen reden om te veranderen van dierenarts.
Op 15 januari 2017 ben ik met onze Chi-zu (Kisja) naar de dierenarts geweest (op zondag, dus een hoger tarief). Kisja had pijn in de buik, hetgeen na onderzoek een alvleesklieronsteking bleek te zijn. Zeer pijnlijke aandoening met slechte prognose. We zijn er voor gegaan om Kisja zo lang mogelijk bij ons te houden, maar wel met een pijnloze kwaliteit van leven. Samen met de dierenarts en zijn medewerkers van Dierenkliniek Keistad in Amersfoort hebben we samen beslissingen genomen voor een behandelplan. Sommige beslissingen waren moeilijk omdat Kisja nog maar 6 jaar is. Uiteindelijk hebben alle beslissingen geleid tot de juiste behandelmethode want de dierenarts gaf bij het laatste consult aan dat Kisja voor 90% genezen is. Kisja is inderdaad nog niet helemaal helemaal, maar elke dag is ze weer een beetje beter. Ze stoeit weer, ze rent weer, ze eet en drinkt weer goed en haar buikpijn is over. Het is mij bekend dat een alvleesklierontsteking kan terugkomen. De tijd zal het leren. We genieten weer van onze trouwe viervoeter. Mede dankzij Petplan is deze gebeurtenis dragelijker geworden. De manier waarop de medewerkers van Petplan mij te woord hebben gestaan en hun medeleven hebben geuit, heb ik als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Mijn dank hiervoor. Voor wat betreft de afhandeling van de declaraties en de toelichting van de vergoedingen, wil ik u waarderen met UITSTEKEND ! Ik dank u allen hartelijk. Henri Struikenkamp
Makkelijk en duidelijk snelle afhandeling van declaraties
Een prima verzekering voor een ieder aan te bevelen komt je geliefd huisdier in de problemen dan is er tenminste een verzekering prima
een goede ervaring ik raad mensen aan om petplan te nemen voor huisdieren en als je belt word je altyd keurig netjes behandeld en een vlugge afwikeling gr dr w hartmann
Trage afhandeling van de declaratie's. Ik mis in jullie mail een datum waarop het gedeclareerde bedrag op mijn rekening zal staan. Aangezien ik niet kan scannen moet ik extra betalen voor het toezenden van de declatatie's. Raar!
Wordt correct te woord gestaan. Medewerkers houden zich aan de afspraak. Top mensen
Ben heel tevreden. Wel jammer dat de afwikkeling onder de €500 niet meer direct via de dierenarts kan . Soms is het voor mij niet te doen om een bedrag hoger dan €100 voor te schieten . Ik zou graag met mijn 2 poezen van 12 jaar oud ook overstappen van Proteq naar jullie . Omdat ik meer tevreden ben over jullie werkwijze . Maar vraag me af of dat kan op hun leeftijd ... ze zijn verder prima gezond ..
Het voldoet ons super goed maar het mooiste is om alleen premie te betalen omdat je hond super gezond is.
Het indienen via de website gaat prima. Enig minpunt is de snelheid van de afwikkeling, het duurt vrij lang voordat je hoort of en wat je vergoed krijgt. Als het gaat om een klein bedrag is dat niet zo erg, als de kosten erg hoog zijn zou een afhandeling binnen 5 werkdagen wel fijn zijn ipv binnen 10 werkdagen. De normale ziektekostenverzekeringen lukt het ook declaraties binnen 5 werkdagen af te handelen.
Duurde lang voordat de declaratie uiteindelijk afgehandeld werd.
Ik vind het niet normaal als je niet in staat bent je rekening via e mail te verzenden dat je 10 euro moet betalen. Heb daarom net NIET opgezegd
ervaring is prima! Snelle reactie op de ingediende declaratie. Er wordt wel steeds minder vergoedt..
Ik kom er nog steeds niet uit met het declareren- online bij Petplan. Met andere sites (o.a. IAK) heb ik geen problemen.
Al jaren klant. Steeds tussentijdse wijzigingen de afgelopen jaren waardoor steeds minder vergoed. Telefonisch onjuiste voorlichting over vergoeding (bv baarmoederonstekingoperatie zou wel vergoed worden, achteraf toch niet en ik moest niet zeuren ... pectineusoperatie eerst niet vergoed omdat dat alleen gedaan werd met HD. Maar mijn hond heeft A-heupen!)) Wisselnde info verstrekt door medewerkers, maar de schuld ligt bij mij vinden jullie. Info website klopt niet met daadwerkelijke uitkering, uitleg hierover is niet duidelijk. Weer heen gesprek mogelijk. Een inhoudelijk gesprek over alles en een totaal overzicht met inhoudelijke communicatie is ook niet mogelijk; erg teleurstellend. Liever had ik ook gezonde honden gehad zonder al deze ellende....
gewoon een super verzekering.nooit gezeur.alles word netjes vergoed zoals je verzekerd bent ,ben goed tevreden over petplan.top..
alle declaraties worden snel en goed afgehandeld,ook telefonische vragen keurig rustig en goed behandeld. ik en de hond zijn erg tevreden over petplan!!!!
Fijn dat er een goede dierenverzekering is ook voor oudere dieren. Correte afwikkeling declaratie.
Nooit gedacht dat summer geaccepteerd werd. Na 2 maanden moesten we al naar de dierenarts . De vergoeding was snel geregeld
Bij het nemen van de verzekering was het pakket vergoedingen naar mijn wens. Nu een aantal jaar later word al zo'n 30% van die vergoedingen die ik toen had niet meer vergoed.
Hallo Ik heb hele goede ervaring met petplan. Op een klein punt na... En wel..ik ben met mijn kat naar een dierenarts geweest waar wij al meer als 25 jaar patient zijn met katten en honden.ook met de kat wat nu 5 jaar verzekerd is bij petplan,maar nooit kleine zaken hebben gedeclareerd. Plots moesten wij naar deze dierenarts met onze (verzekerde kat)en hadden besloten juist naar deze dierenarts toe te gaan,met rede je kunt er 24 uur per dag terecht,zijn zeer kundig,niet duur,goede ervaring.Alleen deze dierarts dr Stoudacher ligt in Aken (de). Aangezien wij in nl slechte ervaring hebben met zeer vele dierenartsen zijn wij juist naar deze betrouwbare arts gegaan,tevens is dit ook een kliniek. Nu het minpunt van petplan is...declaratie afgewezen. behandeling vond plaats in het buitenland,maar wel in europa..ook dat terwijl deze behandeling stukken goedkoper is als in nl..toch afgewezen. Jammer. Maar dat verstoord natuurlijk niet de relatie met Petplan. Ons vertrouwen blijft natuurlijk,ook voor de goede service.
Positief, met name de telefonische informatie en ondersteuning van de medewerkers als ook het medeleven. Uitbetaling redelijk snel met daaraan vooraf duidelijke omschrijving via email over de vergoedingen a.d.h.v. het gekozen verzekeringspakket.
Ik vind het jammer dat het altijd maar afwachten Is, wat ik vergoed krijg. De premie wordt ieder jaar hoger, maar het eigen risico / bijdrage wordt ook steeds maar meer. Uit mijn laatste vergoeding begrijp ik dat ik tegenwoordig van een dierenarts-consult nog maar 50% vergoed krijg. Jammer dat het deze kant op gaat met de verzekering van petplan. 6,5 jaar geleden, toen ik de verzekering afsloot was dit heel anders. Toen heb ik jullie verzekering ook gepromoot / aanbevolen bij vrienden en kennissen. Nu zal ik dat niet snel meer doen. Nogmaals ik betreur het bovenstaande en vindt dit heel jammer.
Makkelijk de declaratie online Goede informatie via mail Vlotte uitkering Geweldig!
ik betaal 45,80 per maand en dat wordt ook zonder weten telkens verhoogt,en wat je na declaratie terugkrijgt wordt ook steeds minder,wordt gezegd 6,48 eigen bijdrage maar alles narekenen zegt mij dat ik 15,28 eigen bijdrage betaal,zo ben ik het in het begin zeker niet aangegaan
Zeer slechte site. Lastig te declareren. Geen overzicht. En constant veranderende polis voorwaarden.
Geen problemen, alles loopt soepel af. Ik ben erg tevreden.
Mijn ervaring is dat de afwikkeling van declaraties uiterst correct verwerkt en op tijd vergoed worden.
Alweer geen vergoeding. Of het is preventief of de medicijnen zijn vrij verkrijgbaar. Waardeloos. Ga mijn verzekering opzeggen.
Duidelijk en snel dat zijn jullie, ik had weinig ervaring met online declareren maar het was niet moeilijk en ook snelle betaling dus ja ik ben tevreden.
Formele ambtelijke afhandeling zonder enige compassie....
Petplan heeft zich wel verbeterd in de afgelopen tijd vind ik.
goede communicatie en redelijk tot goed / snel.
Deze keer vond ik uw afhandeling sympathiek. Maar ik vraag me af of de verzekering in verhouding niet te duur is. Ik betaal wel €400, premie per jaar, dan krijg ik bij een rekening van €90, maar €40 vergoed. Ik hoop ook werkelijk dat u geen €10 in rekening hebt gebracht voor het per post opsturen. Ik kan niet anders en daar mag u niets voor rekenen. Graag ontvang ik weer zo'n declaratieformulier van u.
Omdat bij elke declaratie of tegoed bonnen er een ander rekening nummer staat ik hier over al 100 keer gebelt heb een vervolgens weer dat rekening nummer d'r staat ben echt woest ... zijn ze dom ofzo t word tochv ook maandelijks bij mij afgeschreven hoezo ga je de decleratie dan naar een ander nummer doen ????? En als ik het al 100 keer gewijzigd heb ha komt goed mevrouw staat er nu echt goed in het Is aangepast en vervolgens krijg je weer het zelfde verhaaltje nou dan trek je bij het bloed onder me nagels vandaan weer bellen weer mailen weer tijd verdoen weer eeuwig wachten op me geld ga ze opgeven voor koude douche met me hele verhaal d'r bij ...
Het enige minpunt voor mij:het online declareren. DE hulp van buitenstaanders moet ik inroepen aangezien ik niet bij machte ben tot scannen en kopieeren helaas. Natuurlijk kan het per post hetgeen financ. meer kost. Verder ben ik erg tevreden!
In principe goed. Alleen is het heel vervelend dat ik telkens alles moet invullen wat petplan zo moet kunnen nakijken.(polisnummer-relatienummer-chipnummer-datum nota-bedrag nota ed) als petplan mijn naam en polisnr. Heeft en de gescande notas kunnen ze alles zelf nakijken.
Ik was altijd redelijk tevreden, maar door de nieuwe regel dat deze DURE verzekering niet meer fatsoenlijk declaraties voorschiet, denk ik er serieus over de verzekering te stoppen. Heb je zo'n dure verzekering, kan je (vooral grote bedragen) nog voorschieten! Het is echt een schande! Daarnaast wordt r achteraf veel minder vergoed als je kat echt ziek is! Ik ben verdorie goedkoper uit als ik de maandelijkse verzekeringskosten opspaar voor dierenarts behandelingen!
Ik ben bij jullie gekomen omdat ik eerder mijn hond verzekerd had bij jullie en mijn ouders ook,ik betaal ondanks dat ik een minimum inkomen heb liever iets meer voor een goede dienst dan minder voor misschien. Een wat mindere dienst en mijn ervaringen zijn zeer positief met iedereen die ik heb gesproken bij Petplan jullie hebben hart voor dieren dat is een feit ! maar let wel op dat sommige DA geen misbruik darrvan maken. Dus voor u allen een dikke pluim. En jullie zien mij weer terug als gerechtigheid niet word belemmerd. Ik beveel jullie ten alle tijden aan want anders had Bobbie nu niet meer geleefd mijn dank daarvoor uit het diepste van mijn hart. Met vriendelijke groet, De heer, D.J.D. Hofland
Prima verzekeraar nooit problemen altijd duidelijk
Op alle fronten is het prettig verzekerd te zijn bij Petplan. Ik word vriendelijk te woord gestaan en de declaratie afhandeling verloopt altijd gewoon vlekkeloos en snel. Gewoon echt helemaal niets negatiefs te melden.
Klantvriendelijk, snelle uitkering, duidelijkheid
Goede verzekering. Makkelijk te declareren. Op tijd afgehandeld
heb enkel slechte ervaringen, declaraties worden afgewezen en moet dan opnieuw insturen en worden dan wel of gedeeltelijk goed gekeurd. En dus met hetgeen vergoedt wordt te duur
Snelle afwikkeling declaratie en duidelijk over vergoedingen.
Erg tevreden over de snelle afwikkeling van de declaratie
Graag meer declaraties tegelijk kunnen uploaden.
In de afgelopen 5 jaar bovenmatig geïndexeerde premie en belachelijk veel vergoedingen w.o. preventieve zorg geschrapt. Voornemens over te stappen.
Heel fijn dat dit zo makkelijk gaat. Wat niet helemaal duidelijk is, is wanneer de factuur via de dierenarts loopt en wanneer niet.
Slechte site lang over gedaan om alles te declareren kan veel beter.Was een grote ergenisLijkt bijna of het expres is zodat je het zat wordt en stopt.
Geweldige service Ik heb veel problemen met mijn maincoon kitten Zonder morren betalen ze uit Ook.als ik telefonisch advies vraag staan ze voor mij klaar Wanneer ik aangeef straks gooien jullie mij eruit Zegt men welnemen daar zijn wel voor hopelijk gaat het straks goed met Bowie Chapeau
Wij zijn zeer te spreken over Petplan. Snelle afhandeling van je declaratie.
Zonder deze verzekering konden wij ons hondje nooit de medische zorg geven die hij nodig heeft.
Goede afwikkeling van de betalingen van de operaties van ons hondje.
In de duur van de polis nooit problemen gehad met de afwikkeling van declaraties. Zeer overzichtelijke en snelle afhandeling. Ook aandacht voor de achterblijvers van een overleden huisdier. Een verzekering zoals een verzekering behoort te zijn.
Nota's worden snel afgehandeld, nota's zijn duidelijk. De dames en heren die je aan de telefoon krijgt zijn zeer vriendelijk. Helpen je waar nodig. Altijd de aandacht voor het huisdier waar het omgaat.
zeer tevreden met alles en met de af handeling van de declaratie,s raad het aan zeer goed. Frank
Prima ervaring en vlotte afwikkeling van de declaraties.
helaas vind ik het maandbedrag wat je betaald bij een pluspakket te duur als je ziet wat je ervoor terug krijg. Bijna niks want heb net een teruggave gekregen van 1/3 van het bedrag wat ik heb ingediend. En dan gaat er nog eigen bijdrage van af en doen ze dingen zetten onder preventive zorg waardoor ik die niet vergoed krijg maar wel recht op heb. Zit er nu ook over na te denken om te stoppen met deze geld slurper
Goede verzekering. Alle declaraties tot nu toe snel afgehandeld. Heb verzekering nu 2,5 jaar.
Heel goed geholpen en snel met begrip. Uit naam van Poesje en haar baasje Bedankt! Kortom geweldige begrip volle service. Pluim en de beste wensen in dit nieuwe jaar. Charles Storck,en koppie van Poesje..
Sinds ik de verzekering heb is volgens mij de vergoeding van het consult gehalveerd en dat vind ik niet goed. Juist het consult brengt vaak de hoogste kosten met zich mee. De afwikkeling van de declaratie is vlot verlopen.
Alle rekeningen in een keer igediend. Petplan zoekt het dan verder uit. Ideaal.
Vanaf de dag van inschrijving tot op heden ( bijna 9 jaar geleden) nog geen enkele miscommunicatie gehad met Petplan en verwacht deze ook niet te krijgen. Alle verrekeningen worden tijdig en correct afgehandeld.
Het belangrijkste aan een verzekering is voor mij dat als je de verzekering nodig hebt, dat er dan zonder gedoe vergoedt wordt voor waar je voor verzekerd bent. Nu mijn kat oud is, en meer zorg nodig heeft, voldoet Petplan volledig aan mijn verwachtingen! En dat is een compliment waard. Waarom dan toch een 7 bij de afwikkeling van een declaratie? Puur om de website. Via Chrome wil de declaratie soms niet verzonden worden waardoor je de declaratie opnieuw moet indienen. Dit kost tijd maar is slechts een kleinigheid.
2 honden al 9 jaar verzekerd. Goede ervaringen met Petplan. Vriendelijk en direct oplossingsgericht
Het declareren gaat gemakkelijk, de communicatie is duidelijk.
Heel vervelend dat rekeningen eerst zelf voorgeschoten moeten worden,word gesuggereerd dat dierenartsen direct kunnen declareren
Op zich goed maar altijd eigenlijk zou er een dossier moeten komen waar mensen kunnen inloggen en dingen kunnen inxiem en kunnen indienen...Nu moet ik elke keer alles weer invullen en dat is best vervelend...Als je net t polisnummer niet bij de hand hebt moet je dat eerst weer gaan opzoeken
Het webformulier om declaraties in te dienen, zou wel wat eenvoudiger mogen. Je moet nogal op veel knoppen drukken en veel velden invullen om meerdere facturen toe te kunnen voegen. Ik vind daarom het declaratieformulier niet zo gebruiksvriendelijk.
Declareren gaat bij ons meestal wel moeizaam, vaak lukt het niet omdat er een bug in het systeem lijkt te zitten en we niet meer vooruit of achteruit kunnen. Dan probeer ik het via mail, maar daar kwam deze keer ook geen reactie op. Daarom na een aantal dagen nogmaals geprobeerd en deze keer lukte het wel. Rechtstreeks declareren kon voorheen wel via onze eigen dierenarts maar die is daar op een gegeven moment ook mee gestopt vanwege problemen.
Wij hadden niet kunnen bedenken dat onze Shih Zhu zoveel ellende zou meemaken. Helaas werd hij geteisterd door diverse gevaarlijke aandoeningen. Maar dankzij onze zeer ervaren dierenarts heeft hij alles overleeft . Daar hing wel een behoorlijk prijskaartje aan en godzijdank Petplan, met zijn prima verzekering hebben wij het kunnen dragen. Anders had hij nu niet meer geleefd . Dank Petplan!!! Onze vriend is nog bij ons.
Ook typisch weer zo'n verzekering waar veel haken en ogen aan zitten, en dan doel ik met name op de uitkeringen die worden gedaan. De voorwaarden zijn zodanig dichtgetimmerd dat je een relatief kleine uitkering krijgt, ondanks dat ik voor het Totaalpakket van Petplan heb gekozen. Ik overweeg de verzekering per eerst mogelijke datum op te zeggen, en ga hier zeker geen reclame voor maken.
Afhandeling kan sneller. Bij Proteq katzekering krijg ik binnen 5 dagen uitbetaald. Het declaratieformulier op de website werkt niet. Thuis en op het werk werkt het niet. Diverse malen aangegeven maar probleem blijft
Toen ik 10 geleden deze verzekering aanging was ik zeer tevreden over de vergoedingen. Als ik van bijna 1200 euro aan rekeningen maar 650 euro vergoed krijg met een jaar premie van 250 euro vraag ik me af waarom ik een verzekering heb. Ik zou deze verzekering dus zeker niet meer aanbevelen om basis van de vergoedingen. De medewerkers zijn verder wel heel vriendelijk en de etc
Een goede vergoeding en snel afgewerkt , binnen een maand geregeld
Het indienen gaat niet altijd goed wij hebben het nu al twee keer opnieuw moeten doen en hebben nu na een week indienen nog steeds het geld niet retour ontvangen.
Goede afwikkeling van de declaratie maar teleurgesteld ivm het feit dat de castratie niet vergoed werd. In dit geval was het geen voorzorg maar acute noodzaak omdat de prostaat vergroot was! Wilt u een of ander nog even nakijken of dit vergoed kan worden?? Bij voorbaat dank Els Overbosch
ieder jaar meer betalen voor een pakket dat steeds verder uitgedund wordt, nog even en je krijgt niks meer vergoed, begint op de ziektekostenverzekering van mensen te lijken. het is dat de honden al 7 zijn anders zou ik overstappen of opzeggen. bij een nieuwe hond in ieder geval geen petplan meer
Hallo mensen als ik jullie was zou ik petplan geen verzekering afsluiten het zijn een stel amateurs die daar zitten je mag alleen betalen alles wat bij hen op de site staat klopt voor geen meter
Zou makkelijker zijn als de dierenarts de rekening in kan dienen zoals dat voorheen ook ging. Nu moet je het voorschieten en zijn toch grote bedragen soms.
vind het jammer voor het bedrag dat je iedere maand betaald weinig vergoeding krijg voor de behandelingen die je voor je hond hebt hond moet op een speciaal voeding voor de darmen maar krijg je geen vergoeding voor inentingen erg belangrijk anders kan de hond ziek worden worden ook niet vergoed alleen als je het duurste pakket doet krijg je een kleine vergoeding en vind dat pakket echt te duur dat is helaas wel jammer
Altijd snelle afhandeling van declaraties, snelle reactie op vragen die per email worden gesteld. Super Service! Ga zo door Petplan!!
Mijn reactie van NEE betekent niet dat ik niet tevreden ben met de afwikkeling van kosten. Mijn ontevredenheid betreft de sterilisatie/castratieverzekering die elk jaar weer in de verzekering meegerekend wordt. Mijn idee is om een keus te maken: wel of niet sterilisatie/castratie in het pakket. Onze hond is inmiddels 6 jaar en heb dus de sterilisatie, via de premie, al ruimschoots betaald. Een verzekering dient toch voor kosten die nog moeten komen en niet voor kosten die voor deze hond niet meer relevant zijn. Ik heb PET PLAN al eens eerder hier op gewezen. Het lijkt mij dat u hier iets aan moet doen. Zou u zo vriendelijk willen zijn hierop te reageren
Het duurt een week voordat je bericht krijgt, en dan nog 10 werkdagen wachten voordat je uitbetaald krijgt. 3 weken vind ik erg lang gezien ik alles digitaal aanlever. Voor de rest is alles duidelijk. mvg
ik heb petplan in 2012 afgesloten voor mijn jack russel, ik heb toen bewust gekozen voor deze verzekering omdat hier de kosten gelijk gedeclareerd werden naar de verzekering toe. helaas bleek al snel dat de kliniek waar ik mijn hondje breng niet declareert terwijl hij wel in de lijst staat op de website... waardoor ik nu bijna 50 euro betaal voor een verzekering die ik elders kan krijgen voor 25, plus het feit dat het lang duurt voor je reactie krijgt op de declaratie, en daarna nog een tijd voor het eindelijk op je rekening is bijgestort. Daarom ben ik zodra het mogelijk is gelijk weg bij deze verzekering en ga elders een goedkopere verzekering nemen, waar er wel snel gereageerd wordt. en niet wordt gezegd dat er direct gedeclareerd wordt terwijl dit niet zo is.
Fijn contact met klantenservice vriendelijk en heel begripvol.
Vlotte afhandeling, heldere informatie, klantgericht
Goede verzekering.snelle uitbetaling vaak binnen 2 weken.
geweldig snelle afwikkeling goed bereikbaar deskundige aanwezig ben ozo blij met petplan heb een Maincoon van 8 mnd die in een spiraal zit en vh een in het ander valt nu kan ik erop vertrouwen dat ik hem goede zorg kan bieden helaas moet ik het voorschieten omdat mijn DA dat zo heeft geregeld
Ben tevreden over de communicatie, de snelheid van afhandelen en de hoogte van de vergoedingen van Petplan. Natuurlijk hoop ik dat mijn langhaarpoes zo min mogelijk een dierenarts nodig heeft, mede omdat je kleine storingen door ervaring zelf kunt oplossen. Maar het is een veilig gevoel dat ze verzekerd is.
Betalingsafhandeling mag wel wat sneller uitgevoerd worden.
Het wordt je onnodig moeilijk gemaakt. Ik heb een zwaar autogeluk gehad en het telkenmale vrienden vragen om het voor mij te doen. telkens worden dingen gevraagd die allang bij jullie bekend zijn
Nooit geen problemen gehad en binnen een korte tijd ook het geld weer overgemaakt door petplan
Ik ben zeer tevreden als nieuwe klant! Zowel over de informatie als de communicatie via de mail.
Snelle en deskundige afhandeling van de rekeningen. Petplan informeert over iedere stap in dit proces. Dat is fijn als de hond af en toe een pechvogel is....
Ik ben heel blij dat ik mijn 2 honden bij Petplan heb verzekerd. Altijd goede en snelle verwerking van declaraties en altijd duidelijke telefonische uitleg. Ik raad iedereen aan zijn huisdieren bij Petplan te verzekeren.
De ervaring met uw bedrijf zijn ok, ware het niet dat de afgelopen jaren de vergoedingen flink zijn teruggeschroefd tenzij ik een andere pakket afsluit dat maar liefst 10 per maand meer kost!
communicatie en afwikkeling declaratie gaan prima
Ik ben zeer tevreden . heb als eens Petplan aangereclemedeerd
Jammer dat het pakket is uitgekleed sedert laatste paar jaar terwijl premie fors is gestegen. In brief mis ik (telkens) de datum waarop een vergoeding zal worden uitbetaald.
klantenservice tel prima denken en helpen mee vragen schriftelijk worden keurig en vlot afgehandeld ik ben uitermate tevreden en raad een ieder uw verzekering aan
Op de website kan niet via 'online declareren' worden ingediend. Dit kan wel maar lukt alleen via een omweg. Het is omslachtiger geworden sedert het moment dat onze dierenarts niet meer rechtstreeks bij u kan indienen.
Bij iedere administratieve klus verwacht ik veel frustratie, wachttijd, onduidelijkheid en onnodige documenten. Alleen is het bij PetPlan nooit voor me zo geweest, en mijn bonnen on-line indienen is eenvoudig. Er wordt altijd snel gereageerd en, als er iets niet werkt (b.v. website had even een probleemtje) word ik direct per chat geholpen, en dit op een heel aangenaam en humaan manier. Verder krijg ik altijd waar ik denk dat ik recht op heb, en moet ik niet klagen/achterjagen om mijn geld terug te krijgen.
Snelle en correcte afwikkeling van de declaratie
Over de wijze waarop onze weggelopen/vermiste kat Jelle met terugwerkende kracht uit de verzekering is genomen zijn wij heel erg tevreden.
staan je goed te woord geven advies wikkelen zaken snel en prettig af
Ik vind petPlan een fijne verzekering maar vind het uitbetalen te lang duren.
Ondanks het een van de duurdere verzekeringen is, ben ik er heel erg blij mee, alleen hoop ik de volgende keer dat de dierenarts zelf de rekening in kan dienen, dat scheelt veel werk.
Declatatie ingediend via computer en gelijk bericht dat het aangekomen was en in behandeling werd genomen. Na ongeveer 2 weken bericht en overzicht van het bedrag dat op mijn rekening gestort wordt. Prima service en ik heb een uitgebreide verzekering voor de hond daar ben ik erg blij mee, zeker met deze hond nogal wat vervelende ongemakken.
Ik vind het een goede dieren verzekering zou hem zeker aanbevelen goede en snelle afhandeling ben heel tevreden .
Tot nu toe zeer goede ervaring met Petplan. Declaraties worden zeer snel in behandeling genomen. Als ik een verbeterpunt mag noemen: persoonlijk zou ik het handiger vinden om een account aan te kunnen maken, waardoor ik met mijn inlogcode online mijn gegevens terug kan zien. Nu bewaar ik de gegevens in een mailbox en op papier. Verder alles prima.
Goede ervaringen, wordt altijd netjes en snel gedeclareerd.
Omdat ik een verzekering heb kan ik altijd naar de dierenarts als nodig en ik betaal dan wel het hele jaar door maar hoef niet tussendoor enorme bedragen te betalen die ik niet altijd zou kunnen opbrengen normaal gesproken. Mogelijk hoef ik deze enkel voor te schieten dus ik kan zo de optimale beste zorg bieden voor mijn kat. Om deze reden beveel ik het ook iedereen aan die een huisdier heeft.
helder en duidelijk beleid mbt vergoedingen. altijd correct omschreven wat ik vergoed krijg. geen onduidelijkheden. snel overgemaakt.
Vriendelijk,Snel. Jammer alleen dat je bij het afhalen van een pilletje een eigen bijdrage moet betalen.
Tot nu toe tevreden , belangrijkste als dierenvriend een zorg minder .
jammer dat de verzekering niet meedenkt. door bijv mijn vrije verkoopmedicijn welke wel op advies van de dierenarts aangeschaft en verstrekt is deels te vergoeden. door het gebruik van dit middel worden wrschl hogere kosten voorkomen. tevens was het systeem waarbij de factuur achteraf betaald kon worden tegen redelijke kosten voor ons een reden om voor petplan te kiezen. dit is inmiddels niet meer aantrekkelijk helaas.
Een goede en makkelijke website voor declaratie. En een nette antwoordservice en afhandeling van de declaratie. Dit is voor ons gewoon een prima verzekering voor onze kat. M.v.G. D.Laven
Goede verzekering met klantvriendelijke procedures. Snelle betaling van declaraties.
Declaratie wordt netjes volgens de voorwaarden afgehandeld.
tot nu toe geen klachten dit was de eerst declaratie goed afgewerkt en snel dankjewel voor de goede service
Wederom een vlotte, duidelijke reactie. En online declaratie indienen gaat vlot, zeker met een digitale factuur van de dierenarts.
Ik vind niet dat ik zoveel zelf moet betalen volgens mijn polisvoorwaarden krijg ik 80% vergoed en moet ik 20 % zelf betalen. Nu ga ik bijna de helft zelf betalen .schandalig
Blij verrast met hoogte vergoeding (elke keer weer een verrassing ). Zeer aangenaam verrast met de snelheid van behandeling! Het online invullen is wel spannend: er worden bij verschillende stappen gegevens verzonden, terwijl ik nog niet klaar ben: nu weet ik dat het niet fout gaat, maar dat kan duidelijker.
positief, goede info en snelle afwikkeling na indienen nota.
Snelle en correcte afhandeling van de declaratie.
Het is voor het eerst dat wij een declaratie hebben ingediend voor ons hondje. Moet zeggen dat de afhandeling ik erg prettig vond. Precies volgens afspraak waar ik heb voor gekozen is het afgehandeld. Bedankt.
Goede ervaring. Snelle afhandeling na makkelijk in te dienen declaratie via de website.
Declaraties worden binnen de gestelde termijn van 2 weken afgehandeld. Als je sneller je geld terug wil dan kan je even bellen, vaak nemen ze het dan de volgende dag in behandeling. Rekening indienen via de dierenarts doet mijn dierenarts helaas niet aan waardoor ik wel alles moet voorschieten. Vergoedingen zijn summier, vooals consult en onderzoeken waar je het meest voor gaat worden in de basis maar 50% vergoed. Ik zou zelf niet voor petplan hebben gekozen als mijn kat niet ziek was geworden in de maand gratis verzekering en overstappen dus niet zo makkelijk kan, voornamelijk vanwege de vergoedingen.
Geven een goede dekking voor de medische zorg vorr je huisdier
Makkelijk en overzichtelijk declaratie indienen via de site. Het is even zoeken naar de vergoedingen op de site/in de polis. Verder zeer tevreden!
Tot nog toe erg tevreden over PetPlan, we krijgen vaak informatie die we net nodig hebben. Erg tevreden.
Makkelijk in te dienen en zeer snelle afhandeling
Alle decleraties werden zonder problemen binnen 14dgn verwerkt
Makkelijk te declareren dmv een scan. Nooit problemen gehad voor de rest. Prima verzekering
Tot op heden zijn mijn ervaringen zeker positief. Het enige wat beter zou kunnen is de helderheid omtrent de totstandkoming van de vergoedingsbedragen. O.a. wat betreft de eigen bijdrage.
Het feit dat geen verzendkosten voor medicijnen wordt vergoed is kruidenierspolitiek. De dierenarts brengt geen consult in rekening terwijl hij wel telefonisch door mij geconsulteerd is.
Ik heb een verzekering welke 50% van de kosten dekt volgens de website en mijn polis. Ik keek er van op dat er ook nog eens 17,50 wordt ingehouden voor eigen risico!! In feite krijg ik dus nog geen 38% vergoed en dat was dus wel even slikken. Jammer dat men hier niet duidelijker over is.
Het lukt mij steeds niet via de scan op de printer doorzending van declaraties tot stand te brengen.
Jammergenoeg geen eigen inlog om je declaraties in te zien e.d.
met dank voor jullie medeleven bij het inslapen van bodhi en met vriendelijke groet, mathilde kruse-van geffen
Er word niet gereageert op mail, echter bij openbaar gemopper op socialmedia kan er ineens wel gereageert worden
De verandering van declareren vind ik erg omslachtig geworden vandaar een 5. Voorheen diende de dierenarts de rekening bij petplan in en die schreven het deel van de rekening dat voor mijn kosten was van mijn rekening af en daarmee was de zaak afgehandeld .Zoals gezegd nu moet ik eerst de rekening bij de dieren arts voldoen vervolgens bij petplan declareren die mij dan weer het bedrag terug stort, dat vind ik een slechte verandering van betalen .En dat zoals ik heb begrepen voor een of twee euro administratie kosten!.Had dat dan verdeeld een euro voor de dierenarts een euro voor petplan en een euro voor de client,ik had er wel een euro voor over om de oude manier gehandhaafd te houden . Vriendelijke Groet Rinus en Bear
Ruim 7 jaar geleden heb ik voor mijn hond een verzekering afgesloten bij Petplan. In het begin was dit naar volle tevredenheid, inmiddels is het tegenovergestelde het geval. Ieder jaar betaal ik meer en veranderen de voorwaarden op een voor mij nadelige manier. Kortom ik betaal steeds meer en steeds meer zelf, nog even en het loont niet meer de moeite om een verzekering af te sluiten, of misschien is dat punt zelfs al wel bereikt. Na het online declareren van een nota heb ik contact opgenomen omdat het enkel en alleen afhalen van medicatie aan de balie bij de dierenarts mij € 17.90 kostte. Dit kwam mij vreemd voor. Dus gebeld en het bleek geen foutje. Maar werd mij verzekerd, in augustus 2016 zou dat veranderen en er zou nog een wijziging komen. Er zou nog maar 80% van de medicatie worden vergoed. In september 2016 heb ik mijn dierenarts bezocht in verband met een eventueel nieuw medicijn voor zijn huidklachten. Deze medicatie kost het nodige maar het gaat om het welzijn van mijn hond, en daarnaast dacht ik, ik ben hier voor verzekerd dus betaal "maar" 20% zelf, het fijne van je hond verzekeren. Wat schetst mijn verbazing. Na het indienen van de nota werd er 50% vergoed. Wederom telefonisch contact opgenomen met Petplan en daar werd mij verteld dat huid- en knieklachten maar voor 50% werden vergoed. Toen ik de opmerking plaatste dat het zo langzamerhand niet meer de moeite waard is om verzekerd te zijn werd mij letterlijk gezegd: "als ik zo zie wat uw hond allemaal mankeert mag u blij zijn dat hij verzekerd is". Vervolgens werd er niet meer naar mij geluisterd, dwars door mij heen gepraat en werd mij alleen nog mede gedeeld dat de desbetreffende medicatie erg duur is. Ja, is dat niet waarom ik verzekerd ben en al ruim 7 jaar maandelijks betaal? De medewerkster die mij te woord stond reageerde alsof ze het uit eigen zak moest betalen. Ik vind het schofterig hoe ik behandeld wordt en in de toekomst zou ik zeker geen verzekering meer afsluiten bij Petplan.
Ge achter verzekerings- maatschappij. Ik betaal over de vierhonderd euro per jaar. Ik heb dit jaar voor het eest gebruik moeten maken van mijn van jullie. En nu krijg ik maar zo weinig vergoed, van jullie. Ik leef van een klein pensioentje. Willen julie mijn hier even over opbellen en uitleggen SVP 0267506905.Met vriendelijke groeten M>D HAVE KRANENBROEK
Onwijs vriendelijk zijn jullie! Ik heb een kattenverzekering afgesloten, en kreeg een super leuk welkomscadeau! Voor mijn lieve poezenkind! Onwijs bedankt! Erg leuk.
Ik ben zeer tevreden! Jullie doen wat je belooft, binnen veertien dagen.
Een dure verzekering voor een gezond dier maar zeker de moeite waard als het dier ziek is we krijgen heel veel uitbetaalt en hadden did zonder verzekering nooit kunnen volhouden! Alleen jammer dat er bijna geen dierenartsen meer zijn die de declaratie voor ons indienen.
Goede en vlotte afwikkeling van de ingediende declaratie
Ben tevreden en heb petplan aangeraden aan vrienden die nu ook verzekerd zijn bij petplan. Goede afhandeling en redelijk snelle uitbetaling.
Ik ben zeer tevreden,vooral toen mijn kat vergiftigd was hebben jullie waanzinnig goed geholpen, declaraties worden goed en snel verwerkt .ik mis alleen nog een inlogpagina voor pet plan.
Afhandelingen worden keurig gedaan, alleen snap ik niet dat de vergoedingen steeds minder worden , waarom dit is. Heb een bijstandsuitkering en mijn beetje vakantiegeld gaat helemaal op aan de verzekeringen van de honden. Maar de vergoedingen worden steeds minder zodat ik niet weet hoe het straks nog moet.
De website is zeer ontoegankelijk voor blinden, al meerdere malen aangegeven. na twee jaar is hier nog geen enkele verandering in aangebracht. Verzekering is duur ten opzichten van de vergoeding. De website is zeer ontoegankelijk voor blinden, al meerdere malen en aangegeven. Verzekering is duur ten opzichten van de vergoeding.
Makkelijk om online te declareren en prima afwerking! Kortom......tevreden klant.
Ik vind dat deze declaratie super snel in behandeling is genomen echt super!
Bandit heeft zijn pootje gebroken en we hadden een maand gratis verzekering van de dierenarts. Referenties gelezen en veel negatieve geluiden gehoord over pet plan. Daarom zeer tevreden dat dit toch allemaal vergoed werd door pet plan ( operatie en spoedarts) we gaan bandit dan ook meteen verzekeren bij jullie.
vindt de uitbetaling van de declaraties veel te lang duren
Betaal me elk jaar scheel, maar krijg niets vergoed...Al 3 x een declaratie gedaan en elke keer weer geen vergoeding. Zo gauw het kan zeg ik het op, en stap ik over op wel een goede verzekering. Had ik maar eerder navraag gedaan, want hoor alleen maar negatieve geluiden over petplan
Goed geregeld,jammer dat weinig duidelijkheid is voor frontlinie vergoeding van verzekering
Mijn ervaring met Petplan is uiterst positief. Altijd een vlotte en correcte afhandeling,
Ooit sloot ik een hondenverzekering bij jullie af omdat de nota direct door de dierenarts naar jullie werd verzonden, ik kreeg vervolgens de restnota. Nu moet ik alle kosten voorschieten, wat een enorm probleem is met een klein inkomen. Ik ben niet blij met deze wijziging.Een andere maatschappij kiezen is geen optie: een vijf jaar oude hond verzekeren is te duur!
Jullie zijn erg snel met beantwoorden ik ben zeer blij met petplan
Veel te duur, Bij deze hoeft deze verzekering niet verlengd te worden
Jammer genoeg is deze declaratie goed gegaan. Vorig jaar heb ik preventiedeclaratie niet gehad. De verzekering is dan ook na een vijfjarig contract jammer genoeg beeindigt.
Word netjes te woord gestaan nette afwikkeling ik beveel mensen petplan aan omdat het en hele goede verzekering is
je moet erg goed de bijzondere voorwaarden en de uitsluitsels bekijken want petplan heeft altijd wel een mogelijkheid om onder een vergoeding uit te komen
Bij een vorige verzekeraar had ik alleen maar problemen. Met Petplan heb ik (sinds ± 8 jaar) alleen maar goede ervaringen. Aan de tel. altijd vriendelijk personeel en de declaraties worden snel en correct afgehandeld. Ben een zeer tevreden klant.
positief dat ik bericht krijg dat de per post verzonden declaraties bij jullie ontvangen zijn, en de snelle afhandeling hiervan.
Ik heb de verzekering nog te kort om een goed oordeel te geven, maar de tot nu opgedane ervaring met Petplan is positief.
Het is jammer dat je, ondanks een verzekering, bij de dierenarts de volledige nota moet betalen en pas achteraf kan declareren, kost dus premie per maan, nota dierenarts en achteraf krijg je het pas terug. Een reden voor ons om nog een goed na te denken over een verzekering, kan beter zelf sparen.
Prima ervaring met petplan wij zijn blij dat de rekeningen vlot verder afgewerkt Zeker toen onze hond en levensbedreigende operatie moest ondergaan
Declaratie eerst foutief ingediend .Mijn onwetendheid 2 dagen later opnieuw geprobeerd en het systeem werkte perfect .Op verstuurde declaratieformulier waren 5 nota's vermeld.Specificatie uitkering ontvangen .Slechts 2 nota's verwerkt .Zelf gebeld .Prima reactie en binnen het uur aanvullende nota ontvangen .Uiterst correct , Bedankt.
Ik maak veel gebruik van de verzekering en ben ontzettend tevreden met de afhandelingen meestal heb ik het al weer binnen 10 dan na indiening op mijn rekening staan. Echt TOP!
Ik heb nog nooit telefonisch contact gehad met Petplan tot op heden, maar moest iets invullen, eigenlijk zou er n.v.t. moeten staan. Ik vind het nog altijd veel wat ik zelf moet betalen ondanks de best dure jaarlijkse verzekering. Het wordt wel correct afgehandeld en het is fijn dat dat per mail kan.
Vroeger declareerde mijn dierenarts Stad en Land rechtstreeks bij Petplan. Tegenwoordig doet mijn dierenarts dat niet meer. Dat was juist een prettig voordeel van Petplan en ik ervaar dat als bijzonder onplezierig
De declaraties zijn gemakkelijk te versturen. De info over de vergoeding is duidelijk. Afhandeling gebeurd op een nette termijn. Dik tevreden over Pet Plan
Erg fijn dat het er is. Fijn dat we hem toen voor 5 jaar hebben afgesloten. Jammer dat dit niet meer mogelijk is nadat ons termijn stopt. Erg vriendelijke mensen en goede service. Krijgt snel te horen wat er vergoed wordt met duidelijke uitleg.
Enige minpuntje is dat je maar één bestand kan bijvoegen, bij declareren via de website. Nogal lastig als je een tweeledige rekening hebt gekregen van de dierenarts ;)
nooit discussies over declaraties en draag dit ook uit naar mensen die zeggen dat jullie dit niet doen. Ik ben ronduit dik tevreden over afhandeling. Nog steeds vind ik t jammer dat jullie adverteren dat t via dierenarts gedeclareerd wordt en de onze doet dit dus niet omdat jullie extra kosten rekenen. Zijn wij dus beetje dupe van.
Helaas al meerdere keren moeten declareren, maar altijd een snelle afhandeling. Ben blij dat mijn dieren verzekerd zijn.
De vergoeding is in verhouding net de maandelijkse kosten zeer teleurstellend. De inleg zelf sparen per maand levert veel meer rendement op. Aan de telefoon werd verteld dat 80% werd vergoed maar blijkbaar wordt er nog meer ingehouden naast het vrijwillige eigen risico. Informatie was in ieder geval niet duidelijk.
De geautomatiseerde call betreffende de betalingsverplichting was niet prettig.
Niet klantvriendelijk. Steeds lastiger geld terug te krijgen
Ik heb de hond laten verzekeren tegen onverwachte gebeurtenissen. Mijn hond hand ontzettende jeuk aan de staart en heeft hiervoor een vaccinatie gekregen en een spray. Dit wordt nu door Petplan gezien als een vaccinatieconsult en niet vergoed. Waarom ben ik in godsnaam verzekerd? Waardeloos !!
Je kunt je dier net zo goed niet verzekeren, we betalen heel veel geld per jaar, zonde.
Ik vind de afwikkeling na indienen erg lang duren. 14 dagen na indienen factuur een mail. En dan binnen 10 dagen daarna uitbetaling. Vind het ook bijzonder dat bij preventieve zorg het consult niet word vergoed. Als je niet inent en daaruit komen ziektekosten word dit wel gedeeltelijk vergoed.
ben zoooooooo blij met de verzekeringen van mijn katten,het heeft het leven van swieber gered na de bloedtransfusie die ik anders nooit had kunnen betalen .en alle andere dingen natuurlijk ook het hele jaar al ellende met giardia bij de anderen .hoop dat het nu eens beter met ze gaat.
Would be nice if the website would be in english. Also the online declaration is a bit strange experience. Needs improvement.
De vergoedingen zijn duidelijk te vinden op de site, het online declareren is een beetje omslachtig, het zou handig zijn om meerdere facturen in 1 handeling te kunnen uploaden maar het werkt op zich wel handig en duidelijk.
Al 6 jaar ben ik een tevreden klant. Onze hond hebben we vanaf het begin gelijk volledig verzekert bij Petplan. Ondanks dat ik zelf iets fout had gedaan vorig jaar heeft Petplan bij coulance mijn hoge nota alsnog naar mij uitgekeerd. Echt een pluim voor dit gebaar.
Duidelijke en heldere communicatie. Beloftes worden nagekomen en de declataties worden snel en correct afgehandeld.
voor uit gebreide verzekering kun je maar weinig declaren
Mijn labrador is inmiddels 10 jaar in die 10 jaar is de jaarpremie bijna verdubbeld, helaas werd mijn hond recent behoorlijk ziek tijdens mijn vakantie. Ik betaal per maand ca 25,- premie (€ 300,- op jaarbasis). van de ingediende rekening van € 177,- wordt 40% ingehouden op grond van gedeeltelijke vergoeding/eigen bijdrage !! U kunt zich voorstellen dat ik hier alles behalve content mee ben en het jammer vind dat ik deze verzekering destijds ben aangegaan (een spaarpotje van gemiddeld 200,- over 10 jaar zou een betere zet geweest zijn om zo de onverwachte onkosten van min trouwe viervoeter op te vangen). U begrijpt dat ik op basis van deze inhoudingen welke ten tijde van het afsluiten niet werden gehanteerd deze verzekering NIET zal aanbevelen aan vrienden/kennissen.
Vergoeding is aangepast. Ineens krijg je minder vergoed. Dit is niet doorgegeven en kwam ik toevallig achter toen ik na 6 jaar verzekerd te zijn ineens maar de helft terug kreeg. Daarbij krijg ik nooit een nieuw polisblad. Daar vind ik de polis veel te duur voor en ga hem daarom ook opzeggen. Ook vind ik dit heeeel ouderwets dat je het opzeggen alleen schriftelijk kan en niet via mail. Wij leven tenslotte in 2016.
Het bedrag waar we recht op hebben via de verzekering, wordt keurig afgehandeld.
netjes en correct geholpen en beleefd te woord gestaan zeer tevreden
Zeer adequate afwikkeling van een online declaratie waarbij iets (technies) misging.
Ondanks het feit dat enkele mensen mij in mijn omgeving het belachelijk vonden dat ik een dergelijke bezegeling afsloot ben ik blij dat ik de keuze toch heb gemaakt . Je hebt een morele verantwoordelijk t.o.v.je huisdier en en dergelijke verzekering hoort erbij.
Ik heb ooit mijn hond bij jullie verzekerd en daarom ook Bobbie bij jullie verzekerd omdat ik weet dat jullie hart voor dieren hebben. Dus ben zeer tevreden over jullie diensten. Met vriendelijke groet, D.J.D. Hofland
Was voor ons even nieuw een verzekering voor ons huisdier.Erg goede behandeling als we vragen hebben over een declaratie pima uitleg.
Ik merk dat de premie jaarlijks omhoog gaat terwijl de vergoedingen naar beneden gaan.
Ik ben nu ruim 6 jaar klant maar moet wel zeggen dat ik het ontzettend jammer vindt dat de dierenartsen niet meer zelf de rekeningen rechtstreeks doorsturen. Dit was juist waarom ik bij jullie klant ben geworden. Ook valt mij op dat de vergoedingen minder zijn geworden. Toen ik het eerste jaar klant was en alles met nu vergelijk ben ik minder tevreden.
waar vroeger gelijk door de dierenarts rechtstreeks gedeclareerd kon worden bij petplan moet je nu een eeuwigheid wachten totdat je het bedrag, dat je gedeclareerd hebt, op je rekening gestort krijgt!!! Hetgeen er vergoed wordt, in de basis verzekering is zo minimaal dat ik overweeg om voor alle 3 mijn honden de verzekering op te zeggen! Bij deze wil ik dat dus doen!
Correctie op vorige enquete want er zit netjes een bijlage bij waarin staat beschreven wat er vergoed wordt. Dit helaas niet eerder gezien.
Alleen de duur van uitbetalen duurt te lang en er wordt niet omschreven wat er vergoed wordt waardoor je dit als klant zelf nog moet gaan doen, dit zou wel een beter service zijn.
prima afhandeling rekeningen ook telefonisch goed bereikbaar
De vergoeding wordt ieder jaar minder op het pakket wat ik op deze hond vanaf haar leeftijd 8 weken heb afgesloten. Ga dan ook jongere honden in onze huishouding voortaan elders verzekeren. Ook de nieuwe eigenaren van onze fokprducten zal ik petplan niet meer aanbevelen.
Wij zijn erg tevreden over Pet plan. Je word altijd goed te woord gestaan en het declareren is zo gedaan.
Ik beveel Petplan aan omdat het via de dierenarts gedeclareerd wordt . Veel mensen vinden dat fijn omdat je dan gelijk met je huisdier naar de dierenarts kan gaan bij onverwacht ernstige ziekte of trauma zonder dat je hoef te kijken of het op je bank staat . Nu moest ik eerst pinnen en dan declareren. Jammer
Hele goede service omtrent uitbetaling en soms telefonisch advies. Ook het op de hoogte houden van evt veranderingen in de polis is duidelijk
Snelle afwikkeling van declaraties. Mijn volgende hond verzeker ik ook weer bij jullie.
Ik ben zeer tevreden over Petplan Vind alleen de 0900 nr zeer klant onvriendelijk
Ik vind het een goede manier om verzekerd te zijn, Wat ons betreft krijgen jullie een 8 voor de service.
Ik had vorige maandag 22-8 gevraagd mijn declaratie met spoed te behandelen. Een medewerkster zette dat in het systeem, maar na een week was er nog steeds niet gereageerd. In het voorjaar had ik een positieve ervaring en was het binnen 2 dagen geregeld. Toen ik van ochtend een verzoek via e-mail stuurde, werd ik vervolgens gebeld en gemaild. De nota was nog niet ontvangen. Vreemd. Ik had overigens de nota ingediend als nieuwe klant, omdat het niet lukte via het programma voor bestaande klanten. Toen ik daar over belde, vond men de nota toch in het systeem en is alles vandaag nog afgewerkt. Fijn dat jullie zo snel op mijn e-mail hebben gereageerd en alsnog meteen de nota hebben vergoed.
Gewoon goede service, weten waar ze mee bezig zijn.
De enige opmerking die ik wil plaatsen is dat ik het jammer vind dat de declaraties niet meer via mijn dierenkliniek gaan en het dus eerst zelf moet betalen. Voor de rest ben ik er tevreden.
geachte directeur, ik vind het onbegrijpelijk dat als ik 422 euro premie betaal voor een PLUSPAKKET en ik voor de eerste maal dit jaar naar de dierenarts ga voor controle en een injectie dat mijn nota wordt afgewezen ????? Graag wil ik van U weten of ik de verzekering kan opzeggen per direkt met teruggave van mij reeds vooruit betaalde premie omdat ik wil overstappen naar een andere verzekering die dit wel vergoed. Ik wil weten of ik 10/12 terug krijg van mijn premie aangezien we pas 7 weken verder zijn Ben 6 jaar heel tevreden zijn geweest over Petplan vind ik dit echt te gek voor woorden dat ik nu ook al mijn consulten en injecties moet betalen
duidelijke omschrijving op website en vlotte betaling.
Alles wort keurig afgehandeld volgens de polis voorwaarden
Prima, wel hoge eigen bijdrage, maar inherent hieraan dus een iets lagere premie.
Mijn ervaring is dat de afwikkeling van declaraties prima verloopt. Ik vind de verzekering vrij duur. Mijn dochter heeft een verzekering die goedkoper is en meer dekt! Wat ik ook vervelend vind is dat ik zelf bij de DA moet betalen en daarna moet declareren.
Ik vind de afwikkeling te lang duren. Eerst moet je twee weken wachten tot je declaratie in behandeling wordt genomen. Vervolgens moet je nog eens 10 dagen wachten op het uit te keren geld. Dat is bij elkaar bijna een maand. Als je onverwacht hele hoge kosten hebt waarbij je wel recht hebt op vergoeding dan duurt dit voor mij te lang.
Declaraties zijn simpel online in te dienen, de verwerking daarvan gebeurt zoals beloofd altijd binnen 14 dagen. Kortom: eenvoudig en snel
Ik heb vanaf het begin alleen maar erg goede ervaringen.
Effectief, klantgericht, informatief en inlevend naar de situatie van mijn huisdier
Fijn dat ik een dierenverzekering heb. Alleen duurt het soms wat lang voordat ik een bericht krijg of ik een vergoeding krijg. Dat mag best wat sneller. Twee weken vind ik lang.
Ben zeer tevreden. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Super. Nu maar hopen dat de verzekering niet duurder gaat worden...
Helaas moest ik een declaratie sturen. Dit via webside gedaan. Erg makkelijke en duidelijk. Echter de afhandeling van de declaratie heeft 17 dagen geduurd. In de tussentijd geen bericht over deze vertraging. Als er een reden was en deze zou worden gecommuniceerd geen probleem, echter ik heb tot 3 x toe moeten bellen en kreeg te horen dat ik zou worden teruggebeld. Dit gebeurde tot 2 x toe niet. Vandaag 17 aug bevestiging dat de declaratie is afgehandeld, maar dat hij per post verstuurd was ipv de aangegeven afhandeling per mail.. helaas..
IK vind alleen dat je vrij lang op je geld moet wachten nadat je de bevestiging krijgt van hoeveel je terug krijgt Duurt meestal ruim een week en daar baal ik behoorlijk van Er staat 10 dagen wat ik niet fijn vind
prima en snelle afhandeling,lekker makkelijk online. een dag later al een email terug gekregen.
Te veel premie in verhouding tot de vergoedingen ik moet nu toch nog de helft van de consulten en alle onderzoeken betalen en dan nog 20% eigen risico en ik betaal 24 Euro in de maand schandalig zal zo snel mogelijk mijn verzekering opzeggen en die 24 Euro sparen hij heeft in 6 jaar bijna niks gehad aan kosten dat gaf ik veel geld over kunnen hebben nu een de rekening vol kunnen betalen Dus de laatste vergoeding betaal ik 25% zelf . 15 Euro per rekening vind ik goed zoals het was maar dit is schandalig .
Uiterst zéér tevreden over de service van Petplan! Ga zo door.
Ik vind 50% eigen bijdrage voor een consult teveel. Betaal al iedere maand een fiks bedrag voor de premie. Ik begreep dat dit in 2013 is ingegaan. Ik durf het niet op te zeggen daar mijn hond nu wat ouder is maar eigenlijk kan ik het geld niet missen. Verder ben ik goed te woord gestaan en het personeel is vriendelijk en goed te begrijpen.
Gemakkelijke en snelle manier om je declaraties in te dienen. De afwikkeling vindt ik voldoende snel.
Ik dien de declaratie schriftelijk in, en krijg via de mail direct gehoor dat zij er mee bezig zijn.Een paar dagen later verneem ik dan hoeveel ik terugkrijg.Dus alles gaat vrij snel.
op 1 na alles een 10 bij afwikkeling declaratie hoop ik dat bij elke dierenarts weer gewoon direct de factuur intern kan worden doorgestuurd. door kosten doet mijn dierenarts dit niet meer.
De teruggave van declaraties duurt veel te lang. Dit duurt Minimaal 3 weken.
Vind het niet altijd makkelijk om via de website 'n declaratie in te dienen,zou wat makkelijker moeten gaan.
Ik beveel petplan zeer zeker aan. Goede service!
Naar aanleiding van mijn telefonisch bezwaar tegen de vergoeding van mijn via de website ingediende declaratie wil ik mijn beoordeling graag aanpassen, zoals ook PetPlan heeft gedaan met mijn nota's. PetPlan heeft alles opnieuw bekeken en correcties aangebracht, waardoor ik ruim E 1000 meer terug krijg dan in eerst instantie het geval was. Dat PetPlan luistert naar gerechtvaardigde klachten van haar klanten en op een genomen beoordeling durft terug te komen, verdient een dikke pluim! Daarom trek ik mijn vorige review in en durf ik PetPlan weer met een gerust hart aan te bevelen. PetPlan hanteert strikte regels, die nog wel eens veranderen, maar is uiteindelijk wel rechtvaardig.
In eerste instantie kon ik mijn declaratie niet online indienen, omdat om de een of andere onduidelijke reden mijn gegevens (polisnr. en relatie nummer) geen verzekering bij Petplan tevoorschijn toverden. Telefonisch contact gezocht en medewerker heeft toen probleem opgelost en kon ik declaratie probleemloos indienen. Naar tevredenheid afgehandeld. )
Ik hoor recentelijk heel veel klachten over petplan, zeker de verzekering van een franse bulldog is vaak negatief in het nieuws. Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit zelf nog niet ervaren heb. Mijn declaraties worden meestal snel afgehandeld en tot nu krijg ik alles keurig netjes vergoed. Ik hoop dat dit zo mag blijiven.
tevreden, alhoewel het terugstorten van de vergoeding iets sneller zou mogen....
Alleen is het jammer dat het niet heel via de dierenarts geregeld wordt zoals eerder
ik ben zo blij met de verzekeringen voor de katten,vooral nu dat swieber ziek was en een bloedtransfusie heeft kunnen ondergaan.anders had dit nooit gekund financieel en zou hij er niet meer zijn..hij is bijna van de prednison af en gaat goed gelukkig.hartelijk bedankt.
om van een rekening van 160 euro maar 72euro terug te krijgen waar ook nog 10 euro ! administratiekosten vanaf ging vind ik wel erg weinig. de mogelijkheid om per formulier/dier te declareren is ook te beperkt waardoor je rekeningen moet opsparen valt me ook tegen.
Snelle en duidelijke afhandeling van ingezonden declaraties, bij onduidelijkheden m.b.t. Vergoedingen snelle herstel boekingen
Ik vind het erg dat ik 700 euro betaal voor een verzekering en dat ik van een rekening van 194 euro maar 60 euro terug krijgt. Jullie zijn zakkenvullers en hierna zeg ik gelijk deze verzekering op !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
het is fijn om niet direct hoeven betalen en dat het rechtstreeks naar de verzekering gaat
Al jaren klant bij petplan. Goede service en altijd netjes geholpen
De eerste jaren (vanaf 2005) was ik laaiend enthousiast over de verzekering voor mijn hond Lucas bij PetPlan. De premie was fair, de ratio premie en vergoeding was goed, ik had niets te klagen. Echter, de laatste jaren worden met ingang van een nieuw polisjaar telkens veranderingen aangebracht in de vergoedingen c.q. voorwaarden en is de premie die ik betaal voor een jaar al opgelopen naar E 1057,32. Afgelopen jaar hebben wij veel kosten moeten maken doordat onze Lucas ernstig ziek werd en wij om hem daarna in een zo goed mogelijke conditie te brengen redelijk vaak de dierenarts en de specialist moeten consulteren. Ook heeft Lucas vaak medicijnen nodig. Op de vergoeding voor consulten werd voor vorig jaar een maximum bedrag van E 175 ingevoerd, waarbij geen onderscheid gemaakt is tussen een normaal consult bij een dierenarts en eentje bij de specialist die voor 1 consult al bijna het hele budget voor een jaar op soupeert.Alle diagnostiek wordt op 1 hoop gegooid, waardoor maar een heel klein deel van noodzakelijk bloedonderzoek en röntgenonderzoek vergoed wordt. Bloedonderzoek wordt soms ook nog onder preventief onderzoek geschaard, waar een maximum vergoeding van E65 voor geldt, terwijl bloedonderzoek bedoeld is om te kijken of bestaande problemen verergerd zijn, dus niet preventief. Ook worden er hoge eigen bijdragen voor dokterskosten en medicijnen ingehouden, met als gevolg dat ik van de gedeclareerde E4343,30 slechts E 2517,15 terug krijg. Een vergoedingspercentage van 58%. Het eenzijdige karakter van de jaarlijkse veranderingen van de voorwaarden en de verhogingen van de premie zijn geven mij niet de gelegenheid om van verzekeraar te veranderen, omdat ik onze Lucas niet meer ergens anders kan verzekeren en dus volkomen afhankelijk ben aan de (schijnbare?) willekeur van PetPlan. Tot een jaar of 5 geleden zou ik PetPlan nog van harte aanbevolen hebben, nu niet meer.
het is eigenlijk te moeilijk voor mij om de declaratie on-line door te geven. Het liefst zie ik dat gebeuren via de dierenarts zoals in het verleden
Geen problemen, maar niet steeds de voorwaarden aanpassen, veelal voor verzekerden nadelig.
Worden altijd snel en goed geholpen, alles is duidelijk!
Het prettig dat er online gedeclareerd kan worden.
De nieuwe manier van verwerking is prima! De tijd van indienen tot uitbetalen is met de helft verminderd! Nu twee weken ipv vier.
Correcte, zeer snelle afhandeling van declaratie.
Einige minpunt is dat ik elke keer gelijk moet betAlen bij de dierenarts, want anders wordt 8% administratiekosten berekend. Terwijl ik juist jullie heb genomen omdat het rechtstreeks gedeclareerd kon worden. Maar sindskort dus niet meer.
Snelle reactie op het indienen van declaratie en daarna zeer tevreden over het storten van het toegezegd bedrag.
Heel erg tevreden beveel jullie aan by kennissen en vrienden alles wordt heel netjes afgewikkeld veel goede tips en adviezen mvg marjan
als je goed leest wat in de polis staat wordt een declaratie snel uitbetaald. bij twijfel even bellen en er wordt duidelijk uitleg gegeven.
Ik vind het vervelend dat ik €10.- administratie kosten moet betalen omdat ik per post doe. Mijn dieren arts heeft geen contract voor rechtstreeks declareren. Het is dat ik mijn hond niet kan verzekeren bij een ander ivm zijn leeftijd anders zou ik dat zeker doen Mijn andere hond heb ik bij protec verzekerd daar betaal ik hetzelfde bedrag maar krijg ik betere service . Jammer. Ik denk er zelfs over om de verzekering op te zeggen
wij hebben hele goeie ervaringen met petplan, zijn erg tevreden, je word goed en vriendelijk geholpen jammer is dat onze dierenarts de declaratie niet meer doorstuurt zonder dat daar kosten aan zijn verbonden wat ze voorheen wel deden.
Indien wij een declaratie indienen wordt deze snel en correct afgehandeld.
Onze bowy is vaak ziek en dankzij jullie kunnen wij het realiseren om hem zoveel mogelijk gezond te houden. Jullie service is altijd goed, vrolijke medewerkers aan de telefoon en de declaraties worden altijd perfect en snel afgehandeld.p
Alles wat ik indien wordt niet vergoed. Ondanks dat ik een uitgebreide verzekering heb. Echt waardeloos.
heel vervelend dat u steeds uw voorwaarden veranderd;vorig jaar werdt er 50 euro preventieve zorg vergoed,nu niets.Per 1 juli j.l zijn de voorwaarden weer veranderd!!om gek van te worden,elk jaar veranderingen.De trouwe klanten weten niet meer waar zij aan toe zijn.
wat ik jammer vind: ik moet sinds kort de rekening van de da voorschieten, tenzij ik 10% van de rekening aan de da betaal. ik kreeg kort geleden een email waarin u de voordelen van uw verzekering aangeeft. O.a. dat men de rekening niet meer zelf hoeft voor te schieten. Dat is dus niet waar!!!! ik krijg binnenkort een pup en weet daarom nog niet niet of ik ik weer bij u een verzekering afsluit.
In eerste instantie: slecht i.v.m. een fout in uw website om online te declareren. Na uren vergeefs te proberen, heb ik een computerdeskundige ingehuurd (40,00 euro..) Zij ontdekte een fout in uw systeem en vond telefonisch gehoor bij uw verzekering. Als uitzondering kon ik schriftelijk declareren.
De vergoeding verbaasde mij dus ik ging maar eens bellen. Zonder dit in de polis te vermelden had men besloten een maximale vergoeding voor consulten te hanteren. Per maand 40 euro betalen voor een maximale vergoeding van 175 euro. Leuk bedacht Petplan. Uiteraard onmiddellijk de verzekering wegens wanprestatie opgezegd.
Snelle afwikkeling van de declaratie. Wel jammer dat als je dierenarts met pensioen gaat en je dus buiten je schuld een nieuwe dierenarts moet doorgeven, de premie meteen met € 6,00 per maand verhoogd wordt.
Ik vind het alleen jammer dat ik niet meer door mijn dierenaarst kan regelen vanwege extra kosten
Ik ben tevreden.Alleen vind ik het jammer dat ik nu de Declaraties zelf in moet dienen.Dat zal ik voortaan doen per Mail met de gescande rekening.Dat is voor mij het gemakkelijkste.Ik hoop dat jullie hiermee akkoord gaan.
Na al 2 jaar verzekerd te zijn, kom ik erachter dat als je de basis verzekering hebt er weinig tot niks vergoed wordt. vergeleken met de verzekeringen van vrienden en kennissen vergoed petplan te weinig in de basis verzekering. daarom stappen wij ook over na dit jaar, naar een andere verzekering. Aan de telefoon maken ze een ongeintresseerde indruk.
Ik vind het wel minder worden qua vergoeding nu bloedtest ook 50% en ik vind het belachelijk dat als je medicijnen laat opsturen door de dierenarts en ze staan op dezelfde nota dat je daar ook een eigen bijdrage voor moet betalen .
Heb nu alleen ervaring met declareren. Dit gaat goed en snel. Uw reactie is ook snel en goed geformuleerd.
Onze hond is negen maanden. Wij zijn nog niet zo lang verzekerd bij Petplan. Wij zijn met de hond al een paar keer naar de dierenarts geweest. De afhandeling van de declaraties zijn prima verzorgd.
In de loop der jaren zijn de voorwaarden erg verslechterd.Nu nog maar 50 % vergoeding van consult ed. En voordat de declaratie eindelijk gestort wordt ben je minimaal 2 weken verder. Dat is bij andere verzekeraars wel anders. Zit er over na te denken deze verzekering op te zeggen.
Vergoeding erg laag, maar 50%! En het duurt erg lang voordat de declaratie vergoed wordt!
omdat we niet van te voren kunnen zien wanneer een dier wat mankeert en daar op afgerekend worden door niet te vervoegden op medicijnen wat ze wel 2x per dag nodige hebben alleen om het feit dat we een basis polis hebben en niet heel duidelijk alles opstaat als ik dit had geweten was ik er nooit aan begonnen is alleen maar geld klopperij oh ja en welke gebruikers voorwaarden
Bij veel verzekeringen werken ze volgens een "vastgelast" stramien. Hier wordt ook niet van afgeweken. Bij mij heeft zich een probleem voor gedaan. Ik heb Petplan gebeld en ze dit probleem voorgelegd. Er werd direct meegedacht. Ze hebben het ver boven verwachting opgelost. Waren alle verzekering maar zo flexibel en meedenkend als Petplan. Petplan, Bedankt!
Jammer dat Petplan nog maar 50% van de dierenartskosten vergoedt in de basisverzekering. En geen fysio omdat de behandelaar niet bij Petplan is aangesloten. De verzekeringen worden zo wel erg uitgekleed. Ik weet niet of ik het in het vervolg nog zou afsluiten.
Ik had beter via pdf de nota kunnen indienen...nu moest ik eerst een schadeformulier invullen...dus rekening weer terug...weer insturen met schadeformulier Eerste declaratie was wel via pdf...je zou zeggen dan is alles al bekend... Maar goed is niet zo heel erg... Dus daarom een 9!
Prima, er was een storing op de website waardoor online declareren tijdelijk niet mogelijk was. Gemeld aan de klantenservice en kreeg al snel antwoord. Daarna was het digitaal declareren wel weer mogelijk en dat ging goed. Declaratie is vervolgens snel afgehandeld.
De laatste keer had ik veel klachten omdat Peplan het geld voor de Chinese kruiden niet zou betalen terwijl die werden voorgeschreven door een erkend dierenarts.Maar Petplan heeft dat helemaal goed gemaakt door de declaratie te herzien en heeft alsnog een flink bedrag hiervoor wel uit betaald. Ik heb van veel mensen en dierenartsen gehoord dat veel Petplan klanten het niet vergoed krijgen maar dat ligt aan de soort polis die ze hebben uitgekozen met de hoogste polis ben je ook voor de alternatieve behandelingen goed verzekerd. Ik zou Petplan nog steeds niet aan klagen omdat ik uit ervaring weet dat ik ook voor lager maand bedrag net zo goed verzekerd kan zijn. Helaas willen veel dierenartsen niet meer declareren bij Petplan en moeten we meestal toch eerst zelf betalen waarom snap ik niet omdat wij en niet de dieren artsen de extra kosten daarvoor moeten betalen.
Zaterdag ingediend, maandag al bericht van uitbetaling, top service.
Prettige afwikkeling van de declaratie. Indien van de nota's is verbeterd en duidelijker geworden. Er staat dat je maar 4 declaraties te gelijk mag indienen, maar ik had er 5. Getwijfeld of ik die laatste nota erbij zou doen. Wel gedaan en het ging goed, geeft wel verwarring, wellicht dat hier meer duidelijkheid in mag zijn.
Tot zover zeer goede ervaringen met Petplan. Wij zijn er erg tevreden over.
ik heb contact gehad met petplan over hoe ik mijn rekening in moest dienen, keurig geholpen en nu ook weer na een paar dagen mijn geld weer terug gestort gekregen. zeer tevreden
De afhandeling van deze virtuele nota is prima verlopen Bij tweede nota ivm gebitssanering was er een klein probleem, ik had foto nota in e-mail verzonden met daarbij de mededeling dat de originele nota onderweg was...die moet er nu al zijn... Was bedoeld als pre-vieuw Dus over tweede afhandeling kan ik nog niets zeggen
Declaraties worden conform de polis vlot en correct afgehandeld.
ik ben een gelukkig mens, want mijn hond is weer gezond en vrolijk en dankzij petplan heb ik het besluit kunnen nemen om Elmo te laten opereren. Ik had het anders financieel niet kunnen redden
goede informatie te vinden op de site, en goede telefonische afhandeling en via de mail. een tip: maak een inlogpagina waarop een overzicht te zien is welke nota's zijn ingediend, en wat er is vergoed.
Alleen maar goede ervaringen. Bij vragen of twijfel bel ik altijd even en dan wordt ik snel en duidelijk geholpen.
ik ben zo blij dat ik verzekerd ben voor mijn katten,nu dat swieber zo ziek is geweest en ik de behandelingen heb kunnen laten doen.gelukkig knapt hij weer heel erg goed op, wel langzaam maar zijn bloedwaarden stijgen elke week en hopelijk blijft het goed.als ik niet verzekerd was dan was hij er al lang niet meer geweest,normaal is dit niet te betalen,dit zouden meer mensen moeten doen , ben het ook overal aan het aanprijzen voor jullie.hartelijk bedankt voor de goede service ook telefonisch.m vr gr sonja en swieber nu die ziek is.
geen gezeur gewoon een goede verzekering.een snelle afhanderling van de gemaakte kosten in spanje.super
Zeer nette afwikkeling van de declaratie. Vooral nu het via de website gaat. Is hierdoor een stuk makkelijker geworden.
Bijna nooit heb je de verzekering nodig, maar als die nodig is wordt bij elke behandeling € 17,50 ingehouden, terwijl het 1 klacht is wat de hond heeft. Je kan het best bij petplan meteen alle onderzoeken in 1 behandeling laten plaats vinden. Ook al in het nog niet nodig. Het kost je dan 17,50 ipv 5 x 17,50. Ik vind dat persoonlijk heel erg slecht. 1 klacht is 1 x eigen bijdrage.
Bij vragen word ik altijd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Rekeningen worden altijd binnen een bepaalde tijd behandeld en de voorwaarden over vergoedingen zijn duidelijk aangegeven o worden vriendelijk toegelicht als je er naar vraagt. Informatie na declaratiesvia de mail verloopt vlot en is inhoudelijk duidelijk.
Ik zou de verzekering niet aanraden,wij betalen iedere maand ruim€50 en krijgen zelden iets terug via een declaratie.Voor de einddatum van de verzekering ga ik hem zeker opzeggen.Kan alles beter zo bij de dierenarts betalen,ben ik nog goedkoper uit ook.
Altijd snelle afhandeling van declaraties, en alles conform contract vergoed, ik ben erg tevreden
Betaald aan de dierenarts €92,96 uitgekeerd €50,03 verschil uitkering valt erg tegen vanwege vele inhoudingen en eigen risico etc zal wel juist zijn volgens de voorwaarden maar je wordt er pas mee geconfronteerd zodra je de gespecificeerde nota krijgt.Verder wel tevreden over Petplan.
Het enige wat ik op de site onduidelijk vind zijn de assurantie kosten. Die zie je niet eerder dan wanneer je al bezig bent om een pakket aan te schaffen. Dit zou mijns inziens eerder in het proes gemeld kunnen worden.
ervaringen zijn goed, uitleg is duidelijk hoe uitkering tot stand komt
Voorheen stuurde de dierenarts de rekeningen aan petplan doormaak dat doen ze niet meer dus je moet er wel even voor uit trekken om de goede polisnr en relatienummer te zoeken en die digitale rekeningen te versturen.
door de aanpassing van de website is het declareren veel eenvoudiger en klantvriendelijker geworden.
Het is makkelijk te declareren. Alleen ben ik niet blij met het feit dat ik eerst moet betalen en daarna terug ontvangt. Je moet eerst kijken of je de rekening wel gelijk kan betalen bij de DA voordat je hulp kan vragen.
7 jaar verzekerd bij Petplan. Ieder jaar verandert er van alles. We begonnen met 15 euro eigen bijdrage per jaar. Ieder jaar werd de eigen bijdrage hoger en ook de premie ging omhoog. Toentertijd specifiek gekozen voor een pluspakket vanwege de inentingen die werden vergoed; nu ineens niet meer vergoed. Waardeloos. De tijd die je moet investeren om ieder jaar opnieuw uit te zoeken wat Petplan wijzigt, ga ik stoppen in uitzoeken of ik nog over kan stappen.
Dat er online gedeclareerd kan worden is echt helemaal fantastisch!
Ben blij dat ik bij Petplan verzekerd ben. De declaraties worden snel en netjes verwerkt. Het telefonisch contact en schriftelijke communicatie is klantvriendelijk. Petplan heeft een gebruiksvriendelijke site met heldere informatie. Ik kan snel mijn informatie vinden en declaraties verwerken.
declaraties worden snel verwerkt en betaald. Telefonisch contact was erg prettig en volledig.
Had problemen met mijn ingediende factuur, kreeg de melding dat de factuur bij Petplan niet goed te zien was een paar regels maar en dat ze niet konden uitbetalen. Heb de zelfde kopie van de factuur naar 8 verschillende mensen gemaild en iedereen kon de factuur in zijn geheel zien op hun scherm, dat is heel vreemd. Het is inmiddels tocht goedgekeurd door Petplan en gaan over tot betaling van 18,66 euro. Het is de eerste keer dat ik een factuur claim dus vandaar mijn lage cijfer. Hoop dat het de volgende keer als ik een factuur in mocht dienen echt beter gaat. Jullie adverteren met de kreet dat je geen factuur meer hoeft in te dienen bij Petplan dat de DA dat doet dat blijkt dus bij mijn DA niet te kloppen dus dan wordt je eigenlijk behoorlijk misleid door Petplan. Bij de vraag beveelt u Petplan aan staat nu een JA maar als je elke keer gedonder hebt met het indienen van een factuur wordt het een dikke NEE
geen commentaar. Ik vind het prima geregeld zo.
Snelle afwikkeling van de declaratie, het enigste wat ik een min puntje vind is dat wanneer je vervolg declaraties invult/stuurt, dat je daar dan ook de eigen bijdrage van € 17,50 over moet betalen terwijl het om de zelfde aandoening gaat. Verders prima verzekering.
Vrijdagmiddag de declaratie ingediend en maandag al bericht terug. Top!
Ik heb meerdere huisdieren en die zijn verzekerd bij verschillende maatschappijen. De nadelen van Petplan vind ik: Het duurt vrij lang (10 dagen) voordat een declaratie gestort wordt (bij andere maatschappijen gaat daar maar 5 overheen). De vergoedingen vind ik de laatste jaren ècht minimaal geworden. 50 % van een consult en 50% van onderzoek. Dus nee, ik beveel jullie niet aan. Ik zit op Facebook bij meerdere katten- en hondensite's en daar wordt regelmatig over huisdierenverzekeringen gediscussieerd. Ik begrijp de mensen die zeggen dat ze hun dieren niet meer gaan verzekeren en zelf een potje aanleggen, want de vergoedingen, zeker bij Petplan, worden steeds minder/lager. Jammer hoor. 6 Jaar geleden heb ik jullie nog wel aanbevolen bij vrienden, maar toen waren de vergoedingen nog beter.
Ik ben voor de 100% tevreden, en was een beetje bang voor de kleine lettertjes. Die waren er niet! :)
Indienen via mail gaat prima wordt ook onmiddellijk afgehandeld prima
Ik vind het heel vervelend dat petplan de regels heeft veranderd want er zijn weinig dieren artsen en klinieken waar we nog de declaratie bij kunnen afwikkelen terwijl dat wel de doorslag gevende factor was bij de keuze voor petplan inplaats van proteq en zorg waar bijvoorbeeld ook de heupen verzekerd zijn. Ik vind deze verzekering erg duur en krijg er weinig voor terug in vergelijking met mijn vorige verzekering van de Hema die bijna 30 Euro goedkoper was en waar ik met mijn vorige hond met dezelfde aandoeningen en behandelingen veel meer vergoed kreeg! Ik wil het beste voor mijn dier maar ik vind petplan ontzettend tegen vallen en zal de er nooit meer voor kiezen!
Ik heb het hoogste pakket van petplan het totaal pakket op de site onder vergoedingenoverzicht staat dat er voor Chinese kruiden verstrekt door een dierenarts er 80% vergoed word, niet dus alleen een deel van het consult is vergoed en voor de kruiden niets want de behandelaar is geen herkend petplan therapeut! Dat is helemaal lekker! Het is voorgeschreven door een dierenarts zoals het op de vergoedingen overzicht 2016 staat. Van de Hema kreeg ik het gewoon vergoed schreef de dierenarts het voor dan werd er niet met een flauwe smoes afgewezen. Bij petplan betaal je duidelijk veel voor weinig!
het indienen van declaratie ,en antwoordt duurt te lang,ruim een week,dan 10 dagen wachten op de betaling . je moet het wel voorschieten ,de andere betaling vond ik makkelijker.
Ik vind het jammer dat ik tegenwoordig niet meer rechtstreeks kan laten declareren via de dierenarts. De dierenarts rekent de kosten door die jullie (Petplan) de dierenartsen berekenen. Dit vond ik altijd erg makkelijk. Omdat ik vaak medicijnen moet halen voor de hond, moet ik nu meer moeite doen om het steeds online te declareren. Gelukkig hebben jullie het online declareren nu wel makkelijker gemaakt en hoef ik niet elke keer weer ALLE gegevens in te vullen, dus daar ben ik wel blij mee
Wij zijn zeer tevreden over jullie nog nooit een klacht gehad.
Altijd fijn toen bij dierenarts je de nota direct kon laten doorsturen. In alles een 10 maar 1 X een 9 voor afwikkeling nota omdat ik het jammer vind dat er kosten voor worden berekend waardoor onze dierenarts het niet meer doet. En we eerst alles weer voor moeten schieten nadat we zo verwend waren dat we ten alle tijden heen konden zonder portomonaie.
Ik kan geen slechte ervaringen opnoemen ik geef jullie de warme douche.
Declaratie snel afgewikkeld. Deze keer zat er geen specificatie bij van wat wel/niet is vergoed.
Ik ben wel tevreden. Hond heeft aantaal maanden per jaar erg veel klachten door een allergie. Is heel vervelend en brengt hoge kosten aan medicatie met zich mee. Door dierenarts en Petplan wordt gedoe weggenomenin ieder geval!Declaraties gaan goed en snel
we hebben een goeie ervaring gehad met deze operatie, duidelijke uitleg, alleen jammer dat de rekening eerst zelf betaald moest worden en dat het niet via de dierenarts ging, dat was de vorige keer wel zo.
De reden dat wij voor Petplan kozen was dat wij zelf de dierenartskosten niet hoefden voor te schieten. Helaas nemen zij die kosten niet meer op zich waardoor veel dierenartsen deze kosten moeten betalen en daarom dus geen rekeningen meer doorsturen. We moeten dus zelf weer voorschieten en declareren en wachten tot je geld eindelijk terug krijgt. Ik vind dit op zijn zachtst gezegd héél erg jammer.
tot nu toe geen problemen gehad met de verzekering.
Belachelijk dat jaarlijkse injecties niet vergoed worden in het basis pakket. Ik ga erover nadenken de hele verzekering op te zeggen. Voor die euro 277,96 mag je toch wel iets van een vergoeding terug verwachten.
Bepaalde info bleek niet te kloppen. Werd rechtgezet na tel. Onderhoud. Over de nieuwe premie moet ik nog verdere info krijgen. Deze lijkt mij nl niet juist
Declaraties worden netjes afgehandeld, duidelijke mails zonder allerlei lastige vragen
Goede website, duidelijke formuleringen, helder overzicht van de vergoedingen, snelle afwikkeling declaraties
Vlotte en correcte afwikkeling van mijn declaratie
Zou wel eens willen weten hoe mijn declaratie is berekent ?
Declaratie op een vrijdag ingediend, en vandaag al bericht dat het bedrag overgemaakt wordt. Super snelle service!
Na het overlijden van onze schat, ontvingen we van u een kaart en telefonisch gecondoleerd, zo hartverwarmend. Andere zaken werden altijd zeer goed afgehandeld. Jullie verdienen de warme douche.
Geen problemen over muggen siffterij maar een beetje misselijk als er werkelijk wat aan de hand is
Ik heb er eigenlijk niks op aan te merken. Krijg netjes een mail van jullie, en een paar weken later krijg ik het restant wat er betaald moet worden per post thuis! Prima regeling, ook via de dierenarts!!!
In korte tijd met mijn beide huisdieren gezondheids -problemen gehad en met de administratie afhandeling tussen dierenarts en Petplan is alles tot snelle afhandeling gekomen en mijn dieren zijn weer fit.
helaas waren er problemen met het online declareren. Via de website "liep het spoor dood". Na telefonisch contact met de klantenservice mocht de declaratie per mail verzonden worden. Een snelle en prima oplossing...uitstekende service!
Jammer dat de verzekering steeds duurder wordt en er meer eigen bijdrage is. Verder tevreden. Online declareren gaat snel en wordt netjes afgehandeld
Ik vind het gemakkelijker om schriftelijke te declareren. Jammer dat dit je € 10,- extra kost aan administratiekosten!
Supersnelle uitbetaling van gedeclareerde rekeningen.
ben zeer tevreden dat de rekening via dierenarts gaat alleen is het vervelend dat je er nu 6.50 euro voor moet betalen verder is mijn ervaring met petplan goed
Vind het raar dat tussentijds dingen uit het pakket worden gehad. Ik ben sinds 2009 verz. maar mijn plus pakket is veranderd zonder dat de premie verlaagd is. Daarom wil ik mijn verz. opzeggen.
- Onduidelijke declaratie-afhandeling (specificaties kloppen niet, omschrijvingen ook niet) - Declaratie-kosten online blijken gratis te zijn, dit is nooit gecommuniceerd in de papieren polisvoorwaarden, hierdoor betaal ik al jaren 10 euro kosten per keer onbedoeld - telefonisch keuzemenu waarbij de nieuwe verzekerden vooraan worden geplaatst en de bestaande achteraan - polisvoorwaarden worden per jaar ingrijpend gewijzigd zonder dat dit wordt benadrukt, klant moet zelf maar uitzoeken wat er deze keer weer ten nadele van hem of haar is veranderd ik krijg het gevoel dat Petplan het de klant zo moeilijk mogelijk maakt om te declareren en geld terug te ontvangen terwijl ik wel bijna 400 euro per jaar betaal aan premie. wat een verschil met bijvoorbeeld FBTO die uitgaat van de goeder trouw van de verzekerde!
goede communicatie via de mail zeker tevreden over onze verzekering bij / via petplan .
Ik zou niet anders willen. Het gemak van het rechtstreeks declareren via de dierenarts en in dit laatste geval online. Geen gedoe, snel geregeld.
Nog nooit zo snel afgewikkeld en bij dit hoge bedrag is dat toch wel erg fijn!
Geen bijzonderheden, afgehandeld zoals het behoort.
ik ben heel tevreden hoe snel de declaratie op deze manier voltrokken wordt.
ikben heel erg tevreden, prima snelle service. ook bij overlijden van ons hondje moby een kaartje van petplan, vond ik heel mooi. petplan is volgens mij wel iets duurder als de rest, maar altijd alles goed geregeld! mvg simone schat
petplan verzekering genomen doordat ik op deze mogelijkheid werd gewezen door mijn dierenarts toen we onze nieuwe huisvriendin medisch lieten checken toen we haar adopteerden.. Ben heel blij met de prettige wijze van afwikkeling van declaraties die rechtstreeks via de dierenarts ingediend kunnen worden en de daarna volgende informatie via e-mail over wat vergoed is en wat ik zelf zal moeten bijdragen.Alle lof
het zou wel handig zijn als je niet elke keer weer alle gegevens moet invullen. er zou een link moeten zijn met het polisnummer en alle persoonlijke gegevens.
voor mij perfect, maar voor bep groep is online declareren een probleem...geen scanner bijv... hoge administratiekosten om het per post te doen
Het invullen van gegevens bij het declareren zou gekoppeld kunnen worden aan het relatienummer + polisnummer, dan zou het nog eenvoudiger worden.
vind gewoon te gek voor woorden dat ik 10 euro moet betalen voor post decleratie terwijl ik al jaren klant ben en ook heb ik geen recht meer op vaccinaties had ik wel vind het steeds minder worden
SNELL AFHANDELING VAN ZAKEN EN BETALINGEN. WAT IK ALS ZEER PRETTIG ERVAAR.
Snel en goed. Geen verassingen. Discreet en klantvriendelijk afgehandeld.
Nu we al een aantal weken voor hoge kosten staan vanwege onderzoeken voor onze hond worden declaraties gelukkig iets sneller overgemaakt dan de eerste keer. Maar nog steeds ben ik zeer ontevreden over de 50% regeling. Toen wij de verzekering afsloten 6 jaar geleden waren de voorwaarden veel beter. Dan heb je al die jaren betaald, wordt je hond ziek en zijn de vergoedingen afgekaveld. Ik vind het echt kwalijk.
Ik heb één groot verbeterpunt: het invullen van de declaratie is erg omslachtig. Dat moet veel handiger kunnen zodat je niet steeds alles hoeft op te zoeken (chipnummer, adres dierenarts, relatienummer etc). Via inloggen kan dat voorkomen worden.
Toen ik de verzekering had afgesloten voor mijn kat. Werd mij verteld dat ik een vast bedrag per maand moest betalen. De eerste maand wijkt het bedrag al af van het afgesproken bedrag en ik moest meer betalen dan afgesproken was. Dus ik heb petplan opgebeld om de verzekering stop te zetten, na een heel lang moeilijk en kort af telefoongesprek is mij verteld dat ik via de website een mail moest sturen en dat ik telefonisch niet kon afmelden. Toen heb ik een mail verzonden naar petplan met beëindigen van de verzekering z.s.m aub. Dat is niet gebeurd en is er gewoon geld van me rekening geïncasseerd. De eerste incasso dacht ik, laat maar gaan het zal vast weer zo'n maand opzegtermijn zijn wat alle bedrijven en oplichters hier in nederland hebben. Maar nee hoor we zijn al weer een maand verder en ze proberen weer geld van me rekening af te halen en weer niet het bedrag wat afgesproken is maar een hoger bedrag. Ik heb ze weer een email verzonden in de hoop dat ze mijn verzekering beëindigen en mijn geld teruggeven die ze teveel geïncasseerd hebben. Het is nu dus maar afwachten. Maar ik raad petplan iedereen af, het zijn een stel afzetters echt niet normaal!
Blijf het jammer vinden dat de nota niet meer gelijk wordt door gestuurd door de dierenarts. Zou het graag weer terug zien dat je een rekening van pet-plan krijgt i.p.v. de nota in leveren.
Jammer dat de declararties niet meer via de dierenarts gaan, omdat dit ons als klant minder moeite kost. Hoewel e online declaraties wel makkelijk gaan.
Het indienen van de declaratie is niet erg klantvriendelijk. Je moet alle gegevens invullen: chipnummer, polisnummer, bankrekening, adres, telefoonnr etc. De gegevens zijn bekend. Het zou veel klantvriendelijker zijn als een deel van de gegevens ingevuld worden bij opgave polisnummer. Nu krijg ik het gevoel dat jullie het klanten lastig willen maken. Deze keer moest ik ook een meldingsformulier invullen. 2x alle gegevens invullen... Het voelt niet klantvriendelijk. Afhandeling van de declaratie gaat wel snel en is duidelijk.
Heel slecht dat mijn polisvoorwaarden blijkbaar zijn veranderd, zonder ons hiervan duidelijk op de hoogte te brengen. De nieuwe voorwaarden maken het niet meer interessant een huisdier te verzekeren bij jullie. Al bijna 7 jaar betaal ik netjes mijn premie, en nu ik een keer een declaratie heb, schijnt hiervan ineens nog maar 2/3 te worden uitgekeerd. Ik heb deze verzekering gekozen op basis van een eigen risico van 15 euro per behandeling. Schandalig dat jullie dit zó om kunnen gooien.
Prima verzekering, snelle en correcte afhandeling. Enige minpunt vind ik dat het bij mijn dierenarts niet meer mogelijk is de declaratie direct naar de verzekering te sturen. Dit was voor mij de reden dat ik destijds voor Pet plan koos. Met drie honden (alle drie verzekerd) ideaal om niet voor verassingen te komen staan. Nu krijg ik weliswaar het geld terug maar moet het toch eerst voorschieten, erg jammer. Verder een prima verzekering.
Ik ondervind geen problemen, declaraties worden snel afgewikkeld. Hartelijk dank daarvoor.
declaratie ingediend en correct binnen 1 week afgerond. Dank voor de goede en snelle afhandeling
Nee ga het per direct opzeggen betaald er veel voor en krijg er niks boor terug
Prettige verzekering. Snelle terug betaling. Jammer dat het niet meer rechtstreeks naar dierenarts wordt betaald.
Goede afhandeling via internet. In eerste instantie werd de rekening door de dierenarts rechtstreeks naar Petplan gestuurd dat was helemaal geweldig. Dierenarts werkt daar helaas niet meer aan mee omdat de kosten doorberekent moeten worden aan de klanten. Mijn eerste ervaring via internet was prima.
Nooit geen problemen, snelle afhandeling. Prettige werknemers.
wij hebben voor Pet plan gekozen, met name voor het declareren via de dierenarts, waarbij op de site stond dat het ook in werking is bij onze arts wat niet naar waarheid berust, dat vinden wij verkeerde voorlichting
Per Telefoon wordt je netjes behandeld ! Heb nu voor het eerst per mail me nota verstuurd ( had het zelf even verkeerd gedaan ) Ook dat is nu goed gegaan en heb netjes een mail terug gehad met de vergoeding ! Tot nu toe ruim 7½ jaar geen klacht !
Telefonisch goed bereikbaar je wordt te woord gestaan Door mensen met verstand van.dieren hun kwalen. Etc Goede duidelijke eerlijke antwoorden.
Te summiere uitleg over de verstrekte vegoeding. Gaarne een uitgebreidere specificatie over wat er wel en n iet vergoed wordt.
Ik kreeg van de dierenarts de factuur per email, dus kon deze makkelijk doorsturen
In de afgelopen 8 jr. heb ik 2 keer een declaratie ingediend. Over de afhandeling niets dan lof.
Ik had graag meer informatie gehad in het begin van de verz.dan had ik een uitgeb.polis genomen,nu moet ik nog veel zelf bij betalen,en soms komt dat niet goed uit,verder ben ik heel tevreden met de verz. vriendelijke groeten Wil Mulder.
snelle uitbetaling en vriendelijk personeel aan de telefoon
Als je hond regelmatig voor controle moet komen voor een probleem dat in de gaten gehouden moet worden, dan moet je dus elke keer 17,50 betalen. Ondertussen betaal je 25 euro per maand aan verzekeringskosten. Dat is echt heel, heel slecht. En zo zijn er meer teleurstellingspuntjes. Wij overwegen sterk een eigen spaarpot aan te leggen hiervoor.
Snelle service, ik ben heel tevreden. Alleen vind ik de mail van wat vergoed niet optimaal leesbaar, omdat ik eerst in de bijlage moet kijken en in de e-mail zelf veel tekst staat.
Om te beginnen wil ik opmerken dat ik na een paar negatieve ervaringen met petplan nu wel een positieve ervaring heb. Maar ik heb wel een tip: als iemand een aanvraag voor een behandeling indient en jullie reageren daarop dan is het klantgerichter om te beginnen met de beslissing en pas daarna de polisvoorwaarden te vermelden. Helaas zal ik petplan echt niet meer aanbevelen bij anderen. Tot 2 jaar geleden had ik dat zeker wel gedaan, maar tegenwoordig staat in mijn beleving niet meer het dierenwelzijn voorop. En ik kan echt vergelijken want voor mijn andere hond heb ik een andere verzekering afgesloten
Ongelofelijk ontevreden , wat een vies spelletje wordt er weer gespeeld door een verzekeringsmaatschappij. Onze hond werd ziek, bleek meer dan 30 suiker te hebben, moest tijdens zijn loopsheid een levensbedreigende operatie ondergaan , zijn eierstokken en baarmoeder zijn verwijderd en petplan maakt ervan :steralisatie . en je raad het al, dat valt natuurlijk net weer niet onder de verzekering. Ik hoor slechte berichten van andere mensen ook. Zit er bijvoorbeeld een tumor dicht bij de eierstokken en ze moeten daar in snijden je raad het al , weer steralistie en valt het weer niet onder de verzekering .Als we onze hond niet hadden laten opereren leefde hij nu niet meer. Door deze operatie heeft hij de kans dat de suikerziekte stopt. Zo niet dan gaat dit petplan een paar duizend euro,s per jaar kosten aan doktersbezoeken en insuline maar dat hebben ze blijbaar liever dan een operatie betalen . Van de operatie van 808,42 hebben we volgens hun maar recht op 232,96. Ik weet dat dit schrijven niks gaat helpen maar er werd mij gevraagd mijn mening te geven. Nou bij deze!
Mijn hond moest geopereerd. Binnen 1 dag was alles geregeld. Vind het echt geweldig hoe jullie het aangepakt hebben. Was best sceptisch omdat ik slechte ervaring had met andere verzekering. Maar jullie maken waar wat je beloven. Vele malen lof. Top ben ontzettend tevreden over petplan. Voor mij zijn jullie nr. 1 Mvg. Diana
ik weet niet of het nog heel veel uitmaakt om verzekerd te zijn sinds mijn dierenarts niet meer is aangesloten bij pet plan krijg ik steeds minder vergoeding . sorry
Het is jammer dat Petplan niet meer de kosten van de dierenarts voorschiet. Dit was voor ons de reden om de verzekering bij Petplan af te sluiten destijds
Goede, snelle en foutloze afhandeling van declaraties, uitzonderlijk goed!
Goede ervaringen. Jammer dat dierenarts niet meer direct kunnen declareren
Prima verzekering voor onze hond, kimba. Aanbevolen verzekering!
Ik vind het persoonlijk erg omslachtig en het koste veel tijd om een declaratie via de website in te dienen. Het zou prettiger zijn om gewoon in te kunnen loggen, waar alle gegevens al bekent zijn van de klant, de declaratie in te dienen doormidden van een scan/foto van de factuur. Bij mijn zorgverzekering log ik in met Digid, ontzettend makkelijk en heel snel.
Het duurt altijd erg lang voordat de vergoeding op de rekening staat. Op 13-3 declaratie ingediend, tot op vandaag 5-4 nog steeds niets ontvangen.
Wij hebben drie jaar geleden toen onze hond een pup was deze verzekering genomen om als de hond oud is niet voor moeilijke keuzes te komen staan bij hoge kosten. De premie is redelijk indien over de levensduur van de hond verrekend. Dit bij aanvang van de verzekering toen o.a. Een deel van de preventieve zorg betaald werd. Vreemd genoeg zijn de voorwaarden veranderd waardoor ik nu alle preventieve zorg zelf moet betalen. Ik vraag me zelfs af of dit wel rechtmatig is. Je gaat immers een overeenkomst aan die eenzijdig veranderd wordt. Heeft iemand daar verstand van...?
alleen maar positief , snelle afhandeling van declaraties , na mijn telefoontje inslapen Fjurdy , lieve en nette afhandeling , toppie ,
Duidelijke voorwaarden. Goede keuzes. Snelle afhandeling van declaratie.
Ben de verzekering 6 jaar geleden aangegaan voor 14 euro per maand. inmiddels is dat opgelopen tot 20 euro per maand en de vergoedingen worden per jaar minder. Ook via de dierenarts declareren is niet meer mogelijk, omdat Petplan daar hoge kosten voor berekend, die dan aan de klant moeten worden doorberekend.
Ik heb bij petplan een plusverzekering afgesloten omdat de voorwaarde goed waren.Inmiddels is de jaarlijkse preventieve zorg geschrapt(jaarlijkse enting)terwijl de premie hetzelfde is.Ben zeer teleur gesteld omdat volgens mijn het ongeloofwaardig klinkt dat petplan het welzijn van mijn huisdier serieus neemt als dierenliefhebbers ??
IK HEB GEEN KLACHTEN ! DE OVER EN WEER GESPREKKEN VERLOPEN WENS
Het aanbevelen zou ik niet doen omdat jaarlijks het maandelijkse bedrag om hoog gaat. Ben betere verzekeringen tegen gekomen.
Wellicht n optie om onze dierenarts in de lijst op te nemen voor rechtstreekse declaratie? Zijn toplieden. Verder alles goed naar wens. Bedankt.
voor en na de operatie (hernia) van onze teckel hebben jullie zowel telefonisch en via de mail ons zeer goed en medelevend behandeld! Tevens zijn wij heel erg tevreden over de snelle en aqurate, financiële afwikkeling van de gemaakte kosten voor de behandeling van ons hondje. heel heel hartelijk dank daarvoor!
bericht wanneer de formulieren goed zijn aangekomen, en een snelle afhandeling ervan. Duidelijk overzicht van wat er vergoed word.
Snelle afhandeling en betere verzekering als bv.proteq.
Ik vind het jammer dat je niet gewoon een profiel kan aanmaken en dan gewoon alleen je rekening hoeft in te scannen zodat je niet steeds alle gegevens moet invoeren.. Verder tevreden over de afhandeling alleen op 1 na
Declaraties duren veel te lang. Ik heb 15 maart bevestiging gekregen dat geld overgemaakt zou worden. Het betreft een bedrag van 227€ dat is best veel geld. Na een week nog steeds niet op de rekening. Andere declaratie heb ik ruim 3,5 week op moeten wachten. Waarom kan dit niet sneller. Voorheen ging het veel sneller. Graag reactie.
De afhandeling van de nota gaat vrij snel. De uitbetaling echter vind ik soms wat te lang duren.
Om je dier te voorzien van goede voor ons betaalbare medische begeleiding, als dat nodig is, hebben wij voor Petplan gekozen. De premie is niet laag, maar de zekerheid, dat er voor vangnet is voor grote kosten, geeft een heel veilig gevoel, waar veel meer mensen over na zoude moeten denken!
wij waren erg goed te spreken over pet plan tot nu .maar nu zijn we er helemaal klaar mee vandaar dat we na 6 jaar de verzekering van Iris hebben opgezegd. we waren er al 1 stap hoger ingegaan en nu is er alleen maar meer geschrapt op de vergoedingen zonder aankondiging. en als ik zo om me heen luister volgen er nog meer opzeggingen ,ik vindt dit een jammerlijke zaak.
Ik vind het te lang duren voor dat het geld wordt uit betaald
Ben al 7 jaar bij Petplan, in die jaren is vergoeding zo sterk teruggelopen, terwijl betaling aan premie verhoogd is, dat ik nieuwe hond al niet meer bij jullie verzekert heb. Sorry. Slaat echt nergens op!
Ben altijd correct behandeld met indienen van declaraties. Ik had liever voor mijn hond dat ik niets hoefde te declareren was mijn hond alles bespaard gebleven.
Zeer betrouwbaar en eerlijke verzekering, keert goed uit zoals het beloofd word.
Prima verzekering met een snelle service, afwikkeling en reactie per mail!
Ik heb twee honden bij petplan en ben zeer goed te spreken. Alles duidelijk op site, snelle afhandeling, en bij vragen telefonisch correcte afhandeling
Duidelijkheid en een vlotte afwikkeling. Binnen de gestelde termijn.
Snelle afwikkeling alleen jammer dat ik weer zelf de declaraties moet indienen.
Ben telefonisch goed voor gelicht over het online declareren en het voordeel hiervan
Ik heb meer dan 2 weken moeten wachten na het indienen van de declaratie toen bleek dat de bijlage niet geopend kon worden en toen duurde het nog eens 2 weken OP mails daarover kreeg ik geen reactie
De declaraties worden keurig afgewerkt vooraf gegaan door een mail. Erg netjes!
Wij blijven het jammer vinden dat er niet via de DA meer gedeclareerd wordt. Maar verder chapeau!!!
Vroeger was Petplan aan te bevelen omdat je rechtstreeks kon laten declareren bij de dierenarts. Bij anderen kon dat niet. Dat beetje extra dat je daarvoor betaalde maakte dan niet uit. Door alle regeldruk doen de dierenartsen hieraan niet meer mee. In het vervolg ga ik dus ook voor de goedkoopste
Wij hebben twee honden verzekerd bij Petplan. Over de verzekering op zich zijn we tevreden. Over communicatie ook. Wat ons wel opvalt is dat de kosten schrikbarend zijn gestegen, met name de eigen bijdrage. Ook moet je nu veel eerder de hoge eigen bijdrage betalen. Een aantal jaar geleden werd er door Petplan geadviseerd om zoveel mogelijk rekeningen te sparen, voor dat je ze opstuurde. Nu betaal je bijna bij elke handeling een eigen bijdrage. Als ik nu opnieuw een dierenverzekering zou zoeken, dan weet ik niet of ik voor Petplan zou kiezen...
Heel tevreden over Petplan! Het is erg prettig als je huisdier ziek is dat het contact met de verzekering goed is, erg vriendelijk geholpen. Tevens snel geholpen en een goede vergoeding gekregen!
Ik vind het verwarend dat ik eerst de rekening via de dierenarts kon Declaren en nu niet meer volgens de dierearts en nu moet het weer per post gedeclareerd en dat is onduidelijk voor mij.
Op deze wijze is het de enige manier om gerust te zijn over mogelijke gezondheidsklachten van Boris. Ik betaal de premie en bijkomende kosten voor Boris uit een WAJONG situatie. Echter Boris maakt voor mij het leven in deze situatie dragelijk en zo kunnen we (zo lang de tijd verstrijkt) elkaars maatjes zijn. En Boris zou anders weer naar het asiel zijn gegaan - dat zou voor hem weer niet fijn geweest zijn dus... dank je wel Petplan
Ik vind de premie voor een medium verzekering aan de dure kant, bijna 40,- per maand voor een hondje van nog geen 10 kg en 5 jaar oud.
Schoften zijn jullie! Wij gaan een verzekering aan in 2013 voor onze teckel, vragen specifiek zit de castratie, rughernia nekhernia er ook in ja hoor dat wordt allemaal vergoed. Nu dienen we 18-2 een declaratie in van een Castratie van de teckel. Krijgen we vandaag antwoord er wordt niks vergoed 0,0 belachelijk dat jullie mensen zo in de maling nemen. Dit gaan we zeker hoger op zoeken!. En dan wordt je ook nog een asociaal geholpen door ene Nieke Kump hoe dat mormel ook mag heten te schandalig voor woorden. Alles wat we indienen ketsen jullie in 1 keer af. Narcosse moet vergoed worden via de site pillen nou niet dus veel mooie verhalen.
Gemakkelijke manier van indienen. snelle afhandeling, duidelijke toelichting
Jammer dat de nota's niet langer via de dierenarts gaan. Het duurt 2 weken voordat Petplan een reactie stuurt op de declaratie en dan duurt het nog 10 werkdagen voordat het geld gestort wordt. Is een lange periode, kan denk ik veel sneller
Vroeger was petplan super. Nu vind ik het schandalig. Ik heb de "pech" dat mijn hondje 10 jaar is en ik met die leeftijd niet meer bij een andere verzekeaar onder kom. Anders zou ik nu nog bij jullie vertrekken. Jullie vergoeden in het basispakket nog 50%. Daarnaast stellen jullie nog een max.vergoeding aan de consulten. Het is maart en ik ben er nu al doorheen!!!!! Kan ik er iets aan doen dat mijn hondje op 3 plaatsen een hernia heeft??!! En dan moet ik ook nog eens een eigen bijdrage over de facturen betalen. Dan gaat de premie ook nog eens mooi ieder jaar omhoog.Jullie plukken van alle kanten. Nee. Dat was in de beginjaren dat ik bij petplan was wel anders. Ik voel me echt door jullie gepakt. Ik ben diep teleur gesteld. Ik begrijp dat er een deel van de kosten voor eigen rekening is. Maar dat ik van een declaratie van € 470 nog minder dan 1/3 vergoed krijg..... Diep treurig. K. Wallrafen
mijn ervaring met petplan is bijzonder goed. Een minpunt is dat er kosten bij de dierenarts worden neergelegd waardoor de dierenarts nu niet meer meedoet aan dat de klant niet vooruit hoeft te betalen. Ik vind dit ronduit vervelend omdat er soms kosten zijn dat ik me in alle bochten moet wringen om t geld bij elkaar te krijgen voor dat moment. Ik vond t juist heel fijn en geruststellend dat wat er ook was ik geen portemonnee hoefde mee te nemen. Ik hoop dat dit toch in de toekomst kan worden opgelost.
Declaraties worden altijd snel en correct afgehandeld, geen kleine lettertjes waarbij allerlei zaken opeens toch niet vergoed worden. Ik ben erg tevreden met deze verzekering
Prima ben alleen nog wat teleurgesteld dat haar baarmoeder verwijdering werd gezien als sterilisatie terwijl verwijdering noodzakelijk was omdat hij vol met cyste,s zat en 3 x zo groter was dan normaal. Ook was de hond ruim een jaar door de hormonen bijna kaal jammer dat er hier geen rek in zat met oog op de vergoeding
Ik was tevreden met de verzekering, hoewel ik de eigen bijdrage wat hoog vind, gezien de maandelijkse kosten. Maar sinds kort is het helaas niet meer mogelijk om de rekening via de dierenarts te declareren en dit was een van de reden dat ik mij destijds bij petplan heb aangemeld. Dus nu niet meer tevreden.
Ik vind de regeling van 80% vergoeding niet altijd fair. Onze hond is nooit ziek geweest, wij betalen een behoorlijk bedrag p.m en nu hij ouder is en af en toe ziek is wordt toch heel weinig door Petplan vergoed. Ik zou nu een systeem wat rekening houdt met de hoeveelheid van ziektes de voorkeur aan geven .
Snelle afhandeling prettig te woord gestaan aan de telefoon
Ik vind het invullen van de gegevens bij het indienen van een declaratie via de website vrij ingewikkeld. Je moet elke keer al je gegevens bij de hand hebben. Ik kom er wel uit, maar hoe zit het met mensen die niet (meer) goed hiermee uit de weg kunnen?
Tot nu toe vind ik het eerlijk gezegd oplichterij. Jullie motto heel duidelijk: zo min mogelijk uitkeren. Voorbeeld: Medicijnen worden niet vergoed: 'het is geen diergeneesmiddel'. DE DIERENARTS SCHRIJFT DIT TOCH VOOR!!! Belachelijk! Het maximum is bereikt...... goh, als jullie maximum al onder 1 consult ligt... Ik ga overwegen om de verzekering stop te zetten!
Ik ben nu al 2 jaar bezig met de crematie / sterilsatieverzekering van mijn hondje Noa te beeindigen. Bij elke factuur die u verged, staat toch deze verzekeringen er weer bij. Ik ben het zo beu. Dan probeer ik jullie te bellen. Ik ben de eertwachtende in de rij, en dan ineens is er niemand beschikbaar en word ik verwezen naar de website? Erg slecht allemaal. Nee ik raad Petplan zeker niet aan bij anderen.
Word netjes geregeld, vind het alleen lang duren voor het geld gestort word
geweldige verzekering,reageert snel op ingezonden facturen. Een aanrader!
Ik zit nu al een tijdje bij deze verzekering. Maar vind dat er te weinig vergoed wordt na aanleiding wat ik maandelijks betaal voor mijn PLUS pakket. Ook is het jammer dat ik de declaraties niet meer kosteloos bij mijn dierenarts kan doen, wat op het begin wel zo was. Dit was ook jullie pluspunt tegenover andere verzekeringen.
De declaratie moet iedere keer volledig worden ingevuld. Waarom kan dit niet automatisch of rechtstreeks als voorheen direct door dierenarts. Ook dit formulier kan vooraf door u ingevuld worden. Neem voorbeeld aan b.v. CZ ziektekostenverzekering
Afgelopen jaar: was in 1e 3 maanden bij DA. Kreeg na 2 - 3 mnd de afrekening via uw ingehuurde bureau. Moeilijk overzicht te krijgen wat van wanneer is. Lastige bijkomstigheid: mijn tandarts gebruikt hetzelfde bureau, waardoor verwarring paar keer compleet was. Ik heb inmiddels besloten voortaan direct te betalen en de rekening naar u op te sturen. Dan begrijp ik tenminste hoe alles geregeld wordt. Ik heb 2 honden. 1 verzekerd bij u, andere bij Proteq. Eind januari stuurde ik op exact dezelfde dag, alle nog liggende rekeningen, als eerste naar Petplan, de andere naar Proteq. Van Proteq ontving ik binnen 48 uur bericht, en het vergoede bedrag stond ook direct op mijn rekening. Van u ontving ik ontvangstbericht (27 jan jl) nadat ik 24/25 januari mijn declaraties indiende. 9 februari ontving ik uw bericht met toelichting. Daarop is niets aan te merken. Vandaag, 12 / 13 februari nog wat administratie gedaan. Ik zag dat de door u toegezegde verrekening nog niet op mijn rekening binnen was. We tellen inmiddels (ik tel voor het gemak het weekend maar mee, vermoed dat er geen administratieve handelingen uwerzijds zullen worden verricht) 3 weken later. Verschil in verwerking tussen Petplan en Proteq: tot nog toe 19 dagen. Ik ben verder NIET ontevreden over Petplan: schappelijk, doet verder wat ze beloven. En ooit aan de telefoon buitengewoon vriendelijk. Waarbij mij overigens nadrukkelijk werd gevraagd mij te melden wat het verschil was met mijn andere verzekering. Bij deze dus. Erg jammer dat afhandeling buitengewoon langzaam gaat. Lang verhaal, veel kritiek. Nu maar hopen dat mijn nieuwe contract prijs komende zomer niet mega gaat stijgen ;)
Goed, wil wel graag in de toekomst mijn declaraties online doen dus rekeningen inscannen en opsturen.
Ik ga de verzekering opzeggen, je krijgt tegenwoordig maar 50% vergoed. Daarvoor vind ik de verzekering te duur. Dan zet ik liever dat bedrag op een aparte rekening en als er dan wat is betaal ik het zelf. 5 jaar niks gedeclareerd en nu zie ik ineens dat je maar 50% terug krijgt.
Wel jammer dat de dierenarts niet meer rechtstreeks kan declareren.
Mijn hollands herder telfje mankeert helaas nogal eens wat. Ik ben erg blij met deze verzekering die tot nu toe probleemloos de declaraties honoreert.
Ik heb al jaren een prettige relatie met de verzekering van pet plan
fijn dat de declaraties via de website kunnen worden gedaan. scheelt werk. wel vreemd dat de declaratie van Elmo al wel in behandeling is genomen en die van Floortje niet. het gebeurt vaker dat correspondentie over mijn 2 katten vanuit petplan niet op dezelfde dag gebeurt. dan ga ik me zorgen maken dat de andere vergeten is.
Over het algemeen zeer tevreden over Petplan. We hebben netjes de declaratie uitgekeerd gekregen volgens onze polis. Enige nadeel is dat direct afhandelen via Dierenarts niet mogelijk bleek door wijzigingen bij Petplan. Dit terwijl er wel overal op de web site van Petplan staat dat dit bij onze Dierenarts wel degelijk mogelijk is. Ondanks dit punt verder zeer tevreden. Communicatie is goed, vooral telefonisch. We werden zeer goed geholpen toen onze kat ziek was en moest worden geholpen. Petplan, bedankt!
de omvang van de dekking van de verzekering is voor mij ruim voldoende en de afhandeling van de digitale declaratie is uitstekend. Ik zou alleen een account op de site van Petplan willen hebben met alle vaste gegevens, die nodig zijn voor het invullen van een digitale declaratie. Dan hoef als klant niet telkens opnieuw alle vaste gegevens in te vullen.
steeds minder in het pakket en meer kosten voor de premie. nueerst betalen en drie weken later na twee keer bellen afgehandeld. de extra kosten zijn niet zoals in het pakket plus, alle medicijnen wat jullie zien als voedingsrecept kost me we meer. ga op zoek naar alternatief
Maandelijks betaal ik 12,67 euro per kat. Nu was er een keer echt iets aan de hand, met maag/darmen, waarvoor we een extra wormkuur kregen en een laxerend middel (volgens jullie voedingssupplement). De totale rekening bedroeg 152 euro en we kregen, houd u zich vast, wel 60 euro vergoed. Per jaar betalen we zo'n 300 euro premie. Daarnaast dus minimaal de helft van de dierenartsrekening. Dit levert voordeel op voor slechts één iemand: de verzekeringsmaatschappij. Ik ga dus opzeggen.
De laatste verandering, dat de dierenarts niet de rekening rechtstreeks naar Petplan kan doorsturen heeft mij zeer verbaast, nu moet ik de dierenarts dus weer contant betalen, voorheen was dit niet ! heel vervelend ! Verder Verbaast het mij dat petplan de prventieve behandelingen niet meer vergoed, zodat er op den duur als een dier hier door ziek word , er nog hogere kosten moeten worden gemaakt. Ook verbaast het mij waarom het zo lang moet duren voor dat er uitbetaald word, en waar nu plotseling die eigenbijdrage cq administratie kosten vandaan komen.
Hoge premie, niets wordt volledig vergoedt en bij behandeling van de declaratie worden ook nog eens kosten in rekening gebracht. Belachelijk.
Ik vind dat de website oudewets uitzit. Iedere keer gegevens invullen is niet van deze tijd. Ik zou me willen inloggen, declaties overzicht en status van declaratie willen zien.
Via dierenarts declaraties naar behoren behandeld.
Fijn dat je niet voor hoef te schieten maar dat het geregeld wordt mat de dierenarts .
Prima service aan de telefoon en snelle reactietijd op een declaratie.
Goede service, alleen jammer dat het niet meer rechtstreeks via de dierenarts gedeclareerd kan worden.
Ik had deze verzekering gekozen omdat ik dan bij de dierenarts niets hoefde voor te schieten maar helaas was dat van korte duur ,we zitten er over te denken om te stoppen/overstappen
Alles werkt/gaat zoals het moet! (Ik geef nooit tienen)
online indienen graag vooringevulde standaard info
Ik ervaar de verzekering als zeer prettig en makkelijk , het enige kritiek puntje zijn de extra kosten die uwnota.nl rekent als je via ideal betaald.
Jaren tevreden,maar de vergoeding van de basisverz. steeds minder. Het loont haast niet meer je te verzekeren op deze wijze.
Ik beveel Petplan wel en niet aan. De service is prima. In de loop der jaren is de uitkering van de verzekering flink teruggeschroefd en per consult of onderzoek moet je inmiddels 50% zelf betalen. De vergoeding was een paar jr geleden nog 100%. Dat is een grote (negatieve) verandering. Het personeel is zeer vriendelijk aan de telefoon .
Ik heb 2 katten die van kitten af aan bij Petplan zijn verzekerd. Een ervan is onlangs ernstig ziek geworden. Petplan heeft snel de declaraties verwerkt en (gedeeltelijk) vergoed. De kat is inmiddels opgeknapt en dankzij de snelle service van Petplan is het financiële gedeelte ook snel afgehandeld. Helemaal top!
Geen klachten.Goede afwikkeling van de rekeningen.Alles is ook heel makkelijk gemaakt voor de klant.
de verzekering van Nora in 2011 afgesloten, zij was toen een pub, dus sterilisatie er bij afgesloten, deze werd toen voor de helft vergoed. Wat schetst onze verbazing dat we de volgende jaren ook moesten betalen voor sterilisatie. Dus in de afgelopen 5 jaren hebben we de sterilisatie al royaal terugbetaald. Na vragen bij de verzekering was dit omdat de verzekering voor 5 jaar was afgesloten en dus niet kon worden veranderd.
Prima verzekering. Alles wordt betaald volgens de polisvoorwaarden. Online insturen en 2weken later is het gestort. Per telefoon contact gehad en werd beleefd te woord gestaan.
Snelle en correcte afhandeling van rekening, online indienen was erg makkelijk
Prima verzekering. Heel prettig dat de declaratie via de dierenarts gaat. Snelle, duidelijke afhandeling.
You have changed your re-payment so that I have to make the claim myself through the internet. Previously it was through the vet. Therefore I am considering changing insurers
Bijna alles wat de dierenarts voorschrijft wordt gezien als voedingsupplement terwijl het nodig is om de hond te genezen
absoluut geen verzekering waar je je prettig voelt . Petplan heeft altijd wel weer een verhaal dat dat nu net niet onder de verzekering valt. Had beter het premiegeld zelf kunnen opsparen, had ik nog geld over gehad. Petplan is echt PET.
ervaring is prima, maar het is jammer dat de directe afhandeling bij de dierenarts weer is vervallen.
mijn hond is nu 4 jaar en in deze tijd is er mij teveel in nadelen veranderd, ivm met waar wij 4 jr geleden mee begonnen zijn.
nota keurig per mail. Vriendelijk geholpen aan de telefoon.
ik vind het super lang duren voor de declaratie verwerkt is ,2 weken voor je wat hoort en dan nog 2 weken voor het gestort word ,zeker nu ik hoge kosten maak voor mn doggie .Wil wel een superplus geven aan Marieke vd afd declaratie ,kundig ,geeft snel oplossing aan en denkt mee
Aardige mensen aan de telefoon, declaraties netjes en snel afgewerkt.
positieve ervaring, er wordt goed geïnformeerd en de afhandeling van de facturen gaat snel en correct.
Petplan is een goede dierenverzekering. De medewerkers zijn duidelijk en de communicatie via e-mail en telefonisch is perfect.
zoals het nu is gegaan gisteren de factuur verzonden en vandaag al bericht dat het afgewikkeld is geweldig ik had een mail geschreven dat ik dit bedrag echt niet kon betalen en vandaag staat er dat het bedrag dat ik vergoed krijg op mijn rekening word gezet fantastische dank u
Vreemd dat je voor één behandeling met vooropname op 4-12 en operatie op 7-12 2X eigenbijdrage moet betalen Betreft Humpy polis: PP00062113 Claimnummer:PC00235156. Tel: 0299 433322 Graag reactie van U
Niet altijd duidelijk op de website wat de eigen bijdragen zijn, daar deze vaak veranderen, maar voor verzekerden gelden de voorwaarden op moment van afsluiten polis.
Al een aantal jaren lid bij Petplan en zeer tevreden. Snelle afhandeling, de mogelijkheid om online declaraties in te dienen, mocht het nodig zijn en je pleegt een belletje krijg je kundige mensen aan de lijn kortom een zeer goede verzekering
Ik vond toen het rechtstreeks via de dierenarts ging een heel stuk makkelijker en sneller.
ALS IK ZIE WAT ER IN 6 JAAR VERANDERD IS IVM DE ONKOSTENVERGOEDING VIND IK HET NIET NORMAAL MEER VORIG JAAR MOEST IK 17.50 PER BEZOEK AAN DE DIERENARTS BETALEN NU MOET IK AL DE HELFT VAN DE KOSTEN BETALEN
Zeer goede service en snelle afwikkeling van de declaratie. Alleen jammer dat het zo duur is geworden om de nota rechtstreeks door de dierenarts in te dienen.(hoefde je ook niet eerst zelf al te rekenen, kreeg je een acceptgiro voor eigenbijdrage) Was een makkelijke service van Petplan. Daarom doen we het tegenwoordig zelf de declaratie indienen.
We hebben alleen maar goede ervaringen, vinden het alleen spijtig dat het elk jaar wel weer de verzekering wordt aangepast en dat is niet ten gunste van de verzekeringnemer..
Mij dierenarts is gestopt met het doorsturen van de nota''s per augustus omdat zij kosten moet gaan door berekenen aan ons. Het was voor mij en de arts zo goed geregeld en makkelijk.Als ik zelf de nota digitaal door stuur is dit gratis,ik vind dit onbegrijpelijk en onterecht.Graag zou ik dan willen verzoeken om dat weer terug te draaien,ik denk dat vele klanten het met mij eens is.Verder is Petplan een prima verzekering ben voor de rest zeer te vrede overweeg nog niet op te zeggen.Graag Uw reaktie.Met vriendelijke Groet van mij en mijn hond.
slegte ervaring niks word vergoed wil mijn kontrac ook niet meer ik ga bij jullie weg heb al jaren voor mijn hond betaal maar als je wat trug vraag hoor het niet ik het paket vind het niet leuk dat er zo met mijn om ga de diernards zijn hier krijg ik wat van trug niet dus hier bij wil ik mijn hondje niet meer bij jullie verzekeren hier heb ik niks aan aleen maar betaalen gr doornberg
Accurate, soepele en snelle afwikkeling, geen poespas hier kunnen andere verzekeraars een voorbeeld aan nemen
Eerst decleratie van 1 hond snel afgehandeld, de tweede gelijk ingediende decleratie van andere hond, duurde lang, navraag per mail daar geen antwoord op gekregen, later telefonisch toen kwam er vaart in, helaas. Dit probleem ben ik niet gewend van petplan. En zal dan ook wel èènmalig zijn geweest hoop ik.
tot nu toe geen problemen. snelle afhandeling v.d. declaratie.
Erg hoge premie. Weinig service: waarom gelden declaraties van een vorig jaar niet? Heb hierover tevoren geen info gehad. Graag herinnering: heeft u uw declaratie van het afgelopen jaar al ingediend? Ik kwam er nu pas bij de veelgestelde vragen achter dat declaraties ouder dan een jaar niet meer worden behandeld. Dit belangrijke punt moet toch heel duidelijk bij de informatie staan. Ben ontevreden over de service van Petplan, zeker gezien de hoge premie: wat zie i9k daar van terug?
op zich is het indienen geen probleem en ging ook prima. MAAR ik heb deze verzekering toen de tijd gekozen omdat het makkelijk was om achteraf je deel te betalen. Nu is dit veranderd en daar baal ik goed van. Onze kat is bejaard en laat nu de verzekering doorlopen maar zal zeker verder gaan kijken als ik een nieuw huisdier zou aanschaffen.
Ik denk dat alleen een nota via de mail genoeg is, dan kunnen de kosten omlaag??!! Krijg nu mail en daarna nog de nota via de post.
Het wordt altijd keurig netjes afgehandeld.Ben echt heel tevreden,en heb dus ook geen klachten.
Ben zeer tevreden, op 1 ding na, het declareren op zich, is een drama, heel veel invulwerk elke keer. Zou handiger zijn, als je met alleen een polisnummer in te vullen, meteen alle gegevens standaard hebt staan, waarna je alleen nog datum, oorzaak en totaalbedrag hoeft in te vullen.
Prima verzekering voor je huisdier, gaat net zoals bij mensen, ideaal, dat jullie voorschieten naar de dierenarts en ik het restant betaal!!!! Zeker een aanrader voor andere mensen. Ik beveel jullie ook regelmatig aan bij andere mensen!!!!
ik zou nog steeds willen dat de rekening rechtstreeks via de dierenarts kan. en ik zou een persoonlijke omgeving op de website willen waar je de polissen en verzekeringen digitaal kan inzien en zelf ook wijzigingen kan aanbrengen
Na vervelende operatie met hoge kosten heeft Petplan begrip getoond en de declaratie versneld uitgekeerd. Uiterst vriendelijk telefonisch geholpen.
goede zorg echt wat je beloofd wordt komen ze na echt top
Altijd correct behandeld. Doet wat beloofd wordt.Tot nu toe geen klachten.
Heldere en duidelijke website waar alles netjes op vermeld staat. Snelle afwikkeling van de declaraties.
prettige ervaring. nooit problemen met declaraties
Goede afhandeling van facturen ben erg tevreden met Petplan. Maar het zou fijn zijn als met online declaraties niet steeds alle gegevens opnieuw moeten worden ingevoerd misschien dat Petplan hier in de toekomst wat aan kan veranderen. Met vriendelijk groet P.Gooijer.
Snelle en accurate afwikkeling van de nota's. Veel gemak van het feit dat de dierenkliniek direct bij Petplan kan declareren.
Als er wat is staan ze altijd met een oplossing klaar voor ons, snelle betaling maar ook goede uitleg. Zou zeker hun aanraden als u dieren heeft.
Ben over de gehele linie zeer tevreden over Petplan. Het enige lastige is dat verrekening van de kosten plaatsvindt direct bij de dierenarts i.p.v. achteraf betaling aan Petplan.. Bij hogere bedragen is dat niet plezierig. Daar ik begrepen heb dat onze dierenarts de daaraan verbonden administratieve kosten niet wil vergoeden is het wellicht een idee dat door te berekenen aan de verzekeringnemer.
Snelle, vriendelijke afwikkeling. Alles duidelijk. Poes is er niet meer maar bij een eventueel nieuw huisdier zal ik dit zeker bij Petplan verzekeren.
Wij zijn erg tevreden over de hondenverzekering. Alles verloopt snel.
Werkt heel gemakkelijk en is altijd correct volgens de polisvoorwaarden. Zo zouden onze eigen verzekeringen moeten werken.
De site is uitstekend, zeer helder. De afwikkeling van mijn declaratie is zeer snel. Mijn hartelijke dank ervoor.
erg prettig fijn dat je altijd telf.contact kan hebben,en wat fijn dat ik nu ook cisapride vergoed krijgt want ik betaalde mij arm aan de medicijnen en speciaal voer,een verzekering te hebben voor je onkosten is heel goed zo kom je zelf niet in de problemen,want je weet maar nooit en ik kan een ieder die een huisdier heeft deze verz. van harte aanbevelen. H.G.wil Mulder
Snelle afwikkeling. Wel wat onduidelijk waarvoor de eigen bijdrage berekend wordt; er staat alleen "Uitkering nota..... etc" zonder vermelding waarvoor. Zou duidelijk aangegeven kunnen worden. Verder dat je nu 50% van een consult moet betalen vind ik wel erg veel. Je gaat niet voor niets naar de DA.
Absolute afrader,staat er mooi beschreven op de site maar puntje bij paaltje werd er NIKS uit gekeerd bij mijn hond haar knie operatie, Omdat er in het verleden al een keer naar haar knie is gekeken door de dierenarts! wat een reden! Dus nu bijna 2000,- zelf ophoesten,heel fijn met een jong gezin. Vervolgens totaal geen interesse in hoe het nou eigenlijk met mijn hond gaat.Dit is pure geld kwestie en zeker geen liefde voor de dieren waar het hier om gaat!
Mijn declaratie wordt maar half gelezen en men ziet 1 woordje staan wat niet in de verzekering staat en keurt de declaratie direct volledig af. Tevens vind ik het belachelijk dat er ondanks dat ik maar 75% van de rekening terug krijg, ik ook nog eens 17,50 eigen risico per behandeling moet betalen. Verder vind ik het ook niet normaal dat ieder jaar de polissen ongevraagd worden gewijzigd en er steeds meer uitsluitingen bij komen. Ik zal dan ook iedereen Petplan af raden.
Is goed geregeld, hoop dat ook volgend jaar dit via de dierenarts kan.
Onze vorige Duitse Herder was ziekelijk en er waren vaste en onverwachte (hoge) dierenartskosten. Wij hebben zeven jaar de declaraties bij Petplan ingediend en deze zijn zonder problemen vergoed. M.u.v. de gebruikelijke medicaties die niet onder de verzekering vallen, zoals bijv. de worm- en vlooi- en tekenbehandelingen. Ook na de euthanasie van onze hond zijn de kosten die in aanmerking komen vergoed. Inmiddels hebben wij een nieuwe Duitse Herder pup die ook verzekerd is bij Petplan. Hoewel wij hopen geen of zo min mogelijk hiervan gebruik te hoeven maken, weten wij dat als het nodig is Petplan onze zaken correct afhandelt.
Ik was te laat met rekening opsturen en ik wil u vriendelijk bedanken voor deze uitzondering.komt goed van pas in moeilijke tijd .ik beveel petplan al jaren aan mijn dierenvrienden aan.prettige feestdagen .
Het indienen van een declaratie is makkelijk. De afhandeling ervan gaat snel en correct. De betaling komt ook snel. De online declaratie vind ik prettiger dan de afrekening achteraf via uwnota.
Goed zou fijn zijn om declaratie naar een antwoordnummer te sturen.
Mijn ervaring met Petplan is meer dan goed. Ik ben met mijn hond al bijna 10 jaar verzekerd bij Petplan en altijd zeer tevreden geweest. Declaraties worden keurig en duidelijk afgehandeld, of je deze nu zelf indient of via de dierenarts. Heldere communicatie via de email.
Netjes afgehandeld volgens de daarvoor gestelde regels. Alleen jammer dat bij onze dierenarts niet meer rechtstreeks kan worden gedeclareerd. Het kan dus gebeuren, dat er een hoop geld moet worden voorgeschoten. Dat wordt dus een spaarpotje aanleggen voor noodgevallen.
afwikkeling v.d.nota``s prima! telefonisch krijg ik soms het idee dat ze dit werk niet met plezier doen.
Ik heb jaren geleden Petplan voor mijn dieren gekozen omdat de dierenarts de declaraties gelijk bij Petplan kon indienen. Nu dat niet meer kan is toch een groot stuk van de dienstverlening komen te vervallen wat ik zeer betreur.
Vroeger ging mijn declaratie rechtstreeks van mijn dierenarts naar jullie toe. Volgens mijn dierenarts zou daar nu een % opslag bijkomen???. Als men dan een declaratie on line doet dan moet men een hele hoop gegevens invullen. Lijkt mij toch dat als men een polisnummer doorgeeft dat jullie dan alle informatie hebben. Of zie ik dat verkeerd ???
Veel dierenartsen, waaronder de mijne, declareren niet rechtstreeks aan Petplan omdat dit teveel kosten met zich mee brengt. Slechte zaak aangezien mensen een verzekering hebben omdat ze vaak de 'enorme' rekeningen niet zomaar op kunnen hoesten. Verder is het declareren online redelijk omslachtig. Je moet alle gegevens invullen terwijl deze al bij Petplan bekend zijn. Een Petplan account zou veel eenvoudiger zijn zodat je vaste gegevens reeds ingevuld zijn bij een eventuele volgende declaratie. Tevens betaal je een eigen risico en worden ook nog de kosten niet volledig vergoed. Voor een normale behandeling vind ik dit niet kunnen. Bij bijzondere behandelingen zou ik hier nog begrip voor op kunnen brengen. Ik betaal ruim 30 euro per maand en krijg van een rekening ongeveer 75% vergoed. Jammer. Een aparte spaarrekening aanleggen voor dierenartskosten begint zo langzamerhand een beter alternatief te worden als een verzekering.
Jammer dat de declaraties niet meer door de dierenarts gedaan kunnen worden. Veel makkelijker en snellere afwikkeling.
Ik heb op woensdag een mail ontvangen dat ik een uitkering ontvang (declaratie), op maandag heb ik echter nog steeds niets ontvangen. Als je me een bericht stuurt dat het uitgekeerd wordt, verwacht ik dat het toch uiterlijk 2 werkdagen duurt, of dat er vermeldt staat hoe lang het duurt. Ik hou er rekening mee dat het gestort wordt. Wellicht moet het bericht dan later verstuurd worden.
Onze Boomer heeft gevoelige darmen en is snel gestresd. We bezoeken daarom regelmatig onze dierenarts met daarbij steeds terugkerende kosten. Meestal niet hoog maar bijelkaar toch veel.
Lastig om via de website te doen als je niet zo goed met computers bent! Er wordt geen rekening gehouden met ouderen. Het is te gek dat je € 10,-- minder vergoed krijgt als je de declaratie indient via de post.
Hele prettige begeleiding na mijn telefonisch contact .iv.m. spoedoperatie, en de fijne snelle afhandeling van de dokters rekening
jammer dat per behandeldatum een eigen bijdrage gevraagd wordt, vroeger was die bijdrage per ingediende declaratie. Voor één ziektegeval, eerste bezoek, tweede bezoek, derde bezoek, nazorg en controle waren 4 data maar één declaratie.
Beste, jullie zijn een top verzekering. Maar waarom mory ik bij het online declacatieformulier ALLES opnieuw aangeven alsof ik een nieuwe verzekering wil afsluiten ? Polisnummer en misschien enkele persoonelijke gegevens zijn meer dan voldoende. Ik kreeg sterk de indruk dat men zo omslachtig als mogelijk wil maken zo dat klanten van een declaratie afzien. Ook dat de declaratie via de diwerenarts niet meer kan laat in me de zelfde gedachte opkomen. Jammer dat het ZO ingewikkeld moet. Groeten, Guido Velker
In principe een goede verzekering, handig dat de declaratie direct via de dierenarts kan, snelle afhandeling daarna door Petplan. Echter raad ik Petplan niet direct aan omdat hetgeen ze vergoeden mij toch tegenvalt, ik heb van anderen gehoord dat met een lagere premie andere verzekeringen ook de jaarlijkse entingen vergoeden etc.
Ik vind heb bedrag per ingeleverde factuur wat niet vergoed wordt erg hoog. Toen ik de verzekering afsloot ging dat heel anders, betaalde je dit bedrag voor alle facturen die je in 1x instuurde. Daarbij vind ik het raar dat als ik voor een spoedconsult ga in het weekend, dat dan alleen een normaal consult vergoed wordt en dan dus nog minus het bedrag per ingediende factuur.
Goede ervaringen met Pet-plan. Duidelijke communicatie, snel antwoord op mijn vragen. Snelle afhandeling. Geen klachten.
Ik ben het niet eens met jullie beslissing over de vergoeding , de bal was niet ingedaald dus dat valt dan wel onder de verzekering.
Petplan is vlot met zowel het melden van de vergoeding alsmede de uitkering. Helaas is onze hond op dit moment erg aan het tobben met zijn gezondheid en zijn daardoor de declaraties hoger dan ooit het geval is geweest. Zij doen er niet moeilijk over, waarvoor onze waardering. We zijn blij met Petplan!!
Indienen per computer gaat makklijk. Wat mij erg verbaasd is ,omdat de premie al erg hoog is, dat ik toch iedere keer weer een flink bedrag zelf moet bij betalen. Soms denk ik ,ik ga maar eens wat opzij zetten ipv een verzekering
Wij vonden het veel beter toen het gewoon via de dierenarts ging. Nu moeten we onze schoonzoon vragen hoe het moet . Voor ons nogal lastig . Voor de rest zijn wij erg tevreden over petplan alleen jammer dat het systeem verandert is . Vr groet Janny Kuut
Prima verzekering en ik word bij telefonisch contact goed en vriendelijk geholpen. Ik vind het alleen jammer, dat bepaalde problemen uitgesloten zijn, zoals problemen met de heup en elleboog. Mijn hond heeft daar gelukkig geen problemen mee, maar met een eventueel toekomstige pup is dat toch een feit om rekening mee te houden met het kiezen van een verzekering. Met vriendelijke groet, Anja Boertje
Ik vind de declaratieprocedure erg omslachtig, zou het handig zijn om in te kunnen loggen met een account of via een app?
doorsnee een goede en snelle afwikkeling van schademelding
heb tot nu toe geen moeilijkheden gehad. met de afhandelingen van de rekeningen
Er is hier bijna geen dierenarts in de omgeving die tegenwoordig direct bij Petplan declareert, ik vind dat zeer irritant en ben er dan ook zeer ontevreden over! U schrijft hiernaast dat u uw clientele ontzorgt met de financiéle en administratieve afhandeling?????
Met Petplan heb ik een zorg minder als er iets met mijn honden zou gebeuren zoals ongelukken of ziektes.
Declaratie e.d. via de mail wordt duidelijk uitgelegd en de eigen bijdrage is rieel , alle onkosten worden vergoed en zijn beheersbaar, minus de eigen bijdrage,al velen jaren klant bij deze organisatie,nooit problemen e.d. dus wat wij je nog meer.
ik moet iedere keer opnieuw de gegevens intikken als ik online declareer. kunnen jullie niet alvast de profiel gegevens voor invullen zodat je alleen maar de factuur hoeft in te sturen
m ijn ervaring is na bijna 7 jaar een verzekering te hebben voor Saar waar ik gelukkig weinig gebruik van heb gemaakt.dat de polis voorwaarden zijn veranderd zonder dat ik dat weet en heb daarop niet kunnen reageren,dus ik minder vergoed krijg dan wat in mijn polis voorwaarden staat .weer een mooi stukje voor concumentenprogramma kassa ,en ga ikmaar eens nadenken de polis op te zeggen .
in eerste instantie een goede verzekering afgesloten,maar telkens de voorwaarde veranderen .Ik weet op den duur niet meer wat wel of niet onder preventieve zorg valt.Denk ik dat de jaarlijkse enting vergoed word ,is dat per januari alweer veranderd.
Goede afhandeling, jammer dat mijn dierenarts niet meer rechtstreeks kan declaren
En dan ineens is Teckel Jelle verlamd aan zijn achterhand! Voor paniek is geen tijd want er moeten snel zaken geregeld worden. Direct de volgende dag een CT laten maken en nog geen 2 uur later was hij, in een andere kliniek opgenomen voor een operatie. Nog diezelfde dag werd hij weer ontslagen en inmiddels huppelt hij weer door de tuin. Waar eerst veel mensen zich verbaasd afvroegen waarom ik mijn hond verzekerd had, vragen nu veel mensen of hij wel verzekerd was? Gelukkig heb ik Jelle vanaf pup verzekerd en kreeg het merendeel van de behandelingen die bijna € 2000 bedroegen vergoed. Daarom raad ik iedereen aan in ieders geval serieus na te denken over een verzekering.
Prettig en zeer snel afgehandeld sinds de mogelijkheid om de nota online in te dienen.
altijd heel netjes en correct alles afgehandeld.Bij telefonische vragen duidelijk antwoord.Na de euthanesie van onze hond ook nog n mooie kaart waarmee jullieons sterkte wenste.Heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking. Groetjes fam Martens
Het blijkt dus s je zelf de rekening instuurt dat je maar 10 euro hoeft te betalen voor de factuur maar als je dierenarts hem indien dat dit 12,5 procent is dus ruim 110 Ik ben van mening dat een factuur een factuur is Hoe je hem ook verstuurd en hoe hoog die ook is Petplan adverteerders dat de dienst gratis is is dus niet zo dus mensen Let op Je bent verzekerd omdat je geen hoge onverwachte kosten wil maar zo heb je ze nog ronduit schandalig
Belangrijkste ervaring: De dag na de wachttermijn ben ik naar de dierenarts geweest. Deze rekening werd niet vergoed omdat de klachten (overmatig drinken) logischerwijs in de wachtperiode zijn ontstaan. Op dat moment is mijn huisdier gezond verklaard. Hij had volgens de dierenarts geen ziekte onder de leden. De klachten waren op dat moment stress gerelateerd. (logisch na dat je een pup van 6 maanden van eigenaar laat wijzigen). Nu 4 maanden later ben ik met gelijksoortige klachten op advies van mijn gedragsdeskundige bij de dierenarts geweest. Ditmaal zijn er markers gevonden die op een ernstige ziekte wijzen. Echter, volgens de dierenarts zijn de twee klachten losstaand. Maar PetPlan neemt dat niet over en keert niet uit. Dit zou betekenen dat ik gedupeerd wordt, omdat zowel petplan als ik verwacht dat uit de ziekte veel kosten voortkomen. Andere zaken. Ik heb op 29 juni deze verzekering gekozen vanwege het declaratiegemak. 14 dagen later (net NA de mogelijkheid tot opzeggen) kreeg ik bericht dat deze service niet meer kosteloos wordt aangeboden. Ik heb 3 declaraties ingediend. Bij alle drie deze declaraties duurde het zeer lang voordat ik reactie kreeg over wel of niet uitkeren (25 kalenderdagen, 15 kalenderdagen en 14 kalenderdagen). Een keer heb ik gebeld en kreeg ik te horen dat het vakantietijd was. Dit had ik niet verwacht van een professionele organisatie. Ik heb tweemaal telefonisch contact gehad, waarbij ik tweemaal zelf als zondebok werd bestempeld, zinssneden in de stijl van: als u niet op de declaratie kunt wachten, dan had u geen huisdier moeten nemen. En: "de wachttermijn, wat maakt het nu uit of die al verstreken is, u gaat toch gewoon naar de dierenarts als dat nodig is. " Natuurlijk doe ik dat, maar ik wil wel weten of ik de rekening al op kan sturen. De beide momenten van telefonisch contact kwamen voor mij over als zeer ongeïnteresseerd en soms zelfs beledigend. Kortom, ik voel mij onjuist behandeld door PetPlan. Ten opzichte van mijn vorige huisdierenverzekering (die helaas geen nieuwe polissen meer afsluit) is dit echt 10 stappen terug. De geweldige slogan die ik hiernaast lees, zoals onderstaand, mag van mij volledig worden geschrapt. Hier heb ik totaal geen ervaring mee opgedaan tot nu toe: "Bij Petplan staat optimale zorg voor uw huisdier op nummer één. Daarnaast ontzorgen wij u graag en maken we de financiële en administratieve afhandeling zo makkelijk mogelijk voor u, zodat u zich kunt richten op uw zieke of gewonde huisdier. Zo hoeft u bij ons de dierenartsrekening bijvoorbeeld niet voor te schieten. Zelf zijn wij ook allemaal dierenbezitters. En dierenliefhebbers! Dus we begrijpen uw zorg." Tot slot: Het is al erg genoeg dat mijn 11 maanden jonge hond ernstig ziek blijkt te zijn. Ik had met mijn verzekering niet verwacht dat dit ook een financiële strop zou gaan betekenen.
De beste huisdierenverzekering die er is !!! Zeer tevreden.
De rekeningen kloppen en ook wat ik moet betalen.Als ik het niet begrijp kan ik bellen en wordt het opgelost.Respect voor de dames aan de telefoon ,ze denken mee!
Kan nog geen uitslag geven over declaratie daar ik de totale uitslag nog niet van U heb ontvangen .
Een snelle afwerking en bericht als online de factuur wordt in gestuurd en het bedrag weer binnen x dagen weer op mijn rekening staat. Maar het zou prettig zijn als niet elke keer alle gegevens bij online declareren moet worden in gevoerd is het niet mogelijk via account of emailadres van klant dit te versimpelen? Maar verder ben ik zeer tevreden met Petplan. Met vriendelijke groet Peter
Ik vind het erg jammer dat de rekening niet meer rechtstreeks via de dierenarts kan, er wordt geen rekening met mensen gehouden, die dit niet eerst zelf moeten betalen
Ja de eerste x dacht ik nou maar was preventief nu ze een gebroken middenvoetsbeentje heeft is het toch wel ideaal.
Een prima verzekering en we zijn blij met de keuze, alleen jammer dat de rechtstreekse declaratie via de dierenarts verdwenen is want dit was een van de redenen dat we voor deze verzekering gekozen hebben. Jullie maken daar nog steeds reclame mee?? ik kan het wel via de dierenarts doen maar dan moet ik 15% extra betalen en dat is een belachelijk hoog percentage.
had een weggelopen kat die na 3 maanden niet terug was en daarop de verzekering stopgezet, 1 week later staat hij voor de deur met kapotte poot, pet plan is heel netjes met de declaratie omgegaan en heeft de helft vergoed. Klasse
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over Petplan. Ik hoop alleen dat mijn declaraties via de dierenarts kunnen blijven gaan, omdat dat de beste oplossing is voor mijn situatie want ik vindt het wel jammer dat declareren via de post 10 euro kost en als men die kosten wil besparen dan moet je de declaraties bij elkaar sparen en ineens opsturen, maar als je je op tijd de vergoeding wilt terug hebben op je rekening dan zal je toch 10 euro moeten betalen. De huidige situatie is voor mij en vele andere een ideale oplossing en het zou erg jammer zijn als het direct declareren via de dierenarts komt te vervallen en zullen vele teleurgesteld zijn want daarvoor hebben de meeste klanten ook voor petplan gekozen om pas achteraf de vergoedingen te betalen. Dus ik hoop dat de huidige situatie blijft zoals die is. Vriendelijke groet uit Deurne
Ik heb wat problemen met hondenverzekeringen. Ik heb ook lang nagedacht of ik wel een hondenverzekering moest nemen. De kosten voor dit soort verzekeringen zijn relatief hoog en de onkostenvergoeding relatief laag. Ook bij deze verzekering blijkt dat als je een hond hebt van boven de 15 kg chirurgische behandeling van heup- en elleboogproblemen niet zijn verzekerd wat bij een hond onder de 15 kg wel het geval is. Dus klanten met een kleine hond hebben meer baat bij deze verzekering, dan klanten met een grote hond. Ook zie je dat elke vorm van (chemische) castratie ongeacht medisch indicatie uitgesloten zijn. Juist dit soort behandelingen zou je verwachten dat die in het verzekeringspakket zouden zitten. Zo zijn er nogal wat uitsluitingen. Het lijkt er in dit geval sterk op dat er meer uitsluitingen zijn dan dat er wordt vergoed. Hoewel het alweer onze vierde hond is, is het voor ons de eerste keer dat we een huisdierenverzekering hebben afgesloten en weten dus ook niet of we hier goed aan hebben gedaan. De tijd zal het leren. Wat ook jammer is dat de dierenartsenpraktijk die tot voorkort de declaraties indiende bij Petplan hiermee is gestopt omdat de kosten hiervan enorm waren opgelopen en zij dat weer zouden moeten doorberekenen naar de klant en zij wilde de klant hiervan niet de dupe laten worden. En voor ons was dat nu net de stap om een huisdierenverzekering af te sluiten. Als er een mogelijk was om de aanbeveling anders te verwoorden had ik dat zeker gedaan nu blijft het bij een voorzichtig: ja.
vind het heel jammmer dat het niet meer via de dierenarts gaat maar verder ben ik heel tevreden
Heb goede ervaring met deze verzekering, alleen hadden ze mij schrifftelijk of per mail aan moeten geven dat Petplan in de toekomst declareert na een bezoek aan de dierenarts via een rekening. Ik stond nu bij de dierenarts zonder dat ik wist dat het verandert was.
declaratie via de dierenarts vind ik fijner is een top regeling vind ik een 10 waard. iedere keer komt de online declaratie terug erg vervelend
Het indienen van een declaratie is heel eenvoudig, helemaal als de dierenarts de factuur per mail stuurt, dan hoef je ook niets in te scannen. Na het indienen van een declaratie krijg je meteen bericht dat hij ontvangen is. Dat is heel prettig, dan weet je dat het goed is gegaan. Het afwerken van de declaratie gaat snel. Volgens mij duurt het een of twee weken voor je bericht krijgt hoeveel er vergoed wordt en hoeveel er op je rekening gestort wordt. Ook de uitbetaling gaat heel snel. Ik heb nooit de behoefte gehad om de afwerking van een declaratie te controleren. Ik heb vertrouwen in Petplan en mijn honden zijn al meer dan 7 jaar bij ze verzekerd. Als ik ooit een nieuw huisdier krijg, zal ik zeker weer mijn verzekering bij Petplan afsluiten.
Sinds het niet meer mogelijk is om de rekeningen via de dierenarts te laten lopen is het er niet makkelijker op geworden bij Petplan. Het indienen van een rekening is erg omslachtig geworden . Er moet veel informatie ingevuld worden en dit ook voor herhaal recepten . Elke keer WEER alles invullen....... Van chipnummer tot polis , adres, email ... Werkelijk alles ! Je zou denken dat de nodige info op de rekening vermeld staat maar alles moet steeds opnieuw ingevuld worden.. Dit moet toch echt veel makkelijker kunnen ????
Een declaratie is snel gedaan, afwikkeling verloopt vlot
de vorige keer had ik met droppie een onderzoek bij dierenarts Heslinga op de kerkewijk in veenendaal,toen kreeg ik een rekening van 109 euro en kreeg ik niets van petplan.dit is inmiddels al een tijdtje geleden.de reden hiervan weet ik niet meer,zou u mij hieromtrend nog een berichtje kunnen sturen.gr: van.de.merwe.
De vergoedingen worden steeds minder. Enkele jaren geleden betaalden we een eigen bijdrage van € 7,50 per bezoek aan de dierenarts en kijk wat we nu moeten betalen. Het is extreem duurder geworden. Als klap op de vuurpijl moeten we sinds kort online declareren, willen we bij "onze" dierenarts blijven. Gelukkig is de afhandeling daarvan snel, maar wat is online declareren een vreselijk omslachtige manier!
Altijd nette en snelle afhandeling van declaratie. Ook duidelijke uitleg wanneer iets evt. niet gedeclareerd kan worden.
Ik ben niet blij met het zelf moeten declareren i.p.v. het declareren via de dierenarts, wat extra kost sinds kort. Ook vind ik de premie hoog vergeleken bij andere aanbieders, én bij de premie waarmee ik 5 jaar geleden ben begonnen.
op heden een goede ervaring, voorheen via dierenarts jammer dat het allemaal veranderd is, ik hoop dan ook dat de verwerking van de nota's binnen 14 dagen blijft, in het verleden werd het op een gegeven moment 6 weken
vriendelijke mensen aan de telefoon. behulpzaam. Héél erg jammer dat je nu extra moet betalen wanneer de d.a. de nota stuurt naar u. Daarom had ik speciaal Petplan genomen. Mijn hondje is bij Proteq en daarom had ik daar geen verzekering afgesloten. Maar nu is het verschil tussen deze twee verzekeringen weggevallen.
Wij hebben onze Bernersennen al verzekerd toen hij 9 maanden oud was en hij is nu ruim 9 jaar. Onze hond heeft chronische klachten en we hebben vaak een beroep gedaan op de verzekering. Onze ervaring is alleen maar goed, goede communicatie, snelle afhandeling van declaraties en heldere uiteenzetting van het te ontvangen bedrag. Wij raden Petplan zeker aan!
Snel en makkelijk online te declaren,ook snelle afhandeling decleratie ,ook heb ik via e-mail antwoord gehad op m'n vraag! Erg prettig
In het begin was Netplan best goed met zijn vergoedingen maar naarmate de jaren vorderen wordt dit steeds minder. Daarnaast betaal je nu bij Petplan voor ieder consult een eigen bijdrage. Dat houdt in dat je bij ieder bezoek aan de dierenarts een eigen bijdrage betaald van € 17,50. Ik zit er aan te denken om de verzekering voor onze hondjes per aankomend jaar op te zeggen. Dan zijn wij eindelijk van ons 5 jarig contract (ja u leest het goed, 5 jaar!!) af. Ik Zeg neem geen Petplan maar kijk eens naar bijvoorbeeld de polis bij de Hema.
Ik moet op een bericht na indienen declaratie meer dan een week wachten. Ik krijg geen enkele bevestiging van indiening. Dan laat u mij meer dan een week wachten op een reactie. Als ik bel dan zijn jullie om 15;30 uur al iet meer bereikbaar. Er belt niemand terug als ik een voicemail inspreek. vervolgens moet ik nog eens 10 dagen wachten op de uitkering van de vergoeding. Dat zouden wij eens moeten doen met de betalingen aan u iedere maand. Zullen we jullie daar eens op laten wachten en niet reageren als jullie er naar vragen!!! Kijken hoe snel jullie dan worden. De vorige declaratie heeft zo'n 6 weken geduurd. Belachelijk gewoon. Omdat jullie een bestand niet open kregen, jullie bellen dan. Maar als wij op vakantie zijn dan weten we dat niet hoor. Stuur dan even een mail, dat is toch makkelijk in 2015!! Nu deze afhandeling weer. Als het zo door gaat dan zijn wij weg bij petpla!!! Is het niet makkelijk om jullie website aan te passen zodat de klant in kan loggen, op een persoonlijke pagina komt en daar kan zien hoe het staat met de declaratie. DAT is van deze tijd en niet zoals jullie het nu doen. Doe er je voordeel mee.
Ik vind het raar en irritant dat ik alles nu in 1x moet betalen aangezien ik op mezelf woon, alleen en ik niet altijd al het geld bij de hand heb. daarbij was het gewoon bijzonder fijn dat de facturatie opgestuurd werd. Daarbij vind ik die regel van 7,50 euro echt onzin, alsof het al niet duur genoeg is en de zorgen om het dier(kat in mijn geval) al niet erg genoeg is. Ik vind het een beetje (beetje heel erg) afzetterij. En dan zeggen jullie waarschijnlijk dat het anders allemaal extra tijd kost om alles te regelen enzo. Maar uit eigen ervaring valt dat reuze mee. Hierdoor zou ik jullie niet bevelen, omdat het allemaal te omslachtig word en twijfel ik zelfs op te zeggen.
het enige nadeel vindt ik nu dat je niet meer bij de dierenarts kan zeggen betalen via petplan... je moet dit nu eerst zelf voorschieten en daarna declareren. jullie verzekering was de enige die dit wel had en dat maakte jullie uitzonderlijk en hadden jullie een goede marktpositie... dit was voor mij de reden om bij jullie te verzekeren, erg jammer dat dit niet of bijna niet meer bestaat of je moet al wisselen van dierenarts wat je niet gauw doet..
wij zijn blij met de verzekering voor onze hond. Helaas heeft ze de ziekte van Addison, dat brengt dagelijkse medicatie en onder controle blijven van de dierenarts met zich mee. Jammer is dat de declaratie niet meer via de dierenarts kunnen. De website is wat dat betreft nogal gebruikersonvriendelijk, omdat iedere keer weer informatie gegeven moet worden die al bij petplan beschikbaar is. Met al die nummers van chip, verzekering en bankrekening en telkens weer invullen van de gegevens van de dierenarts, adres etc. duurt het best lang voordat je alles hebt ingevuld.
Redelijke verzekering. Omslachtige wijze van declareren via website. Telkens moet alle info over het huisdier worden ingevuld. Volslagen onduidelijkheid over het eigen risico. Je krijgt niet vergoed wat je denkt dat je vergoed krijgt. Eea komt erg onpersoonlijk over. Soms is de neiging er om naar een andere verzekering op zoek te gaan.
- De brief van Petplan waarin staat hoeveel er wordt vergoed van de ingediende nota's vind ik zeer onoverzichtelijk. Zeer moeilijk om na te gaan hoeveel er van welk bedrag wordt vergoed, hoeveel dat dan per nota is en hoe er dan op het totaalbedrag wordt uitgekomen. - Bij het indien van de nota's op de site zou het prettig zijn als er niet zo ontzettend veel gegevens worden gevraagd. Relatienummer en naam patient zou moeten volstaan.
Vlotte en goede afhandeling van de ingediende declaraties. Dank
Wat we jammer vinden is dat het wij vroeger bij de dierenarts niet voor hoefde te betalen. En de afwikkeling vinden wij nu te langzaam voordat we het geld op de rekening hebben staan. Jammer ging vroeger beter.
Vijf jaar geleden klant geworden bij Petplan. Destijds tegen zeer goede voorwaarden. In 2014 zijn de polisvoorwaarden gewijzigd en vergoeden ze nog maar de helft van de consulten. Daar ben ik zeer ontevreden over. Daarvoor ben ik destijds geen klant voor geworden en betaal ik geen premie voor. Gespreksvaardigheden vd klantenservice zijn ook zeer ondermaats. Via de email is de (eenzijdige) communicatie wel goed.
Ik vond het bijzonder attent dat ik werd gebeld over mijn bankrek.nr. Dat was een andere dan waarvan de premie wordt afgeschreven. En dat jullie dat dan even checken en mij voor de zekerheid bellen geeft mij het gevoel er toe te doen. Fijn! Ik voel me heel serieus genomen.
Tot op heden zijn alle declaraties voortreffelijk afgehandeld.
Correcte communicatie en vriendelijke telefonische benadering en duidelijk! De verzekering op zich vind ik nogal prijzig.
Ben sinds 2 jaar met 2 senioren Leonbergers verzekerd bij u.Gelukkig heb ik nog geen duurdere declaratie in hoeven te dienen. Had ik het jaren geleden maar wel gedaan....had me veel Euro's gescheeld. Maar goed.....doordat ik dus geen hoge kosten heb gedeclareerd kan ik ook geen mening geven hoe dan de communicatie tussen ons is en de afwikkeling daarvan. Maar tot nu toe is het TOPPIE !.
Ik zit al sinds een jaar of 10 bij Petplan en ben altijd zeer tevreden geweest. Echter de laatste jaren wordt de verzekering geheel uitgekleed, plaats je een opmerking dan krijg je een halfslachtig antwoord, tal van zaken zijn uitgesloten maar daar moet je de volledige polisvoorwaarden voor doornemen. Ik had 3 honden en allen vielen onder andere polisvoorwaarden (dat had zeker niet met de leeftijd te maken, maar zodra je declareert voor een hond val je het jaar erop meteen onder de nwe voorwaarden die met het jaar slechter worden). Buitengewoon zonde voor een eerst zo goede verzekering. Nu zou ik de verzekering bij niemand meer aan willen raden. Wil je bij hoge kosten nog iets vergoed krijgen dan moet je polis op polis op polis afsluiten en dat is een ondoenlijke zaak!
info is moeilijk te vinden en er zijn meerdere klikken nodig om te vinden wat je zoekt. ik mis een "eigen omgeving" waar de polissen in staan en dergelijken
Goed, gezondheidskosten zijn duur, ook voor onze dieren, gelukkig dat Petplan (een deel van) de kosten draagt.
Ik ben van proteq overgestapt op Petplan vanwege de service, dat ik niet meer de rekening van dierenarts hoefde voor te schieten en vervolgens wordt dat afgeschaft
DE UITKERINGEN VAN DE DECLARATIES DUREN VEEL TE LANG
Ben zeer tevreden over de duidelijke informatie, zowel via de telefoon als de mail, en de afhandeling van de declaraties. Bedankt.
Heel prettig dat je merkt dat de declaratie snel in behandeling wordt genomen! Ik krijg dan het gevoel dat ik serieus genomen wordt. Het zou helemaal perfect zijn, als er zoiets zou zijn als MijnPetplan, zodat je niet al die getalletjes van chipnr, bankreknr, Polisnr etc hoeft in te vullen...
Is echt een ramp om alles in te vullen. Kan er niet gewerkt worden met een inlogcode zodat alle relevante gegevens zoals polishouder chipnr adres al zijn ingevuld.
Jammer dat de rekening niet rechtstreeks meer naar Petplan gaat! zonder extra kosten!!! Premie is al hoog genoeg met 8 hondjes!
Als de hond wat gaat mankeren wat chronisch is dan wordt je van diverse ziekteklachten uitgesloten/niet vergoed, die niets met het ziektebeeld te maken hebben. Ik vergelijk het met het afsluiten van een brandverzekering maar als er brand is dan word er niet uitgekeerd.
Ik heb mijn drie honden bij Petplan verzekerd. Het indienen van een declaratie gaat heel makkelijk via internet. Helemaal als je van de dierenarts de facturen gemaild krijgt. Wat ik jammer vind, is dat de declaraties niet meer via de dierenarts gaan. Dat was wel zo makkelijk. Het heeft toch ook een voordeel. Wanneer ik nu declareer krijg ik geld terug, terwijl ik anders altijd nog een rekening kreeg van Uw nota. Ik ben zeer tevreden over Petplan. Ik hoef nooit na te denken of ik de dierenarts kan betalen, want ik ben goed verzekerd.
Nooit een probleem gehad, ik ben tevreden met de service, vind ik het duidelijk en efficiënt.
ik vind de verzekering vreselijk duur en was geschokt, dat het trekken van de tanden van mijn hond niet onder de verzekering viel. Eigenlijk vind ik de kosten van een verzekering voor mijn dieren niet in verhouding staan met wat er aan vergoeding wordt uitbetaald. Ik zou het bij een nieuwe hond ook niet meer doen.
In het begin, drie jaar geleden, was Petplan de uitkomst. De dierenarts declareerde direct bij Petplan. Nu moet ik eerst alles zelf betalen, en dan vier weken wachten op mijn geld. Dat is niet fijn, en een zeer slechte ontwikkeling. Ook reageert u niet op mijn verzonden mailtjes, en de site geeft zeer slechte informatie...
het gaat prima alleen werkt het systeem niet altijd mee! zou fijn zijn als het systeem aangepast werd op de bestaande declaraties zodat je met invullen eigenlijk niet te veel hoeft in te typen zou handig zijn ,maar is maar een suggestie met vriendelijke gr.Eveline Roelofs -von Haack
Onze Parson Terrier ,genaamd Bella, had een heupafwijking en is op de leeftijd van 8maanden geopereerd. En dat is maar een geluk ,want ze had mank gebleven en veel pijn gehad. Nu gaat 't veel beter. Alles betaald door PetPlan.
Wel jammer dat je van wijzigingen achteraf pas bericht krijgt dus nadat de polis al loopt of er pas achter komt als je bij de dierenarts staat. Bij de dierenarts hoorde ik dat ik facturen in de toekomst zelf moest gaan voorschieten en dat de preventieve zorg uit het PLUS pakket is, ontdekte ik pas na bezoek bij de dierenarts, toen ik een groter deel van de factuur zelf moest betalen. Ik heb van die wijziging van de voorwaarden vooraf geen apart bericht gekregen (wel van de wijze van declareren)
Wij zijn uiterst tevreden met de afhandelingen van de declaraties,goede duidelijkheid wat ook de website betreft,en nooit problemen gehad.Alleen wat ik jammer vind is dat we niet meer via de dierenarts kunnen declareren en ook hier geen bericht op ontvangen heb.
In 1 keer gelukt om een declaratie in te vullen, ben er erg blij mee
vind het absurd dat je een eigenbijdrage moet betalen € 17,50 het was ooit 10 volgens mijn weten tja en dat alleen omdat het via de post gaat geld trekkerij
Punt 1: 3 jaar geleden nam ik petplan op aanraden van mijn dierenarts ik moest toen een verzekering nemen van 5 jaar er kon niet voor een korter contact gekozen worden, jaar later bleek dat er ineens een contract aangeboden werd op de website van petplan voor 'n jaar, de mijne kon toen niet terug gezet worden punt 2: de verzekering vind ik aardig prijzig, ik betaal 33.25 euro per maand dat is € 399,- per jaar en als je hond dan een inenting nodig geeft van € 59.68 en je moet dan nog 9,68 zelf betalen is dat een erg dure inentingen word er flink aan de klant verdient , wopla de Directeur weer een vette salaris, dus ik zal Petplan zeker niet aanbevelen en ook zal ik zodra het mogelijk is Petplan opzeggen en een andere verzekering aanschaffen
Het steeds weer invullen bij de online declaratie van uitermate veel gegevens, vind ik vervelend. Je moet steeds weet een chipnummer, naam hond, naam, adres en woonplaats, bankrekeningnummer en weet ik niet allemaal wat invullen. Advies: éénmalig account aanmaken en via dat account de declaratie indienen met alleen bijvoorbeeld datum behandeling en bedrag. Lijkt me genoeg.
Klant onvriendelijke declaratie. Om maar te zorgen dat je zo min mogelijk declareert. WAARDELOOS!! Hoop er ook zsm vanaf te zijn.
Ik ben/ was zeer tevreden over petplan verzekering. Maar vanaf de declaratie niet meer rechtstreeks via de dierenarts gaat vind ik het een rompslomp. Ik vind het gewon belachelijk dat ik eerst het bedrag moet voorschieten en dan 14 dagen op zijn minst moet wachten gat ik het bedrag weer terug gestort krijg. Nu is het een klein bedrag, maar wat als het om een hoog bedrag gaat? hier heb je toch geen verzekering voor af gesloten? Gewoon belachelijk. En trouwens wat een extra werk brengt dat voor de klant mee.
Vond de oude situatie, waarbij ik niet eerst zelf behoefde af te rekenen bij de dierenarts, een stuk klantvriendelijker. Jammer dat u hiermee gestopt bent.
men doet maar wat en houdt zich niet aan eerdere afspraken of aan eerdere afgesloten polis
. mijn telefonische ervaring is niet geweldig constant iemand anders aan de telefoon die je het probleem moet uitleggen . Ik heb tot 3 X een telefoontje gepleegd om de voorwaarden van de verzekering te krijgen nooit ontvangen uiteindelijk bij dieren arts meegenomen
Nota van dierenarts ingediend online van een consult. Stond alleen op de nota als omschrijving " consult "en daarom kregen wij geen vergoeding van deze nota. Toen contact opgenomen met PETPLAN waarom nota niet werd vergoed. Er moet op de nota vermeld staan wat de reden is van dierenarts bezoek. Bij de voorwaarden van de verzekering staat dit niet duidelijk vermeld volgens ons. In de voorwaarden staat Dat een consult vergoedt wordt door verzekering Na telefonisch overleg met PETPLAN werd het consult toch gedeeltelijk vergoedt. Uiteindelijk was dit wel snel afgehandeld. Dat vonden wij wel weer goed van PETPLAN. Vr gr Familie Dijkmans
U blijft de voorwaarden van de polis maar veranderen.eerst een bedrag als eigen risico,nu 17.50 per visite.Nu geen declareren meer via de dierenarts.Op 17-09-2015 heb ik opnieuw 2 nota,s ingediend maar deze zijn niet binnen 10 dagen vergoed zoals u eerder aangaf.Tot nu toe niets.Alleen de bevestiging dat ze ontvangen zijn. Mijn hond is een asiel hond die helaas veel ziek is.toen ie een half jaar was. is ie uit de auto gezet.en waarschijnlijk omdat hij zo vaak ziek was.
Ons lieve konijn hebben we verzekerd. In eerste instantie hadden we zoiets van jeetje, is het wel nodig? Maar nu hij een specifieke aandoening heeft wat hoge kosten meedraagt aan dierenartsbezoeken en medicatie zijn wij maar wat blij met deze verzekering! De afwikkeling van declaraties gaat zeer prettig. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden en daarbij is het overzicht dat je toegezonden krijgt zeer duidelijk! Ik zal iedereen Petplan aanraden.
We zijn al jaren zeer tevreden met petplan. Nu we de rekeningen zelf moeten indienen vinden we het jammer dat alles zo lang duurt. Wat ons betreft terug naar hoe het was.
Heb een vijfjarige verzekering afgesloten voor mijn franse buldog. Vindt de verzekering duur en slecht. Ze proberen er alles aan te doen om onder betaling uit te komen. En de lijst met uitsluitingen wordt ontzettend groot. Las zelfs dat ze vanaf heden helemaal geen franse buldog meer verzekeren. De eerste keer dat ik de verzekering echt moest inschakelen kreeg ik bijna niets vergoed.Ondanks het uitgebreide pakket. Vorig jaar stuurden ze de rekening in de mail.Nooit wat ontvangen en kreeg een dreigbrief dat ze me eruit gingen gooien en ik wel de premie moest betalen. Heb gereageerd en aangegeven dat ik al jaren netjes op tijd betaal en dat ze me de gegevens moesten toesturen zodat ik kon betalen.Netjes gedaan.Maar nu moet je de dierenarts ook meteen betalen.Krijg je nog maar een bepaald bedrag bij spoed vergoed.Duurt het lang voor ze je declaratie in behandeling nemen.Petplan wordt echt steeds slechter.Je betaalt een hoop ruim 300 euro.Beter zet je dit apart en geen verzekering. Niet doen dus.
Ik heb nog geen onprettige ervaring met petplan ondervonden. Gezien de huidige ervaring geloof ik niet in een ander oordeel.
Vriendelijke, behulpzame klantenservice. Luistert goed en geeft prima informatie.
duidelijke website en een goede en snelle afhandeling van de declaraties.
Ik ben blij verrast dat ik het gehele bedrag van mijn ingediende declaratie van 11 September j.l. terug krijg. Ik had gedacht dat ik een Eigen risico moet betalen van 17,50. Wat ik erg jammer vind is dat ik ten eerste de rekening moet voorschieten en dat Petplan de rekening aan mij terug betaald en ten tweede dat ik lang moet wachten op mijn geld. Binnen vijf werkdagen na indienen de rekening behandelen en bij goedkeuring uitbetalen is wel zo netjes.
Vind de verzekering veel te duur,dien je de declaratie te laat in krijg je niets vergoed. Je zit zonder dat het echt duidelijk is 5 jaar aan de verzekering vast zonder dat er rekening word gehouden met veranderingen in de leef situatie van verzekeringsnemers.
Gelukkig niet erg veel, maar als het nodig was een vlotte afwikkeling.
Telefonisch goed bereikbaar, snelle afwikkeling declaraties. Mijn ervaring is tot nu toe prima.
De afwikkeling duurt erg lang! 10 werkdagen. Bij OHRA duurt het bij ons 2 werkdagen, dan staat het geld zelfs al op de rekening (voor de duidelijkheid, dat is voor een andere hond). Bij petplan moet je de rekening helemaal inscannen, ik vind het behoorlijk veel werk!
Prima ervaringen tot nu toe. Goede communicatie, declaraties worden snel en correct verwerkt. Mijn kat is vorig jaar aangereden en veel zorg van de dierenarts(en) nodig gehad. Ben heel blij met de verzekering en zeer tevreden over de afhandeling van de nota's: snel en correct.
ik kan niet plaatsen waarom men bij de informatie met welk bedrag zal worden uitgekeerd opmerkt " wilt u de volgende keer het formulier volledig invullen" . Zou goed zijn wanneer men mededeeelde wat er ontbrak! PS: In dit kader zijn vragen natuurlijk nooit verplicht!
Op zich altijd prima, declaratie werd verrekend via de dierenarts, nu moet het zelf worden voorgeschoten en moet je toch best wel lang op je geld wachten.
Sinds wij een hondenverzekering hebben afgesloten gaan de premies omhoog en de uitkeringen omlaag. Ook de administratiekosten vind ik belachelijk, die betalen we al in de premie!!!
Alles (altijd) uitstekend verlopen - niets dan lof over deze verzekering
Duidelijk taalgebruik en snelle afhandeling declaraties.
Fijn dat het vergoed word, Wel erg jammer dat het ruim 4 weken duurt voordat je het bedrag teruggestort krijg. Dit moet sneller kunnen.
Fijn dat je niet gelijk hoef te betalen bij de dierenarts ,meestal gebeurd er iets of wordt een dier ziek als het niet goed uitkomt .
mijn ervaring is heel goed alleen heel jammer dat je nu weer bij de dierenart zelf moet betalen dat is voor mijn toch wel een groot probleem omdat ik niet zoveel geld te besteden heb inverband met een wao uitkering. maar voor de rest heel tevreden
Goed. Duidelijke uitleg op de website en indienen digitale declaratie verloopt redelijk snel. Dat is erg prettig! enige minpunt vind ik de wijzigingen/aanpassingen in de polis elk jaar. Je stapt niet snel over, maar er veranderen wel vergoedingen, waardoor het onoverzichtelijk wordt.
Heel fijn om de kosten niet te hoeven voorschieten. Alles wordt correct afgehandeld
ik vind het jammer dat ik bij mijn dierenarts niet meer mijn declaratie kan in leveren, ze zeiden daar dat Pet Plan dit niet meer wil ik vond dit erg gemakkelijk
Had gedacht dat ik meer vergoed zou krijgen van alle dierenarts kosten van een heel jaar,vooral de consulten zijn duur. Vondt de verzekering erg duur
Declareren via de website gaat best goed jammer dat we t voort zelf moeten doen.. vind persoonlijk wel dat de verzekering steeds duurder wordt ben 4 jaar geleden begonnen maar is aanzienlijk hoog geworden. Terwijl er wel minder vergoed wordt. Dat is het enige grote min punt. Verder tevreden.
Ondanks alle stress wat me hond nu mankeert ging t vanuit jullie netjes en beleefd mijn complimenten.
Ik vind de invoering op de website omslachtig. Hierdoor volgt uitstel. Dit heeft er toe geleid dat rekeningen te laat ingediend zijn en daar geeft Petplan handig gebruik van gemaakt om niet uit te keren.
Zeer tevreden, vooral over de online declaratie en de service via de dierenarts, zodat ik alleen achteraf nog het overige bedrag moet overmaken.
prima ervaring. Declareren werkt goed en vrij snel. Ik schrok alleen van de verplichte eigen risico van 17,50 per consult. Dit is bij andere verzekeraars mi niet zo.
Helaas beveel ik Petplan niet meer aan. Als je in het verleden naar de dierenarts ging had je verder geen omkijken meer naar de rekening maar sinds de verandering moet je via de website alles opnieuw en omslachtig invoeren. Werkt niet prettig. Zouden alleen al om die reden niet meer bij Petplan voor de verzekering gaan.
1) had vorig jaar doorgegeven dat de reisverzekering eraf moest. Nu staat deze er weer op. Graag eraf halen. 2) Erg vervelend dat de service is komen te vervallen dat onze dieren-arts zelf declareerd. Nu moet ik gelijk aan de balie betalen. Daar had ik deze verzekering juist op gekozen. Het gaat om Dierenkliniek achillesstraat 62. Graag wordt ik hier verder over geinformeerd.
Het niet meer declareren via de d arts is een groot gemis voor vele mensen. Als er iets wijzigigd moet er van te voren een mailing komen en niet als alles al een paar dagen is ingegaan. (11 aug terwijl de wijziging 1 aug ingaat)
Ik was heel tevreden met de afhandeling rechtstreeks via de DA. Helaas blijkt nu dat je dit zelf moet gaan indienen. Daar ben ik zeker niet blij mee, juist omdat dat de reden is geweest waarom ik de verzekering bij jullie heb afgesloten. Ook de link naar welke DA nog rechtstreeks declareren is niet duidelijk, de naam van mijn DA staat er bij, maar er moet blijkbaar ook nog een ander merkje bijstaan. Heel erg verwarrend! Het zijn vaak grote bedragen, daarom juist gekozen voor deze handige oplossing. N zoveel extra werk, en wachten op het geld, daarvoor had ik net zo goed een andere verzekering kunnen nemen :( . Vanmorgen naar jullie gebeld en verhaal uitgelegd, waarna er snel is gehandeld en de declaratie als is verwerkt. Dit is zeker een pluspunt! Als jullie de declaratie altijd zo snel kunnen verwerken, dan is dat een aardige tegemoetkoming. Maar als ik echt 2 weken op mn geld moet wachten, word ik er niet blijer op..
rekeningen worden binnen redelijke tijd goed afgehandeld, het tussenliggende informatieve contact via de mail is ruim voldoende, de uitleg bij de afgehandelde declaratie is duidelijk omschreven.
verbetering: bij elke declaratie moet ik nu alle gegevens opnieuw invullen, zou fijn zijn als dat makkelijker kan
ik baal er enorm van dat de dierenarts geen declaraties meer mag indienen. nu moet ik alles voorschieten en opsparen tot het einde van het jaar omdat ik anders €35 per declaratie kwijt ben.
Fijne ontwikkeling dat declaraties nu ook online kunnen ! Zeer tevreden
De afhandeling van de declaratie ging snel en correct. Duidelijke specificatie van de te vergoeden (en ook niet vergoede) bedragen. Een foutje op de site: u claimt dat de klant de dierenartsrekening niet hoeft voor te schieten. Dat is niet juist. Ik moest de rekening wel voorschieten.
Nooit problemen gehad met de afhandeling van declaraties.
Mijn kat is hier 8 jaren verzekerd geweest, helaas is hij overleden ik heb hier goede ervaring en telefonisch zijn zij erg behulpzaam en declaraties goed en snel behandeld!
nadeel:wanneer je hond is verzekerd en dan opzeggen.Ik heb bv.herplaatsers die worden na resocialisatie herplaatst en wanneer het niet goed gaat komt de hond terug, dan weer verzekeren bij petplan wordt er gezegd als u door betaald had dan was er niets aan de hand voor de hond.dat wist ik niet wordt ook nergens beschreven op jullie site.De herplaatsingshond is teruggekomen en moest opnieuw verzekerd worden en kreeg een wachttijd van een maand.Welnu,ik zou graag willen dat de wachttijd vervalt als een herplaatser terugkomt bij mij.De hond is na 13 weken teruggehaald door mij.Nagekeken door da: geen bijzonderheden.Kortom hond komt terug uit herplaatsing verzekering opnieuw inzetten zonder wachttijd als een da verklaring gezondheid in orde is.
Een minpunt is steeds bij elke rekening 17,50 Euro eigen bijdrage ondanks dat de behandeling meerdere consulten duurt voor een "mankement" bij het huisdier !!!
Ik vind het heel erg dat je voor een behandeling van 44,40 een eigen bijdrage van 17,50 betaald, terwijl we elke maand de premie betalen, die niet mis is. We krijgen steeds minder vergoed terwijl we wel elke keer een premieverhoging of minder vergoeding krijgen. Als je er over belt, wordt er alleen maar gezegd, dan gaat u toch naar een andere verzekeraar. Slechte service
Heel tevreden over afwikkeling van de declaraties. Ik vind het alleen jammer dat ik bij mijn dierenarts (Meursing in Hazerswoude-Dorp) contant moet afrekenen omdat hier de betaling niet via de verzekering kan. Dierenarts heeft hier volgens zeggen slechte ervaringen mee!
Duidelijke polisvoorwaarden. vlotte afwikkeling declaratie. Feitelijke uitbetalingtermijn na beoordeling declaratie moet sneller kunnen! Staat nu op 10 dagen. Is onnodig traag.
dat de dierenarts ineens de declaraties niet meer op wil sturen omdat jullie er teveel kosten voor rekenen, vind ik slecht, de verzekering betaal ik van mijn vakantiegeld, ik zit in de bijstand en heb het financieel heel moeilijk het is voor mij niet mogelijk de grote bedragen eerst helemaal voor te schieten aan de DA, ook telefonisch vind ik niet dat ik prettig te woord wordt gestaan, deze mevrouw praat onduidelijk en op een manier of ze me maar een zeur vind. toen ik net bij jullie was, vond ik het heel goed, is de laatste jaren steeds minder aantrekkelijk geworden.als ik niet op een wijziging op de hoogte wordt gebracht, en verteld dat ik dat niet heb doorgekregen,wordt ik afgeblaft dat ik dat wel heb gekregen via de email.
had liever dat het door sterkliniek rechtstreeks wordt gedaan, en niet door mij.
De afwikkeling gaat redelijk snel en correct maar toch vind ik het jammer dat de dierenarts niet meer direct kan declareren bij PetPlan. Dat vond ik heel prettig. Het declareren via dierenarts kan nog wel maar onze dierenarts vraagt hier maar liefst €8,00 voor vanwege administratieve kosten. Met kleine bedragen is het goed te doen maar als je grotere bedragen moet betalen en dan ook nog eens voor controles terug moet, ben je wel verplicht om die administratieve kosten te betalen, bovenop het eigen risico van €17,50. De hondenverzekering heb ik immers om te voorkomen dat ik voor onverwachte grote uitgaven sta.
Tot op heden ben ik altijd tevreden geweest over Petplan. Het feit dat Petplan nu heeft besloten om het rechtstreeks vergoeden van declaraties per 01-08-2015 stop te zetten, tenzij de dierenartsen daar hoge kosten voor willen maken,, heeft mij doen besluiten Petplan niet meer aan te bevelen aan anderen en heeft mijn mening over de geleverde diensten ook zeer negatief beïnvloed. Juist het feit dat Petplan de financiële en administratieve afhandeling zo makkelijk maakte, was voor mij doorslaggevend bij de keus van een hondenverzekering. Het aantal dierenartsen - "gewone" dierenartsen maar vooral ook de speciaal klinieken waar je naar toe gaat voor specifieke, dus over het algemeen kostbaardere behandelingen - waar het nog wel mogelijk is om de declaratie via de dierenarts in te dienen, is dermate klein dat ik Petplan zeker niet MEER zal aanbevelen aan anderen.
Nadat onze 2 jaar oude blauwe rus poes van 6 hoog een vogel achterna gesprongen was , kwam hij niet zo goed op zijn pootjes terecht , en kon bijna 1 van zijn 9 levens inleveren . na een weekend observatie bleek hij zijn kaakje gebroken te hebben , zijn staart , zijn bekken , zijn pootje en het klauwtje .. de poes is een groot onderdeel van mijn huishouden , en een leven zonder de poes is een ondenkbare gedachte gelukkig had ik meteen bij de aanschaf van de kitten een goede verzekering genomen om in geval van een trauma gedekt te zijn tegen onverwacht hoge kosten , en dat was maar goed ook , want de teller stopte ergens rond de 2000 euro aan operatie kosten en nazorg.. dus ik weet niet of ik de poes in leven had kunnen houden als ik meteen die 2000 euro had moeten ophoesten , daarom ben ik heel blij dat ik het leven mijn mijn lieve poezevriend heb kunnen redden omdat de middelen ervoor waren om de benodigde operaties te kunnen betalen , dus daarom ben ik PetPlan erg dankbaar dat ze snel en kundig contact hebben gehad met de dieren artsen waardoor hun snel konden opereren en het leven konden redden van mijn poes . dus top
20 euro premie per maand. Na vier maanden een declaratie van de dierenarts van €200,73. Vergoeding door Petplan: 40 euro! Dus: word rijk en verzeker je niet. Deze behandeling heeft me dus 180 4x20 = 260 euro gekost. Tel uit je winst!
Mijn eerste ervaring met een huisdierenverzekering, omdat ik best een aantal dieren heb, wilde ik met het verzekeren van 1 hond beginnen om te kijken of het beviel. Nou totaal niet! De inschrijfgegevens klopten al niet. Ik had alle gegevens juist doorgegeven, maar Petplan is er creatief in het overnemen hiervan. Ik ben opeens in 1900 geboren, de ingangsdatum van de verzekering is nog voor de geboortedatum van mijn hond, terwijl ik hem met 12 weken heb gekregen en ik vanaf dan verzekerd wilde zijn, verder zou mijn chihuahua een volwassen gewicht van 15 kg krijgen ipv de 5 die ik aangaf, en ga zo maar door. Maar goed, kan gebeuren dacht ik nog. Toen mijn hondje ziek werd en in Utrecht terecht kwam had ik mijn polisvoorwaarden en dekking meegenomen. Daarop afgaande heb ik die dag mijn hondje voor 1500 euro laten opereren. Enige tijd later kreeg ik de volledige rekening voor mijn kiezen. Ik heb het hoogste pakket en ik was het er niet mee eens. Dus gebeld, nou ik heb nog nooit zulke onaardige ongeinteresseerde mensen meegemaakt. Het was gewoon nee en het had te maken met iets wat hij voor het aangaan van de verzekering al had gehad. Word geen moment met je meegedacht. Uiteindelijk na veel contact en heeel veel stress via het juridisch loket en de behandelend arts een schrijven gekregen dat het een nieuw medisch ding was en dus gewoon vergoed hoorde te worden. Ik krijg nog hartkloppingen van Petplan als ik aan ze denk. Vechten voor je recht en geld terwijl je hondje doodziek is. Dan wil je wat anders horen als dat je hond iets heeft volgens Petplan terwijl de behandelend arts iets heel anders heeft gediagnostiseerd. Zo ontzettend frustrerend dat er gewoon een draai aan gegeven word die goed uitpakt voor Petplan, en er totaal niet naar de waarheid geluisterd wordt. Uiteindelijk inderdaad gelijk gekregen, maar ik ben ruim een half jaar aan het vechten geweest. SLECHTE VERZEKERING NIET AANGAAN!
Leon C hoe kom ik aan je mailadres wil graag meer weten. Heb ook problemen waar ik graag juridisch meer over wil weten.
wat een oplochters. Heb twee honden bij hen verzekerd. werden gelijk al bij aanvang voor beide honden voor 6 maanden uitgesloten. De een had traanoogjes en de ander had een darminfectie gehad. Ze deden alsof mijn hondjes zwaar ziek waren had ik het maar nooit op het formulier gezet. Mijn jongste hondje had een baarmoederontsteking moest geopereerd worden, wij kregen niets vergoed omdat zij het onder het kopje sterilisatie zetten. Had ik deze verzekering maar nooit afgesloten. Wij betalen elke maand 50 euro maar krijgen praktisch niets vergoed. O, ja en wij zitten er gelijk voor 5 jaar aan vast
Petplan heeft de rekeningen van de dierenarts in Tsjechië, ondanks de verstreken declaratietermijn, toch willen vergoeden. Onze dank daarvoor.
Goede verzekeraar voor huisdieren!! Het scheelt ons een hoop geld en aardige mensen! Namens onze hond Plien bedankt!!!
Ik ben erg blij met Petplan. Ik zat met een hoge dierenrekening van de dierenarts en door mijn verzekering heb ik daar een groot gedeelte van vergoed gekregen. Ik heb mijn verzekering terugverdiend!
Bij het declareren trekken ze snel een conclusie waardoor er meer niet (niets) vergoed wordt. "Bij onduidelijkheden nemen ze contact op met je dieren arts". Niet dus dien maar een klacht in en bewijs het maar. Typische verzekering die de tactiek heeft maak de weg maar lang vallen er vanzelf mensen af. Kosten 1200,- euro Verwachting was dat we 450,- zouden terug krijgen. Ontvangen 0,-
De directeur van Petplan heb ik gedagvaard en natuurlijk is ie niet op komen dagen want hij heeft uitstel gekregen. Hij probeert tijd te rekken en denkt daar zijn voordeel mee te doen. De volgende zittingsdatum voor hem is 19 februari a.s. in Almere. Zoals veel beschreven klachten is mij hetzelfde overkomen; o.a. premie betalen maar niet vergoeden. Degenen die zijn adres willen hebben om hem te schrijven kun je mij per mail vragen. Mocht je hem ook willen dagvaarden dan kun je mijn dagvaarding gebruiken en heb je geen advocaat hiervoor nodig. Mijn zaak loopt nog en mocht je meer willen weten kun je me mailen. Wanneer je contact met hen opneemt en je jouw vragen stelt weigeren ze je gewoon antwoord te geven en worden ze nog kwaad ook. Via allerlei zijwegen door gebruik te maken van de polisvoorwaarden probeert Petplan de vergoedingen onderuit te komen. Via de site ervaringen.nl kun je veel hierover lezen. Iemand zal deze praktijken aan het daglicht moeten stellen! Via de rechtbank vecht ik mijn probleem uit ; het niet uitbetalen van de vergoedingen. Ik betaal een maandelijkse premie van euro 52,00 voor een volledig totaal zorgpakket. Petplan's reclamefolder barst van de misleidingen en door gebruik te maken van 1 regel kan hij als hij wilt vergoedingen onderuit te komen; hij is dierenarts maar oefent het beroep niet uit want hij is verzekeringsagent. Hij sluit verzekeringen af; hij is een gevolmachtigd agent. Naar mijn mening misbruikt hij zijn titel als dierenarts! Ik krijg nog niet eens een consult vergoed! Ik kom mijn maandelijkse verplichtingen na en dat moet hij ook maar eens doen en niet alleen zijn eigen zakken vullen plus die van de aandeelhouders.
Zeer slechte verzekering. Een dag voordat ik hem afsluit naar de dierenarts geweest met mijn kitten omdat hij traanoogjes had. Die netjes op het formulier aangegeven. Bam, meteen een clausule van 6 maanden waar je niks mag declareren mbt alles wat met de ogen te maken heeft, terwijl bijna elke kitten traanoogjes heeft. Een staaroperatie bij een kitten van 8 mnd niet willen vergoeden omdat het niet levensbedreigend is, kunnen ook makkelijk blind door het leven zeggen ze dan. Ja zo hebben ze overal een uitweg voor. In juni loopt hij af en ik stop er dan ook meteen mee. Zijn absoluut niet diervriendelijk bij deze verzekering. Denken alleen maar aan het geld en niet aan het welzijn van de dieren!
Ik heb dik 4 jaar teveel polis - 800 euro betaald voor een poes die ik in moest laten slapen , nooit wat gedeclareerd enz enz . Nou kwam ik erachter dat ik nog steeds polis betaalde voor de poes na dik 4 en half jaar en dat kwam omdat ik nog een poes heb en dacht dat het voor die poes was. Echter nu willen me compenseren door coulant te zijn haha teruggave vanaf Jan 2013 omdat ik te laat was met het melden van het overlijden van de poes. Dus nu steken ze even dik 500 euro in hun zak , dus mensen dit zijn ZAKKEVULLERS !!!! Zoals je kan zien zijn er betere verzekeringen voor je huisdieren............. PETPLAN NO MORE !!!!!
UITKEREN NEE KENNEN WE NIET , SORRY POLISVOORWAARDEN ZIJN VERANDERT ,, U MOET DUS ZELF BETALEN ,, UW DECLARATIES NEEEEE NOOIT ONTVANGEN ,
Enorm veel spijt van deze verzekering mijn hond heeft 2 maanden geleden na een ongelukje tijdens het wandelen haar kruisband gescheurd en een kunststof kruisband gekregen .Petplan heeft niets van de gemaakte kostenvergoed, zelfs niet het eerste consult en röntgenfoto waardoor de diagnose gesteld werd. Aangezien mijn hond een bulldog is en er een clausule is die de knieën uitsluit van de verzekering mijn. Ondanks bellen en mailen blijven zij bij hun standpunt , het feit dat ik er van uit ben gegaan dat deze clausule betrekking heeft op aangeboren afwijkingen en ouderdom / slijtage klachten en niet op ongelukken hebben zij zonder probleem terzijde geschoven. Ik kreeg zelfs te horen dat zou ze aangereden worden en de bestuurder zou doorrijden, Petplan alle schade aan de knieën niet vergoed .
Mijn kat van nog geen jaar oud heeft nog geen enkele rekening vergoed gekregen omdat er spontaan een clausule in mn verzekering zou zitten. Ze zouden de 1e 6 maanden geen longproblemen vergoeden. Prima netjes 6 maanden zelf de rekeningen betaald (en let wel het waren flinke rekeningen) en na die 6 maanden willen ze nog geen rekeningen betalen. Ik werd al door mijn dierenarts gewaarschuwd dat ze bij Petplan een zeer smerig spelletje spelen. Op dit moment zijn ze mijn kat dr gegevens helemaal aan het uitpluizen zodat ze niets hoeven te vergoeden. Waar neem ik dan een verzekering voor vraag je je af....NOU IK OOK!!! mensen niet voor petplan kiezen dus!!!
Het betreut mij enorm hoe PetPlan met haar declaraties omgaat. In de voorwaarden staat duidelijk vermeld dat een consult bij het UMC voor 50 % vergoed word in het basispakket. Pas op! Dit is niet juist. PetPlan maakt kenbaar indien een dier een MRI scan of CT nodig heeft het consult ineens niet in aanmerking komt voor vergoeding. Het consult behoort tot de MRI, wat nonsens is en daarmee probeert PetPlan zo min mogelijk aan de verzekerden te vergoeden. Op deze manier kan PetPlan alle behandelingen aan elkaar koppelen en geen enkel consult vergoeden. Dit is een vorm van wanprestatie en hiermee zet PetPlan consumenten op een verkeerd spoor door te vermelden in de voorwaarden dat consulten wel worden vergoed. Aangezien ik nu al minimaal 1300,00 EUR aan mijn hond heb betaald, het diertje nog steeds niet volledig is geholpen en PetPlan maar een gering bedrag heeft vergoed aan mij is dit geen aanrader.(hooguit 20% dat je vergoed krijgt) Overal zit een eigen risico op en bedrijf wil alleen cashen. Eerder dit jaar heb ik overwogen een aanvullende verzekering af te sluiten, daar ben ik nu van afgestapt door PetPlan zijn opaciteit en de omgang met klanten.
Ik ben erg te spreken over Petplan, en zou het ook al mijn vrienden aanbevelen. Via een kennis kwamen we in aanraking met huisdierenverzekeringen, en na lang vergelijken leek Petplan ons de beste keuze. Tot nu toe nog geen spijt van gehad, want we hebben tot dusver alle behandelingen van onze Shih Tzu vergoedt gekregen.
Opnieuw zijn alle voorwaarden voor deze dierenverzekering veranderd en wel zodang dat we al onze dieren uit deze verzekering halen. Wat een waardeloos bedrijf is dit geworden.
Wij hebben onze Yorkshire Terrier bij Petplan verzekerd en tot dusver hebben we alle kosten vergoed gekregen van de rekeningen die bij Petplan zijn ingediend. De klantenservice is vriendelijk. Ze gaven prima antwoord op onze vragen (betreffende een sterilisatie) en legden alles rustig en vriendelijk uit. Binnenkort nemen we een tweede hondje en die gaan we gelijk verzekeren bij Petplan.
Waardeloze verzekering. Bang om te moeten betalen dus word je maar geweigerd. Echt walgelijk
Inmiddels ruim een jaar onze hond bij petplan verzekerd. Afsluiten gaat simpel, Maar is voor mij niet het belangrijkste. Nu voor de 1e keer nota's ingediend. Na ze teruggestuurd te hebben gekregen, Omdat ze dachten dat het kassabonnen waren, even gebeld, en nog een keer opgestuurd. Hierna keurig bericht ontvangen dat e.e.a in behandeling was en korte tijd later het uitkeringsbericht waarna het geld binnen paar dagen op de rekening stond. Dus met een kleine verstoring, alles gedaan wat je van een verzekeraar verwacht.
Na 1 april is niemand meer tevreden met deze huisdierenverzekering, waardeloos bedrijf is het geworden. Zo gauw het kan stop ik met al mijn verzekeringen bij ze.
Voor 1 april was het de beste huisdierenverzekring maar na 1 april zijn de voorwaarden dusdanig veranderd dat het nu de allerslechtste verzekering is geworden. Pure zakkenvullers zijn het geworden. Zodra het mogelijk is zetten we al onze verzekeringen bij Petplan stop.
Heb net 2 honden verzekerd waarvan ik van 1 gelukkig nog bedenktijd heb. Maar die andere heb ik net sinds half februari verzekerd en nu gaan ze per 1 april de voorwaarden wijzigen. Bij mij al dat dan ingaan in februari 2013 maar dan heeft mijn hondje een leeftijd bereikt waardoor ik niet meer bij een ander kan! Ik vind dat ik per direct van de verzekering af moet kunnen om mijn hondje elders te kunnen verzekeren. De voorwaarden zijn wel enorm veranderd vind ik, specialistische zorg krijg je nog maar voor 50% vergoed.
Petplan van beste verzekeraar nu in één klap de slechtste??? Had 3 jaar lang alleen maar goede ervaringen met Petplan en dacht daar goed onder dak te zijn met mijn 5 huisdieren. Met de extreme verslechtering per 1-4-2012 in de voorwaarden, de dekking, de leeftijdsopslagen en de eigen bijdrageregeling ben ook ik nu aan het rondkijken naar een gunstiger, klantvriendelijker en vooral betrouwbaarder verzekeraar.
Met ingang van 1 april heb ik al mijn verzekeringen bij Petplan opgezegt vanwege de zeer slechte nieuwe voorwaarden. Via de media hebben we deze nieuwe voorwaarden te horen gekregen want Petplan heeft niemand voor die tijd op de hoogte gesteld. Zeer dier-en klantonvriendelijk.
Voor iedereen die na 1 april een verzekering bij Petplan afsluit of bij wie de verzekering wordt geprolongeerd, veranderen de voorwaarden ingrijpend: - ELK dierenartsbezoek, ook een vervolgafspraak en het ophalen van medicatie, kost voortaan 17,50 euro (voorheen 35 euro per declaratieformulier, waarbij je nota's een jaar mocht opsparen) - op grond van de basisverzekering wordt een specialist nog maar voor 50% vergoed (was 100%) - je mag nog slechts 1x per jaar kosteloos nota's indienen, de volgende keren kost het 10 euro administratiekosten (was gratis). Kosteloos slaat niet op de eigen bijdrage, want voor elke regel op het declaratieformulier geldt een eigen bijdrage van 17,50 euro - medicatie mag voor hooguit 2 maanden worden meegegeven (nu geldt geen beperking). Petplan is in één klap de slechtste verzekeraar geworden.
Prima verzekering die vlot reageerd. Prijsgusntige premie en niet moeilijk doen.
Echte verzekeraars, pure zakkenvullers.. Ze profileren zich als diervriendelijk, maar zijn dan wel mensonvriendelijk. Na meerdere declaraties keren ze uiteindelijk niks uit met de ene smoes na de andere.. Het is een lang verhaal, vanwege de meerdere declaraties, maar het komt erop neer dat wij nu in ieder geval per direcht ons contract stoppen en zelf maar 20 euro per maand opzij gaan zetten. Dan weet je tenminste zeker dat het naar de gezondheid van je huisdier gaat ipv van naar die haaien!!
ZEER slechte organisatie! Om een lang verhaal kort te maken, onze hond is verzekerd bij hun en gelukkig zal deze verzekering in de zomer aflopen, want wat zijn dit ontzettende zakkenvullers! Onze hond heeft vorig jaar tot 2 maal toe een Cherry eye gehad en is aan beide ogen afzonderlijk geholpen. Door een fout die in het systeem is ontstaan bij onze eigen dierenarts, was er doorgegeven dat 1 van de Cherry eyes in de wachttermijn was ontstaan, terwijl dit helemaal niet het geval was geweest. Bijna een jaar lang hebben we getouwtrek gehad, zijn er heel veel mailtjes en telefoontjes over en weer geweest naar Petplan, onze dierenarts en de dierenarts waar ze geholpen is (omdat deze gespecialiseerd zijn in Cherry eyes) maar nog steeds blijft Petplan volhouden dat wij leugenaars zijn, omdat de declaraties die zijn ingediend zouden hebben plaats gevonden in de wachttermijn. Terwijl de dierenartspraktijken hebben toegegeven dat er iets mis is gegaan in het systeem!! En wij dus echt gewoon recht hebben op de vergoeding! Het vechten tegen deze organisatie ben ik zat en de administratieve rompslomp met een rechtsbijstand is dus iets waar ik geen behoefte meer aan heb, want uiteindelijk heeft het met alle premies, brieven, telefoontjes, mailtjes etc nog veel meer geld gekost dan in eerste instantie. En met mijn hoofd op de tv om ze de koude douche uit te reiken hoeft voor mij ook niet dus dan maar zoveel mogelijk GEEN reclame voor ze maken! Dus mensen als je een verzekering zoekt voor je hond (met katten, konijnen etc hebben wij geen ervaring), doe het NIET!! Je bent echt een dief van je eigen portemonnee. Spaar liever maandelijks een bedrag voor je huisdier voor de behandelingen, dan dat je maandelijks je premie in de kliko gooit!
ZEER slechte organisatie! Om een lang verhaal kort te maken, onze hond is verzekerd bij hun en gelukkig zal deze verzekering in de zomer aflopen, want wat zijn dit ontzettende zakkenvullers! Onze hond heeft vorig jaar tot 2 maal toe een Cherry eye gehad en is aan beide ogen afzonderlijk geholpen. Door een fout die in het systeem is ontstaan bij onze eigen dierenarts, was er doorgegeven dat 1 van de Cherry eyes in de wachttermijn was ontstaan, terwijl dit helemaal niet het geval was geweest. Bijna een jaar lang hebben we getouwtrek gehad, zijn er heel veel mailtjes en telefoontjes over en weer geweest naar Petplan, onze dierenarts en de dierenarts waar ze geholpen is (omdat deze gespecialiseerd zijn in Cherry eyes) maar nog steeds blijft Petplan volhouden dat wij leugenaars zijn, omdat de declaraties die zijn ingediend zouden hebben plaats gevonden in de wachttermijn. Terwijl de dierenartspraktijken hebben toegegeven dat er iets mis is gegaan in het systeem!! En wij dus echt gewoon recht hebben op de vergoeding! Het vechten tegen deze organisatie ben ik zat en de administratieve rompslomp met een rechtsbijstand is dus iets waar ik geen behoefte meer aan heb, want uiteindelijk heeft het met alle premies, brieven, telefoontjes, mailtjes etc nog veel meer geld gekost dan in eerste instantie. En met mijn hoofd op de tv om ze de koude douche uit te reiken hoeft voor mij ook niet dus dan maar zoveel mogelijk GEEN reclame voor ze maken! Dus mensen als je een verzekering zoekt voor je hond (met katten, konijnen etc hebben wij geen ervaring), doe het NIET!! Je bent echt een dief van je eigen portemonnee. Spaar liever maandelijks een bedrag voor je huisdier voor de behandelingen, dan dat je maandelijks je premie in de kliko gooit!
Eerst weigerden ze de verzekering na het overlijden van mijn huisdier op te beeindigen, de dierenarts moest dit 2x melden voor ze het accepteerden. Terwijl ze mij voor mogelijke fraudeur uitmaakten terwijl ik met mijn pas overleden huisdier zat. Vervolgens: de daarop volgende maand, NADAT ze mij een brief hebben gestuurd dat het overlijden van mijn huisdier is geaccepteerd (PARDON?!?) en incasseren ze doodleuk 'gewoon' de premie, zonder dit terug te storten. SCHANDALIG!
Petplan dekt zich goed in! Elleboog en heupaandoeningen worden niet vergoed bij hond >10kg weegt. Maar dat houdt ook in; breuken, botsplinters en alle andere externe dingen die aan de schouder of elleboog kunnen ontstaan! Dus lees de dekking goed, informeer goed wat met ELK woord bedoeld wordt!!! Bijv; wat verstaan jullie onder een AANDOENING??
Ik heb er voor gekozen om al mijn honden bij Petplan te verzekeren en daar ben ik zeer tevreden over. Gisteren nog heb ik mijn nieuwe pup Sophia laten verzekeren bij Petplan. Het kost welgeteld één telefoontje en uw favoriete huisdier is verzekerd. Eenvoudiger kan niet!
Verschrikkelijke verzekering. Tot tweemaal toe werd mij het verkeerde bedrag in rekening gebracht (meer geld) en dan vragen ze je om het maar te regelen via de bank. Ze hebben mijn verzekering ook automatisch verlengd. Zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar.
Niets lijkt leuker dan een pup, totdat onze pup Benji opeens erg ziek wordt. Na enkele onderzoeken (o.a. bloedonderzoek, röntgenfoto’s) werden we doorverwezen naar een internist. De uiteindelijke diagnose: Aseptische Meningitis (vorm van hersenvliesontsteking). Gelukkig is er een behandeling mogelijk en de prognose is vrij gunstig. Alle behandelingen zijn door Petplan vergoed waardoor ik me geen zorgen hoef te maken over de gemaakte kosten.
Ik ben blij met Petplan. Zodra ik hoorde dat er een verzekering kwam met de naam Petplan en de site bekeek, was ik enthousiast. Ik had al offertes van andere verzekeraars maar Petplan sprak mij het meest aan. Dit door de andere manier van verzekeren. Niet op ras maar op gewicht en ik kon dingen verzekeren die ik niet bij andere verzekeraars gezien had, zoals vergoeding voor een pension als het baasje opgenomen moet worden in het ziekenhuis. Verder vond ik de site erg duidelijk en prettig om te lezen. De verzekering op zich is natuurlijk het belangrijkste. Ik heb voor twee honden een Totaal Pakket afgesloten en ik heb er in twee jaar al diverse keren gebruik van moeten maken. Eén hond moest namelijk een knie-operatie ondergaan. Petplan heeft dit fantastisch en vooral menselijk behandeld. Zij verleenden eerste klas service met gevoel voor de situatie van baasje en huisdier.
Ik heb heel goede ervaringen met Petplan! Mijn hondje begon toen zij 8 maanden oud was ineens haar rechterpootje vreemd neer te zetten. Dus naar de dierenarts deze constateerde een loszittende knieschijf (patella luxatie) en zij werd doorverwezen naar de orthopeed in Amsterdam. Wat een schrik haar beide knietjes zijn niet in orde en haar rechter was zo erg dat zij zsm geopereerd moest worden. Gelukkig is de operatie goed geslaagd en Petplan heeft alles vergoed zodat ik mij volledig op het herstel van Teddy kon richten, ik had al zorgen genoeg.
Goeie ervaringen mee. Mijn hond en kat zitten bij Petplan, voor mijn hond nog niet nodig geweest maar mijn kat van 13 jaar oud heeft sinds januari een zeer ernstige hartkwaal en gebruikt vier verschillende medicijnen per dag, dat zijn hoge kosten en alles wordt telkens netjes uitgekeerd bij Petplan en merendeel binnen drie weken. Bij elkaar heb ik tot nu toe voor onderzoekingen en medicijnen gedeclareerd om en nabij de 1000 euro en zonder mij te verzekeren bij Petplan had ik mijn kat moeten laten inslapen. Cijfer moet 9 zijn maar je kunt niet verder klikken dan 5 hier.
ik zou petplan niet aanbevelen want ik wacht nu al meer dan 2 maanden op mijn geld en hun mailen dat er een fout is gemaakt en verder hoor ik niks. als je hun belt kunnen ze je eigenlijk niks vertellen... en ik maar wachten op mijn geld.
Met Petplan gesproken inzake een deklaratie van een dierenarts in Belgie omdat onze 4 jaar oude goldendoodle Scooter in de Ardennen in het prikkeldraad was gelopen. Dit moest gehecht worden en terugrijden naar onze eigen dierenarts Bron in Alkmaar zou te veel bloedverlies opleveren. Dus in Bouillion naar dierenarts. De kosten bedroegen € 226,00 omdat ze geopereerd moest worden op een zaterdag. Toen wij Scooter 4 jaar geleden hebben verzekerd, kozen wij met name voor Petplan vanwege het prettige en persoonlijke contact. Destijds bestond een reisverzekering voor dieren nog niet. Wel hebben we de sterilisatieverzekering afgesloten. Inmiddels bestaat de reisverzekering wel, maar daar waren wij niet over geinformeerd. Toen ik hoorde dat wij niets vergoed kregen, was ik daar absoluut niet blij mee. Wij gaan meerdere malen per jaar met vakantie naar het buitenland en hebben een uitgebreide reisverzekering. Enniewee, na het negatief antwoord, ben ik in de pen geklommen en heb een klacht ingediend en gepleit voor het feit dat onze verzekering stamde uit 2006, dus voordat de reisverzekering bestond. Op de klacht kreeg ik wederom een negatief antwoord en werd ik verwezen naar de polisvoorwaarden. Sec heeft Petplan daar gelijk in, maar dit vond ik toch wel een andere situatie, los van het feit dat ik aanbood om alsnog de polis uit te breiden met de reisverzekering en dan met terugwerkende kracht en dat we ieder de helft voor de onze rekening zouden nemen met betrekking tot de factuur. De brief was correct maar voldeed niet meer aan mijn beeld die ik had van Petplan. Dat wou ik toch nog even kwijt aan ze. Dus gebeld en toen kreeg ik een begripvolle medewerker van Petplan aan de telefoon en die is nog eens goed in onze situatie gedoken. Dat voelde heel fijn, in ieder geval werd er naar mij geluisterd. Om een heel lang verhaal kort te maken, heeft Petplan de nota volledig vergoed, zonder inhouding van het eigen risico en waren ze ook blij met mijn feedback als klant. Daarom wil ik een eerdere negatieve ervaring met Petplan bij deze rechtzetten. Mijn zus heeft vorige week een puppy gekregen en ik heb haar Petplan aangeraden. Dat durf ik na deze goede ervaring voor de volle 100% aan.
Tot nu toe goede ervaringen met Petplan. Wel 1 minpuntje. Mijn hond is uitgegleden en moet een zogenaamde TTA ingreep ondergaan ivm gescheurde kruisband. Petplan gaat pas over tot vergoeding na ontvangst factuu. Dan laten ze ook nog eerst een andere dierenarts de factuur checken om te zien of de ingreep wel noodzakelijk was. Wel een beetje vaag. Ik moet nu 1400 euro voorschieten zonder dat ik zeker weet dat zij dit gaan vergoeden.
Petplan in de naam ligt al te raden waar men zich mee bezighoudt en dat is natuurlijk met dieren. U kunt een verzekering afsluiten voor de hond en uw kat en konijn. Er is al een verzekering af te sluiten voor nog geen 6 euro per maand en er valt, hangt van het te verzekeren dier af, van alles te verzekeren. Ik noem maar op het dierenartsconsult, de inentingen en bv. Een sterilisatie.
Ik heb een huisdier- zorgverzekering voor mijn hond Guido afgesloten omdat ik geen torenhoge rekeningen van de dierenarts wil ontvangen als mijn hond ziek word. Guido is een Golden Retriever en is volledig verzekerd bij Petplan waardoor hij nu alle beste medische zorg krijgt. Dit weet ik helaas uit ervaring. Mijn hond had namelijk een halve tennisbal opgegeten die alleen operatief verwijderd kon worden. De kosten waren in totaal z'n 2000(!) euro. Erg veel als ik dat in een keer zou moeten ophoesten. Maar gelukkig kon ik de rekening door sturen naar Petplan. Deze huisdierenverzekeraar stortte het bedrag binnen twee weken terug op mijn rekening. Ik heb er dus nooit spijt van gehad dat ik deze verzekering had afgesloten. En Guido maakt het inmiddels weer helemaal goed na die toch wat zware operatie.
In de vakantie heb ik een konijn gekocht voor mijn dochtertje omdat ze het de laatste tijd zwaar heeft gehad. Ze is erg blij met haar nieuwe vriendje en ik moet er niet aan denken dat dit beestje iets overkomt omdat ze dan weer een tegenslag te verwerken krijgt. Daarom heb ik een konijnen huisdierenverzekering afgesloten zodat Tommie (zo heet hij) altijd de beste zorg krijgt zonder dat ik mij druk hoef te maken over de kosten van de dierenarts. In het verleden hebben we namelijk al eerder een konijn gehad die meerdere gezondheidsproblemen had met zijn kaak waardoor we regelmatig operaties en medicijnen moesten aanschaffen wat veel, heel veel geld koste. Mijn dochtertje blij en ik geen zorgen over het konijn, de kosten worden tenslotte vergoed. Nu maar hopen dat ik er nooit gebruik van hoef te maken.

Jouw mening telt ook. Deel je beoordeling met anderen!

Beoordelen